بستنی رژیمی طالبی 😍😍
✍مواد لازم:
طالبی تیکه شده و یخ زده 300 گرم
شیر خنک یک لیوان
شکر 2 ق غ
🥣 طرز تهیه:
ابتدا طالبی رو به تیکه های کوچک برش زدم و داخل فریزر گذاشتم حداقل 4 ساعتی بمونه و بعد داخل میکسر ریختم و به همراه شیر و شکر میکس کردم( میتونید از 2 یا 3 ق غ خامه قنادی یا خامه صبحانه هم استفاده کنید خوشمزه تر میشه اما من چون میخواستم کاملا رژیمی باشه استفاده نکردم)
بچشید اگر شیرینیش کم بود شکر بیشتری بریزید....
بعد داخل ظرف درب دار ریختم و گذاشتم فریزر 7 الی 8 ساعت بمونه تا خوب خودشو بگیره و بعد هم سرو کنید.
✔️اگر از خامه قنادی استفاده کردید دیگه هیچ شیرین کننده دیگه ای اضافه نکنید چون خامه خودش شیرینه اما اگر خامه صبحانه استفاده کردین نیاز به شیرین کننده داره .
✔️این بستنی رو با هر میوه دیگه ای میتونید درست کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_تزیین_کیک
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
💜#ژله_تخم_شربتی
مواد لازم
تخم شربتی ۱ ق غ
ژله در طعمهای مختلف ۳ بسته
ژله الوورا ۱ بسته
بستنی وانیلی ۱ لیوان
طرز تهیه:
1. تخم شربتی رو در کمی آب حل میکنیم تا باز بشه و لعاب بندازه.
2.هر بسته ژله رو بجز آلورا با ١/۵ لیوان آبجوش حل میکنیم.
3.چند قاشق از یکی از رنگها کنار میذاریم(برای قسمت قلب ها) مابقی رو میذاریم یخچال تا ببنده.
4.ژله الوورا هم با ۱ لیوان ابجوش حل میکنیم, وقتی خنک شد بهش ۱لیوان بستنی آب شده اضاف میکنیم و کنار میذاریم.
5.کف قالب مورد نظر تخم شربتی رو با اون چند قاشق ژله ای که نگه داشته بودیم میریزیم و اجازه میدیم ببنده.
6.بعد یک لایه از ژله الوورا با بستنی میریزیم.
7.مابقی ژلها رو ریز خرد میکنیم و با ژله الوورا و بستنی مخلوط میکنیم و روی لایه های قبلی میریزیم.و میذاریم ببنده.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ کیک خیس 👆
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_خیس_شکلاتی
تخم مرغ 3عدد
آرد 2 لیوان
شکر 1/5لیوان
روغن نصف لیوان(برای سس)
روغن نصف لیوان(برای کیک)
شیر 1/5لیوان
پودر کاکائو 4قاشق غذاخوری
وانیل کمی
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
اول از همه فر رو بذارید روی درجه 180تا گرم بشه. بعد پودر کاکائو و شکر رو با هم مخلوط کنید. بعد شیر و نصف روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. از این سس یک لیوان میداریم و این سس را در قابلمه بریزید و بزارید روی حرارت تا شکر در اون حل بشه وقتی شروع به قل زدن کرد حرارت رو خاموشکنید و بزارید کنار تا خنک بشه توی ظرف دیگری تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و با همزن برقی میزنیم وانیل رو هم اضافه میکنیم حالا باقی سس رو به مواد اضافه میکنیم و باهمزن میزنیم مخلوط که شد نصف روغن رو هم اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم
بعد آرد و بکینگ پودر الک شده اضافه میکنیم و با لیستک دورانی هم میزنیم اگر ارد در موادتون گلوله ای شد بادور کند همزن کمی موادو بزنید قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو میریزیم داخلش ومیذاریم داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180به مدت 45دقیقه وقتی پخت از فر خارج کرده و تا زمانی که کیک داغ هست سوراخ هایی رو با نی یا چنگال روش ایجاد کنید و نصف سس شکلاتی رو که کنار گذاشتیم رو میریزیم روی کیک ومیذاریم که کم کم به خورد کیک بره. بعد از ده دقیقه مابقی سس را روی کیک میریزیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلوا_باشيره_انگور 🍮
🔸اين حلوا با شيره انگور درست ميشه،شيرينيش طبيعيه و طعم خیلی خوبی داره.
🔸يك ليوان آرد رو حدود پنج تا ده دقيقه در تابه تفت بديد بعد حدود نصف ليوان روغن رو اضافه كنيد و مدام هم بزنيد تا قهوه اي روشن بشه(برای گوله نشدن آرد،بهتره الک کنید)،بعد يك ليوان شيره انگور رو اضافه كنيد و هم بزنيد تا جمع بشه و فرم بگيره در آخر گلاب و زعفران رو بريزيد و يكم ديگه حرارت بديد تا شكل بگيره.
در ظرف دلخواه بريزيد و با گردو یا بادام تزئين كنيد.
ميتونيد گردو و بادام رو داخلش هم بريزيد و بجاي زعفرون ميتونيد از دارچين استفاده كنيد،یا از هر دو مقداری بریزید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍉🍹🍉🍹
هندونه رو بزارید فریزر یخ که زد داخل همزن بزارید و بعد داخل لیوان بریزید و میل کنید خنک و خوشمزه 😋😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از پارازیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید آمد وعید آمد 🌷
با نقل و نبید آمد 🌸
رمضان مبارڪ رفت 🌷
این فطر سعید آمد 🌸
دنیا شده یڪسرگل 🌷
هرگوشه پراز بلبل 🌸
هرخاڪ شده بستان 🌷
چون نور امید آمد 🌸
صبح زیباتون بخیر💐
عید سعید فطر مبارک 🎊🌹
➖➖➖➖➖➖➖➖
📡〰 @paraziit 〰
#کته_زعفرانی_مجلسی 😋
برنج به تعداد نفرات
زعفران دم کرده دو تا 3 ق غ
نمک برای هر دو پیمانه
برنج نصف ق م
روغن برای هر پیمانه برنج نصف ق غ
🔸به هر تعداد پیمانه ای که لازم داشتید برنج بردارید. بعد برنج را چند دست بشویید تا آب آن زلال شود. بعد به اندازه یک و نیم برابر پیمانه برنج، آب به آن اضافه کنید.
سپس مقداری نمک ، روغن و زعفران به برنج اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب داخل برنج به جوش بیاید.
در حال جوشیدن یکی دوبار برنج را هم بزنید.
و وقتی آب برنج تمام شد ، دم کنی را روی برنج قرار دهید و شعله را کم کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🔷#دسر_زبرا
موادلازم
شیر سه لیوان..شکر سه چهارم لیوان..آرد سفید ۲ ق غ..نشاسته ذرت ۲ ق غ..وانیل نصف ق چ..پودر کاکائو ۲ ق غ..پودر ژلاتین دو ق غ
طرزتهیه:
ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته و وانیل را با هم مخلوط کنید ، سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید . هر قسمت را درون قابلمه ای جدا گانه ای بریزید، به یکی از این مواد برای محلبی شکلاتی پودر کاکائو را مخلوط کنید .سپس مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد بن ماری بپاشید و وقتی شفاف شد به دو قسمت تقسیم کنید .نصف قسمت را به محلبی ساده و نصف قسمت را به محلبی شکلاتی اضافه کنید . قالبها را چرب کنید و از محلبی ساده یک ق درون قالب بریزید، مرکز آن یک ق از محلبی شکلاتی بریزید و مرتب این کار را انجام دهید تا قالب پر شود . سپس قالب را درون یخچال به مدت پنج ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد ،سپس از لبه ها دسر را از قالب جدا کرده و با پودر نارگیل تزئین کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کوکوی_بادمجان_کبابی 🍆 😋
🔸ابتدا روی گاز بادمجان ها رو کبابی کنید باید کامل پوست بادمجون بسوزه و بادمجون نرم بشه حدود ده دقیقه طول می کشه
بعد که بادمجون ها از حرارت افتاد و تا هنوز گرمه پوست رو جدا کنید می تونید
بعد بادمجون رو با ساطور یا چاقوی بزرگ روی تخته ساطوری کنید تا کاملا له بشه
بعد تخم مرغ رو با چنگال خوب بزنید تا یکدست بشه بعد بهش سیر و نمک اضافه کنید بعد بادمجان رو اضافه کنید و هم بزنید بعد هم آرد سوخاری و پنیر پیتزا رو اضافه کنید تا حدی آرد سوخاری بزنید که کاملا سفت بشه و شل نباشه بعد روغن رو داغ کنید و از مایه کوکو یک قاشق داخل تابه بریزید من کمی سبزیجات خورد شده هم روش ریختم وقتی یک ظرف سرخ شد برگرودنین و ظرف دیگه رو سرخ کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_اندونزی 😋
خیارشور، ۴ عدد
ذرت، ½ پ.
کالباس، ½ پ.
کلم برگ قرمز، ۱ پ.
کلم برگ سفید، ۲ پ.
نخود فرنگی، ½ پ.
سس مایونز، ½ پ.
نمک و فلفل سیاه، به میزان لازم
🔸برگکلمها را رشتهای خرد کنید. نخودفرنگیها را در قابلمهای آب و نمک ریخته و 10 دقیقه با حرارت متوسط بپزید. ذرت را در شیر جوش ریخته و ۵ دقیقه با کمی آب بپزید. این مواد را در کاسهای بزرگ بریزید. خیارشورها خردشده را اضافه کنید. کالباس رشتهای شده، نمک، فلفل سیاه و سس مایونز را با مواد مخلوط کنید تا کاملا با سس آغشته شود. روی ظرف سلفون بکشید و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛