#راز_خوشمزگی_خورشت_کرفس
🥘بعد از تفت کرفس ها به خورشت حدود 2 لیتر آب اضافه میکنیم .تا همه مواد در کنار هم در زمان مناسب بپزند. در 20 دقیقه آخر هم آبغوره و نمک را به خورشت اضافه کنید تا غذای شما طعم و مزه ی خوبی بدهد.
〽️دقت کنید که آبغوره غذا را زودتر از این زمان اضافه نکنید چون باعث سفتی گوشت میشود
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ادویه_چلوکباب
🥓سماق قرمز و یا سماق قهوه ای . ( فرق این سماق ها اینه که سماق قرمز رنگ دهنده ست و ترشی کمی داره و سماق قهوه ای رنگ دهنده نیست ولی خیلی ترش تره پس نسبت به ذائقه خودتون یکی رو انتخاب کنید . دلیل استفاده از سماق بر روی کباب اینه که وقتی گوشت کباب میشه کمی مواد سمی در گوشت تولید میشه و سماق این سم رو از بین میبره . برای همین با کباب همیشه سماق مصرف میکردن قدیمی ها )
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#پوره_کدو_سبز
🥒کدو سبز 1 عدد کوچک - سیب زمینی نصف عدد
🥣کدو و سیبزمینی را بشوئید. سیبزمینی را به قطعات کوچک خرد کنید و بخارپز نمایید تا نرم شود. سپس سروته کدو را بگیرید و بقیه آن را ریز خرد و بخارپز کنید تا کدو هم نرم شود. صبر کنید تا کدو و سیبزمینی کمی خنک شوند. اکنون آنها را در مخلوطکن یا دستگاه غذاساز بریزید تا پوره یکدستی حاصل شود.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#خاگینه_تبریزی
🥪تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال کمی بزنید. شیر را اضافه کرده، بیکینگ پودر و آرد را کم کم روی مایه الک کنید(تا گلوله نشود) و مخلوط نمایید. سپس کمی زعفران، پودر هل و پودر زنجبیل را اضافه کنید. در تابه ی تفلون مقداری روغن بریزید تا گرم شود و با قاشق غذاخوری از مایه در روغن ریخته و سرخ کنید. هر دو طرف آن که طلایی شد، روغن اضافی آن را بگیرید و در شربت قرار دهید تا کمی شربت به خورد آن برود. از شربت خارج نموده و در صافی قرار دهید. سپس در دیس بچینید و از مخلوط دارچین، پودر گل محمدی، زنجبیل و پودر هل روی آن بپاشید و با گردو، پودر پسته یا نارگیل خاگینه را تزیین و سرو نمایید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#سس_هلندی
🍸زرده تخم مرغ ۲ عدد - خردل ۱ قاشق سوپخوری - آب نصف پیمانه - کره چهار قاشق سوپخوری - نمک و فلفل به میزان لازم - آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
🥣ابتدا زرده تخم مرغ و خردل و نمک و فلفل را با همزن بزنید تا یکدست بشه بعدش آب رو بهش اضافه کنین و روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید و بعد کره رو اضافه کنید .در آخر آبلیمو رو بهش اضافه و شعله رو خاموش کنین . این سس برای سرو مرغ و میگو عالی است
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🔹 هدیه به طلاب و مداحان عزیز😍
روضه های طوفانی فاطمیه
🌺 گلچین سخنرانیهای اخلاقی عرفانی
🌺 مولودی های دهه کرامت عید غدیر
🌺 نوحه ها وسخنرانیهای محرم صفر
🌺 متن و سبک اشعار و روضه ها
🎧 ارضی 🎧کریمی
🎧 حدادیان 🎧 میر داماد
🎧 نریمانی 🎧 مطیعی
🎧 علیمی 🎧طاهری
🎧 بنی فاطمه 🎧 سیب سرخی
#شورطوفانی
http://eitaa.com/joinchat/1425145856C34217a20aa
🔹عضویت در کانال ذاکرین☝️
هدایت شده از ذاکرین
🔴مادر شوهرم این #آبنما رو خونمون دید
باتیکه گفت اینو تو بازار قیمت کردم۱۳۰😒
زن هم زنای قدیم، هوای جیب شوهرشون داشتن😡
شوهرم گفت مامان اینو خودش درست کرده😎☺
بماند خرجش یه مقوا و چسب حرارتی و برق ناخن بود😅
15تومن درست میکنم 130 میفروشم یه #منبع_درامد_شد💵👇💃
http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
#خوراک_خانومای_خانه_دار بدوبیا☝️😍
#ترفند
نکاتی برای پخت قارچ🍃👇
به هنگام پخت قارچ در قابلمه را کمی باز بگذارید تا هم قارچ ها سیاه رنگ نشوند و هم آب قارچ ها به راحتی بخار شود
.┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیبزمینی_شکم_پر خوشمزههه😍
400 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 دسته جعفری
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چای خوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری پاپریکای قرمز
11 عدد سیب زمینی کوچک
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
240 میلی لیتر آب(۱ لیوان )
1 عدد گوجه فرنگی
1 عدد فلفل
گوشت چرخ کرده را با پیاز ، نمک ، فلفل ، پاپریکا ، آویشن ، سیر و جعفری مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را برش بزنید و با مایه گوشتی پر کنین
سیب زمینی ها رو در یک ظرف بلند بچینید
رب گوجه فرنگی را در آب حل کرده و آن را روی سیب زمینی ها بریزید. برش های گوجه فرنگی و فلفل سبز را بگذارید.
به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. با جعفری خورد شده سرو کنید.😋
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک خوراک سیب خوشمزه
مواد لازم
گوشت مرغ. کره وروغن. پیاز. رب گوجه فرنگی. قارچ. گوجه. فلفل دلمه ای. سیب زمینی. پنیر پیتزا.
نمک. زردچوبه. ادویه. آویشن.
مراحل پخت کاملا مشخص هست توی کلیپ
فقط وقتی همه مواد رو توی ماهیتابه چیدین مقداری رب رو با یک استکان آب جوش مخلوط کنید ودرماهیتابه بریزید ودر ظرف رو ببندید تا غذای ما جا بیفته وآماده بشه
.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرین عسل😋
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#میرزاقاسمی 🍛
مواد لازم:
بادمجان 5 عدد متوسط
گوجه فرنگی تازه 2 عدد
سیر 1 بوته
تخم مرغ 3 عدد
روغن، فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
● در ابتدا بادمجون ها رو کباب می کنیم. سپس پوست آنها رو کنده و سر بادمجون ها رو جدا می کنیم؛ حالا بادمجون ها رو ساطوری میكنیم.
● گوجه فرنگی ها رو در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.
● سیر ها رو کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل در تابه ریختیم، میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
● سپس بادمجون ها و گوجه های آماده شده رو به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار رو تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
● کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه رو در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا بسته شود.
● بعد ترکیب بادمجون و گوجه ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم. 😋
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛