#آبمیوه_فلفلی_گرم
🍹تو یه ماهی تابه بزرگ، آب سیب، آب پرتقال، آب آناناس، آب لیمو شیرین و فلفل رو مخلوط کرده و بمدت ۵ دقیقه روی حرارت شعله متوسط گذاشته، هم میزنیم.
اگر فلفل شیرین پودر نشده بود، مخلوط آبمیوه ها رو از الک رد کرده تا دونه های فلفل جدا بشه سپس توی ۸ ظرف دلخواه برای سرو میریزیم و گرم سرو میکنیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#کباب_پستو
🌮فیله یا سینه مرغ رو با نمک و فلفل سیاه سیر و آب پیاز مرینیت میکنیم جعفری رو خرد سپس میکس میکنیم مقداری پودر گردو اضافه کرده در نهایت خامه یه سس غلیظ بدست بیاد فیله رو داخل این سس هشت ساعت خوابانده سپس به سیخ کشیده و کباب کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#املت_توسکانی
🍳۳ عدد تخم مرغ، ۲ عدد گوجه فرنگی قرمز، ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون، یک چهارم از یک پیاز زرد متوسط، اندکی فلفل و مقداری نمک بردارید. پیازها را ۴ دقیقه سرخ کنید، سپس گوجه ها را اضافه کرده و مخلوط را تا زمانی که آب آن بخار شود بپزید. تخم مرغ های هم زده، فلفل و نمک را اضافه کنید و همه آن را چند دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ژله_سيب
🍎به اندازه ي دلخواهتون ژله ي سيب درست كنيد توي ظرف هاي تك نفره بريزيد سيبتون رو برش هاي خيلي نازك بزنيد دور تا دور ظرف هاتون بچينيد براي برش سيب ميتونيد از پوست كن استفاده كنيد.
توي ژله تون رو با ميوه هاي دلخواه پر كنيد.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#تزیین_کوفته_سبزیجات_ب_شکل_کیوی
🥝ابتدا پیاز ها را خرد کنید و با نخود فرنگی و مقداری ریحان تفت دهیدکدو سبز ها را از وسط نصف کرده و آب پز کنید سپس درون آنها را با اسکوپ خالی کنیدپنیر ریکوتا و پنیر پارمسان و تخم مرغ و مخلوط نخود فرنگی و پیاز و نمک مخلوط کنید و هم بزنیدپنیر پکورینو لای خمیر گذاشته و ببندید و در خرده نان بغلطانید و سرخ کنیداز وسط برش بزنید و دانه خشخاش بریزید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#سوپ_هویج_و_چغندر
🍲 یک چهارم پیمانه چغندر پوست کنده و خورد شده
یک عدد هویج پوست کنده و خورد شده
دو پیمانه آب تصفیه شده
نصف قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش تازه
🥣چغندر و هویج را به همراه آب بپزید تا نرم شوند، سپس آنها را له کرده و از صافی رد کنید تا سوپ صافی داشته باشید. در انتها مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#بلغور_پلو
🍚پیاز رو نگینی ریز کنید بریزید تو قابلمه با مقداری روغن تفت بدین ، طلایی که شدن ادویه هاتونو بزنید
گوشت اگه دوست داشتین چه سینه مرغ چه گوشت چرخی اینجا به مقدار که دوست دارید بزنید
سیب زمینی یا گوشتتون تفت خورد لوبیا سبز رو اضافه کنید و سرخ کنید بعدش گوجه رو بزنید
حالا وقتشه رب رو اضافه کنید و مقداری عصاره مرغ یا گوشت رو اضافه کنید
بلغور ها که قبلا شستین رو اضافه کنید و اب بریزید بزارید رو شعله ملایم ابش کشیده بشه
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#توپک_نارگیلی
🍡شیر عسلی رو داخل ظرف میریزیم روی حرارت مستقیم گرم میکنیم ..درحد همین که گرم شد کافیه ..
کمی که خنک شد پودر نارگیل رو داخل شیر عسلی مخلوط میکنیم
به اندازه ی یه گردو برمیداریم .گلوله میکنیم بعد داخل پودر نارگیل میغلتونیم وروی اون یه خلال پسته برای تزیین میزاریم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#خورش_ماهی
🥘پياز درشت نگين شده را سرخ ميكنيم يك قاشق مربا خورى رب گوجه فرنگى و ادویه اضافه ميكنيم وتفت ميدهيم.
سپس دو عدد گوجه فرنگى رنده يا ريز شده را به ان اضافه ميكنيم ميگذاريم كمى آبش جمع شود.
مثل املت که جا افتاد، چهار تكه ماهى متوسط سرخ شده را اضافه ميكنيم بعد از يك جوش نصف استكان رب خرما اضافه ميكنيم.
با شعله كم ده دقيقه كه جوش آيد و جا افتاد با برنج نوش جان كنيد
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#پاستا_سوخاری
🧆ماکارونی را درون آبجوش ریخته و آبکش میکنیم. سیبزمینیها را پخته و وقتی سرد شدند به صورت ریز رنده میکنیم. ماکارونی را همراه سیبزمینی، نمک، فلفل، زردچوبه و پنیر گودا خوب مخلوط میکنیم. تخممرغها را شکسته و خوب هم میزنیم، بعد دو تا سه قاشق آب به آن اضافه کرده و از الک رد میکنیم. از مخلوط ماکارونی به اندازه نارنگی برداشته و در دست مانند کتلت فرم میدهیم، سپس در تخممرغ زده و در آرد سوخاری میغلتانیم، آنگاه در روغن داغ سرخ میکنیم. سس قرمز بهترین سس برای سرو کردن این پیش خوراک است
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#املت_ژامبون_و_پنیر
🍳ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) قرار داده و ظرف پخت را چرب میکنیم.
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، شیر و نمک را مخلوط کرده و ژامبون و نصف فنجان پنیر را در یک کاسه دیگر مخلوط میکنیم.
حال درون فنجان کلوچه مواد را میریزیم و رویش مقداری از پنیر مانده را میپاشیم و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار میدهیم
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#اشپل_کوکو
🐟اشپل ماهی ٣٠٠گرم، گشنیز+تره+جعفری+برگ سیر تازه+کمی شنبلیله.. یک دسته کوچک خرد شده تخم مرغ 3 عددنمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم برای سرخ کردن
🥣اشپل ماهی راشسته و پوشش شفاف دور آن را جدا کنید .
سبزیجات را خرد کرده و به اشپل اضافه کنید.
تخم مرغ ، نمک ، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛