فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای_شیر_و_ارده
2قاشق کره نصف استکان روغن
یک لیوان آرد
یک لیوان شکر
نصف لیوان ارده
دولیوان شیر
زعفران(اختیاری)
طبق فیلم به ترتیب اضافه کنید
آماده که شدبه دلخواه تزیین کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت_و_بادمجون
دیگه فکر کنم بهترین اسمی بود که برای این ترکیب جذاب میشد انتخاب کرد.
مواد و اندازه ها طرزتهیه تقریبا واضح و مشخصه؛
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از
امروز نامه ای به کبوترآرزوها🕊🌷
خواهم داد 💌💚❤️🧡
تا به دست خدابرساند🕊🌷
ودر آن خواهم نوشت
خدایا🙏
گره ازکارعزیزانم بگشا🕊🌷
وجوانه ی امید را دردلشون برویان
#صبحتون_زیبا🌸🍃
هدایت شده از
CQACAgQAAxkDAAEEff1ep7bt3tPQMqj3QxdSpvNjDXpwdwACVAEAAmopYFGCYoze3rATOBkE.mp3
15.1M
〖ترتیل #جزء_چهارم قرآن〗
🎤استاد عبدالباسط
ثواب سی جزء را هدیه بدهیم به روح علما وشهدا و تمام اموات بنده حقیر و شما بزرگواران 🌸🍃
✅پیراشکی با مغز شکلات😋
✍ مواد لازم:
پودر خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
ارد نیم کیلو
وانیل نوک قاشق چای خوری
شیر ولرم یک دوم پیمانه
ماست سفت و شیرین یک دوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شکر شش قاشق غذاخوری
🥣 طرز تهیه:
ابتدا مایه خمیر و شیر ولرم و یک قاشق از شکر رو مخلوط و میزاریم عمل کنه. در یک کاسه ی بزرگ ماست ، تخم مرغ ، وانیل و باقی شکر رو با همزن دستی میزنیم . مایه خمیر عمل امده را اضافه و کم کم ارد را میریزیم تا خمیر نرمی داشته باشیم . خمیر را پنج دقیقه ورز میدهیم بعد روشو را پوشونده تا استراحت کنه .بسته به گرمای محیط یک تا دوساعت طول میکشه.بعد استراحت با یک دقیقه ورز دادن پف خمیر را گرفته ، از خمیر چانه های کوچیک چهل گرمی گرفته وسط چانه تکه های شکلات گذاشته دوباره گرد می کنیم و در سینی ارد پاشی شده با کمی فاصله میچینیم . دوباره روی سینی را پوشانده و نیم ساعت دیگر استراحت میدهیم . بعد در روغن داغ با حرارت متوسط رو به پایین به صورت شناور سرخ میکنیم سپس در صافی میزاریم تا روغنش گرفته شه وبدلخواه روی ان پودر کاکائو یا پودر قند می پاشیم.
#پیراشکی
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅توپک شعریه😋
ارد سفید 3 لیوان د
پودر شیر خشک نصف لیوان
شکر 3 ق غ
ماست یک سوم لیوان
روغن یک چهارم لیوان
اب 1 لیوان
نمک کمی
بکینگ پودر 1 ق چ
خمیر مایه 1 ق غ
🥣 طرز تهیه:
. تمام مواد رو با هم مخلوط کرده ورز بدین تا یکدست بشه خمیر یه کمی چسبندگی داره روی خمیر رو بپوشونید به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه تا خمیر بالا بیاد اندازه یه گردو از خمیر رو برمیداریم پنیر مثلثی یا پنیر خامه ای میزاریم من گردو هم گذاشتم و توی دست گرد میکنیم سپس خمیر رو توی شیر میزنیم و بعد توی شعریه پاکستانی که ریز خورد کردیم میغلطونیم به این ترتیب همشو اماده میکنیم و توی روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی توپک ها رو شیرعسلی میریزیم میتونید به جای پنیر نوتلا یا کرم لوتس هم بزارید
#توپک_شعریه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از
🌐بازار شوش تهران🌐
🔥پخش کننده اصلی لوازم خانه و #آشپزخانه به قیمت عمده🍃🍁
🛑تهران #پرداخت #درب منزل 🛑
برای سفارش محصولات لوکس و لاکچری روی لینک پایین بزنید👇😍
https://eitaa.com/joinchat/1800994820C555d65c0e3
هدایت شده از
⚜️❗️تولید و پخش ظروف #برنزی و #برنجی فقطططط در این کانال 😍👇
🔥#از_توليدبه_مصرف
و حذف واسطه ها 🛑
https://eitaa.com/joinchat/3886022689Ce49880996e
✅تهچین مرغ 😋
واسه دو نفر
یک عدد سینه مرغ یا ران مرغو با پیاز و زردچوبه و ادویه تفت بدید و بپزید.دو لیوان برنج و آبکش کنید و کنار بذارید.یک عدد تخم مرغ و با یک ق غ گلاب و زعفران نسبتا فراوان و کمی پودر فلفل سیاه با چنگال خوب هم بزنید،اینجوری تخم مرغ بوی زحم نمیده.دو ق غ روغن مایه و یک و یک سوم لیوان ماست چکیده اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد برنج آبکش و اضافه کنید.کف و دور تابه رو با روغن چرب کنی(روغن بیشتر از مواقع دم کردن برنج نیازه) نصف مواد و بریزید و با کف قاشق فشرده کنید مرغ ریش شده رو بریزید.اطراف تابه رو کمی از مرغ خالی بذارید وگرنه از وسط تهچینتون میشکنه و مواد بیرون میزنه.بعد نصف دیگه برنجو.با کف قاشق فشرده کنید تا مواد به خرد هم برن و باز نشه تهچین.شعله پخش کن بذارید و یک تا یک ساعت و رب زمان بدید تا طلایی بشه بعد برعکسش کنید تو تابه و اگه خواستید برش بزنید...
#تهچین_مرغ
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نـاگت_مـرغ_خـانگی
چرخکرده مرغ
پنیر
اردسوخاری
ارد معمولی
تخم مرغ
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرنی_بستنی
مناسب ماه رمضان بعنوان دسر خوشمزه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_ماکارونی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
چهار تا سيب زميني آبپز و رنده شده+سه ساقه سبز پيازچه ريز خرد شده+يك تخم مرغ كوچك+دو ق غ جعفري ساطوري+نمك و فلفل و زردچوبه+آرد سفيد يا آرد سوخاري دو تا چهار ق غ:مخلوط كنيد،در دست فرم بديد و در كمي روغن سرخ كنيد.
✔سس گوجه:يدونه پياز متوسط رو خرد و تفت بديد تا سبك بشه،يك ق غ رب و نمك و فلفل و زردچوبه و پودر سير و آويشن اضافه كنيد و بعد دو تا گوجه فرنگي درشت رو خرد و اضافه كنيد.در تابه رو بذاريد تا بپزه و سس غليظ بشه
اين كوكو به همراه اين سس،عاليه👌🏽
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دسر_شعیریه 🍨 😋
🔸نصف لیوان شعیریه خرد شده رو با یه قاشق کره و بادام وگردو تفت میدیم بعد بهش دو لیوان شیر اضافه کرده وقتی شعیریه تو شیر نرم شد و کمی غلیظ یه قاشق نشاسته رو با کمی گلاب قاطی کرده به مواد اضافه میکنیم وبعد کمی شکر یا شیر عسل میریزیم و آخر نصف پاکت خامه صبحانه همه که خوب مخلوط شد از رو حرارت بر میذاریم میذاریم یکم خنک بشه بعد در ظرف میریزیم ودر یخچال میذاریم . دوستان شعیریه رشته هایه تردونازک به رنگ قهوه ای هستش که لوازم قنادیا دارن
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅نان لقمه اي فوري😋
✍ مواد لازم:
تخم مرغ : ۱ عدد
ماست : نصف پیمانه(هر ماستی میشه فرق نمیکنه)
آرد سفید قنادی :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم)
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
نمک : نوک قاشق چایخوری
🥣 طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم(زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم.
نکته:
خمیر نباید چسبناک باشه اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه کنید.
این نون رو میشه هم خالی میل کرد و هم میتونید وسطشونو شکاف بزنید و با کرمفیل، شکلات صبحانه، مربا پر کنید و میل نمایید😊
#نان_لقمه_ای #فوری
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅ سالاد اندونزى😋
✍مواد لازم:
كلم سفيد متوسط ١ عدد
كلم بنفش كوچك نصفش
ذرت ١پيمانه
نخودسبز ١پيمانه
هويچ ٢عدد متوسط
كالباس يا مرغ پخته ٢ پيمانه
خيار شور نصف پيمانه
سس سفيد و ماست از هر كدام ٥ قاشق غذاخورى
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
🥣طرزتهيه:
كلم سفيد و بنفش رو رشته اى خرد ميكنيم كه هر چه ريز و نازك تر باشه بهتر
حالا كالباس نگينى خيارشور نگينى ذرت ونخودسبز و هويج رنده شده رو به كلم اضافه ميكنيم
براى سس سالاد👇
٥قاشق غذاخورى ماست و ٥ قاشق غذا خورى سس مايونز و ١ قاشق غذاخورى سركه براى تعادل بين طعم ها ونمك و فلفل رو با هم مخلوط و به سالادمون اضافه وكاملا باهم مخلوط و به مدت نيم ساعت داخل يخچال ميذاريم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅ پاناکوتا کاکائویی😋
✍ مواد لازم:
شیر 3لیوان
شکر 3/4 لیوان
شکلات 80تا100 گرم
پودرر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سر خالی البته بستگی به سلیقه خودتون داره
خامه صبحانه 3/4 پاکت
ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
🥣 طرز تهیه:
اول ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملا حل بشه(مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید) ،وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببنده.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅ آش ماست 😋
✍مواد لازم:
یک کیلو سبزی آش شامل گشنیز (شوید کمی) اسفناج تره جعفری
گشنیز و اینجیبیر کوهی کمی(اختیاری)من میزنم طعم آش رو عطر دار خوشمزه میکنه)
برنج ۲ فنجان
بلغور گندم یک فنجان
نخود پخته شده دو فنجان
پیاز ۲ عدد بزرگ
گالیبلانکا
نمک و سیر به میزان لازم
ماست به میزان لازم
نعناع داغ و پیاز داغ به میزان لازم
🥣طرز تهیه:
پیازها را نگینی خرد کرده و داخل یک قابلمه با مقداری روغن تفت بدید
بعد برنج و بلغور و یکم اب جوش اضافه کرده
بعد سبزی شسته و خرد شده را همراه با نمک و نخود میریزیم هر چند دقیقه یک بار اش را هم میزنیم تا ته نگیرد. تا خوب بپزد و جا بیفتد.
اگه اب قلم باشه نیم ساعت به پخت آش اضافه کنین اگه نباشه گالیبلانکا بریزین) این آش باید کمی سفت باشد. بعد زیر شعله رو خاموش کرده فرصت میدهیم تا کاملا خنک شود.
ماست رو خوب هم زده تا باز شود(من سه چهار حبه سیر رنده شده به ماست میزنم اختیاری میتونین نزنین) و روی آش خنک شده میریزیم با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین میکنیم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅ مرغ پرتقالی 😋
مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره) تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا پرتقال رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به همراه دو قاشق شکر قهوه ای ، دو قاشق سس سویا و یک تکه ی کوچک زنجبیل (به دلخواه) به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید( باید طعمی ملس داشته باشه ) و چند برش پرتقال و جعفری برای تزئین روش بریزید و نوش جان کنید.😋😍
نکته : می تونید به جای سس سویا و زنجبیل از زعفران استفاده کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅هویج پلو😋
من یه سینه ی مرغ رو برش های نازک دادم مثل زمانی که میخواین چیکن استراگانف درست کنین و تو ماهیتابه یه پیاز خرد کردم و مرغ ها رو چیدم و فقط و فقط نصف لیوان زعفران دم کرده و نمک ریختم و درشُ گذاشتم
هویجامو رشته ای خرد کردم و تو روغن کنی تفت دارم تا حجمش کم شد برنجمو که آبکش کردم هویج ها رو اضافه کردم و گذاشتم بپزه
زرشک رو با خلال بادوم پسته و کمی شکر و هویج رشته ای تفت دادم
برنج که آماده شد مرغ ها رو ریختم لابلاش و روش رو از مخلوط زرشک پوشوندم
ایندفعه به جای مرغ تکه ای از چیکن بال استفاده کردم، به این صورت که نصف سینه ی مرغ رو با پیاز و یه حبه سیر چرخ کردم . نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه و پاپریکا و دو قاشق زعفرون دم کرده زدم و گذاشتم یک ساعت تو یخچال استراحت کنه و بعد قلقلی و سرخ کردم.
#هویج_پلو
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دسر_مالتیزر
طبقه اول :
(من از کیک شکلاتی استفاده کردم که پودرش کردم و هیچ چیز دیگه ای بهش اضافه نکردم من پیشنهاد میدم از کیک شکلاتی استفاده کنید چون تجربه با بیسکوییت رو ندارم )
اما در دستور اصلی از مواد پایین استفاده شده
بیسکویت پتی بور ۲۵۰ گرم (پودر شده )
پودر کاکائو ۳ ق م
شیرعسلی ۳ الی ۴ ق غ یا ۴ ق غ شیر مایع
یک سوم لیوان کره ذوب شده
طبقه دوم
شیرعسلی نصف قوطی
پنیر کیبی ۵ عدد (یا هر پنیر خامه ای دیگه ۵ق غ سرپر )
شیرسرد نصف لیوان
خامه صبحونه ۱۵۰ گرم
پودر کرم کارامل یک عدد و نصف (من دو عدد کامل ریختم)
دریم ویب(پودر خامه) ۲ عدد
طبقه اول همه مواد رو با هم مخلوط کرده و نصفشو توی پیرکس میریزیم سپس طبقه دوم رو همه مواد در میکسر ریخته و نصف مواد خامه ای روی مواد بیسکوییتی میریزیم و دوباره مواد بیسکوییتی و در اخرین لایه مواد خامه ای رومیریزیم برای تزیین شکلات مالتیزر میزاریم و پودر کاکایو روش الک میکنیم میذارم یخچال سه الی چهار ساعت بمونه
نکته :مواد طبقه دوم رو که میکس کردین پنج تا ده دقیقه بهش زمان بدین تا غلیظ بشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#حلوای_سه_آرد 🧇 😋
▫️آرد سفید...1لیوان
▫️آرد برنج...1لیوان
▫️آرد نخود...1/2 لیوان
▫️شکر ۲لیوان
▫️آب وگلاب۲ لیوان(من یک چهارم از این دو لیوان رو گلاب ریختم بقیش آب بود)
▫️کره ...۵۰گرم
▫️روغن مایع...1 و 1/4 لیوان
▫️زعفران وهل به میزان لازم
🔸شکر وآب را روی حرارت میزاریم تا شکر باز بشه ولی خیلی نجوشه و بعدهل وگلاب وزعفران رو اضافه میکنیم واز روی حرارت بر میداریم...روغن را در تابه ریخته تا گرم شود..آرد را تف میدهیم تا تغییر رنگ دهد.وبعد آرد برنج را اضافه میکنیم..ودر نهایت ارد نخود را میریزیم در این مرحله کره رو هم اضافه میکنیم وتف میدهیم واز روی حرارت بر می داریم وشیره را کم کم اضافه میکنیم.وخوب هم زده ودوباره روی حرارت گذاشته تا آماده شود واز قابلمه جدا شود..وحلوا را در ظرف کشیده وتزیین ميكنيم.من روش رو با کاتر کلمپه مهر زدم و دورش رو با قیف و ماسوره گل زدم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#دلمه_فلفل 😋
🔸به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق ایوار و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم.
کف ظرفی را هم یک سس گوجه خوشمزه درست کردم و فلفل ها را روش گذاشتم و چهل دقیقه تو فر پختم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food