فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_روسی
#کیک_کارامل_اناری
🥊قسمت دوم:(انارجم)
اب انار خوش طعم(اب انارتون گس وبدمزه نباشه، ترش وشیرینش هم بستگی به ذائقه خودتون داره ملس بهتره)
شکر ۳_۲ق غ(بستگی به اب انارتون داره شیرین بود ۲ ق غ بزنید)
نشاسته ذرت ۲ق س پر
اب انار+نشاسته ذرت +شکر رادرون ظرفی مخلوط کرده وروی حرارت کم گاز بگذارید مداااام هم بزنید تا آب انار با حرارت کم غلیظ وبوی خامی نشاسته نیز گرفته شود،غلظت ان در حد کمی سفت تر از فرنی شود،
سپس ازروی حرارت برداشته اجازه دهید تا خنک شود درون قیف ریخته وچند ساعت درون یخچال استراحت دهید تامنسجمتر شود،
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_روسی
#کیک_کارامل_اناری
خوب بریم سراغ فیلینگ یا لایه های میانی کیک که دو قسمت هست:
🥊قسمت اول: بخش ژله ای (دسر اناری)
پودر ژله انار ۱بسته
اب جوش ۱لیوان
خامه قنادی ۱۰۰گرم(ازخامه صبحانه هم می تونید استفاده کنید برای اینکه طعم بهتری بده یکی دو ق غ پودر قند هم باهاش مخلوط کنید)
پودر ژلاتین ۱ق چ سرصاف
اب سرد ۳ق غ
👈پودر ژله انار را با ابجوش مخلوط وبنماری کنید تاژله کاملا حل و شفاف شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود،پودر ژلاتین نیز با ۳ ق غ اب سرد مخلوط وبنماری شود،، ان را نیز کنار گذاشته تا خنک شود،
خامه را با همزن کمی بزنید تا کمی سفت شود سپس پودر ژله وپودرژلاتین خنک شده را به آن بیفزایید وکمی مخلوط کنید،دسر را از صافی رد کرده ودرون قالب ریخته دریخچال بگذارید تا ژله کاملا منسجم شود وببندد،
قطر قالب دسر ،دو سانت کوچکتر از قطر قالب کیکتون باشه،مثلا کیک را اگر درون قالب سایز ۱۸ تهیه کردین این دسر راداخل قالب سایز ۱۶ تهیه کنید،
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑موقع هم زدن سفیده وارد دقت کنید که پف سفیده گرفته نشود
مایه رولت را درون قالب کاغذ روغنی انداخته بریزید وبا لیسک باحوصله وخوب رولت را درهمه قسمتها صاف ویکدست کنید،
حتما موقع پهن کردن مایه رولت دقت کنید که همه قسمتها یکنواخت باشه وگرنه موقع پخت بعضی قسمتها نازک میشه و بعضی جاها ضخیم ورولتتون موقع برداشتن تکه میشه،
رولت را درون فر از ۱۰دقیقه قبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که روی رولت دست زدین بسته شده،پخت دهید وازفر خارج کنید،
زیاد ازحد نپزین خشک بشه😉
بلافاصله ازفر که خارج کردین دور تا دور رولت را با چاقو آزاد کنید بعداجازه بدین رولت ازدما بیفته ،بعد روی سطحی که پودرقند الک کردین برگردونید و کاغذ روغنی را خیییلی با احتیاط جداکنید،برش بزنید و طرح بدین و بعنوان تزیین کیک استفاده کنید،
🛑عزیزان سعی کنید اول کیکتون را آماده کنید وبعد ازاین رولت بلافاصله استفاده کنید چون اگر برگردونید و خیلی داخل محیط بمونه ممکنه بچسبه به سطح کارتون ،
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_موکتی
ازاین کیکهای رنگی بعنوان تزیین دور کیک می توان استفاده کرد
این میزان مواد برای قالب سایز ۲۵ در ۳۵ یک رولت تقریبا نازک از لحاظ ضخامت بهتون میده،که کار باهاش ممکنه برای بعضیها سخت باشه اگر خواستین رولتتون ضخامتش بیشتر باشه می تونید مواد را دوبرابر کنید دراین صورت رولت ضخیمی خواهید داشت که احتمال پارگی و خراب شدنش موقع کار کمتر باشه،
تخم مرغ همدمای محیط ۲عدد
شکر ۱/۳ پیمانه
آرد ۱/۳ پیمانه
وانیل نوک چاقو
رنگ دلخواه
👈زرده وسفیده تخم مرغها را ازهم جدا کنید،سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا کف کند به محض کف کردن نصف میزان از شکر دستور را کم کم به آن بیفزایید وهم بزنید تا سفیده ها فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد،
زرده ها وانیل و مابقی شکر را نیز انقدر بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس رنگ دلخواه را به آن اضافه کنید وکمی مخلوط،
درنهایت به تناوب در طی ۳ مرحله سفیده فرم گرفته و آرد را به زرده ها افزوده وآرام مایه کیک را یکدست کنید،
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
مواد لازم🔻
🍄قارچ 400 گرم
🧅پیاز 1 عدد
🥠سینه مرغ خرد شده نیم کیلو
🌶فلفل کاپی و فلفل دلمه هر کدام 2 عدد
🧂نمک،فلفل سیاه و ادویه های دلخواه شما
روغن
🍞نان سوخاری یا نان تست معمولی (سوخاری باشه ترد میشه کاملا)
🧀پنیر چدار یا پیتزا برای روش
برای سس بشامل🔻
🧈کره 2 ق غ
🥛شیر دو و نیم لیوان
🥡آرد 3 ق غ
🧂نمک به مقدار لازم
🔸برای سس، کره و آرد رو روی حرارت بذارین، وقتی با هم مخلوط شد و حالت خمیری گرفت کم کم بهش شیر رو اضافه کنید تا گوله گوله نشه و مدام هم بزنید تا بجوشه و غلیظ شه، کمی نمک اضافه کنید و در آخر زیرش رو خاموش کنید و میتونین به دلخواه کمی پنیر پیتزا هم داخلش بریزین.
طرز تهیه🔻
پیاز رو با کمی روغن تفت داده، بهش قارچ اضافه کنید اجازه بدین آب قارچ کشیده بشه.
در تابه ای جداگانه مرغ خرد شده رو تفت بدین و دربش رو بذارین تا کاملا بپزه، بعد بهش فلفل خرد شده و روغن اضافه کنید. بعد از اینکه فلفل ها رو تفت دادین قارچ و پیاز رو بهش اضافه کنید. نمک، فلفل و ادویه بزنید. همه ی مواد رو کمی بپزین و از روی حرارت بردارین.
موادی که آماده کردین رو به سس بشامل اضافه کرده و باهم مخلوط کنید.
سینی فر رو کمی چرب کرده، نان سوخاری یا تست رو داخلش بچینین، مواد رو روش بریزین و در آخر روی مواد کمی پنیر چدار یا پیتزا بریزین.
بذارین داخلی فری که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزه و آخرش چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی بشه. برای رسپی تایم خاصی گفته نشده اما حدود نیم ساعت کافیه. بسته به فر شما ممکنه این زمان کمی بیشتر یا کمتر بشه.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از ذاکرین
🥗🙃سفره یلداتو با ما بچین🙃🥗
😍کلی خلاقیت یلدایی یاد بگیر😍
🍱طراحی سفره یلدا🍱
🏡طراحی خانه یلدا🏡
🌸طراحی کرسی یلدا 🌺
🔴یلداتونو با ما بی نظیر و شیک کنید😍👇
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
🔴یلدایی به یاد ماندنی با ما بسازید😍👆
هدایت شده از ذاکرین
عصبانیت شدید رائفی پور از رفتار متناقص سیاسیون 😡😡😡😡😡
رائفی پور پرده هارا کنار زد عامل ترور شهید فخری زاده را خودی ها می داند
وقتی سیاسیون پالس مذاکره میفرستند
تحلیل های حیرت آور استاد رائفی پور 👇👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/597426210Cb150e92607
http://eitaa.com/joinchat/597426210Cb150e92607
کانال اختصاصی استاد رائفی پور👆👆👆👆
هدایت شده از ذاکرین
دختر داری و هر روز موهاش #شلخته_اس 😢
جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐
منم که اهل این #قری_بازیا نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍
.http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
هدایت شده از ذاکرین
#هیییییس😱🔞
دخترها فریاد نمیکشن🤭👇
https://eitaa.com/joinchat/4112318484Caa48ba6ef0 💋
💋 https://eitaa.com/joinchat/4112318484Caa48ba6ef0
واااای پسرا نبینن ابروم میره😨
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینی مرغ با سس بشامل😋
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله هندوانه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات پربازده وارش🌦️🌧️⛈️
#ژله_هندوانه (ایده یلدا)
از قالب ناودانی استفاده کردم لوازم قنادی ها دارن . هم پلاستیکی داره هم فلزی . برای من پلاستیکیه
برای این ژله به 3 نوع پودر ژله نیاز داریم . قرمز هندوانه (یا هر پودر ژله قرمز )،سفید آلوورا ، سبز لیمو ( و یا هر پودر ژله سبز) استفاده کردم .
قالب نادوانی با دو تا لیوان آب پر می شد .
من یه بسته پودر ژله هندوانه (یه خرده کمتر از یه بسته استفاده کردم )رو با یه لیوان آب جوش خوب روی حرارت غیر مستقیم حل کردم .
گذاشتم توی محیط خنک بشه بعد بهش حدودا 1 الی 2 ق غ شیر که توی محیط بود اضافه کردم که یه کم رنگش مات بشه و شبیه قرمز هندوانه بشه . بعد دو قسمت کردم و توی دو تا کاسه یکیش رو توی یخچال گذاشتم تا نیم بند بشه . تقریبا 5 الی 10 دقیقه زمان می بره حتما باز خودتون چک کنین . بعد از یخچال بیرون آوردم و شکلات چیپسی رو داخلش ریختم و هم زدم . برای این گذاشتم نیم بند بشه که شکلات چیپسی همه جا پخش بشه و ته نشین نشه .
قالب نادوانی رو کمی چرب کردم .از این ژله نیم بند داخلش ریختم و بعد کمی گذاشتم یخچال و بعد ژله مابقی رو روش ریختم و گذاشتم یخچال .
برای لایه دوم نصف بسته آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد دو قاشق بستنی وانیلی که گذاشتم توی محیط نرم شده بود رو بهش اضافه کردم (شیر هم میشه یک چهارم لیوان) بعد روی لایه اول ریختم . یه لایه نازک بشه زیاد نریزین .
برای لایه سوم نصف ژله لیمو رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد باز هم دو ق غ شیر که توی محیط بود اصافه کردم باز به خاطر اینکه کمی رنگش مات بشه و روی لایه دوم ریختم .
توجه کنین که هر لایه یه خرده از نیم بند سفت شد بریزین نزارین خیلی سفت بشه و الا لایه ها به هم نمی چسبن .
3 تا 4 ساعت کلا بزارین بمونه یخچال .
دورش رو با چاقو آزاد کردم و قشنگ با دستم کشیدم دیدم حسابی آزاد شده و بعد روش دیس گذاشتم و برگردوندم .
و بعد با چاقوی خیس تیز برش دادم.
رمز راحت در آوردن اینه یکی چرب کردن جزیی روغن مایع و یکی هم استفاده از آب کم بسیار راحت خودش به راحتی از قالب بیرون میادش .
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛