فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌
همراه ما باشید💞
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه_پیتزایی
مواد این سمبوسه شامل👇
سوسیس و یا ژامبون و یا ترکیب هردو
قارچ
فلفل دلمه ای
پنیر پیتزا
نمک و فلفل
ابتدا سوسیس و قارچ رو اسلایس میکنیم و هر کدوم رو جداگونه تفت میدیم بعد ب همراه فلفل دلمه ای خام و نمک و فلفل و پنیر ترکیب میکنیم و میپیچیم.
واسه نون سمبوسه من از خمیر یوفکا استفاده کردم. خیلی گزینه خوبی واسه سمبوسه هست و موقع سرخ کردن کاملا ترد و کرانچی میشه. میتونید از نون لواش هم استفاده کنید
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بامیه_حلقه_ای
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_گوشت
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌
همراه ما باشید💞
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکو_اسفناج 🍘 😋
▫️اسفناج
▫️تخم مرغ
▫️سیب زمینی آبپز
▫️نمک، فلفل قرمز، زردچوبه پودر سیر، فلفل سیاه
▫️روغن
▫️زعفران دم شده
▫️پیاز
🔸پیاز رو رنده میکنیم. سیب زمینی پخته کاملا سرد شده رو پوست گرفته رنده میکنیم، تخم مرغ را در یک ظرف با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، زعفران دم کرده و اسفناج خرد شده، همه رو با هم مخلوط میکنیم هم میزنیم تا یکدست شود.روغن را دریک تابه روی حرارت متوسط داغ میکنیم. از مایع به اندازه ۱ قاشق غذاخوری برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم. اگه دوست داشتین داخل قالب هم مبتونید بریزید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#باقلا_قاتق 🥘 😋
🔸اين غذاى محلى در اصل با #پاچ_باقلا درست ميشه ولى براى ما كه بهش دسترسى نداريم از لوبياى كشاورزى استفاده ميكنيم. بايد از قبل لوبيارو خيس كنيد و پوستشو جدا كنيد.
🔸تو يه قابلمه مقدارى كره يا روغن بريزيد ، پنج الى شيش حبه سير رنده يا خرد كنيد و تفت بديد ، لوبيارو ( حدود دو ليوان )اضافه كنيد و بهش زردچوبه و نمك و فلفل بزنيد، ادويه ى اصلى اين غذا زردچوبست كه مقدارش بايد يكمى بيشتر باشه.
لوبيارو كه تفت دادين، دو سه قاشق غذاخورى شويد خشك اضافه كنيد( زياد نزنيد ممكنه تلخ بشه ) و كمى تفت بديد، در آخر آب جوش بهش اضافه كنيد و اجازه بديدن لوبيا پخته بشه و خورشت جا بيفته. آخرين مرحله شكستن تخم مرغ ( يك عدد )تو خورشت هست، كه وقتى اين كارُ كردين اصلاً همش نزنين ، فقط درب قابلمه رو تا موقع پختن تخم مرغ ببندين
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#زرشک_پلو_فوری 🍛 😋
🔸سینهمرغ وبه هراندازه ای که دوست دارین خردکنین نبایدخیلی بزرگ باشه تا سریع بپزه.اگرفرصت کافی دارین مرغ ویکی دوساعت طعمدارکنین من عجله داشتم ونکردم.
🔸برنج وآبکش کردم ودم گذاشتم.اگردسترسی به برنج ایرانی دارین که حتما یه کته نرم وخوشبودرست کنین.
دوتاهویج وبا ابزار رشته کن رشته ای کردم وتومقداریکره تف دادم همینکه نرم شد زرشک شسته شده اضافه کردم.
🔸یه تابه دیگه رو داغ کردم مقداری کره ریختم وباحرارت بالاسینه مرغ وتف دادم وقتی رنگش عوض شد نمک وفلفل سیاه اضافه کردم بهمراه زعفران وآب یه لیموی تازه بعددرتابه روبستم واجازه دادم مرغابپزه حدودهفت هشت دقیقه
🔸کمی برنج زعفرونیوخلال هویج وزرشک وخلال پسته ومرغای زعفرونی ومیشه لابلای چلوی ساده توظرف سروکشید.چون حجم غذای من کم بود فقط روی برنج ریختم
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#چیز_کیک_کیوی 🥝 😋
پودر بیسکوییت 1 پیمانه
ماست 1 پیمانه
کره 60 گرم
شکر 1 پیمانه
ژله کیوی 1 بسته
تخم مرغ 2 عدد
خامه 160 گرم
پنیر خامه ای 210 گرم
🔸پودر بیسکوییت و کره را مخلوط کنید و به شکل خمیر در بیارید. مخلوط بیسکوییت را در سطح قالب بریزید و فشار دهیدفر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهیدماست، پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کنید و خامه را اضافه کنید، سپس تخم مرغ ها را جدا جدا اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را روی قالب بریزید و به مدت 30-40 دقیقه در فر قرار دهیدزمان دهید تا کیک در فر سرد شود سپس به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهیدپودر ژله را با ½ لیوان آبجوش حل کنید و سپس ½ لیوان آب سرد بریزید. مخلوط را روی کیک بریزید. در یخچال قرار دهید. میتونید با خامه کیک را تزئین کنید
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#نان_خانگی 🥞 😋
▫️آب ولرم : ۱ لیوان
▫️آرد گندم : ۳ لیوان
▫️بکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری
▫️نمک : ۱ قاشق مرباخوری
▫️روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری
🔸آرد،بکینگ پودر،نمک،روغن مایع و آب رو با هم مخلوط کرده و با دست ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست اید که چسبنده نباشه.روی خمیر رو یه پارچه تمیز میزاریم و روشو میپوشونیم حدود نیم ساعت الی یکساعت تا بمونه.سطح کار رو کمی ارد پاشی کرده مقداری از خمیر و برمیداریم با وردنه باز میکنیم برای اینکه نون تمیز در بیاد با یه بشقاب گرد یا کاتر دور خمیر و قالب بزنید و توی تابه ی نسوز داغ شده خمیر و پهن کنید وقتی حباب زد برمی گردونیم طرف دیگر هم بپزه نباید زیاد روی حرارت بمونه خشک و سفت میشه.وقتی از تابه در آوردین حتما تو یه پارچه بپیچید که خشک نشه.
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#نون_کره_ایی 🥞 🧈 😋
▫️آرد سفید ۲ پیمانه سر پر
▫️شکر ۰/۵ ق غ
▫️نمک ۱ ق چ
▫️کره ۳۰ الی ۴۰ گرم (کره آب شود)
▫️روغن برای سرخ کردن
▫️آب گرم ۳/۴ پیمانه
▫️مخمر ۰/۵ ق چ
▫️شوید خشک به مقدار لازم
🔸مخمر و با آب گرم قاطی کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه با در بسته بمونه،توی کاسه آرد بریزید+شکر+نمک+مخلوط مخمر و آب،حالا با دست هم بزنید تا خمیری شکل بشه(اگه حین هم زدن به دست بچسبه اشکال نداره)حالا که خمیر شد روی کاسه رو با سلفون بکشید و بگذارید حدود ۱/۵ الی ۲ ساعت بمونه.بعد سطح کار و آرد بپاشید و خمیر و دربیارید و یکم ورز بدید(بافت نرم خمیر توی دستتون حس میشه)بعد ۴ قسمت کنید.حالا هر کدوم و بردارید و با وردنه گرد پهن کنید، روش یکم کره بزنید و شوید خشک،بعد خمیر و تا کنید و ببندید و دوباره گرد کنید و پهن کنید،حالا توی تابه داغ یکم روغن بریزید و نان رو داخل تابه بگذارید،یک طرف که طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#جوجه_کباب_تابه_ای 🍢 😋
🔸مرغ رو به تکه های مناسب خورد کرده و دو عدد پیاز بزرگ را داخل یک ظرف خلالی کنید مرغ خورد شده رو اضافه میکنیم حالا فلفل سیاه،نمک،زعفران غلیظ،آبلیمو،کمی روغن زیتون و یک ق غ ماست را اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم میزاریم یخچال بمدت چهار ساعت تا مزه دار شود بعد به سیخ کشیده و کمی روغن در ماهیتابه ریخته و تکه های مرغ رو گذاشته درشو میبندیم تا با حرارت ملایم بپزه گاهی زیر و روش میکنیم.
🔸#ته_دیگ_سیب_زمینی_رنده_ای دو عدد سیب زمینی متوسط(خام) را پاک کرده و بشویید(بستگی به اندازه ی قابلمتون داره) وبا رنده ریز رنده کنیدو ابشو بگیرید و کمی زعفرون و نمک بزنید و قابلمه را داغ کرده وته قابلمه روغن بریزید و سیب زمینی را داخل قابلمه بریزید و با پشت کف گیر پخش کنید و پهن کنید و و برنج رو میریزم روش تابمدت یکساعت دم بیاد خوبی این ته دیگ اینه که تا بیشتر بمونه روی حرارت خوشمزه تره و نمیسوزه
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرصع_پلو_با_فیله_حلزونی 🍛 😋
🔸برای مرصع پلو اول یه برنج سفید درست میکنید و بقیه مواد رو جدا آماده میکنید، خلال هویج که با کمی شکر و کره تفت دادم وقتی نرم شدن کمی آبغوره اضافه کردم و یه تفت کوچولو تا آبغوره بخار بشه و بخورد هویج ها بره، کشمش پلویی هم تفت دادم، زرشک رو با کمی شکر و کره و چند قطره آبلیمو تفت دادم، خلال هارو هم من خام دوست دارم شما میتونید تفت بدید، فیله مرغ یا سینه مرغ رو به طول برش زدم نمک و زعفران زدم رل کردم (با سیخ چوبی) و با کمی روغن یا کره تفت بدید، خلال پرتقال رو هم سه بار جوشوندم و سریع توی آب یخ گذاشتم و تلخیشو گرفتم با کمی شکر تفت دادم(ابتدا میتونید خلال هارو توی آب سرد بزارید و چند بار آبش رو عوض کنید بعد توی آبجوش بزارید و تلخیشو بگیرید، و کنار هم روی چلو تزیین کنید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food