eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.2هزار دنبال‌کننده
25.7هزار عکس
20.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍯 🔸 گل خشک را در آب سرد 2 ساعت خیس کنید تا نرم شود.(گل تازه نیاز به خیس خوردن ندارد) 🔹سپس در ظرف مناسبی آب را روی آتش گذاشته و گل را در آن بجوشانید و تا تلخی آن گرفته شود. 🔸سپس در صافی بریزید و در آب سرد چند ساعت قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. 🔸شکر را با آب جوشانده و صاف کنید دوباره روی حرارت قرار دهید و گل‌ها را در شربت بریزید و بعد از جوش آمدن حرارت را ملایم کنید تا شربت قوام بیاید. 🔹سپس جوهر لیمو یا آب لیمو را در آن بریزید و بعد از چند جوش بردارید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍞نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید ، زیر و روی نان‌ها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند. 🥣سیر‌ها را کاملا له کرده و روی نان‌ها بمالید . گوجه فرنگی‌ها را فیله کرده و نگینی خرد کنید . گوجه‌ها را همراه نمک و فلفل روی نان ها ریخته و با تکه های پنیر ۵ دقیقه در فر بگذارید. 🥗پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجه ها قرار دهید و سرو نمایید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🧆گوشت ران خام را می‌كوبیدند تا نرم شود، ‌بعد ‌آرد نخودچی، تخم‌مرغ‌، زعفران و فلفل ‌و زردچوبه می‌زدند و با آب سفت و شلش را اندازه می‌كردند و سرخ می‌كردند یا در آبی كه پیازداغ داشت می‌انداختند و با سركه شیره به عنوان چاشنی یك ربعی می‌جوشاندند و آب آن را مثل آبگوشت ترید كرده و شامی‌ها را با نان می‌خوردند ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥘 😋 🔸بادمجونا رو با اب نمک‌خیس کنید و بعد از یک ساعت آبکشی کرده ، سرخ کنید و کنار بذارید. تکه های مرغ رو سرخ کنید و کنار بذارید یه دونه پیاز تفت بدید فلفل زرچوبه و سه حب سیر له یا رنده شده رو اضافه کنید و تفت بدید. یک ق رب آلوچه( اگه نداشتید رب انار یا رب گوجه) برزید و تفت بدید و مرغ ها رو اضافه کنید. ۲۰۰ گرم سبزی ( ترش واش_گشنیز _نعناع_چوچاق_خالواش_چغندر) خرد و سرخ رو هم اضافه‌کنید. دو لیوان اب بریزید و بذارید با حرارت ملایم بپزه و خورشت جا بیفته. اواسط پخت نمک یادتون نره. ده دقیقه آخر آبغوره با آب نارنج بریزید و تمام. بادمجون و گوجه سرخ شده رو ده دقیقه آخر به اضافه‌کنید یا موقع سرو کنار خورشت بذارید. اگر سبزی شمالی در دسترس نبود ، نعناع و ‌گشنیز کافیه و هر سبزی معطر دیگه‌ای که دوست داشتید اضافه کنید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
هدایت شده از ذاکرین
بيـا اینجا ياد بگيــر چـجـوري قُــربون صَــدقه عـشقـــتْ بـري 👀💍♥️ کلیپ عاشقانه😻( @Vioolet_heart ) گیف عاشقانه👀💍 ( @Vioolet_heart ) پروفایل عاشقانه🚨( @Vioolet_heart ) بیو عاشقانه💞 ( @Vioolet_heart ) همشون رایگان دانلود کن🤪✨👆🏻
🍨در یک قابلمه مناسب، آرد و شیر را کاملا حل کنید. سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و دائما مواد را به هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. 🍧پس از این که مواد مقداری غلیظ شد، گلاب و شکر را به آن اضافه کرده و مجددا مواد را تا رسیدن به غلظت کافی مرتب هم بزنید. 🍨در مرحله بعد کره را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. 🍧پس از رسیدن به قوام کافی، فرنی آماده‌شده را درون سه ظرف مجزا بریزید، تا سه نوع فرنی با سه رنگ مختلف داشته باشید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍨پودر بادام ۳۰۰ گرم - شکر ۱/۵ پیمانه - آب ۳/۴ پیمانه - پودر زعفران ۲ گرم - پودر قند ۳۰ گرم - پودر پسته مقداری 🥣شکر و آب را می گذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس می کنیم کشدار شود بعد می گذاریم خنک شود و با همزن می زنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه می کنیم و یک کم با همزن مخلوط می کنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط می کنیم‌ و خمیر را داخل قالب ها می ریزیم و می گذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در می آوریم. و با پودر پسته تزیین کنید. اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍧کره را در قابلمه‌ای بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا آب شود. شیر و شکر را به آن اضافه کنید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا زمانی که قل بزند. سپس آرد سمولینا را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. در پایان، اسانس وانیل را اضافه کنید و مخلوط نمایید. دسر سمولینای شیری را می‌توانید داخل ظرف پیرکس بریزید و مانند شله‌زرد با دارچین تزیین کنید. همین طور می‌توانید با گردو و خلال یا پودر پسته هم روی دسر را تزیین کنید. بعد از این که دسر سمولینا در یخچال خنک شد، می‌توانید آن را برش بزنید و به شکل برش‌های کوچک سرو کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
❓اگر کریستالی شد چکار کنیم 🍯اگر عسل سفت و کریستالی شد، در یک قابلمه که حاوی آب گرم است ذوبش کنید. با این روش عسل بدون اینکه خواصش را از دست بدهد دوباره به حالت مایع خود باز می گردد ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥧دلیل اصلیش دمای زیاد و مدت پخت کم هست. 🍰میزان مخلوط کردن یا کم بوده یا زیاد مثلا شکر و کره خوب مخلوط نشد یا زیاد مخلوط شدن. 🥮زیادی جوش شیرین یا بیکینگ پودر ریختید یا اینکه به جای بیکینگ پودر جوش شیرین اضافه کردید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍓سس شکلات به میزان لازم - شیر و دراژه به میزان لازم - توت‌فرنگی خردشده 2 قاشق غذاخوری - بستنی توت‌فرنگی 10 ق غ - خامه دو قاشق غذاخوری 🍹بستنی، شیر و خامه را داخل مخلوط‌کن ریخته و با درجه تند دستگاه مخلوط می‌کنیم به طوری که مواد کاملا غلیظ باشد (توجه داشته باشید که میزان شیر باید اندک باشد و از شیر فقط برای بهتر مخلوط شدن مواد استفاده می‌کنیم.) سپس توت‌فرنگی خردشده را به مواد اضافه کرده و آرام هم می‌زنیم. دیواره لیوان را سس شکلات زده بعد مقدار کمی توت‌فرنگی خردشده و دراژه انتهای لیوان می‌ریزیم و مواد را داخل لیوان ریخته و مقدار کمی خامه و دراژه برای تزیین روی آیس‌پک می‌ریزیم. سپس داخل آن نی مخصوص قرار داده و سرو می‌کنیم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍜نودالیت گوشت الیت 2بسته - سیر خرد شده 1حبه - گوجه فرنگی خرد شده 400گرم - پنیر پارمزان رنده شده 50گرم - پنیر موزارلا خرد شده 250گرم - فلفل دلمه ای 2عدد 🥣ابتدا سیر را کمی تفت داده، سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. بعد از اینکه کمی تفت دادید آب اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه بجوشانید. نودالیت ها را طبق دستور روی بسته آماده نموده و پس از آبکشی، با ترکیبی که آماده کرده بودید مخلوط نمایید. ترکیب نودالیت را به ظرف انتقال داده و به ترتیب پنیر موزارلا و پارمزان را روی آن بریزید. (در صورت کوچک بودن ظرف یا زیاد بودن مواد، لایه ها را تکرار کنید.) در نهایت به مدت 15-20 دقیقه درون فر و یا روی گاز قرار دهید تا پنیر ها آب شود ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛