#شیرینی_با_مغز_مارمالاد_هلو 🥯 😋
▫️تخم مرغ:2عدد
▫️پودرقند:1/2پ
▫️آرد:به میزان لازم که خمیربه دست نچسبد
▫️کره به دمای اتاق:200گرم
▫️وانیل:1/2قاشق چایخوری
▫️ماست:1قاشق غذاخوری
▫️مارمالادهلو:به میزان لازم
🔸کره و پودرقند را مخلوط کنید باهمزن دستی وتخم مرغ هارا و وانیل کم کم اضافه کنیدتایکدست شود و بعد ماست را اضافه کنید وبعد آرد را تا خمیرنرم و لطیفی بدست بیاد نیاز به ورز دادن ندارد تا به روغن نیوفتد بعد خمیر را روی سطح صاف باز می کنیم با وردنه به قطر نیم سانت و قالب می زنیم بعد از مارمالاد یکطرف خمیر می زاریم و بعد خمیر را دولا می کنیم و روی آن زرده تخم مرغ رومال می کنیم و پودرپسته یا گردو می پاشیم ودر سینی فر می چینیم ودرفراز قبل گرم شده با دمای 175درجه تا زیر شیرینی طلایی شود حدود 20دقیقه
♦️سینی فر نیاز به چرب شدن ندارد
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از ورزش سه | فوتبال برتر |✔️🇮🇷ایران varzesh3 استقلال| پرسپولیس خبر ورزشی اخبار ورزشی|سپاهان ورزش۳
🛑 #خبر_فوری 🛑 #خبر_فوری
فیلم لو رفته از خواستگاری #علیخانی کار دستش داد🤯😈
احسان علیخانی از همسر شرکت کننده عصر جدید خواستگاری کرد😱😳🤫
📌خدای من واقعا وحشتناکه🔞فیلم در لینک زیر سنجافه👇
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
سریع پاک میشه بیا نگا کن👆
هدایت شده از ورزش سه | فوتبال برتر |✔️🇮🇷ایران varzesh3 استقلال| پرسپولیس خبر ورزشی اخبار ورزشی|سپاهان ورزش۳
🔹 هدیه به طلاب و مداحان عزیز😍
🌺 گلچین سخنرانیهای اخلاقی عرفانی
🌺 مولودی های دهه کرامت عید غدیر
🌺 نوحه ها وسخنرانیهای محرم صفر
🌺 متن و سبک اشعار و روضه ها
🎧 ارضی 🎧کریمی
🎧 حدادیان 🎧 میر داماد
🎧 نریمانی 🎧 مطیعی
🎧 علیمی 🎧طاهری
🎧 بنی فاطمه 🎧 سیب سرخی
#شور طوفانی 👌👌
http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa
🔹عضویت در کانال ذاکرین☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فطایر_پیتزایی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
دختر داری و هر روز موهاش #شلخته_اس 😢
جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐
منم که اهل این #قری_بازیا نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍
.http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
🥗 پوآچا
مواد لازم:
شیر دو لیوان
آب یک لیوان
روغن مایع
نمک یک قاشق
شکر دو قاشق
خمیر مایه ۲ قاشق
تخم مرغ یک عدد
آرد هفت لیوان
طرز تهیه:
اول شیر و آب ولرم رو داخل ظرف ریخته و خمیر مایه وشکر رو اضافه کرده صبر می کنیم تا خمیر مایه عمل کنه بعد روغن مایع نمک و تخم مرغ رو اضافه کرده مخلوط می کنیم بعد آرد رو تا جایی که به دست نچسبه اضافه می کنیم روی خمیر رو می پوشانیم و استراحت میدهیم حدود نیم ساعت بعد چونه هایی به اندازه نارنگی جدا کرده روی میز کار پهن می کنیم و داخلش هرچی دوست داشیم مثلا پنیر با جعفری یا پنیر رو اسفناج یا سیب زمینی پخته که بهش نعناع نمک و فلفل زدیم یا هر مخلوطی که دوست داشیم می ریزیم و از هر دو طرف می بندیم و برمی گردانیم داخل سینی فر که کاغذ روغنی داره. روشو با مخلوط زرده و روغن مایع و زعفران اندود می کنیم در طبقه وسط فر با دمای 190 به مدت 20 دقیقه می پزیم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#اسلایس_خرما
خرما 200 گرم(حدودا 20 عدد)
شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
برای ایجاد طعم کاراملی اضافه میکنیم،میتونید شکر سفید جایگزین کنید یا کلا رژیمی کار کنید و شکر رو حذف کنید😜
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
میتونید به این اسلایس طعم سنتی بدید و به میزان دلخواه دارچین اضافه و کاکائو رو حذف کنید،در این صورت رنگ مواد میانی روشن تر میشه و کمتر بین اسلایس به چشم میاد
کره 10 گرم
آب 1 پیمانه
پوست و هسته خرما را بگیرید و با بقیه مواد میانی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد یکدست شود،با پشت قاشق خرماها را له کنید.روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا جایی که آب مواد میانی کشیده و غلیظ شود.
سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
من داخل مواد میانی نصف پیمانه گردوی نگینی اضافه کردم که اختیاریه...گردو رو مرحله آخر قبل از اینکه حرارت را خاموش کنید اضافه کنید
کره یا کره گیاهی 125 گرم
شکر 115 گرم(1/2 پیمانه+1 قاشق غذاخوری)
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 250 گرم(2 پیمانه)
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
بسته به جنس آرد ممکن است یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر آرد مصرف شود پس دقت کنید آرد رو یکباره اضافه نکنید
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کره+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود
تخم مرغ+وانیل را افزوده و 3 دقیقه دیگر هم بزنید تا مواد حجیم شود
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا جایی که خمیر لطیف شده و از کف کاسه جدا شود.
برای من 2 قاشق بیشتر آرد مصرف شد
خمیر را 2 قسمت کنید
نیمی را در کیسه فریز قرار داده و فریز کنید تا سفت شود.
نیم دیگر را کف قالب 20×30 که کاعذ روعنی انداختید و کمی چرب شده پهن کنید.
حتما کاغذ روغنی کمی از قالب بزرگتر باشه تا بعدا به عنوان دستگیره بتونید ازش استفاده کنید و اسلایس رو بیرون بیارید.
مواد میانی خنک را روی خمیر پهن کنید
خمیر دوم را از فریز خارج و رنده کنید و روی سطح مواد میانی پخش کنید
قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 45 دقیقه قرار دهید تا رویه اسلایس کمی طلایی شود
سپس از فر خارج و صبر کنید خنک شود
بعد از قالب دربیاورید و به اندازه دلخواه برش بزنید
در ظرف دربسته در یخچال تا 1 ماه قابل نگهداری هست
فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر
در تابه دو طرفه روی گاز قابل تهیه ست
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسلایس خرما
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سینی_های_فینگر_فود
#کاپ_کیک
آرد ۱پیمانه +۱/۴پیمانه
آب ۱/۲پیمانه
روغن مایع ۱/۲پیمانه
ماست خامه ای ۱/۲پیمانه
ب پ ۲ ق چ
نمک به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
مواد ماکارونی ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی کمی
پنیر پیتزا هم مقداری
تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید ...سپس آب و روغن و ماست و نمک رو اضافه کنید هم بزنید
در آخر آرد و ب پ رو طی ۳ مرحله اضافه کنید هم بزنید
داخل قالبهای مافین کاغذ کپسول گذاشته از مواد داخل قالب تا نیمه بریزید از مواد ماکارونی روش ریخته سپس کمی پنیر و فلفل دلمه ای نگینی
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد بمدت ۲۰ دقیقه بپزید
نوش جون
کرپ رول گوشت ...
من از مواد ماکارونی و پنیر و ذرت قارچ و فلفل دلمه ای رو باهم مخلوط کردم داخل کرپ آماده رول کردم تو فر بمدت ۱۰ دقیقه گذاشتم تا پنیر آب شه
بعد پخت برش زدم روشو با گوجه مینیاتوری تزیین کردم .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
چند راه سریع در آشپزی که فقط مخصوص سرآشپزهای رستورانهاست! 👌
🔸اگر در حال سرخ کردن همبرگر هستید، یک گودی در وسط آن ایجاد کنید. با این کار مدت زمان طبخ غذا را کاهش خواهید داد.
🔸برای بریدن بیعیب و نقص یک تکه کیک، چاقو را زیر آب داغ نگه دارید.
🔸اندزه هر وعده غذایتان را با مشت خود اندازه بگیرید.
🔸برای پیشگیری از سر خوردن چاقو، چند کش پلاستیکی دوردسته بپیچید.
🔸هر چه پوست لیمو ترش نازکتر، ترشتر
🔸برای بررسی تازگی تخم مرغ، به حلقه سفیده که اطراف زرده است توجه کنید.
🔸وقتی یک برش از کیک برمیداریم، میتوانیم با اتصال دو تکه نان تست توسط خلال دندان به لبههای کیک از بیات یا خشک شدن آن جلوگیری کنیم.
🔸بهتر است سبزیجات تازه را در تکهای فویل بپیچیم تاطولانیتر آنها رانگه داریم.
🔸برای گرم کردن مجدد پیتزایی که قبلا پخته شده، قبل از قرار دادن آن در فر، کمی آب روی غذایتان اسپری کنید.
🔸استیک را در امتداد رگه برش بزنید. با این کار از پاره و تکه شدن آن پیشگیری میکنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#_بیسکوییت_نگرو
مواد لازم📝
خورده شیرینی 300 گرم..روغن صاف قنادی 80 گرم..روغن کره ای یا ۴۴. 40 گرم..آرد نخودچی 52 گرم..شیر10گرم..شکر20گرم.. تخم مرغ یا سفیده15گرم..پودرهل وقهوه به مقدار لازم
✍طرز تهیه:
ابتداروغن کره ای یا همون روغن۴۴وروغن صاف و خورده الک شده وارد نخودچی وقهوه وپودر هل را داخل همزن میریزیم تا کاملاپوک وصاف شود درظرف دیگر سفیده تخم مرغ وشیروشکر راخوب قاطی میکنیم تاشکرحل شود بعدش مخلوط شیروشکر وتخم مرغ رابه موادداخل همزن اضافه میکنیم تاخمیریکدستی بدست بیاد حدود نصف روز در یخچال استراحت میدیم تاخوب سفت وخنک شود بعد روی سطح صافی خمیرمون راصاف میکنیم به قطر حدود 2میل.روش کنجد وپودر پسته میپاشیم وروش وردنه میکشیم بعد باقالبهای مختلف گردو قلب به سلیقه خودمون قالب میزنیم داخل سینی چیده و درون فر بادرجه 180 الی 170 قرارمیدیم حدود 20 تا 15دقیقه احتمال داره زودتر هم دربیاد باید حواسمون باشه. بعد ازپختن وخنک شدن داخل ظرف میچینیم ونوش جان میکنیم. میتونین به جای روغن کره ای روغن صاف استفاده کنین به جای خورده شیرینی از بیسکوییت پودر شده هم میشه استفاده کرد.😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_لاپلو
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شیرینی_کاکائویی 🥯 😋
▫️100 گرم کره نرم شده در دمای محیط
▫️ 1 استکان پودر قند
▫️1 عدد تخم مرغ
▫️3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
▫️2 لیوان آرد
▫️3 قاشق غذاخوری روغن مایع
▫️وانیل کمی
▫️پودر بیکینگ1قاشق مرباخوری سر خالی
▫️ 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
🔸تخم مرغ ، کره و پودر شکررا درون یک ظرف مناسب بریزید وباهمزن یک دقیقە هم بزنید سپس نشاسته،روغن،وانیل وبیکینک پودر اضافه کنید وهم بزنید،کم کم آرد را اضافه کنیدتا یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر را به دو قسمت بزرگ وکوچک تقسیم کنید و 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو به قسمت کوچکتر خمیر اضافه کرده و دوباره ورز دهید. تکه ای از خمیر سفید به اندازه گردو بردارید وبا دست باز کنید و یک تکه کوچک از خمیر کاکائویی بزارید خوب گرد کنید و آن را مانند شکل بپیچید ، کاغذ روغنی در سینی انداخته وکوکی ها را با فاصله گذاشته وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بمدت 15دقیقە بزارید تابپزید وکمی تغییر رنگ دهد
بعد از خنک شدن با شکلات ذوب شده تزیین کنید.
نگهداری:یه هفته توی ظرف درب دار در یخچال
این مقدار مواد ۱۲عدد شیرینی بهمون میده
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میلک_شیک_اورئو
بستنی ۲ اسکوپ.اورئو ۵ عددشیر ۲ پیمانه.همه مواد رو توی مخلوط کن ریخته و مخلوط میکنیم 🍪از هر نوع بیسکویت میتونین استفاده کنین.
#میلک_شیک_شکلات
بستنی ۲ اسکوپ.شیر ۲ پیمانه.شکلات تخته ای ۵۰ گرم.پودر کاکائو ۱ ق غ.همه رو در مخلوط کن .مخلوط کرده.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
دروغ ها و تحریف های بزرگ سریال مختارنامه‼️😳
❌ترویج عقاید وهابیت در سریال مختارنامه‼️
❌تطهیر برخی یاران خائن مختار ثقفی‼️
❌تبلیغ باستان پرستی در سریال مختارنامه توسط شخصیت |کیان|😳
نقد سریال مختارنامه👇🏻+مدارک
http://eitaa.com/joinchat/900792337C442670d114
ورود افراد متعصب ممنوع🚷🔞👆🏻
#ترشی_بامیه_با_رب_انار
📝بامیه ها رو بشویید و دمش رو بچینید فقط در حدی نباشه که به مغزش برسه و مایع لزج بامیه بیرون بزنه.
بامیه ها رو داخل آب جوش بریزید و بعد از یکی دو قل آبکشی کنید و روش آب سرد بریزید.
سیر ، زیتون سبز ، فلفل سبز ، لیمو ترش ، یک عدد گوجه کال ، سبزی ترشی شامل جعفری ، شوید، ترخون، مرزه رو خرد کنید و روی بامیه ها بریزید .
در یک ظرف سرکه ، یک قاشق رب انار ترش ، سیاه دونه ، گلپر ، نمک ، دونه ی فلفل سیاه و زردچوبه رو مخلوط کنید .
بامیه ها رو داخل این مخلوط سرکه بریزید و هم بزنید و داخل شیشه پر کنید .
دو هفته زمان می بره تا برسه .
این عکس قبل از رسیدن ترشی هست
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترشی_کلم_بنفش
📝 ابتدا برگهای اضافی کلم ها رو جدا کنیدبعد کلم هارو نازک رشته کنید
(من با غذاسازم که تیغه ورق کن داره انجام دادم)
بعد کلم های خرد شده رو بشورید
بعد داخل قابلمه سرکه رو میریزیم تا به جوش بیاد اگه سرکه خیلی ترش بود کمی اب جوش بهش اضافه میکنیم.بعد کلم هارو میریزیم و حدود ده دقیقه روی حرارت بمونه تا کمی نرم بشه.(خیلی کم)
بعد زیرشو خاموش کنید (سرکه من ترش بود. ممکنه سرکه شما خیلی ترش نباشه و نیازی به اضافه کردن اب نباشه)
بعد سیر رنده شده نمک کمی شکر نبات و فلفل سبز بدلخواه اضافه کنید و داخل شیشه بریزید.
میزان شکر و سیر رو بدلخواه خودتون تغییر بدید
👈شکر برای متعادل شدن مزه ها هست و اصلا شیرین نمیشه میتونید اون رو حذف کنید
دوروز بعد قابل استفاده است
👈میتونید گلپر هم داخلش بریزید خوشمزه تر میشه
👈میتونید بدون جوشوندن ترشی بندازید
👈ترشی باید توی جای خنک و تاریک قراربگیره و زود خورده بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅کیک باقلوا پرتقالی 😋
✍مواد لازم :
پرتقال : یک عدد.
کره : 125 گرم.
شکر :1/2پیمانه.
تخم مرغ : 2 عدد.
آرد : یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر :1قاشق چایخوری.
جوش شیرین :1/3 قاشق چایخوری.
ماست زده شده :1/2 پیمانه
✍مواد شربت :
شکر :1/2 پیمانه.
آب پرتقال :یک چهارم پیمانه.
کره :60 گرم.
🍲طرز تهیه :
یک دونه پرتقال رو پوست کنده داخل غذاساز پوره کنید.
کره رو با شکر بزنید، سپس تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و بعد از افزودن هر کدام بزنید تا مخلوط شود، در آخر نصف آرد بیکینگ پودر و جوش شیرین را به مواد اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید، حالا پوره ی پرتقال و ماست را اضافه کرده پس از مخلوط شدن مابقی آرد رو به مواد می افزاییم.
مواد رو در قالب چرب شده به مدت 40 دقیقه با حرارت 175 درجه قراره میدهیم، سپس از فر خارج کرده و شربت داغ رو روی کیک داغ بریزین، سپس به دلخواه برش های لوزی یا مکعبی بدین.
🍷طرز تهیه شربت :
تمام مواد را در قابلمه ای کوچک ریخته بعد از حل شدن شکر و ذوب شدن کره بگذارید تا بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#_دسر_رولى_شكلاتى
كه من هم رولش كردم هم قالبى درستش كردم..
مواد لازم 📝
شير يك ليتر
شكر يك ليوان
پودر كاكائو يه ق غ خ سر پر
ارد دو سوم پيمانه
نشاسته دو قاشق غ خ
پودر نارگيل نصف ليوان(داخل محلبى)
كره ٢٥گرم
وأنيل نصف ق چ خ
بيسكوئيت پتى بور يه بسته
پودر نارگيل يك ليوان
✍طرزتهیه:
شير و شكر،ارد و نشاسته ،پودركاكائو رو همه رو با هم مخلوط كنيد و روى حرارت ملايم بذاريد تا مثل فرنى غليظ بشه،در اخر وانيل و پودر نارگيل و كره رو اضافه كنيد و هم بزنيد و پنج دقيقه با حرارت كم بذاريد تا بپزه..... بيسكوئيت رو پودركنيد و كف تابه ى پيركس بريزيد و مواد رو روش بريزيد(يه لأيه ى نازك)بعد روش پودر نارگيل بريزيد و بذاريد تو يخچال تاخنك بشه،وقتى خنك شد و خودش رو گرفت سه سانت سه سانت برش بزنيد و به ارومى رولش كنيد.... من چند تا رو تو قالب ريختم و قالبى درآوردم و تو پودر بيسكوئيت گذاشتم و همه جاش رو بيسكوئيتى کردم...
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#_نان_شیر_کوچک
مواد لازم📝
۴۵۰ گ آرد سفید قوی نان(آرد نان فانتزی)
۱ق چ خمیرمایه فوری (از پیمانه استاندارد قنادی)
۲۸۰ گ شیر(کم کم اضافه کنید که خمیر شل نشه، هرجا دیدید خمیر شکل گرفت دست نگهدارید)
۳۰ گ پودر شیر خشک
۲ق چ نمک
۱ق غ شکر
۵۰ گرم کره
✍طرزتهیه:
به آرد، نمک وشکروخمیرمایه فوری و پودر شخ را اضافه و مخلوط میکنیم. شیر راکم کم اضافه کرده وخمیرنسبتاسفتی بدست می آوریم .حالا بااضافه کردن کره و ورزدادن، بعد ۱۰دقیقه خمیر بسیارنرم و صافی داریم.آنرادرظرف ازقبل چرب شده میگذاریم وخمیررا باروغن ظرف آغشته کرده تاگرد ویکدست شود.اجازه میدهیم تا دوبرابر شود.(تقریبا۱/۵ساعت)حالاخمیر رابه هشت تکه مساوی تقسیم وچانه میگیریم.بعد از ده دقیقه استراحت، به شکل بیضی فرم داده و بادست کمی روی آن راپهن میکنیم.و در سینی فر بافاصله ۶س میچینیم تادوبرابرشدنش صبر می کنیم. که برای من درهوای اتاق با روکش نازک تقریبا ۱/۵ ساعت طول کشید. (در آخر کمی آرد روی چانه هاپاشیدم وبه عمق تقریبا ۵میلیمتر سه خط موازی انداختم).در فرباحرارت ۲۰۰س ، بمدت ۱۵ تا۱۸ دقیقه میپزیم.(صبر کنیدتاروش طلایی بشه)
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛