eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍕 😋 ▫️روغن زیتون به مقدار لازم ▫️پنیر موزرلا به مقدار لازم ▫️پیاز متوسط 1 عدد ▫️فلفل سفید1 ق م ▫️لیمو ترش 1عدد ▫️خامه 1 فنجان ▫️خمیر پیتزا بزرگ 1 عدد ▫️گوشت نیم پز 200 گرم 🔸ابتدا فر را با حرارت 351 درجه فارنهایت داغ نمایید. پیاز را به صورت حلقه های ظریف برش داده و در روغن زیتون سرخ کنید، خامه را کمی جوشانده تا غلیظ شود سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه نمایید. خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن نمایید. پنیر موزرلا و گوشت ریش شده را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند بر روی خمیر ریخته و مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید. مقداری دیگر پنیر موزرلا روی پیتزا ریخته و در پایان پیازهای سرخ شده روی پیتزا بچینید سپس آن را داخل فر بگذارید. این پیتزا نباید خشک شود زمانی که طلایی شد آن را از فر خارج کرده و سرو نمایید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍗 😋 🔸ابتدا جوجه را از وسط دوقسمت میکنیم و در مقداری اب لیموتازه و نمک و پیاز خلالی بمدت ۱۲ ساعت میخوابونیم چون هرچه جوجه بیشتر درموادخوابانده شود خوشمزه تر و لذیذتر خواهد. بعد داخل قابلمه کمی روغن میریزیم و روی اون خلال پیاز میچینیم و مرغ رو روی پیازها میزاریم و دوباره روی مرغ رو خلالهای پیاز و یک قاشق غذاخوری زعفران اضافه میکنیم و شعله رو کاملا کم میکنیم تا طی زمانی حدود یکساعت و نیم مرغ به وسیله آب پیاز ها کاملا بپزه.ملاحظه خواهید کرد که جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند،اجازه میدیم آب جوجه ها تبخیربشه بعد مرغ رو داخل قابلمه بیرون میاوریم پیاز ها رو جدا میکنیم میزاریم‌کنار و در ظرف دیگری روغن رو داغ کرده و مرغ رو در روغن سرخ میکنیم تا طلایی و خوشرنگ بشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😋 نصف سینه ی مرغ نان تست سیب زمینی نسبتا بزرگ یک عدد خیار شور ۲۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم سس مایونز نصف شیشه کوچک 🔸سیب زمینی ها و مرغ رو جدا رو می پزیم .وقتی خنک شدن اونا رو با خیار شور چرخ می کنیم. اگه تو غذا ساز که بریزید معمولا بعضی سیب زمینی ها کشدار میشن (مال منم کشدار شد) و یا با رنده ی ریز رنده می کنیم .بهر حال باید مواد مون حالت خمیری داشته باشن . بعد بهش سس مایونز می زنیم و نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم.حالا با کاتر دایره، نان های تست رو قالب می زنیم و اطرافش رو جدا می کنیم .یک نون رو داخل کاتر می زاریم و موادمون روش می زاریم و با قاشق فشرده می کنیم بعد یک نون برش زده ی دیگه روش می زاریم و به آرامی از توی کاتر در میاریم. من با پنیر گودا و پستو ورقه ای تزیین کردم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥙 😋 🔸یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و روزی سه تا چهار بار ابشو عوض کنید تا بو نگیره .نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ و دو عدد فلفل دلمه ای با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید. من این دفعه فقط آرد نخود چی زدم.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
پیاز متوسط 1 عدد، سیر 1حبه، پوره گوجه فرنگی 1 لیوان + یک ق رب گوجه، گشنیز خردشده نصف لیوان، برنج 3 پیمانه، چندتکه مرغ (که البته من حبه ای گوشت سینه رو خرد کردم) و نمک و زعفران و ادویه پلویی..فلفل سیاه و قرمز 🔸مرغ رو با نمک زردچوبه و فلفل مزه دار کنید پیاز رو تفت داده در حد نارنجی شدن، سیر رو اضافه کرده نمک و زردچوبه زده سپس مرغ روبا یک ق زعفران اضافه میکنیم. تا تغییر رنگ بده، پوره گوجه و رب رو اضافه کرده و تفت دهید و بعد نصف لیوان آب ... در ظرف رو ببندین، حرارت روکم کنید. (زود میپزه) آب که بخورد مواد رفت نمک و ادویه و گشنیز بزنید وحرارت رو خاموش کنید 🔸قابلمه برنج را روی حرارت گذاشته وقتی به جوش اومد مخلوط مرغ را اضافه کنیدواجازه دهید تا آب برنج کشیده بشه.کمی روغن یاکره بزنیدوباحرارت ملایم دم کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥗 😋👆 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
دابسمش متفاوت و قرررر قرررررری نیکا فرقانی در اینیستاگرام💦💦✊💧 https://eitaa.com/joinchat/14417969C9c8d3505b3 https://eitaa.com/joinchat/14417969C9c8d3505b3 اینو اصلا از دست نده 🤣🤦‍♂👆
:👩🏻‍🍳 ۳ عدد هویج بزرگ رو رنده میکنیم و توی ۲ ق غ خ روغن زیتون تفت میدیم تا کاملا نرم بشن و بهش نمک میزنیم. حالا اونارو توی کاسه بریزین ۲ حبه سیر رنده کنید روش بهش فلفل سیاه اضافه کنید بعلاوه نصف لیوان انار دون شده و نصف لیوان گردوی خورد شده اضافه کرده حالا ۱ الی ۱/۵ لیوان ماست هم اضافه میکنیم و به خوبس هم میزنیم اگه نمک نیاز داشت نمک هم میزنیم و به خوبی یک دست میکنیم. ✅حتما امتحانش کنید عالیه این سالاد🥰 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
عسلی:👩🏻‍🍳 به میزان دلخواه بال و کتف رو به خوبی با آب سرد بشورین و اونارو از وسط نصف کنید سپس روی اونا با چاقو برش بزنید که موقع مرینیت شدن خوب مزه دار بشن. حالا اونارو توی یه کاسه بزرگ بریزین و بهشون نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، در صورت تمایل فلفل چیلی، پودر سیر، پودر پیاز و ۱ ق چ خ عسل و ۱ ق غ خ روغن زیتون بزنید و به خوبی ورز بدین و یکدستشون کنید و توی یخچال ۱ الا ۲ ساعتی استراحت بدین. سپس کف ظرف فر کاغذ روغنی بذارید و بال و کتف هارو بچینید روش و دوباره روی اونا کاغذ روغنی بذارید و توی فری که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده بذارید به مدت ۱:۳۰ ساعت خوب بپزه ولی بازم حواستون بهش باشه شاید زودتر پختن. در کنارشم سیبزمینی سرخ کرده بذارید که عالی میشه. ✅این روش رو برای ران مرغ و سینه مرغ هم میتونین استفاده کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
آرد ۲۵۰ گرم شکر ۳۰ گرم نمک ۳ گرم شیرخشک ۸ گرم شیر ۱۳۰ تا ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۳۰ گرم مایه خمیر ۳ گرم کره نرم ۲۵ گرم ابتدا نصف مقدار شیر ولرم و مایه خمیر و یک قاشق از شکر را مخلوط و اجازه میدیم عمل بیاد( ۱۰ دقیقه تا یک ربع) آرد، مابقی شکر، شیرخشک، نمک، تخم مرغ را مخلوط و مایه خمیر عمل اومده را اضافه میکنیم خمیر را ۶ دقیقه ورز میدیم و کم کم مابقی شیر را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود، کره نرم شده را اضافه کرده و مجددا ۳ دقیقه ورز میدیم تا خمیر لطیف بشه و به دست نچسبه! خمیر را در ظرف در بسته به مدت یک ساعت استراحت میدیم، از خمیر ۹ چونه مساوی میگیریم و چونه گیری کرده مجددا ۱۵ دقیقه استراحت میدیم، خمیر را مانند فیلم شکل داده و داخل سینی فر ۳۰ دقیقه استراحت میدیم روش آرد الک میکنیم و تیغ میزنیم، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥗 😋 ▫️سینه مرغ پخته ۱ عدد ▫️پاستا ۳۰۰ گرم ▫️فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد ▫️خیارشور خرد شده نصف پیمانه ▫️ذرت کنسروی ۱ پیمانه ▫️مایونز ۳ قاشق غذاخوری ▫️ماست یونانی یا پرچرب ۶ قاشق غذاخوری ▫️شوید تازه و ریز خرد شده ۵ ق غ ▫️پودر سیر نصف قاشق چایخوری ▫️نمک ، فلفل سیاه بمقدار لازم 🔸ابتدا سینه مرغ هم جداگانه به همراه پیاز و کمی زردچوبه ، نمک و فلفل بپزید و بعد از پختن و خنک شدن خرد کنید. سپس پاستاها را طبق دستور روی بسته در آبجوش پخته و آبکشی کرده و کنار گذاشته تا آب آن کاملا خارج شود و در یخچال قرار داده تا خنک شود. سپس در یه کاسه بزرگ تمام مواد (شامل پاستا ، مرغ ، ذرت ، خیارشور، فلفل دلمه ای، ماست ، مایونز ، شوید ، پودر سیر ، آبلیمو، نمک و فلفل) رو باهم مخلوط میکنیم و هم زده و در ظرف موردنظر سرو کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥘 😋 ▫️گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم ▫️سیب زمینی دو عدد ▫️پیاز دو عدد ▫️نمک، فلفل، زردچوبه و تخم گشنیز به میزان لازم ▫️آرد نخودچی یک ق س ▫️رب گوجه فرنگی دو ق س ▫️روغن به میزان لازم ▫️هویج یک عدد درصورت دلخواه 🔸گوشت چرخ کرده (بهتر مخلوط قلوه گاه گوسفندی و ران گوساله باشه) به همراه یک پیاز رنده شده و ادویه ها و آرد نخودچی خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم و به صورت قلقلی های کوچک درمیاورم . پیاز دیگری را ریز خرد کرده داخل قابلمه به همراه روغن تفت میدهیم تا طلایی شود گوشت قلقلی را اضافه کرده تفت میدهیم حین تفت دادن کمی دیگر زردچوبه اضافه میکنیم و رب را نیز اضافه کرده تفت می دهیم سپس دو لیوان آب اضافه میکنیم و سیب زمینی و هویج نگینی را اضافه کرده با حرارت ملایم اجازه میدهیم بپزه و جا بیفته ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍝 😋 ▫️ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم ( هر نفر ۱۰۰ گرم ) ▫️۱فنجان اسفناج ۱ پیمانه ▫️گوجه گیلاسی ۲ پیمانه ▫️زیتون نصف پیمانه ▫️روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری ▫️پنیر موتزارلا ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم 🔸در ابتدا گوجه های گیلاسی ها را در ظرف پخت قرار دهید و روغن زیتون و نمک و فلفل را روی آن ریخته برای مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۶درجه بپزید. طبق دستور ماکارونی را بپزید. پس از اتمام آبکش در ظرف فر پنیر و گوجه و زیتون و اسفناج و مقدار کمی روغن زیتون همراه با نمک و فلفل اضافه کرده و داخل فر با حرارت کم بپزید تا پنیر ذوب شود ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
با سس سير ،گوجه وميت بال... ✔طرز تهيه خيلي راحته: ✔پياز رو خيلي ريز خورد كنيد وبزاريد خوب سرخ وسبك بشه، بعد سير رنده شده رو اضافه كنيد، گوشت چرخ كرده رو با پياز رنده شده،زردچوبه ،فلفل،خيلي كم دارچين ورز بدين ،قلقلي كنين و بندازين داخل تابه ي سيرُ پياز تا سرخ بشه، ✔زردچوبه ،فلفل ،پوره گوجه و رب رو اضافه كنيد سرخ كنيد ونصف استكان آب بريزيد تا بجوشه، ماكاروني آبكش شده رو بريزين داخل سس مخلوط كنيد ودم بزاريد، در صورتي كه تهديگ ميخواين داشته باشه سيب زميني يا نون رو بزارين تو يه قابلمه ديگه وماكاروني رو بريزين روش... ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم🔻 هات‌داگ بزرگ : ۳ عدد آرد : ۱ فنجان(۱۲۰ گرم) بکینگ پودر : ۲ ق چ خ شکر : ۳۰ گرم(۲ ق غ خ) نمک : نصف ق چ خ پاپریکا : ۱ ق چ خ تخم مرغ : ۱ عدد شیر : نصف فنجان ‌ طرز تهیه🔥 ۱.هات‌داگ ها را به قطعات کوچک برش بزنید مثلا ۳ سانتی ۲.بعد آرد ، نمک ، پاپریکا ، شکر ، شیر ، بکینگ پودر و تخم مرغ را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. ۳.سپس مقدار زیادی روغن را بذارید از قبل داغ بشه ۴.بعد هات‌داگ های کوچک را بزنید داخل سیخ ۵.در آخر داخل مایع خود بزنید و سرخ کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
پیازیک عددبزرگ اسفناج یک کیلو آلو شش عدد ران مرغ دوعدد آب غوره دوسه قاشق آب یک لیوان پیازنگینی میکنیم داخل روغن تفت میدیم زرد چوبه میزنیم وبعد اسفناج خرد میکنیم به پیازاضافه میکنیم وخوب میزاریم تا سرخ بشه. بعد به مرغ هامون نمک فلفل زردچوبه میزنیم بعد داخل روغن سرخ میکنیم وبعد به اسفناج اضافه میکنیم ویک لیوان آب اضافه میکنیم وآب غوره هم اضافه میکنیم وزیرشو کم میکنیم واجازه میدیم خیلی آروم باحرارت خیلی کم بپزه وبیست دقیقه آخر آلورو بهش اضافه میکنیم واجازه میدیم تا جابیفته اگه آبش کم بود یه کوچولو دیگه آب اضافه کنید وبعد پخت باپلو سروکنید 🤩🤩 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🤤🥔 مواد لازم سیب زمینی ۱قاشق چایخوری نمک ۳قاشق روغن زیتون 6 حبه سیر خرد شده (می توانید بیشتر یا کمتر استفاده کنید) 2 شاخه رزماری خردشده فلفل 1. سیب زمینی ها را در قابلمه قرار داده و نمک را اضافه کرده و با آب بپوشانید. سیب زمینی ها را برای مدت 10-12 دقیقه ابپز تا سیب زمینی ها تازه نرم شوند و پخته شوند. 2. پس از پخته شدن سیب زمینی ، آب آن را خالی کنید. اگر سیب زمینی ها شکسته و به سیب زمینی له شده تبدیل شوند ، مشکلی نیست ، بعداً در فر خوشمزه و ترد می شود! 3. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید روغن را به، سیب زمینی ، سیر ، رزماری ، نمک و فلفل را اضافه کنید و همه را خوب هم بزنید تا همه مواد مخلوط شوند 4. در فر قرار دهید و به مدت 50-60 دقیقه یا کمتر یا زمانی ک ترد و طلایی شوند 5. نوشجان کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از پارازیت
♨️پیشگویی عجیب حاج اسماعیل دولابی در رابطه با آیت الله خامنه‌ای😳😱 🍃این عارف بزرگ در دیدار با رهبری در سال ۱۳۸۱ حرف های عجیبی به ایشان زدند‼️😱😱 ❌❌در کانال زیر بخوانید💦🔥👇 https://eitaa.com/joinchat/1754595330C0a9f3ffc4c https://eitaa.com/joinchat/1754595330C0a9f3ffc4c خیلی عجیبه😳👌 حتما بخوانید🦋👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😋😋😋 مواد لازم👇🏻 گوشت چرخ کرده ۱کیلو ،پیاز دو عدد ،سیر۶ حبه، پیازچه خرد شده و گشنیز خرد شده هر کدام دو قاشق غذا خوری ،فلفل دلمه ایی و گوجه خرد نگینی دو عدد ،نمک، فلفل قرمز، پودر زیره، کاری، فلفل سیاه ، هرکدام به میزان لازم ... من ابتدا گوشت رو سه چرخه کردم بعد پیاز و سیر رو با خرد کن خرد کردم اگه کمی آب داشت آبش رو گرفتم بعد به گوشت اضافه کردم و ورز دادم بعد گشنیز و پیازچه و فلفل دلمه ایی و گوجه رو اضافه کردم و بازم ورز دادم بعد ادویه ها رو اضافه کردم و به مدت پنج دقیقه حسابی گوشت رو ورز دادم تا مواد یک دست بشه گذاشتم داخل یخچال به مدت یکساعت تا استراحت کنه و مواد کباب خوب خودشو بگیره بعد همسر جان زحمت به سیخ گرفتن و کباب کردنش رو کشیدن 😇 نکته: مواد حتما باید خنک باشه تا از سیخ نیوفته ، وقتی سیخ کباب رو روی باربیکیو میزارید بلافاصله از این رو به اون رو کنید تا کباب خودش رو رو شعله بگیره . 😊😇 مزش فوق العاده بود 👌🏻😋👌🏻 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
، ته خنده😂😉 💢واکنش مردم بعد از شنیدن خبر دیدن داره😁😂 🚨وایییی فقط آخررررررری😍😂 🎥دوربین مخفی فوت 😍👇 https://eitaa.com/joinchat/1008140333C988d9841d0 🖇 در کانال بالا😂👆