eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍆بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست. بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید. تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از ذاکرین
! زنی در دادگاه با اصرار از شوهرش می‌خواهد که , شوهرش می گوید ما زندگی‌ خوبی‌ داریم. از زن اصرار و از شوهر انکار در نهایت شوهر برای.مانع شدن طلاق شرط بخشش۱۳۶۴ سکه مهریه را میگذارد زن با کمال میل می‌پذیرد. بعداز طلاق مرد مات و مبهوت خواهش میکند که دلیل جدایی اش را بگوید زن بالبخندی جواب داد:طاقتش رو داری؟؟ سپس زن توضیح میدهد که ... ادامه داستان 👇 http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf
🍛ابتداه لپه را بشوييد و بگذاريد خوب بپزد پياز را رنده كرده آب آن را بگيريد و با چرخ كرده و مقداري نمك و فلفل و آرد نخودچي مخلوط كنيد آن را ورز داده وبصورت توپ هاي خيلي كوچك درست كنيد و سرخ كنيد لپه پخته شده را در روغن تفت دهيد و با توپ هاي چرخ كرده مخلوط كنيد برنج را آبكش كنيد و با زعفران خيس شده مخلوط كنيد تا برنج زرد بشود سپس لايه لايه مواد و برنج را بريزيد و بگذاريد بپزد بعد از پخت ميتوانيد آن را با پياز سرخ شده و كشمش و خلال بادوم تزيين كنيد ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍪پودر قند را الک کرده و همراه روغن جامد با همزن برقی هم می زنیم تا رنگ آن تغییر کند. بعد زرده‌ تخم‌ مرغ و پودر هل را اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس آرد قنادی، آرد برنج و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، الک می کنیم و یکباره روی مواد ریخته، با قاشق هم می زنیم. سپس با دست خمیر را جمع می کنیم. اگر دوست دارید مقداری زعفران دم کرده یا گلاب اضافه کنید. خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و یک ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم. بعد از یک ساعت فر را روشن می کنیم تا گرم شود. کف سینی مورد نظرمان کاغذ روغنی می گذاریم. از خمیرمان توپ هایی به اندازه گردو یا فندق برداشته، گرد کرده و روی آنها طرح می زنیم و تخم خرفه می پاشیم. در پایان مواد را داخل سینی فر چیده و با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍮نشاسته را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود.به آن شکر.گلاب.عرق هل و پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند سپس از روی حرارت برداشته.خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍳این املت خوشمزه بدون روغن سرخ کردنی آماده می شود و برای افرادی که غذاهای رژیمی استفاده می کنند بسیار مناسب بوده و روش تهیه ی آن بسیار ساده است. وقتی تموم مواد رو با هم مخلوط کردید داخل کیسه فریزر بریزید و از طرفی قابلمه ای رو پرآب کنید و بذارید آب جوش بیاد. کیسه رو داخل قابلمه بذارید و سرش رو بیرون قابلمه بگیرید و در قابلمه رو ببندید تا کیسه حاوی مواد داخل نیوفته و آب داخلش نره. تا حدی آب بجوشه که املتتون سفت بشه ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍛ابتدا در قابلمه چدنی آب را به نقطه جوش رسانده برنج و نمک را میریزیم تا بجوشد بعد آبکش می کنیم. کشمش،لپه،زعفران،دارچین،خلال پسته و بادام و زرشک را با هم تفت می دهیم.بعد در ظرفی ریخته سپس مرغ خلال شده و سیر را اضافه می کنیم. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را ریخته به همراه کمی نمک، فلفل،زعفران و ماست موسیر خوب هم زده تا یکدست شود،سپس نیمی از برنج را اضافه کرده سپس نیمی از مایه آماده شده را را می ریزیم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥘ابتدا پیاز و گشنیز را خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم . کاری را اضافه کرده و به مواد آب اضافه می کنیم تا کمی پخته شود . بعد از کمی پخته شدن با مواد پودر سیر اضافه می کنیم . گوجه فرنگی را رنده می کنیم و با کمی نمک و فلفل داخل ظرف اضافه می کنیم . سپس ماهی را خرد کرده و همراه میگو به مواد اضافه می کنیم . حدود 25 دقیقه خورشت باید بپزد ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍧‌ 😋 🔸دوقاشق پُر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد بن ماری کرده .یک لیوان (ترجیحاً ) را با یک ونیم لیوان آب هویج و سه تا قاشق شکر و دو تا سه قاشق خامه صبحانه در میکسر ریخته تا کاملاًمخلوط شود(زیاد بهم نمیزنیم چون باعث میشه کف کنه)ودر آخر ژلاتین را اضافه کرده ومخلوط کرده.سپس در قالب می ریزیم وحدوداً ۵تا۶ساعت در یخچال گذاشته تا آماده بشه @fast_food
🥯 😋 🔸از خمیر اماده یوفکا استفاده کردم، داخلش هم بسته به تعداد خمیر ها از مغز ها می تونید استفاده کنید. به این صورت که مغز گردو و پسته و بادام رو اسیاب کردم ولی نه خیلی نرم، چون من دوست دارم زیر دندون بیاد. مغز ها رو با گلاب و پودر قند و هل کوبیده به حالت خمیری درمیاریم و لای خمیرهای نواری یوفکا میزاریم و می پیچیم به این صورت که برای هر شیرینی سه ورق خمیر نواری در نظر می گیریم و هر لایه را کره اب شده می مالیم و روی هم میزاریم در لایه ی اخر هم موادمون میریزیم و رول میکنیم. و به مدت ده تا پانزده دقیقه توی فر میزاریم با درجه ی 150، وقتی روش طلایی شد اماده هستن. حالا نوبت شیره هست یه شیره ی غلیظ با شکر و اب و گلاب و زعفرون و هل درست میکنیم و بعد اینکه سرد شد روی شیرینی ها میدیم @fast_food
🥘 😋 🔸ابتدا به ازای سه نفر یک پیاز درشت رو ریز خرد کنید در مقداری روغن تفت بدید حدود ۲۰۰ گرم سبزیجات خرد شده (تره، جعفری، نعناع) رو اضافه کنید و بزارید خوب تفت بخوره سپس یک لیوان گردوی سابیده شده رو به همراه سه قاشق رب انار ، نمک و فلفل اضافه کنید و تفت بدید و بهش آب اضافه کنید و دو ساعتی زمان بدید تا جابیفته و روغن پس بده. یک پیاز متوسط رو ریز رنده کنید و آبش رو بگیرید و تفاله پیازها رو با ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و گلپر مخلوط کنید و گلوله هایی به اندازه گردو درست کنید و تو روغن سرخ کنید. در اواخرپخت ، گوشت قلقلی ها رو به همراه دو لیوان آب انار و نصف استکان زعفران دم شده اضافه کنید و بیست دقیقه ای اجازه بدید تا آب انار غلیظ و خورش مزه دار بشه و نوش جان کنید @fast_food
(پیش غذا به سبک مکزیک) 😋 410 گرم گوجه‌فرنگی خرد شده 2/3 پیمانه پیاز خرد شده نصف پیمانه فلفل قرمز شیرین خرد شده 110 گرم فلفل چیلی سبز خرد شده 3 پیمانه پنیر مونتری 3 پیمانه پنیر مکعبی خرد شده نان تست شیر 🔸در یک قابلمه، گوجه‌فرنگی، پیاز، فلفل کبابی و فلفل چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. پنیر مونتری و پنیر سفید را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. در قابلمه را بگذارید و 3 تا 4 ساعت با حرارت کم یا دو ساعت با حرارت ملایم آنها را بپزید. فونده را به همراه نان تست سرو کنید. اگر فونده سفت بود، کمی شیر به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود @fast_food
🥙 😋 🔸یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و روزی سه تا چهار بار ابشو عوض کنید تا بو نگیره .نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ و دو عدد فلفل دلمه ای با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید. من این دفعه فقط آرد نخود چی زدم.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید @fast_food
هدایت شده از ذاکرین
🔴پرونده‌ای که اشک قاضی را در آورد تو هم بخون و گریه کن 😵😭 💠مردی با تسلیم به شورای حل اختلاف گفت: چندی قبل و را در چند کیلومتری حاشیه یکی از خریدم اما چون مالی اتاقی را که گوشه حیاط بود دادم. مدتی از اجاره منزل نگذشته بود که 😓😣 💠وقتی از سرکار به خانه می آمدم آنها از من «کباب» می کردند من که «گوشت» را نداشتم هر بار با ای آن ها را دست به سر می کردم تا این که شدم هر چند روز یک بار از که به اجاره کرده ام .....😓😭 🔰ادامه این داستان واقعی👇👇 http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf داستان های ناب و تکان دهنده و کوتاه
🍛 😋 🔸تو یخچال باقیمانده خورشت قیمه رو داشتم که فقط لپه و آب خورشت مونده بود منم دو تا لیوان برنج چمپا (برنج محلی خوزستان) رو شستم وبه آب خورشت اضافه کردم و به ازای هر لیوان برنج دو لیوان آب اضافه کردم ولی چون خوده خورشت هم آب داشت یه مقدار از آب رو کم کردم. و سیب زمینی جدا سرخ کردم و به برنجم اضافه کردم اینجور هم خورشتم دور ریخته نشد و هم یه برنج خوشمزه نصیبم شد. ♦️میتونید یه پیاز رو خلالی کنید سرخش کنید کمی رب بزنید و یکی دو عدد گوجه پوست کنده هم باهاش سرخ کنید وبه برنج اضافه کنید البته اگه آب خورشتتون کمرنگ بود و یا رب گوجه ش کم بود @fast_food
🧇 😋 ▫️آرد سبوس دار نان يك كيلو ▫️شكر ٧٥٠ گرم ▫️آب ٤ ليوان ▫️روغن حيواني ٥٠ گرم ▫️روغن جامد٤٠٠گرم ▫️روغن مايع ٣٠٠ گرم ▫️گلاب نصف ليوان ▫️زعفران اب شده غليظ يك ق س ▫️هل كوبيده يك ق س 🔸آرد را الك كرده و با حوصله روي حرارت كم خوب تفت داده تا بوي خامي آرد گرفته شود و رنگش طلايي بشه بعد روغن هارا اضافه كرده دوباره كمي تفت مي دهيم تا رنگش كمي تيره تر شود. براي شربتش هم اب و شكر و هل و گلاب و زعفران را مخلوط كرده روي حرارت مي گذاريم تا قوام بياد بعد شربت را به حلوا اضافه كرده تند تند هم زده تا گلوله نشود و انقدر هم مي زنيم تا به روغن بيفتد.در ظرف ريخته و تزيين مي كنيم @fast_food
🍮 😋 🔸ابتدا دو و نیم پیمانه شیر و دو سوم پیمانه شکر را با هم مخلوط كرده روي حرارت گذاشته همزده تا شكر حل شود و بعد از حل شدن شکر و داغ شدن شیر یک چهارم پیمانه پسته خرد شده را هم اضافه می کنیم هم زده چند دقيقه دیگه روی حرارت می گذاریم بعد از روی حرارت برداشته صبر كرده تا ولرم بشه.سپس سه ق س ژلاتین را با یک چهارم پیمانه اب سرد مخلوط کرده روی بخار کتری گذاشته تا حل شود.بعد که شیر از حرارت افتاد دویست و پنجاه گرم خامه و یک ق س زعفران غلیظ و یک دوم ق چ هل و یک چهارم پیمانه گلاب را هم به مخلوط شیر اضافه کرده هم زده و بعد هم ژلاتین را که کاملا حل شده و یک دست شده بود را هم به مواد اضافه کرده هم زده تا يكدست بشه بعد در قالب ریخته در یخچال گذاشته تا ببندد @fast_food
(سینه مرغ مغزدار) 😋 🔸ابتدا استخوان زیر سینه مرغ رو جدا کرده (برای سه نفر دو عدد سینه مرغ کافیست) و از قسمت بالای سینه مرغ یک شکاف طولی داده و با چاقو یا سیخ آروم تا انتهای سینه یک حفره ایجاد کنید اما مواظب باشید از پایین و اطراف‌ باز نشه تا بتونید داخلش رو پر کنید سپس به نمک ، زعفران و فلفل سیاه آغشته کنید و یک ساعتی اجازه بدید تا عطر زعفران رو بگیره. در ماهی تابه ای یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خلال کرده با مقداری روغن سرخ کنید ، سه قاشق گردوی ریز خرد شده ، چهار قاشق زرشک ، دو قاشق جعفری ریز خرد شده ، دو قاشق رب انار و در صورت تمایل کمی شکر یا عسل ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت بدید سپس داخل سینه مرغ رو با این مواد پر کنید در ماهی تابه ای روغن بریزید سینه های پر شده رو با نصف استکان زعفران دم شده و در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری رب گوجه تفت بدید و نصف استکان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید سینه های مرغ با شعله ی کم پخته بشه و گردو روغن پس بده (برای ملس شدنش هنگام پخت میتونید چند تا آلو قندی کنارش قرار بدید) پس از حدود ۴۵ دقیقه آماده اس @fast_food
🍛 😋 🔸بلدرچين رو تمیز کردم با پیازو ابلیمو و سیرو نمک و ادویه کاری و زردچوبه و روغن زیتون مزه دارکردم گذاشتم یکساعت داخل یخچال با پیازو سیر و ادویه جات خیلی تفت دادم یه کمی رب گوجه زدم و با دو لیوان اب گذاشتم با حرارت کم پخت موقع کشیدن دو قاشق زعفران که از قبل دم کرده بودم بهش اضافه کردم برنج راکه همه شما استادید @fast_food
هدایت شده از ذاکرین
🔴مادر شوهرم این رو خونمون دید باتیکه گفت اینو تو بازار قیمت کردم۱۳۰😒 زن هم زنای قدیم، هوای جیب شوهرشون داشتن😡 شوهرم گفت مامان اینو خودش درست کرده😎☺ بماند خرجش یه مقوا و چسب حرارتی و برق ناخن بود😅 15تومن درست میکنم 130 میفروشم یه 💵👇💃 http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe بدوبیا☝️😍
هدایت شده از ذاکرین
🔴دعوای +۱۸ با دختر که اشکش رو دراورد ....🤐👇 https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b 🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞 چه حرفهایی به دختره میزنه😱😱😳 ــــــــــــــــــــــ کپی حرام⛔️
😋 2 پیمانه شیر شکلاتی غلیظ (نوشیدنی دنت شکلاتی استفاده کردم) 300 میلی لیتر خامه صبحانه(250میلی لیتر استفاده کردم) 3 ق م پودر ژلاتین 3 ق چ قهوه فوری(پودر نسکافه) 1/2 پیمانه شکر دانه ریز 🔸شیر شکلاتی، خامه، شکر و پودر قهوه فوری رو در یک شیر جوش ریخته و روی حرارت قرار بدید تا جوش بیاد هم بزنین تا مواد یکدست بشه و سپس از روی حرارت بردارین بعد پودر ژلاتین رو بهش اضافه و خوب هم بزنین تا ژلاتین کاملا در مواد حل بشه سپس مواد رو در ظرف سرو مورد نظر ریخته در یخچال بگذارید بهتره دسر یک شب در یخچال بمونه تا کاملا خودشو بگیره @fast_food
🍗 😋 🔸ابتدا برای سه نفر یک عدد پیاز درشت رو خلال ریز کرده در ماهی تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید تا به رنگ کاراملی دربیاد قطعه های مرغ رو به همراه نصف استکان زعفران دم شده ، نمک ، فلفل قرمز و پاپریکا یا سس چیلی به پیازها اضافه کرده در ماهی تابه رو بذارید ، شعله رو کم کنید و نیم ساعتی اجازه بدید دو طرف مرغها سرخ و مغز پخت بشن پس از آن سه لیوان آب پرتقال طبیعی با پالپ به همراه کمی شکر یا عسل و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید (میتونید چند تا دونه آلو هم کنار مرغها قرار بدید) بعد از حدود بیست دقیقه که آب پرتقال غلیظ و کم آب و سس مانند شد مرغ پرتقالی ملس و خوشمزه ی شما آماده اس ♦️آب پرتقال رو همون لحظه ای که میگیرید به غذا اضافه کنید تا تلخ نشه و حتما از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید @fast_food
🍦 😋 ▫️500 میلی لیتر شیر کامل (جایگزین شیر خیلی پر چرب) ▫️200 گرم شیرعسلی {1/2 قوطی} ▫️خامه تازه -100 گرم ▫️پسته -75 گرم ، ▫️بادام ریز خرد شده ▫️زعفران دم کرده 🔸1. شیر ، شیرعسلی و خامه رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزید. خوب مخلوط کنید ، بزارینش روی حرارت و هم بزنید تا به جوش بیاد ، تا وقتی مخلوط غلیظ و خامه ای بشه روی حرارت بزارینش و مرتبا هم بزنید 2. بادام ،پسته و زعفران رو اضافه کنید .5 دقیقه ی دیگه بزارینش روی حرارت تا جوش بیاد بعد حرارتو خاموش کنید و بگذاریدش توی دمای محیط تا خنک بشه. 3. مخلوط رو داخل قالب بستنی ریخته ، سیخ های چوبی یا چوب بستنی رو وارد کنید ، محکم را با فویل روشو بپوشونید و یک شب فریز کنید. 4- برای اینکه از قالب درشون بیارین قسمت بیرونی قالبو با مالیدن دستتون روی سطحش گرم کنید تا بستنی راحت تر بیرون بیاد 5- با گلبرگهای گل رز ، زعفران و پسته خرد شده تزیینش کنید و بلافاصله میل کنید @fast_food