eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
صبح یعنی🌼 یک سبد لبخند یک بغل شادی🌷 یک دنیا عشق و خندیدن از اعـمـاق وجـــود🌼 سلام دوستان عزیزم صبح زیباتـون بخیر 🌷 .
🍛 😋 🔸 اول برنج رو خیس میکنیم تو یه تابه پیاز خرد شده رو سرخ کرده ، بعد بهش فیله مرغ یا سینه مرغ خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم حالا بهش قارچ خرد شده اضافه و باز همه رو با هم تفت میدیم تا خوب پخته و سرخ بشه نمک وفلفل و زردچوبه و ادویه و زعفرون هم بهش اضافه میکنیم تو ظرف جدا هویج خرد شده رو هم سرخ میکنیم 🔸حالا برنج رو تو آب جوش میریزیم و تو آبش ذرت ، نخودفرنگی و فلفل دلمه ای سبز و قرمز (من قرمز نداشتم نزدم) خرد شده رو اضافه کرده و وقتی برنج زمان آبکشش شد و قد کشید ، آبکش میکنیم حالا برنج رو دم میکنیم و لابه لاش از موادمون میریزیم ، ولی من مخلوط مرغ و قارچو رو روی پلوم وقت سرو ریختم و تزیین کردم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍛 🔸دو تا پیاز که خرد و سرخ می شه و بعد زردچوبه روش می زنین نیم کیلو گوشت چرخ کرده، بعد به پیاز اضافه می شه. . نیم کیلو لوبیا (اول تو آب جوش، پنج دقیقه بجوشه و بعد تو آب یخ بریزین و بعد فقط با گوشت تفتش بدین. برنج سه پیمانه، بجوشونین و ابکش کنین رب چهار قاشق، به گوشت می زنین نمک و فلفل و زعفرون و دارچین هم به گوشت می زنین. وقتی برنج ابکش شده را توی قابلمه ریختین و مایه گوشت و لوبیا را بهش اضافه کردین، حتما کره را اب کنین، توش کمی اب جوش بریزین و زعفرون توش حل کنین و وقتی برنج شروع به بخار کرد روش بریزین و یک پارچه به جای دمکن روی در قابلمه بزارین. دم کشید نوش جون کنین ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥙 😋 🔸یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و چن باری آبشو عوض کنید.نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز پودر انبه و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید.ی فنجون مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید. ♦️میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید.کنجد هم دلبخواهی هست ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍜 😋 🔸دوپیمانه بلغور گندم روازشب قبل خیس کردم ‌گذاشتم حدودا باده لیوان آب پخت وکاملا بلغور هابازشدن ووقتی آبش کاملا کشیده شد. ۲۵۰گرم گوشت گوسفندی ویه عدد استخوان کوچک گردن روهمراه بایه عدد پیاز درسته وزردچوبه گذاشتم پخت وکاملا له شد. گوشتهارووریش ریش کردم وحسابی له کردم کمی نمک زدم وداخل بلغور ریختم واون آب گوشت بدون پیاز از صافی رد کردم اونم اضافه کردم. بزارید جابیفته ‌و با روغن محلی و شکر و دارچین میل کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🧆 😋 🔸برای سه نفر ۶۰۰ گرم میگو در نظر می گیریم بیشتر هم شد که چه بهتر سه عدد پیاز بزرگ رو ریز خرد کرده، شما میتونید رنده کنید هرجور مایل باشید، بهمراه یک بوته سیر خرد شده میذاریم روی حرارت تا سرخ بشه. بهش زردچوبه میزنیم. میگو هارو اضافه می کنیم تا همراه سیر و پیاز تفت بخورن. بعد از کمتر از ده دقیقه دو قاشق رب بهش میزنیم بهمراه فلفل و نمک و زعفران دم کرده. میگو نیاز به سرخ شدن طولانی نداره چون سفت میشه. همین قدر زمان براش کافیه. بهمین راحتی دو پیازه ما آمادست ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥘 😋 🔸به مرغ نمک و زردچوبه زدم و با حرارت کم خوب سرخ کردم ،و گذاشتم کنار یه پیاز درشت رو رنده کردم ،سرخ که شد زردچوبه و فلفل زدم و حدود دویست گرم گردو چرخ شده رو اضافه کردم ،و دو ق رب انار (رب اناری که من استفاده کردم ملس بود)،بعد هم دو سه لیوان آب سرد (برا اینکه گردوها بیشتر روغن پس بدن)گذاشتم حدود یکساعت بپزه ،بعد مرغهای سرخ شده و یک ق رب انار اضافه کردم و با حرارت کم میزاریم بپزه و جا بیفته ،نیم ساعت آخر دو تیکه یخ انداختم داخل خورش که ،روغن بیشتری پس بده ♦️اگه رب انارتون ترشِ ،میتونین با شکر طبق ذائقه تون تنظیم کنین مزه اش رو ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🥘 😋👆 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍲 😋👆 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🔸یک کیلو گوشت 🔸250 گرم سویا 🔸یک چهارم یک نان بربری( که خیس داده بشه و موقع استفاده آبش کشیده بشه) 🔸پودر کاری یک ق غ اگر طعم ادویه بیشتری دوست دارید بیشتر بزنید 🔸نمک به میزارن لازم 🔸نیم کیلو پیاز( آبش کشیده باشه) 🔸تخم مرغ سه الی چهار عدد همه ی مواد رو باهم مخلوط کرده و حسابی ورز داده و مثل تصویر قالب زده یا با دست گرد کرده مقدار هر یک عدد همبرگر دلبخواهی هست تو تصویر همبرگر ها 80 گرمی هستند. همه مواد گوشت، نون، سویا، پیاز باید چرخ شده باشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍮 😋 🔸ابتدا شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله کم میگذاریم تا کم کم کاراملی شود شیرو پودرکارامل و پودرکاسترد رو باهمزن دستی کاملا مخلوط کرده سپس به شکرکاراملی شده میفزاییم کره را نیز اضافه کرده مرتب بهم میزنیم تا غلیظ شود(هنگام اضافه کردن شیر شکر سفت میشود که مشکلی نیست با هم زدن دوباره مخلوط میشود اگه تا غلیظ نشده احساس کردید که شکر سفتی داخل مایه باقیمانده ،مخلوط رو از صافی رد کنید بعد3 بگذارید روی حرارت و مرتب بهم بزنید تا زمانی که غلیظ شود بعد از روی حرارت برداشته و میزاریم تا از داغی بیوفتد و بعد در قالب ریخته وبه مدت 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا کامل ببندد. .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food