6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بامیه_حلقه_ای
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه_پیتزایی
مواد این سمبوسه شامل👇
سوسیس و یا ژامبون و یا ترکیب هردو
قارچ
فلفل دلمه ای
پنیر پیتزا
نمک و فلفل
ابتدا سوسیس و قارچ رو اسلایس میکنیم و هر کدوم رو جداگونه تفت میدیم بعد ب همراه فلفل دلمه ای خام و نمک و فلفل و پنیر ترکیب میکنیم و میپیچیم.
واسه نون سمبوسه من از خمیر یوفکا استفاده کردم. خیلی گزینه خوبی واسه سمبوسه هست و موقع سرخ کردن کاملا ترد و کرانچی میشه. میتونید از نون لواش هم استفاده کنید
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌
همراه ما باشید💞
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_گوشت
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌
همراه ما باشید💞
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی شکمپر
کف ماهی تابه پیاز حلقه ای شده میچینیم وماهی روش میزاریم.داخل برش یک تکه لیمو ترش میزاریم .نصف استکان اب بریزید ورق آلومینیم روش کشیده ومیزاریم تو فر با دمای دویست درجه به مدت یکساعت
بعد از یکساعت بیرون آورده ورق روشو برمیداریم دوباره میزاریم توی فر تا آب کف ماهی تابه کاملا کشیده بشه وروی ماهی برشته بشه گاهی گاهی بیرون آورده با برس از روغن کف ماهی تابه روی ماهی رو رومال کرده وقتی روی ماهی برشته شد خلال دندون ها رو خارج کرده به آرومی برمیداریم ومنتقل میکنیم به ظرف مورد نظر وبا باقالی پلو ویا شوید پلو نوش جان کنید 😊پیاز کاراملی کف ماهی تابه یادتون نرررره
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین سالاد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ران_بریان
برای تهیه سس از سیر و زنجبیل و چیلی قرمز عسل و سس سویا استفاده می شود
برای مزه دار کردن مرغ ها نیاز به چهار تا شش ساعت زمان هست.
با شعله کم ران ها را به خوبی سرخ کرده باقیمانده سس را روی شعله می گذاریم تا غلیظ بشه ران های سرخ شده را قرار می دهیم و کنجد اضافه می کنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ذغالی
اول مرغ رو با نمک و زردچوبه مخلوط کردم یک ساعت گذاشتم مزه دار که شد داخل روغن داغ به حرارت ملایم سرخ کردم و بعد یه پیاز رو خلالی کردم و بعد از اینکه سرخ شده مرغ های سرخ شده رو بهش اضافه کردم و دوتا قاشق سس مایونز رو با دوتا لیوان مخلوط کردم البته اگه با همزن دستی مخلوط کنید راحتید آگه نه مثل من داخل مرغ که ریختید خودش حل میشه وقتی پخته شد بعد زعفران آب شده رو بهش اضافه کردم..حالا چند تا ذغال رو سرخ کردم داخل ظرف فلزی گذاشتم وسط مرغ قرار دادم و بعد یه قاشق از آب مرغ روی ذغال ریختم و یهویی که دود کرد در ظرف رو بستم و گذاشتم مرغ جا بیفته و آب مرغ غلیظ بشه وای هر چی از عطر و خوشمزگی این مرغ براتون بگم کم گفتم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_تبریزی
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستا_با_دل_مرغ
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_لقمه_ای
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بتی_بور_کنجدی
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food