#سالاد_بلغور 🍲 😋
▫️بلغور درشت
▫️آب لبو
▫️ذرت
▫️شوید
▫️جعفری
▫️فلفل قرمز سرخ شده
مواد لازم سس
▫️لیمو
▫️روغن زیتون
▫️نمک
▫️رب انار رقیق
🔸مقادیر مواد استفاده شده به اختیار خودتان است، می توانید کم و زیاد کنید.
ابتدا بلغور را داخل یک قابلمه بریزید و آب لبو را به آن اضافه کنید و بپزید. پس از پخت آب اضافی آن را بگیرد و کنار بگذارید خنک شود. پس از خنک شدن بقیه مواد را را خرد کرده و اضافه کنید. مواد سس را نیز ترکیب کرده به سالاد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سالاد را به شکل دلخواه تزیین کنید. (در این عکس سالاد را داخل قالب ریخته و آن را از قالب برگردانده و سرو کرده
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شیرینی_کاکائویی_میبل 🥯 😋
۱۵۰ گرم کره همدمای اتاق
۱/۴ پیمانه روغن مایع
۱ تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱/۲ پیمانه پودر شکر، الک شده
۱ پنس نمک
وانیل(اختیاری)
آرد اونقدر که بخواد
🔸بجز آرد، بقیه موادو باهم مخلوط کنین تا یکدست شه ، بعد آرد رو الک کنین و مخلوط کنین تا فقط خمیر جمع شه و به دست نچسبه و نرم باشه. بعد از خمیر تکه های بزرگ بردارین و بشکل لوله دراز کنین و به اندازه های مساوی ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه بپزین .به دلخواه تزیین کنین
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خوراک_قارچ_و_کلم_با_سس_بالزامیک 🥘
▫️۵۰۰ گرم قارچ
▫️۵۰۰ گرم گلم کلم
▫️پیاز کوچک یک عدد
▫️۱ قاشق غذاخوری روغن
▫️۵۰ گرم کره
▫️۳ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
▫️۲ قاشق غذاخوری سس سویا⠀
▫️۳ حبه سیر، خرد شده ⠀⠀
▫️۱ قاشق چای خوری آویشن( تازه یا خشک)
▫️۱ قاشق چایخوری عسل
▫️فلفل به میزان لازم
🔸در ابتدا پیاز را بسیار ریز خرد کرده و با روغن تفت دهید. سپس کلم و قارچ ها و کره را اضافه کرده و خوب تفت دهید تا آب قارچ کشیده و طلایی رنگ شود. سرکه بالزامیک، سس سویا،عسل ، سیر، آویشن، فلفل رو با هم مخلوط کرده و آن را اضافه کرده و کمی تفت دهید. در انتها موقع سرو کمی جعفری تازه یا آویشن اضافه و نوش جان کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترشی_مخلوط
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_شکلات_تلخ_و_آلبالو
ژله:
۲ بسته پودر ژله آلبالو
برای پودینگ:
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
نصف لیوان آرد
نصف لیوان نشاسته ذرت
نصف لیوان پودر کاکائو
۱۰۰ گرم خامه
۸۰ گرم شکلات تلخ
ژله رو حاضر کرده و توی لیوانهایی که به کمک یک قالب کاپ کیک یا هرطور دیگهای که خودتون میدونین کج نگه داشتین بریزن و بگذارین تو یخچال تا ببنده...
(روشی که خانم سرآشپز استفاده کرده ممکنه یکم خطرناک باشه چون لیوانها هر لحظه ممکنه لیز بخورن!من جای شما باشم اول روی قالب رو یه لایه سلفون میکشم بعد لیوانها رو میذارم، خلاصه که دقت کنین تااز فیکس بودن لیوانها مطمئن بشین)
پودینگ رو حاضر کنین، همه مواد رو بجز شکلات و خامه باهم مخلوط کرده وروی شعله متوسط به روش همیشه مرتب هم بزنین تا قوام بگیره، از روی گاز بردارین و شکلات رو اضافه کنین و هم بزنین، حل که شد خامه رو اضافه کنین و بذارین کنار تا سرد بشه...
(که پودینگ ها اگر رو باز در معرض هوا قرار بگیرن روشون زودی میبنده،پس سریع روش رو با یک لایه سلفون بسته به طوری که سلفون روی سطح پودینگ بچسبه وقتی سرد شد براحتی جدا میشه)
ژلهها رو دربیارین،نیمه دیگهاش رو باپودینگ خنک شده پر کنین و روش تزیین کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربای_به
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛