#ترفند_آشپزی
#چیدمان_باسلیقه
نون تست ها رو وسطشو خالی کردم و تو روغن داغ گذاشتم و وسطشونو از مایه کوکو ریختم 👌
و گذاشتم سرخ بشه رو شعله ملایم وقتی یه طرفش سرخ شد برگردوندم طرف دیگش سرخ بشه
میتونید تو نون باگت حلقه زده شده که توشو خالی کرده باشیدم درست کنید ☺
بچه ها هم خیلی دوس دارن ؛ برا مهمونیا هم ایده خوبیه👌
شعله بالا نباشه زیاد
نوووووش جان
#کوکو_سبزی_داخل_نون_تست
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خورش_کدو_گوجه 🥘 😋
🔸ابتدا به ازای هر نفر یک یا دو عدد کدو رو تمیز شسته پوست کنده و از طول دو یا سه برش بدید و کمی نمک بزنید و تو ماهی تابه با کمی روغن سرخ کنید (چون کدو هنگام سرخ شدن خیلی کم روغن میبره) سپس گوجه ها رو هم نمک زده ورقه ورقه کرده یا درسته سرخ کنید و کنار بزارید.
تو ماهی تابه ی دیگه یک عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید سپس قطعه های مرغ یا گوشت قرمز رو تو پیازها با کمی زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه و یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی تفت بدید بعد مقداری آب جوش اضافه کنید و بزارید قطعه های مرغ پخته بشن در اواخر پخت ، کدوها و گوجه های سرخ شده رو کنار مرغها بچینید ، دو تا سه قاشق آبلیمو یا آب غوره و نصف استکان زعفران دم شده هم اضافه کنید و ده دقیقه ای اجازه بدید تا خورش جابیفته
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_لواش
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم معادل 1 قاشق غذاخوری)
1 فنجان قهوه خوری روغن زیتون (65 گرم) و یا روغن مایع
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مربا خوری نمک
7_6 لیوان آرد
طرز تهیه:
شیر و آب ولرم، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و در جایی که دمای ولرم دارد (نه سرد و نه گرم ، داخل آشپزخانه دور از پنجره و هوای مستقیم) تا وقتی که خمیر مایه کف کند صبر کنید (حدود 10 دقیقه) سپس بقیه مواد را اضافه کنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر سلفون بکشید و استراحت بدید.(تا وقتی که حجمش دو برابر شود حدود یک الی یک و نیم ساعت) خمیر عمل آمده را کمی ورز بدید و سپس چانه هایی که کمی از لیمو بزرگتر است شکل بدید و روی سطح آرد پاشی شده باز کنید. داخل ماهیتابه تفلون داغ بدون روغن بپزید. وقتی حباب زد و پف کرد با کفگیر نان را داخل ماهیتابه تکان دهید و چند بار برگردانید تا هر دو طرف بپزد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_رول_سوخاری
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#طرزتهیه_عدس_پلو
برنج 2 پیمانه
عدس :1 پیمانه
کشمش پلویی نصف پیمانه
گوشت چرخ 100 گرم ،با دارچین فراوان ،فلفل سیاه ،نمک، زعفران،حل آسیاب شده
پیاز رنده شده: ۱ عدد
خرما به دلخواه با کره کمی تفت بدین
پیاز روتفت بدید گوشت را اضافه کنید بعد نمک،حل،زعفران،فلفل سیاه،دارچین را اضافه کنید
(گوشت رو با سویا میتونین جایگزین کنید)
عدس رو ۳۰ دقیقه خیس کنید و بگذارید بپزه
بعد برنج رو اضافه کنید بعد آبکش کنید
لایه هارو تکرار کنید تا تموم شه.
در آخر هم کره روی برنج میریزیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کباب_بوقلمون_تابه_ای 🍢 😋
🔸ابتدا ۳۰۰ گرم گوشت ران بوقلمون (می تونید از سینه بوقلمون به همراه کمی دنبه استفاده کنید)
رو دو بار چرخ کردم به همراه رنده شده یک پیاز بزرگ و یک قاشق غذاخوری سرپُر پودر جو دو سر ،نمک، فلفل سیاه و کمی پودر پاپریکا خوب مخلوط کرده و ورز دادم و یک ساعت داخل یخچال گذاشتم.
بعد از یخچال بیرون آوردم و کف یک ماهی تابه نچسب رو روغن ریختم و کبابها رو یکی یکی با دست فرم دادم و داخل ماهی تابه چیدم (برای اینکه موقع فرم دادن کبابها به دستتون نچسبه می تونید کمی دستتون رو چرب کنید و کبابها رو فرم بدید) ابتدا کبابها آب میندازه و سپس سرخ میشن. هر طرف کباب ها که سرخ شد طرف دیگه ی اونها رو میزاریم سرخ بشه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خورشت_ماست 😋
گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم
ماست چکیده بی نمک 2.5 کیلو
شکر 1 پیمانه سرخالی
زرده تخم مرغ 2 عدد
آب 2 تا 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی
خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزیین)
🔸گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملاً بپزید. استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود (این بخش کار بسیار اهمیت دارد). زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید. اگر مراحل را به خوبی انجام دهید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید. حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید. خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید. بهتر است خورش را24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.
این خورش سرد سرو می شود.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سیب_زمینی_شکم_پر_پنیری 🥔 😋
▫️سیب زمینی درشت پنج عدد
▫️سوسیس یک لیوان خرد شده و سرخ شده
▫️قارچ یکلیوان خرد شده و سرخ شده
▫️فلفل دلمه رنگی یک عدد بزرگ خرد شده
▫️تخم مرغ چهار عدد
▫️نمک فلفل میزان لازم
▫️پنیر پیتزا پنج ق غ
🔸ابتدا سیب زمینی ها را با پوست شسته و داخل فر 180درجه قرار میدهیم تا وقتی که بپزد سپس از فر خارج کرده رویه سیب زمینی را بردلشته و داخل سیب زمینی را مقداری خالی کرده سپس در ظرفی تخم مرغها را باهم زن زده تا یک دست شود بعدتمام مواد را به تخم مرغ اضافه کرده یعد مایع درست شده را با ملاقه داخل سیب زمینی ها ریخته وتا لبه پر کنید و دوباره به مدت نیم ساعت در فر قرار میدهیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#آبگوشت_بادمجون 🍆 😋
▫️گوشت آبگوشتي
▫️عدس
▫️بادمجان
▫️كشك
▫️نعنا داغ و پياز داغ
🔸گوشت رو با پياز بار میکنید تا بپزه بعد عدس رو اضافه کنيد با هم خوب بپزه و حالا بادمجان رو حلقه ميكنيد و سرخ ميكنيد كنار بذاريد ؛ پيازداغ و نعناع داغ كه آماده كرديد رو بریزيد توی ابگوشت.. نیم ساعت اخر پخت هم بادمجان و کشک هم اضافه کنيد و اجازه بديد كه خوب با هم جا بیفته .. ادويه هم نمك و فلفل و زردچوبه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ماقوت_زعفرانی 🍨 😋
🔸نصف لیوان نشاسته گل رو در سه لیوان آب سرد حل میکنیم کاملا هم زده روی شعله خیلی ملایم میزاریم و هم میزنیم وقتی که جوشید زعفرون و شکر رو اضافه میکنیم .اندازه شکر به خودتون بستگی داره ولی من حدود سه چهارم لیوان ریختم اگه شیرین دوست دارین تا یک لیوان هم جا داره که شکر بزنین.انقدر هم میزنیم که غلظتش مثل فرنی بشه بعد خلال بادام رو که از قبل داخل گلاب خیس کرده بودم اضافه کردم و یک ق چ هل.در نهایت بیست و پنج گرم کره و گلاب رو اضافه کنید .هر چی بیشتر هم میخوره شفاف تر و شیشه ای تر میشه.حتما با شعله ملایم مدام هم بزنید تا هم بوی خامی نشاسته گرفته بشه و هم کاملا پخته بشه.بعد که کمی از داغی افتاد همون طور گرم گرم داخل ظرف سروتون بکشید..دو سه ساعت داخل یخچال بزارید بعد خنک میل کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوکوی_سیب_زمینی_و_فلفل_دلمه_ای 😋
2/ 1پیمانه پیازچه خرد شده
2 پیمانه سیب زمینی پخته و خرد شده
2/1پیمانه فلفل دلمه ای رنگی
1 ق س پوره سیر
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم زعفران محلول در آب
5 عدد تخم مرغ
به میزان لازم روغن
🔸ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را با زعفران، نمک وفلفل خوب مخلوط کنید، سپس پوره سیررا همراه پیازچه، سیب زمینی و فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کرده، مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
اکنون قالب مورد نظرتان را چرب کنید. مواد را داخل قالب ریخته و آن را به مدت نیم ساعت داخل فرقرار دهید تا کوکو آماده شود. بعد از اینکه کوکو آماده شد، قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس کوکو را برش زده، سرو کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯