eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥯 😋 🔸از خمیر اماده یوفکا استفاده کردم، داخلش هم بسته به تعداد خمیر ها از مغز ها می تونید استفاده کنید. به این صورت که مغز گردو و پسته و بادام رو اسیاب کردم ولی نه خیلی نرم، چون من دوست دارم زیر دندون بیاد. مغز ها رو با گلاب و پودر قند و هل کوبیده به حالت خمیری درمیاریم و لای خمیرهای نواری یوفکا میزاریم و می پیچیم به این صورت که برای هر شیرینی سه ورق خمیر نواری در نظر می گیریم و هر لایه را کره اب شده می مالیم و روی هم میزاریم در لایه ی اخر هم موادمون میریزیم و رول میکنیم. و به مدت ده تا پانزده دقیقه توی فر میزاریم با درجه ی 150، وقتی روش طلایی شد اماده هستن. حالا نوبت شیره هست یه شیره ی غلیظ با شکر و اب و گلاب و زعفرون و هل درست میکنیم و بعد اینکه سرد شد روی شیرینی ها میدیم @fast_food
🥘 😋 🔸ابتدا به ازای سه نفر یک پیاز درشت رو ریز خرد کنید در مقداری روغن تفت بدید حدود ۲۰۰ گرم سبزیجات خرد شده (تره، جعفری، نعناع) رو اضافه کنید و بزارید خوب تفت بخوره سپس یک لیوان گردوی سابیده شده رو به همراه سه قاشق رب انار ، نمک و فلفل اضافه کنید و تفت بدید و بهش آب اضافه کنید و دو ساعتی زمان بدید تا جابیفته و روغن پس بده. یک پیاز متوسط رو ریز رنده کنید و آبش رو بگیرید و تفاله پیازها رو با ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و گلپر مخلوط کنید و گلوله هایی به اندازه گردو درست کنید و تو روغن سرخ کنید. در اواخرپخت ، گوشت قلقلی ها رو به همراه دو لیوان آب انار و نصف استکان زعفران دم شده اضافه کنید و بیست دقیقه ای اجازه بدید تا آب انار غلیظ و خورش مزه دار بشه و نوش جان کنید @fast_food
(پیش غذا به سبک مکزیک) 😋 410 گرم گوجه‌فرنگی خرد شده 2/3 پیمانه پیاز خرد شده نصف پیمانه فلفل قرمز شیرین خرد شده 110 گرم فلفل چیلی سبز خرد شده 3 پیمانه پنیر مونتری 3 پیمانه پنیر مکعبی خرد شده نان تست شیر 🔸در یک قابلمه، گوجه‌فرنگی، پیاز، فلفل کبابی و فلفل چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. پنیر مونتری و پنیر سفید را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. در قابلمه را بگذارید و 3 تا 4 ساعت با حرارت کم یا دو ساعت با حرارت ملایم آنها را بپزید. فونده را به همراه نان تست سرو کنید. اگر فونده سفت بود، کمی شیر به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود @fast_food
🥙 😋 🔸یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و روزی سه تا چهار بار ابشو عوض کنید تا بو نگیره .نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ و دو عدد فلفل دلمه ای با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید. من این دفعه فقط آرد نخود چی زدم.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید @fast_food
هدایت شده از 
🔴پرونده‌ای که اشک قاضی را در آورد تو هم بخون و گریه کن 😵😭 💠مردی با تسلیم به شورای حل اختلاف گفت: چندی قبل و را در چند کیلومتری حاشیه یکی از خریدم اما چون مالی اتاقی را که گوشه حیاط بود دادم. مدتی از اجاره منزل نگذشته بود که 😓😣 💠وقتی از سرکار به خانه می آمدم آنها از من «کباب» می کردند من که «گوشت» را نداشتم هر بار با ای آن ها را دست به سر می کردم تا این که شدم هر چند روز یک بار از که به اجاره کرده ام .....😓😭 🔰ادامه این داستان واقعی👇👇 http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf داستان های ناب و تکان دهنده و کوتاه
🍛 😋 🔸تو یخچال باقیمانده خورشت قیمه رو داشتم که فقط لپه و آب خورشت مونده بود منم دو تا لیوان برنج چمپا (برنج محلی خوزستان) رو شستم وبه آب خورشت اضافه کردم و به ازای هر لیوان برنج دو لیوان آب اضافه کردم ولی چون خوده خورشت هم آب داشت یه مقدار از آب رو کم کردم. و سیب زمینی جدا سرخ کردم و به برنجم اضافه کردم اینجور هم خورشتم دور ریخته نشد و هم یه برنج خوشمزه نصیبم شد. ♦️میتونید یه پیاز رو خلالی کنید سرخش کنید کمی رب بزنید و یکی دو عدد گوجه پوست کنده هم باهاش سرخ کنید وبه برنج اضافه کنید البته اگه آب خورشتتون کمرنگ بود و یا رب گوجه ش کم بود @fast_food
🧇 😋 ▫️آرد سبوس دار نان يك كيلو ▫️شكر ٧٥٠ گرم ▫️آب ٤ ليوان ▫️روغن حيواني ٥٠ گرم ▫️روغن جامد٤٠٠گرم ▫️روغن مايع ٣٠٠ گرم ▫️گلاب نصف ليوان ▫️زعفران اب شده غليظ يك ق س ▫️هل كوبيده يك ق س 🔸آرد را الك كرده و با حوصله روي حرارت كم خوب تفت داده تا بوي خامي آرد گرفته شود و رنگش طلايي بشه بعد روغن هارا اضافه كرده دوباره كمي تفت مي دهيم تا رنگش كمي تيره تر شود. براي شربتش هم اب و شكر و هل و گلاب و زعفران را مخلوط كرده روي حرارت مي گذاريم تا قوام بياد بعد شربت را به حلوا اضافه كرده تند تند هم زده تا گلوله نشود و انقدر هم مي زنيم تا به روغن بيفتد.در ظرف ريخته و تزيين مي كنيم @fast_food
🍮 😋 🔸ابتدا دو و نیم پیمانه شیر و دو سوم پیمانه شکر را با هم مخلوط كرده روي حرارت گذاشته همزده تا شكر حل شود و بعد از حل شدن شکر و داغ شدن شیر یک چهارم پیمانه پسته خرد شده را هم اضافه می کنیم هم زده چند دقيقه دیگه روی حرارت می گذاریم بعد از روی حرارت برداشته صبر كرده تا ولرم بشه.سپس سه ق س ژلاتین را با یک چهارم پیمانه اب سرد مخلوط کرده روی بخار کتری گذاشته تا حل شود.بعد که شیر از حرارت افتاد دویست و پنجاه گرم خامه و یک ق س زعفران غلیظ و یک دوم ق چ هل و یک چهارم پیمانه گلاب را هم به مخلوط شیر اضافه کرده هم زده و بعد هم ژلاتین را که کاملا حل شده و یک دست شده بود را هم به مواد اضافه کرده هم زده تا يكدست بشه بعد در قالب ریخته در یخچال گذاشته تا ببندد @fast_food
(سینه مرغ مغزدار) 😋 🔸ابتدا استخوان زیر سینه مرغ رو جدا کرده (برای سه نفر دو عدد سینه مرغ کافیست) و از قسمت بالای سینه مرغ یک شکاف طولی داده و با چاقو یا سیخ آروم تا انتهای سینه یک حفره ایجاد کنید اما مواظب باشید از پایین و اطراف‌ باز نشه تا بتونید داخلش رو پر کنید سپس به نمک ، زعفران و فلفل سیاه آغشته کنید و یک ساعتی اجازه بدید تا عطر زعفران رو بگیره. در ماهی تابه ای یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خلال کرده با مقداری روغن سرخ کنید ، سه قاشق گردوی ریز خرد شده ، چهار قاشق زرشک ، دو قاشق جعفری ریز خرد شده ، دو قاشق رب انار و در صورت تمایل کمی شکر یا عسل ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت بدید سپس داخل سینه مرغ رو با این مواد پر کنید در ماهی تابه ای روغن بریزید سینه های پر شده رو با نصف استکان زعفران دم شده و در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری رب گوجه تفت بدید و نصف استکان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید سینه های مرغ با شعله ی کم پخته بشه و گردو روغن پس بده (برای ملس شدنش هنگام پخت میتونید چند تا آلو قندی کنارش قرار بدید) پس از حدود ۴۵ دقیقه آماده اس @fast_food
🍛 😋 🔸بلدرچين رو تمیز کردم با پیازو ابلیمو و سیرو نمک و ادویه کاری و زردچوبه و روغن زیتون مزه دارکردم گذاشتم یکساعت داخل یخچال با پیازو سیر و ادویه جات خیلی تفت دادم یه کمی رب گوجه زدم و با دو لیوان اب گذاشتم با حرارت کم پخت موقع کشیدن دو قاشق زعفران که از قبل دم کرده بودم بهش اضافه کردم برنج راکه همه شما استادید @fast_food
هدایت شده از 
🔴مادر شوهرم این رو خونمون دید باتیکه گفت اینو تو بازار قیمت کردم۱۳۰😒 زن هم زنای قدیم، هوای جیب شوهرشون داشتن😡 شوهرم گفت مامان اینو خودش درست کرده😎☺ بماند خرجش یه مقوا و چسب حرارتی و برق ناخن بود😅 15تومن درست میکنم 130 میفروشم یه 💵👇💃 http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe بدوبیا☝️😍
هدایت شده از 
🔴دعوای +۱۸ با دختر که اشکش رو دراورد ....🤐👇 https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b 🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞 چه حرفهایی به دختره میزنه😱😱😳 ــــــــــــــــــــــ کپی حرام⛔️
😋 2 پیمانه شیر شکلاتی غلیظ (نوشیدنی دنت شکلاتی استفاده کردم) 300 میلی لیتر خامه صبحانه(250میلی لیتر استفاده کردم) 3 ق م پودر ژلاتین 3 ق چ قهوه فوری(پودر نسکافه) 1/2 پیمانه شکر دانه ریز 🔸شیر شکلاتی، خامه، شکر و پودر قهوه فوری رو در یک شیر جوش ریخته و روی حرارت قرار بدید تا جوش بیاد هم بزنین تا مواد یکدست بشه و سپس از روی حرارت بردارین بعد پودر ژلاتین رو بهش اضافه و خوب هم بزنین تا ژلاتین کاملا در مواد حل بشه سپس مواد رو در ظرف سرو مورد نظر ریخته در یخچال بگذارید بهتره دسر یک شب در یخچال بمونه تا کاملا خودشو بگیره @fast_food
🍗 😋 🔸ابتدا برای سه نفر یک عدد پیاز درشت رو خلال ریز کرده در ماهی تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید تا به رنگ کاراملی دربیاد قطعه های مرغ رو به همراه نصف استکان زعفران دم شده ، نمک ، فلفل قرمز و پاپریکا یا سس چیلی به پیازها اضافه کرده در ماهی تابه رو بذارید ، شعله رو کم کنید و نیم ساعتی اجازه بدید دو طرف مرغها سرخ و مغز پخت بشن پس از آن سه لیوان آب پرتقال طبیعی با پالپ به همراه کمی شکر یا عسل و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید (میتونید چند تا دونه آلو هم کنار مرغها قرار بدید) بعد از حدود بیست دقیقه که آب پرتقال غلیظ و کم آب و سس مانند شد مرغ پرتقالی ملس و خوشمزه ی شما آماده اس ♦️آب پرتقال رو همون لحظه ای که میگیرید به غذا اضافه کنید تا تلخ نشه و حتما از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید @fast_food
🍦 😋 ▫️500 میلی لیتر شیر کامل (جایگزین شیر خیلی پر چرب) ▫️200 گرم شیرعسلی {1/2 قوطی} ▫️خامه تازه -100 گرم ▫️پسته -75 گرم ، ▫️بادام ریز خرد شده ▫️زعفران دم کرده 🔸1. شیر ، شیرعسلی و خامه رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزید. خوب مخلوط کنید ، بزارینش روی حرارت و هم بزنید تا به جوش بیاد ، تا وقتی مخلوط غلیظ و خامه ای بشه روی حرارت بزارینش و مرتبا هم بزنید 2. بادام ،پسته و زعفران رو اضافه کنید .5 دقیقه ی دیگه بزارینش روی حرارت تا جوش بیاد بعد حرارتو خاموش کنید و بگذاریدش توی دمای محیط تا خنک بشه. 3. مخلوط رو داخل قالب بستنی ریخته ، سیخ های چوبی یا چوب بستنی رو وارد کنید ، محکم را با فویل روشو بپوشونید و یک شب فریز کنید. 4- برای اینکه از قالب درشون بیارین قسمت بیرونی قالبو با مالیدن دستتون روی سطحش گرم کنید تا بستنی راحت تر بیرون بیاد 5- با گلبرگهای گل رز ، زعفران و پسته خرد شده تزیینش کنید و بلافاصله میل کنید @fast_food
🍘 😋 ▫️دو عدد سيب زميني متوسط پخته و رنده شده ▫️يك پيمانه اسفناج خام ريز خرد شده ▫️٢٠٠ گرم گوشت چرخ كرده ▫️٣ عدد تخم مرغ ▫️ادويه و نمك و فلفل مورد نياز 🔸اول پياز خرد شده رو تفت ميديم و گوشت چرخ كرده بهش اضافه ميكنيم و خوب سرخ ميكنيم نمك ، زردچوبه، زنجفيل، فلفل قرمز بهش اضافه ميكنيم و تفت ميديم مثل مايه ماكاروني ( بدون رب گوجه فرنگي) بعد شعله رو خاموش ميكنيم تا كاملا سرد شود ٢عدد سیب زمینی پخته كاملا سرد شده را پوست گرفته و رنده ميکنیم. ٣ عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک ، فلفل سياه و زعفرون دم كرده ميزنيم تا یکدست شود. اسفناج شسته و ريز خرد شده را با گوشت وسيب زمينيها وتخم مرغها همه رابا هم مخلوط کرده و هم ميزنيم تا یکدست شود. روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ ميكنيم از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوري برداشته و در روغن ميريزيم (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را گرد ميكنيم و سرخ ميكنيم @fast_food
🧁 😋 ▫️کره ۱۲۰ گرم ▫️شکر ۱۰۸ گرم ▫️تخم مرغ ۱۱۰ گرم ▫️شکلات تلخ ۱۰۰ گرم ▫️خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ▫️وانیل ۱ ق چ ▫️آرد ۱۳۰ گرم ▫️پودر کاکائو ۲۰ گرم ▫️بکینگ پودر ۳ گرم 🔸ابتدا خامه را گرم میکنیم تا از اطراف جوش ریز بزندشعله را خاموش کرده و شکلات را اضافه وخوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود و کنار میزاریم تا خنک بشه کره و شکر را حدود ۲ دقیقه با هم زن برقی هم میزنیم تا سبک شود تخم مرغ ها رو کم کم اضافه کرده و هربار خوب هم میزنیم وانیل اضافه ترکیب میشود در این مرحله گاناش خنک شده را هم اضافه میکنیم وقتی مواد یکدست شد مخلوط آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را روی مواد الك کرده و آروم فولد میکنیم مواد رو داخل کپسول ریخته و در قالب مافین میریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۵ تا۳۰ دقیقه میپزیم @fast_food
🥗 😋 ▫️کلم برگ قرمز ...... 1 لیوان ▫️کلم برگ سفید ......2 لیوان ▫️کالباس...... 200 گرم ▫️ذرت...... 1/2 لیوان ▫️نخودفرنگی .......1 لیوان ▫️هویج ......2 عدد ▫️خیار شور...... 4 عدد ▫️سس مایونز و ماست و لیمو ترش تازه..... مقدار لازم نمک و فلفل 🔸کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. ذرت کنسروی ، نخود فرنگی پخته ، کالباس خرد شده ، هویج رنده شده ، خیار شور خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید. سس مایونزو ماست و کمی لیمووترش( به ذائقه خودتون) ، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید ، ظرف سالاد را 2 -3 ساعت در ظرف دربسته و داخل یخچال قرار دهی. تا خوب سرد شود سپس سرو کنید @fast_food
🥘 😋 🔸ابتدا به ازای هر نفر یک یا دو عدد کدو رو تمیز شسته پوست کنده و از طول دو یا سه برش بدید و کمی نمک بزنید و تو ماهی تابه با کمی روغن سرخ کنید (چون کدو هنگام سرخ شدن خیلی کم روغن میبره) سپس گوجه ها رو هم نمک زده ورقه ورقه کرده یا درسته سرخ کنید و کنار بزارید. تو ماهی تابه ی دیگه یک عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید سپس قطعه های مرغ یا گوشت قرمز رو تو پیازها با کمی زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه و یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی تفت بدید بعد مقداری آب جوش اضافه کنید و بزارید قطعه های مرغ پخته بشن در اواخر پخت ، کدوها و گوجه های سرخ شده رو کنار مرغها بچینید ، دو تا سه قاشق آبلیمو یا آب غوره و نصف استکان زعفران دم شده هم اضافه کنید و ده دقیقه ای اجازه بدید تا خورش جابیفته @fast_food
🍆 😋 🔸ابتدا برای هر نفر سه عدد بادمجان متوسط را شسته پوست کنده درشت رنده زده داخل یه صافی بریزید سپس نمک بزنید پس از حدود بیست دقیقه با قاشق رویرنده بادمجانها فشار بدید تا آب اضافیشون خارج بشه و کم حجم بشن و کاملا بی آب بشن. سپس یک عدد پیاز متوسط را رنده کرده آب پیاز را بگیرید سه عدد تخم مرغ اضافه کنید و به همراه بادمجانها و دو قاشق غذاخوردی پودر جو دوسر(یا دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا آرد نخودچی) ٬ دو قاشق جعفری یا پیازچه ی خرد شده ٬ دو قاشق مرباخوری کنجد(در صورت تمایل) ٬ نمک ٬ فلفل سیاه ٬ زردچوبه ، پودر پاپریکا خوب مخلوط کنید. در ماهی تابه ای مقداری روغن بریزید و اجازه بدید تا روغن خوب داغ بشه سپس قاشق قاشق از مواد کوکو داخل تابه بریزید و سرخ کنید @fast_food
🥮 😋 ▫️شکر : یک سوم پیمانه ▫️بیسکوییت پتی بور : دو بسته و نصفی ▫️شیر : یک پیمانه سرخالی ▫️کره : ۱۵۰ گرم ▫️پودر کاکائو : سه ق غ(بستگی به رنگ پودرتون کم و زیاد میشه) ▫️گردو خورد شده یا خلال پسته یا خلال بادام : نصف پیمانه(اختیاری)من نریختم(من مواد و دو برابر کردم) 🔸پودر کاکائو و شکر و با هم مخلوط کنید تا گلوله ای از پودر کاکائو باقی نمونه کره و شیر بهش اضافه کنید،میزاریم رو حرارت کم تا کره ذوب بشه بعد زیر شعله را خاموش کنید و بزاریدکاملا خنک بشه بعد مغزیجات و اضافه کنید. بیسکوییتها رو به چهار قسمت(پودرش نکنید)تقسیم کنی شکلات تخته ای رو بنماری کنید دیواره های قالب سیلیکونی و آغشته به شکلات کنید و بزاریدش یخچال تا ببنده موادتون که کاملا خنک هست و داخل قالب بریزید و پر کنید.بعد بزارید داخل یخچال تا سفت بشه بعد یکساعت له آرومی از قالب در بیارید @fast_food
😋 2/ 1پیمانه پیازچه خرد شده 2 پیمانه سیب زمینی پخته و خرد شده 2/1پیمانه فلفل دلمه ای رنگی 1 ق س پوره سیر به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم زعفران محلول در آب 5 عدد تخم مرغ به میزان لازم روغن 🔸ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را با زعفران، نمک وفلفل خوب مخلوط کنید، سپس پوره سیررا همراه پیازچه، سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کرده، مواد را خوب با هم مخلوط کنید. اکنون قالب مورد نظرتان را چرب کنید. مواد را داخل قالب ریخته و آن را به مدت نیم ساعت داخل فرقرار دهید تا کوکو آماده شود. بعد از اینکه کوکو آماده شد، قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس کوکو را برش زده، سرو کنید @fast_food
🍗🧀😋 ▫️450 گرم سینه مرغ فیله شده ▫️1/4 لیوان سس مایونز ▫️1 قاشق غذاخوری سس خردل ▫️1 حبه سیر رنده شده ▫️1/2 لیوان پودر سوخاری پانکو ▫️1/2 لیوان آرد سوخاری معمولی(آرد نان باگت) ▫️1/4 لیوان پنیر پارمسان رنده شده ▫️1/2 قاشق چایخوری نمک ▫️1/8 قاشق چایخوری فلفل 🔸ابتدا به تکه های فیله شده ی مرغ نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید همزمان در یک کاسه سس مایونز،خردل و سیر رنده شده را کامل با هم مخلوط کنید و مرغ را اضافه کرده هم بزنید تا به سس آغشته شود سپس حداقل چند ساعت و حتی بهتر است یک شب در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود در یک بشقاب گود آرد سوخاری،آرد پا نکو،پودر پارمسان و نمک،فلفل را باهم مخلوط کرده و مرغ های مرینیت شده را در مخلوط آرد بغلتانید،سپس روی توری فر گذاشته و روی مرغ ها مقداری روغن اسپری کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای مدت 20 تا 25 دقیقه یا بسته به حرارت فرتون تا زمانی که دو طرف مرغ ها ترد و طلایی شود قرار دهید در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید @fast_food