eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮نشاسته گل(همون دون دونا)نصف پیمانه - شکر یک پیمانه - شیر دو پیمانه - زعفران غلیظ دو قاشق غذاخوری - گلاب نصف لیوان - کره یک ق غ 🥣ابتدا نشاسته رو با شیر و شکر مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا حل بشه بعد روی حرارت ملایم میزاریم و هم میزنیم تا غلیظ بشه زعفرون را اضافه کرده در آخر گلاب و کره رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم مواد را داخل قالبها ریخته(چرب کردن نمیخواد چون مسقطی کره داره) بمدت سه ساعت میزاریم تو یخچال تا ببنده. پیمانه منظورم لیوان دسته دار فرانسویه ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥔سیب زمینی ها را جوشانده ، سپس خنک کرده و در یک برشته بزنید ، نمک و شیر ، پیاز را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 🧀در مرحله بعد ، از پوره ای که تشکیل می دهیم پنیر را فراموش نکنید که وسط قرار دهید 🥚سپس آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری را چرخ کنید. 🍾ما در مقدار زیادی روغن سرخ می کنیم ، نکته اصلی این است که روغن داغاست ، تا قهوه ای طلایی سرخ کنید. 🍅با سس گوجه فرنگی سرو کنید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از ذاکرین
إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ لحظه سقوط وحشتناک جامپر ایرانی از روی برج پرچم https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c تو شهرک اکباتان برای روز پلاسکو پرش چتر ترتیب دادن چتر باز چترش باز نشد و از 50 متری سقوط کرد لحظه سقوط👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c فیلم دردناکی که همسر چتر باز محروم فردا منتشر کرد هر دلی و به در میاره 😭
🍾در یک قابلمهٔ مناسب شکر را می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر آب شود و رنگ آن طلایی شود. در این مرحله آب داغ را روی آن می ریزیم و هم می زنیم تا شکر در آب حل شود. کمی که غلیظ شد، آن را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم خنک شود ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥘ابتدا مقداری پیاز داغ درست کنید و مرغ را با آن سرخ کنید، می‌توانید مرغ را در تابه‌ای جدا با کره تفت دهید و بعد به پیازداغ اضافه کنید که طعم کره را بگیرد. لبوها را به شکل خلالی ببرید، تفت دهید و به مرغ اضافه کنید. مقداری رب انار را با فلفل سیاه و شکر مخلوط کنید و به مرغ و لبو اضافه کنید و روی آن آب بریزید تا روی حرارت به مدت یک ساعت بپزد ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍯 🔸 گل خشک را در آب سرد 2 ساعت خیس کنید تا نرم شود.(گل تازه نیاز به خیس خوردن ندارد) 🔹سپس در ظرف مناسبی آب را روی آتش گذاشته و گل را در آن بجوشانید و تا تلخی آن گرفته شود. 🔸سپس در صافی بریزید و در آب سرد چند ساعت قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. 🔸شکر را با آب جوشانده و صاف کنید دوباره روی حرارت قرار دهید و گل‌ها را در شربت بریزید و بعد از جوش آمدن حرارت را ملایم کنید تا شربت قوام بیاید. 🔹سپس جوهر لیمو یا آب لیمو را در آن بریزید و بعد از چند جوش بردارید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍞نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید ، زیر و روی نان‌ها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند. 🥣سیر‌ها را کاملا له کرده و روی نان‌ها بمالید . گوجه فرنگی‌ها را فیله کرده و نگینی خرد کنید . گوجه‌ها را همراه نمک و فلفل روی نان ها ریخته و با تکه های پنیر ۵ دقیقه در فر بگذارید. 🥗پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجه ها قرار دهید و سرو نمایید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🧆گوشت ران خام را می‌كوبیدند تا نرم شود، ‌بعد ‌آرد نخودچی، تخم‌مرغ‌، زعفران و فلفل ‌و زردچوبه می‌زدند و با آب سفت و شلش را اندازه می‌كردند و سرخ می‌كردند یا در آبی كه پیازداغ داشت می‌انداختند و با سركه شیره به عنوان چاشنی یك ربعی می‌جوشاندند و آب آن را مثل آبگوشت ترید كرده و شامی‌ها را با نان می‌خوردند ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥘 😋 🔸بادمجونا رو با اب نمک‌خیس کنید و بعد از یک ساعت آبکشی کرده ، سرخ کنید و کنار بذارید. تکه های مرغ رو سرخ کنید و کنار بذارید یه دونه پیاز تفت بدید فلفل زرچوبه و سه حب سیر له یا رنده شده رو اضافه کنید و تفت بدید. یک ق رب آلوچه( اگه نداشتید رب انار یا رب گوجه) برزید و تفت بدید و مرغ ها رو اضافه کنید. ۲۰۰ گرم سبزی ( ترش واش_گشنیز _نعناع_چوچاق_خالواش_چغندر) خرد و سرخ رو هم اضافه‌کنید. دو لیوان اب بریزید و بذارید با حرارت ملایم بپزه و خورشت جا بیفته. اواسط پخت نمک یادتون نره. ده دقیقه آخر آبغوره با آب نارنج بریزید و تمام. بادمجون و گوجه سرخ شده رو ده دقیقه آخر به اضافه‌کنید یا موقع سرو کنار خورشت بذارید. اگر سبزی شمالی در دسترس نبود ، نعناع و ‌گشنیز کافیه و هر سبزی معطر دیگه‌ای که دوست داشتید اضافه کنید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
هدایت شده از ذاکرین
بيـا اینجا ياد بگيــر چـجـوري قُــربون صَــدقه عـشقـــتْ بـري 👀💍♥️ کلیپ عاشقانه😻( @Vioolet_heart ) گیف عاشقانه👀💍 ( @Vioolet_heart ) پروفایل عاشقانه🚨( @Vioolet_heart ) بیو عاشقانه💞 ( @Vioolet_heart ) همشون رایگان دانلود کن🤪✨👆🏻
🍨در یک قابلمه مناسب، آرد و شیر را کاملا حل کنید. سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و دائما مواد را به هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. 🍧پس از این که مواد مقداری غلیظ شد، گلاب و شکر را به آن اضافه کرده و مجددا مواد را تا رسیدن به غلظت کافی مرتب هم بزنید. 🍨در مرحله بعد کره را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. 🍧پس از رسیدن به قوام کافی، فرنی آماده‌شده را درون سه ظرف مجزا بریزید، تا سه نوع فرنی با سه رنگ مختلف داشته باشید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍨پودر بادام ۳۰۰ گرم - شکر ۱/۵ پیمانه - آب ۳/۴ پیمانه - پودر زعفران ۲ گرم - پودر قند ۳۰ گرم - پودر پسته مقداری 🥣شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس می کنیم کشدار شود بعد می گذاریم خنک شود و با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه می کنیم و یک کم با همزن مخلوط می کنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط می کنیم‌ و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و می گذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در می آوریم. و با پودر پسته تزیین کنید. اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛