فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کاراملی کرمدار ترکیه
بدون روغن-بهش اکمک کاداییف میگن
در این دستور هر پیمانه 200 میلی لیتر است
برای سس کارامل:
3 پیمانه شکر
3 پیمانه آب
برای کیک :
3 تخم مرغ
1 پیمانه شکر
حدود 63 میلی لیتر شیر (حدود 1/4 پیمانه)
1ونیم پیمانه آرد
وانیل
10 گرم بکینگ پودر
برای کرم:
3ونیم پیمانه شیر
4 قاشق غذاخوری آرد
5 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_شکلاتی🍦🍫
مواد لازم :
1 لیتر شیر
1لیوان شکر200 میلی لیتر (میتونیدکمتر بزنید)
200 میلی لیتر خامه(یک پاکت خامه صبحانه)
1 ق م ثعلب
100 گرم شکلات تیره
1 ق غ پر شکلات صبحانه
طرز تهیه :
شیر را در قابلمه بریزیدخامه،شکر و ثعلب را اضافه ومخلوط کنید و بزارید روی حرارت با شعله متوسط رو به زیاد تا شیر را به مدت نیم ساعت بجوشد. و بعد از روی حرارت بردارید.
شکلات وشکلات صبحانه رو اضافه وهم بزنید توظرف دیگه بریزید وبذارید یکساعت فریزر بماند، از فریزر بیرون بیارید وبستنی را هم بزنید و دوباره تو فریزر بزارید،4 مرتبه هر 1ساعت اینکار را انجام دهید. هرساعت از فریزر بیرون
بیاریدمخلوط کنید.در آخر بزارید چند ساعتی در فریزر بماند تا کاملاً بستنی سفت ومنجمد شود.
نوش جونتون شفا باشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پراته_با_برگر_مرغ
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورش_گوجه_سبز
-برای ۴ نفر
پیاز: ۲ عدد
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
گوجه سبز (یا آلوچه😅): ۳۰۰ گرم
جعفری: ۳ دسته
نعنا: ۱ دسته
ادویه:
کاری: ۱/۵ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
نعنا خشک: ۲ قاشق عذا خوری
آبجوش: ۲ لیوان.
.
پیاز رو ۲-۳ دقیقه سرخ کنید، مرغ رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سبزی تازه رو خورد کنید اضافه کنید، دو دقیقه بعد ادویه و سبزی خشک بزنید و ۱۰-۱۲ دقیقه دیگه سرخ کنید (هر وقت دیدید داره خشک میشه، نصف فنجون آب یا آبجوش بریزید). در نهایت ۲ لیوان آبجوش بریزید، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا ۱ ساعت بپزه (این زمان حدودی هست، شما باید تا پختن کامل گوجهسبز اون رو بپزید)
کته:
برنج
آب (۱/۵ پیمانه به ازای ۱ پیمانه آب)
روغن (یا کره)
نمک
بعد از اینکه جوشید و آبش رفت حرارت رو کم کنید درش رو ببندید تا دم بکشه.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_کشمشی
چی لازم داریم:
تخم مرغ چهارتا
شکر یک پیمانه
ارد قنادی سه پیمانه
شیر ولرم نصف پیمانه
وانیل کمی
بکینگ پودر دو ق م یا یک بسته
کره اب شده یک سوم پیمانه
کشمش یک پیمانه
📝چطور آماده میشه:
زرده وسفیده رو جداگانه بزنین تا کرمی بشن بعد به زرده شکر را اضافه کنین وبه زدن ادامه بدین بعد کره رو هم اضافه کنین ودرادامه شیر رو وبعد ارد الک شده رو اروم اروم اضافه کنین همراه بکینگ پودر وبا قاشق چوبی دورانی اروم مخلوط کنین تا ارد تموم بشه بعد سفیده رو هم اضافه کنین واروم مخلوط کنین وکشمش هارو تو ارد بغلطونین این کار باعث میشه کشمش ها در مواد کیک ته نشین نشن و نسوزه ونصف کشمش هارو اضافه کنین به مایع ونصف دیگه رو بعد اینکه تو قالب ریختین رو پخش کنین با دمای۱۸۰تا۱۹۰درجه سانتیگراد بزارین حدودا۴۵تا۵۰دقیقه بپزه وبعد شعله بالا تا روش طلایی بشه بعد خنک شدن از قالب دربیارین وبرش وسرو نمایین.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#خيار_شور
طرزتهيه:
خيار هاي محلي كه بهتره ريزوتازه باشه رو تميزبشوييد وداخل ابكش بذارين تا كامل خشك بشه(عجله داشتين بايه دسمال تميزخشك كنيد)دراين فاصله سيرهاروپوست بگيرين فلفل سبزتند وترخون وشويد تازه روهم پاك كنيدوبشوريد وكنار بذارين ،حالا بريم سر اصل مطلب (محلول اب نمك وسركه)كه به ازاي هر كيلو خيار٤ليوان اب و٤ق غ سرخالي نمك نصف ليوان سركه سفيددرنظر ميگيريم من براي چهاركيلو خيار٤برابركردم كه مقدارش شد(١٦ليوان اب و١٦ق نمك و دو ليوان سركه)اب رو بذارين روگاز تارقتي جوش بياد چند دقيقه كه جوشيد نمك وسركه رو اضافه كرده وهم ميزنيم تانمك حل بشه وميذاريم كامل سرد بشه سپس يه رديف خياريه رديف فلفل وسير وسبزي معطر روداخل ظرف موردنظر ميچينيم به همين صورت تا مواد تمام شوددر اخر كار محلول اب نمك رو روي خيارها ميريزيم تا روي ان را كانمل بپوشاند سپس سر ظرف را محكم بسته طوريكه به هيچ وجه هوا داخل ان نفوذ نكند چون خيارشوركپك ميزند ودرجاي خنك وتقريباًتاريك ميذاريم ده روزه خيارشورمون اماده س
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یه مدل کیک یخچالی خوشمزه و آسون در ۱۰ دقیقه🤩
مواد لازم:
تی تاپ یا کیک ساده
شیر یک و نیم پیمانه
پودر کرم کارامل ۲ بسته
خامه ۱۷۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ۲۰ تکه
پودر نسکافه ۱ ق غ
پودر کاکائو برای روش به میزان لازم
طرز تهیه:
ظرفتون بهتره مثل کلیپ کوچک باشه و اگه ظرف بزرگ خواستین بردارین میتونین مقدار مواد رو دوبرابر کنین.
تی تاپ ها رو از وسط نصف کرده و داخل ظرفتون بچینین. شیر و کارامل رو روی حرارت باهم مخلوط کنید. خامه،مخلوط شیر و کارامل داغ، بیسکوییت و پودر نسکافه رو توی مخلوط کن بریزین تا یکدست شه.یا اگه مخلوط کن نداشتین میتونین بیسکوییت رو به صورت دستی کاملا له کنید و همه ی مواد رو با هم مخلوط کنین.
بعد روی کیک بریزین، در آخر روش پودر کاکائو بپاشین و برای ۲ ساعت بذارین داخل یخچال و بعد سرو کنید.
🔸میتونین از شب قبل درست کنید تا مواد کامل به خورد هم بره.
نوش جان ☺️
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_شکلاتی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_اموزشي
🍓 #طرز_تهيه_پنيرلبنه خانگي
کمي ابليموي تازه ونمک وماست سفت
بعداز 12ساعت پنيراماده است
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲#کوفته_بادمجان_کبابی
مواد لازم:
بادمجان متوسط کبابی شده 2 عدد
سیب زمینی متوسط آب پز شده 2 عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان
پیاز یک عدد
پیازچه دو عدد
سیر یک حبه
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری دو تا سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پول بیبر(فلفل قرمز پرک شده)، نعناع
آرد دو قاشق غذاخوری
برای سرخ کردن:
روغن مایع
آرد سوخاری
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
4تا5عدد بادمجان
بادمجونا را نازک برش داده ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته و با قلم مو کمی روغن زیتون بمالید وکمی نمک بزنید وبزارید در فر 180 درجه تا کمی نرم و کمی سرخ شود 2 عدد ورق یوفکا بزرگ
نصف استکان آب
نصف استکان روغن زیتون .
خمیر یوفکارا با آب وروغن زیتون مرطوب کنید. برای درست کردن کباب های گوشتی
350-400 گرم گوشت چرخکرده 1عدد پیاز متوسط رنده شده نمک ادویه جات (فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک ، زیره)
همه مواد را باهم خوب مخلوط کرده و ورز دهیدتا حالت چسبندگی پیدا کند. برای مواد رویه بعد پخت
ماست سیر برای سس؛
1-2 ق غ کره و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و بزارید روی حرارت تا کره آب شود واز روی حرارت بردارید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همبرگر پنیری خانگی
مواد لازم:
گوشت چرخکرده .......... نیم کیلوگرم
پیاز ............................ 1 عدد
سیر ............................ 2 حبه
نمک ............................ به مقدار لازم
فلفل سیاه .................... به مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمز خشک .... به مقدار دلخواه(اختیاری)
نعناع خشک .................. به مقدار دلخواه
پودر آویشن .................. به مقدار دلخواه
پنیر چدار ..................... به مقدار لازم(رنده شده)
روغن مایع .................... به مقدار لازم
.
مواد لازم سس گوجه
گوجه فرنگی .................. 3 عدد
پودر سیر ...................... 1 قاشق چای خوری
ریحان خشک ................. 1 قاشق چای خوری
نمک ............................. 1 قاشق چای خوری
روغن مایع .................... 2 قاشق غذاخوری
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سیب_زمینی
مواد لازم
سیب زمینی متوسط : نیم کیلو جعفری خورد شده: یک کاسه ماست خوری
گوجه گوشتی: سه عدد متوسط
پیاز: یک عدد متوسط
فلفل و نمک: به مقدار کافی
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی ها رو لایه لایه برش بزنید و سرخ کنید.
گوجه رو نصف کنید و بعد قسمت دانه هاش رو در بیارید. چون قسمت وسط گوجه آبدار هست، باعث میشه سالاد آبکی و شل بشه. سیب زمینی ها رو خمیری و بدجور میکنه. فقط قسمت گوشتی گوجه رو برای سالاد نگه دارید.
پیاز و جعفری و اسفناج رو هم خورد کنید.
بعد از اینکه سیب زمینی ها رو سرخ کردین، گوجه، پیاز و سبزیجات رو بهش اضافه کنید. فلفل و نمک هم به مقدار کافی توی سالاد بریزید. دوست داشتین این سالاد رو با سس سفید یا کچاپ میل کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مافین_نان_تست
نان تست ۴ عدد
ژامبون ۸۰ گرم (میتونید به جای ژامبون از بیکن یا مرغ پخته شده استفاده کنید)
پیازچه ۳ عدد
پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل و پودرسیر به میزان لازم
شیر ۱/۳ لیوان
طرز تهیه
نان تست رو به شکل مکعبی خرد کنید، داخل کاسه بریزید و بهش ژامبون، پنیر پیتزا و پیازچه رو اضافه کرده و مخلوط کنید، تخم مرغها رو با نمک و فلفل و پودرسیر و شیر هم بزنید تا یکدست بشه و به مواد قبلی اضافه کنید و به آرومی با هم مخلوط کنید.
در ظرف رو بزارید یک ربع تا نیم ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه.
قالب مافین رو با کره ذوب شده حسابی چرب کنید و ازمواد داخلش بریزید.
در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه.در مایکروفر درجه 170 زمان بیست دقیقه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلافل_لبنانی
به ترتیب :
نخود خیس خورده
سیر
پیاز
جعفری
آب
مواد را داخل غذاساز قوی بریزید یا چرخ کنید بعد نمک و ادویه و بیکینگ پودر بزنید و سرخ کنید.
بقیه فیلم هم که خورد کردن سبزیجاته و ترشی لبو 😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خورشت_هويج 🍛 😋
🔸چهار تکه مرغ رو با زرچوبه و نمک و فلفل خوب سرخ کردم و بعد از سرخ شدند سه ق غ پیاز داغ و دو ق غ رب گوجه بهش اضافه کردم و خوب تفت دادم و سه لیوان اب بهش اضافه کردم و حرارت رو کم کردم تا خوب مرغ بپزه
به مقدار دلخواه آلو رو تا اب جوش خیسوندم و گذاشتم کنار سه هویج و برش های نازک دادم یعنی نازک تر از خلال سیب زمینی تو تابه با مقدار کمی روغن خوب تفت دادمو چهل دقیقه پایانی آلوهای خیس خورده و با خلال هویجو مقداری زعفرون دم شده رو به ما پخته شده اضافه کردم و گذاشتم تا جا بیفته و آبش کشیده بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_اسفناج_رولی
مواد لازم:
اسفناج یا برگ چغندر به میزان لازم
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
برنج ۱ پیمانه
بلغور ۱ پیمانه(دلخواه)
سبزی مخصوص دلمه ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه دلخواه به میزان لازم
طرز تهیه:
برگهای اسفناج یا چغندر رو در ۲ لیتر آب به مدت ۵ دقیقه میپزیم سپس آبکش میکنیم
گوشت چرخکرده پیاز خرد شده برنج و بلغور نیم پز سبزیجات معطر رو مخلوط میکنیم
رب گوجه فرنگی نمک و ادویه ها رو اضافه میکنیم و کنار میگذاریم (به سبک ترکیه مواد میانی دلمه به همین صورت در دلمه گذاشته میشوند اما شما اگه دوست نداشتین میتونین تفت بدین بعد از خنک شدن داخل برگ بپیچین)
قسمتهای ضخیم رو از برگها جدا میکنیم ۱ قاشق از مواد داخلش میزاریم و رول میکنیم
قسمتهایی رو که جدا کردیم کف قابلمه میچینیم دلمه ها رو داخل قابلمه قرار میدیم نمک آبجوش و روغن رو اضافه میکنیم و دلمه ها رو به مدت ۱ ساعت روی شعله کم میپزیم
در نهایت دلمه ها رو با ماست سرو میکنیم
نوش جونتون
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کیک_ساده_وانیلی
تخم مرغ 4عدد
آرد 3 ليوان
شکر 1/5 ليوان
شیر 1 ليوان
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 ق غ
وانیل کمی
?طرز تهیه تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم.
شما اگه دوست داشته باشید میتونید تو آرد کمی دارچین و یا پودرنسکافه و یا پودرکاکائوبزنید من خودم اینکارو کردم و خیلی عالی شد
در ضمن اونهایی که فر ندارند میتونند روی گاز درست کنند ..قابلمه تفلن رو کمی چرب کنید و یک لیوان استیل وسط قابلمه بذارید و قتی گرم شد مایع کیک رو بریزیداطراف لیوان و بعد دم کنی روش بذارید و با حرارت کم دم کنید به مدت 45 دقیقه. (البته شعله پخش کن حتما حتما بذارید )
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلوا_بادام 🍮 😋
▫️آرد گندم سه صفر ۴۵۰ گرم
▫️آرد برنج ۲۵۰ گرم
▫️پودر بادام ۲۰۰ گرم
▫️پودر قند ۷۰۰ گرم
▫️هل آسیاب شده ۲۰ گرم
▫️کره ۳۵۰ گرم
▫️روغن جامد ۲ ملاقه کوچک
▫️زنجبیل به میزان لازم
🔸آرد را در ماهیتابه روی حرارت با شعله ی کم قرار دهید و تف دهید تا خامی ارد بره و بوش کامل بلند بشه...نباید آرد برای این حلوا تیره شود و باید رنگ ان روشن باشد ....بعد از تفت خوردن ارد....آرد برنج را نیز بریزید بعد آرد ها را از روی حرارت برداشته و الک کنید .
دوباره تابه را روی حرارت گذاشته کره و روغن جامد را اضافه کنید . و بگذارید تا ارد با روغن کمی تف بخورد سپس از روی حرارت برمی داریم و پودر قند و پودر بادام و هل و زنجبیل را اضافه کنید و در نهایت در یک ظرف پهن کنید .و به قطر یک سانت و بعد به دلخواه برش بزنید یا قالب بزنید و در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت قرار دهید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کوکی_گردویی_شکلاتی 🍪 😋
125 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 استکان شکر قهوه ای (حدود 85 گرم)
1 استکان شکر سفید (حدود 75 گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری پودر نشاسته (ذرت یا گندم)
2 لیوان آرد (لیوان 200 میلی کلا حدود 220 گرم ، با کنترل بریزید)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
1 لیوان چیپس شکلات
1 لیوان گردوی درشت خرد شد
🔸کره ، شکر قهوه ای ، شکر سفید ، تخم مرغ ، نشاسته ، وانیل ، جوش شیرین و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود. سپس چیپس شکلات و گردو را اضافه کنید و باز کمی ورز بدید. از خمیر تکه هایی در اندازه های دلخواه بردارید و بدون اینکه خیلی فشار بدید گرد کنید. یک الی یک و نیم ساعت در یخچال بذارید. سپس با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده 17_16 دقیقه بپزید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_اموزشي
🍓#طرز_تهيه_غذاي_سوخاري_نودل
آموزش_سه_نوع_غذا_با_نودل
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛