eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
46.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ حلوا شیر عسلی👆 ‍‌‎‎‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت لیموناد😍🍋🍋 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هر روز به درودی دل خود گرم کنیم🕊🌸 و چه زیباست، کنار یاران خـنده بـر صبح زدن 🕊🌸 بنشين چای امروز تو مهمان منی🕊🌸 ســــــــلام🕊🌸 صبح بخیر🕊🌸 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم :👇 سبزی قلیه (گشنیز) تن ماهی ۲ عدد سیر پیاز نمک و فلفل به مقدار زیاد و زردچوبه و کاری ماهی آب تمرهندی غلیظ . دستور تهیه :👇 اول سبزی قلیه رو کمی تفت بدین با روغن (زیاد نباشه چون تلخ میشه) یه پیاز رو سرخ کنید، سیر اضافه و تفت بدین بعد نمک و فلفل و زردچوبه و کاری ماهی رو اضافه کنید بعد سبزی رو بریزید و آب به میزان سرو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید تا سبزی لعاب بندازه ۲۰ دقیقه ی آخر تن ماهی روغن گرفته شده رو اضافه کنید ✔ اگر میخواید ماهی بزارید ، ماهی بدون تیغ رو مزه دار کنید ، بعد توی ارد بزنید و سرخ کنید و همون ۲۰ دقیقه ی اخر اضافه کنید به خورشت و در قابلمه رو بزارید تا خورشت روغن بندازه و جا بیوفته ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀مثل همیشه میزان مواد در ویدئو مشخصه ◀نکته مهم برای دسرهایی که در اونها از نشاسته ذرت استفاده میشه این هست که اول باید نشاسته ذرت با چند قاشق شیر مخلوط و در شیر کاملا حل بشه و بعد به سایر مواد اضافه کنید وگرنه نشاسته گلوله میشه... در اینجا هم طبق روال معمول اول 4 قاشق نشاسته رو در 4 قاشق شیر حل کنید(در این رسپی 3 پیمانه شیر مصرف شده که ابتدا 4 قاشق از اون رو با نشاسته مخلوط میکنیم) ◀به جای نشاسته ذرت نمیشه از نشاسته گندم یا آرد استفاده کنید چون روی طعم و بافت دسر اثر میذاره و طعم خوشایند و بافت لطیف به دسر نمیده. ◀در این دسر از 1 پیمانه شکر استفاده شده ولی بنا به ذائقه خودتون می تونید شکر رو کمتر کنید ◀اگر از خامه قنادی در دسر استفاده می کنید حتما میزان شکر رو کمتر کنید. ◀من میزان مواد رو نصف کردم و در این قالب حدود 20 عدد دسر بوتیکی آماده شد. ◀بعد از اینکه دسر روی حرارت ملایم به غلظت فرنی رقیق رسید از روی حرارت بردارید و به اون پودر ژلاتین حل شده و خامه و اسانس نارگیل(به دلخواه) اضافه کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
. . سلاااام✋🏻 چطورییید. راستش رو بخوایید این کوکو رو چند روز پیش که تو سرچ هام،فقط عکسش رو دیدم ،به نظرم خوشمزه اومد... دیدم فرصت خوبیه درست کنم که خدارو شکر خیلی خوب از آب دراومد😋 . پیشنهاد سرآشپز👩🏼‍🍳🤪👇🏻 حتمااا با لیمو ترش تازه و سماق میل شد👌👌 . . دستور کوکو👇🏻 . ۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز متوسط ۱/۴فلفل دلمه جعفری،تره به دلخواه دوعدد سیب زمینی نگینی سرخ شده تخم مرغ یک عدد نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه کاری . گوشت با ادویه ها و جعفری تره ساطوری پیاز رنده شده مخلوط کنید ... سیب زمینی نگینی ریز رو سرخ و احازه بدید خنک بشه به همراه یک عدد تخم مرغ به گوشت اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. و داخل تابه پهن کنید و با حرارت ملایم دو طرف کوکو رو کلا حدود ۲۰دقیقه سرخ کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ رست شده مستر تابه🍗🍗🍗 | | تركيب زعفران و ليمو و رزماري بافت فوق العاده ي به مرغ ميده ،حتما امتحان كنيد و لذت ببريد❤️ . . مواد لازم 👨🏻‍🍳 مرغ >> ٢ كيلو كره >> ١٠٠ گرم زعفران >> ٢ قاشق فلفل سياه >> ١ قاشق مربا خوري نمك >> به مقدار لازم رزماري >> ١ قاشق غ خ ليمو >> ١ عدد ( ١ عدد ليمو و ١ عدد پياز براي داخل مرغ ) (١ عدد فلفل دلمه و ١ عدد هويج و ١ عدد كرفس و ٢ ساقه رزماري براي زير مرغ ) . . مرغ رو حتما خوب خشك كنيدو مواد رو ٥ دقيقه روي مرغ و زير پوستش ماساژ بدين و فر رو از قبل گرم كنيد ،درجه حرارت فر گازي ٢ ساعت از پايين ٢٠٠ درجه ،١٠ دقيقه از بالا روي ١٨٠ درجه . درجه حرارت سولاردام نيم ساعت حالت ماكرو ٦٠٠ وات ،٤٥ دقيقه حالت گريل حرارت ٢٠٠ درجه.براي اون تستر ٢٠٠ درجه حرارت بالا و پايين ١ ساعت❤️ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔🍔🍔😋😋😋 باصدا گوش کنید یک‌لیوان عدس خام، یک لیوان سویای خام، دو حبه سیر ( خیلی مهمه و من توی توضیحات گفتاری فراموشش کردم) یک پیاز بزرگ، ادویه کاری ۱ ق مرباخوری، دارچین و آویشن نصف ق مربا خوری. نمک و فلفل سیاه ( تند بودن به خوشمزه‌تر شدن‌ش کمک میکنه)، تخم مرغ دو عدد، پودر سوخاری حدود نصف لیوان عدس رو بپزید و له کنید. سویا رو یکربع در آبجوش بریزید و بعد آبکش کنید و با فشار همه آب اضافه داخل سویا رو خارج کنید. پیاز رو رنده درشت کنید و دو دقیقه تفت بدید در حدی که فقط سبک بشه. همه مواد رو ورز بدید و سرخ کنید. یا چرب کنید و در سینی فر به مدت نیمساعت تا ۵۰ دقیقه بپزید تا برشته بشه. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
. سینه مرغ اسفناج....۲پیمانه کره.....۲۵ گرم پنیر پارمسان.....۱پیمانه پنیر موزارلا.....به مقدار لازم قارچ.....۲پیمانه سیر....۲حبه خامه.....۱۵۰ گرم نمک و فلفل طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را داخل تابه گذاشته و با نمک و فلفل آغشته می کنیم .در کمی روغن سرخ کنید.بعد از سرخ شدن از تابه خارج می کنیم.کره را داخل همان ظرف ریخته تا اب شود.سپس قارچ را اضافه می کنیم.می زارم تا اب قارچ جمع بشه.سپس سیر را اضافه می کنیم.سپس بهش شیر یا اب مرغ اضافه می کنیم.بعد خامه و پنیر پارمسان را اضافه می کنیم.سپس اسفناج اضافه کنید.بزارید سس تا کمی غلیظ بشه.سینه مرغ داخلش گذاشته.از سس روی سینه بریزد.روشم پنیر موزارلا قرار بدید.داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.(فقط گریل روشن کنید) ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
خلال پسته: پوست پسته تازه رو جدا کنید و مغزش رو بیرون بیارید و از وسط نصف کنید و بعد پوست رویی رو جدا کنید و با چاقو خلال کنید و روی دستمال تمیز بریزید و جای خنک و کم نور قرار بدین تا خشک بشه وقتی خشک شد داخل یخچال یا کابینت و اگه برای مدت طولانی تری میخواید داخل فریزر نگه داری کنید فقط حتما اجازه بدید کاملا خشک بشه وگرنه داخل ظرف دربسته بخاطر رطوبتی که هنوز داره کپک میزنه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هندوانه ....2 لیوان بستنی یا شیر ......۱لیوان شکر.....1 قاشق غذاخوری وانیل ....1 قاشق چایخوری طرز تهیه: هسته‌های هندوانه را کاملا در بیاورید و هندوانه را خرد کنید. سپس همراه با بستنی و شیر در مخلوط کن بریزید و کاملا میکس کنید تا نوشیدنی آماده شود سپس در لیوان دلخواه بریزید و سرو کنید. برای درست کردن میلک_شیک طالبی هم مثل هندوانه عمل کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍃 ‌ مواد لازم برای ۱۲عدد:👇‌ ‌کلم بروکلی یک دسته بزرگ(یک کیلو) تخم مرغ بزرگ دو عدد آرد ¼ پیمانه روغن زیتون دو یا سه ق غ ‌نمک دریا و فلفل هرکدام ¼ ق چ سیر له شده یک حبه ‌ پیاز چهار عدد ‌ طرز تهیه:👇‌ ‌داخل قابلمه آب جوش روی گاز،کلم بروکلی هارو بریزید و بذارید به مدت پنج دقیقه در آب درحال جوش به صورت نیم پز بشن.(اجازه ندید کامل بپزن).‌بعد داخل یک ظرف بزرگ همه مواد رو بریزید،پیازها رو رنده کنید.کلم بروکلی ها که خنک شدن رنده کنید یا ریز خرد کنید.مواد رو مخلوط کنید و به اندازه دلخواه دربیارید و در ماهیتابه سرخ کنید. ‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درخواستی ازشماعزیزان آلوها رو با مقدار خیلی کمی آب بذارید روی حرارت تا بپزه بعد شعله رو خاموش کنید. آلو ها رو از یک صافی رد کنید تا پوست و هسته اش جدا بشه بهش مقداری شکر و نمک اضافه کنید. آلبالو خشک ، قیصی، انجیر ، آلوچه یا هر نوع میوه خشک دیگه رو آماده کنید اول لواشک رو داخل ظرف بریزید وبعد همه میوه ها روش بریزید و عصاره آلو روی حرارت که بود داغ داغ روی میوه خشک ها البته یک بار آلو داغ و یک بار میوه خشک بریزید آخرش درش رو بزارید ترشک من پنج ساعت آماده شد ترشک رو تو ظرف در دار تو یخچال نگهداری کنید. نوش جونتون 🥰 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
سلام امروز پختم . ولی با مرغ و لوبیا چشم بلبلی . این مدل قرمه سبزی توی آذربایجان پخته میشه . شاید توی شهرهای دیگه هم پخته بشه. 😋😋😋 من که خیلی طعمش رو دوست دارم . مدت زمان پخت هم کوتاهتر هست . من لوبیا رو جداگانه می پزم و اواسط پخت ، به خورش اضافه میکنم . برای چاشنی هم از لیمو عمانی و آبغوره استفاده میکنم . پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید . روز خوش ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
غذا ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مخلوط با طعم عالی گوشت گوسفند و گوساله هر کدوم نیم کیلو ،سینه مرغ چرخ شده یکعدد. پیاز رنده شده یکعدد بزرگ،فلفلهای رنگی یک پیمانه (لیوان فرانسوی )جعفری خرد شده و کمی تره نصف پیمانه ،آرد معمولی دو قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم بعد از یه ورز حسابی به سیخ میکشیم و میزازیم دو ساعتی تو یخچال بمونه بعد هم کباب و نوش جان. شما میتونید مواد رو نصف کنید این مقدار 16 الی 18 سیخ کبابه پ.ن. من نصف مواد رو واسه همبرگر تو تابه کنار میزارم ‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😍😍 گندم رو شسته و یه شب خیس میکنیم. روز بعد گندم رو داخل کاسه بزرگ ریخته. ذرت، گردو و پیاز و خیار و فلفل دلمه و هویج و گوجه خرد شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم. برای سس سرکه، روغن زیتون، کمی شکر، نمک، فلفل سیاه و سس خردل مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم. حداقل 2ساعت در یخچال داخل ظرف دربسته نگه میداریم تا سس جذبه سالاد بشه بعد سرو میکنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛