eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه درست کردنش خیلی راحته فقط کافیه یدونه پیازو سرخ کنین و بعد زرچوبه بهش بزنین و دو قاشق پر رب اضافه کنین و خوب رب رو با پیاز‌سرخ کنین ... حالا یه سینه مرغ‌خورد شده رو که از‌قبل به نمک، فلفل، پودر پاپریکا و آویشن آغشته کردین بریزین توی همون ماهیتابه و یه کم با رب تفتش بدین و بعد در ماهیتابه رو بذارین تا مرغا خوب بپزن ... برای سسش کافیه دو الی سه حبه سیر رنده شده رو توی کره فقط یکم تفت بدین و بعد تقریبا یه لیوان شیر بهش اضافه کنین و بذارین شیر فقط داغ بشه نه اینکه بجوشه، چون فقط کافیه شیر مزه سیر رو بگیره، به آرد هم نیازی نیست چون وقتی سس روی پنه ریخته میشه به خوردش میره... حالا میمونه قاطی کردن مواد توی ظرفی که میخوایم تو فر بذاریم خوب ماکارونی به شکل پنه ای که از قبل آبکش کردیمو با مرغمون مخلوط میکنیم سس رو همه جای ظرف میریزم و بعدم سطح ظرفمونو کامل با پنیر پیتزا میپوشونیم و میفرستیمش توی فر حدود سه رب تا یه ساعت باید توی فر باشه با دمایی که خیلی زیاد نباشه تا سس خوب جذب ماکارونی بشه آخر سر هم کافیه یه کوچولو شعله بالایی فرو روشن کنین تا پنیر طلایی بشه نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
تکه های مرغ رو چیدم تو تابه نچسب روش رو پر از پیاز خلال کردم روی پیازها نمک و فلفل و زردچوبه پاشیدم ، یک قاشق روغن زیتون و نصف استکان زعفران حل شده ، گذاشتم رو گاز با شعله خیلی کم پیازها آب انداخت و مرغ ها با آب پیاز پخت ، وقتی مطمئن شدم مرغها پخته حرارت رو زیاد کردم تا آبش جمع بشه و مرغ و پیاز به روغن بیافته . چند تا گوجه هم با یک قاشق روغن تفت دادم و گذاشتم کنار مرغ نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
نصف سینه ی مرغ فلفل دلمه یک عدد پیاز یک عدد قارچ یک لیوان ورقه شده نمک و فلفل سیاه،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم رب گوجه یه قاشق غ خ سس کچاپ مقداری سس خردل مقداری نان تست به ده عدد تخم مرغ دو عدد شیر نصف پیمانه پنیر ورقه ای گودا آرد سوخاری به مقدار لازم سینه ی مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل ابپز می کنیم،پیاز رو‌نگینی خرد کنید و تفت بدید تا سبک بشه،قارچ رو اضافه کنید و با شعله ی زیاد تفت بدید و بعد فلفل دلمه رو‌اضافه کنید و تفت بدید،نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن رو اضافه کنید،سینه ی مرغ رو ریش ریش کنید و اضافه کنید و کمی تفت بدید،رب و سس کچاپ و خردل رو‌اضافه کنید و پنج دقیقه رو حرارت نگه دارید تا آماده بشه دو تا تخم مرغ رو توی کاسه ی بزرگی بشکنید و هم بزنید و شیر ،نمک و فلفل رو‌اضافه کنیدو مخلوط کنید و کنار بذارید، یه ورق نان تست بردارید و روش از مواد آماده شده بریزید و روش یه پنیر گودا بذارید و یه نان تست روش بذارید،بعد دو طرف نان تست رو تو مواد تخم مرغ و شیر که آماده کردید بذارید و بعد توی آرد سوخاری بذارید و توی تابه دو طرفش رو با حرارت کم سرخ کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
دو تکه سینه مرغ رو یک ساعت و نیم با یک لیوان آب و یه دونه پیاز نگینی و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و یه تکه چوب دارچین پختم وقتی سرد شد ریش ریش کردم و با روغن زیتون یه کوچولو تفت دادم. دو تا سیب زمینی رو خورد کردم یه ظرف آب گذاشتم رو شعله وقتی بجوش اومد سیب زمینی رو ریختم توش به مدت سه دقیقه. بعد آبکش کردم و با روغن زیتون سرخ کردم. قارچ رو خورد کردم و با پیاز نگینی و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه سرخ کردم مرغ ریش ریشی و قارچ سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده رو تو یه قابلمه ریختم و بهش فلفل دلمه نگینی هم اضافه کردم مواد باب طبعتون قابل جایگزینه با مواد سرد یا گوشت . چهار عدد نان همبرگر رو از وسط نصف کردم من خمیر وسطش رو برداشتم تو سینی گذاشتم خشک کنم برا پودر سوخاری . از مواد داخل نون ها رو پر کردم و روش رو با پنیر پیتزا پوشوندم فرستادم تو فر. فقط گریل کردم که پنیرا قرمز بشن. بافت نون بعد پخت کاملا نرم بود و عالی نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم: گوشت گوساله 1 کیلو گرم 3 حبه سیر، خرد شده 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ 1/3 فنجان آب لیمو فشرده تازه 1/ قاشق چایخوری فلفل سیاه فلفل قرمز تازه جعغری خرد شده مواد لازم برای سس کباب: 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی 2 قاشق غذاخوری سرکه 1/3 فنجان روغن زیتون نمک 1½ قاشق چایخوری طرز تهیه: چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز - فلفل هندی - سرکه - روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید. بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه است. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
از خانم محمدی عزیز 3 پیمانه ارد سفید 2پیمانه نثاریاهمون پودرقند زعفران غلیظ نصف استکان گلاب نصف استکان روغن جامد یک چهارم پیمانه طرز تهیه اول اردالک شده رو درشعله ملایم تفت میدیم تا جایی ک بوی خوب اردبیاد ویک سره هم میزنیم تا رنگش تغییرنکنه بعد بهش روغن میزنیم کمی هم بااون تفت میدیم وازشعله برمیداریم سریع بقیه مواد رو همراه نثار الک شده میریزیم توش تا داغه با کف قاشق نثار رو داخلش حل میکنیم ک حرارته ارد، نثار رو حل کنه وهیچ دونه ی سفیدی باقی نمونه بعد ک کمی از داغی افتاد با دست ورزمیدیم ک خمیرحلوامون اماده بشه بعدشم که با قالب یا هرچیز دیگه برش میدیم میزاریم سرد شه بعد روی هم میچینیم برای کسایی ک تنوع دوس دارن میتونن ب جای زعفران از نصف پیمانه گردوی ریز با سه قاشق غذا خوری زنجفیل استفاده کنن نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
🔞خرید در بازار سوریه😱 ❌ زن و دختران سوری توسط افراد داعشی 😰 🎥جهت مشاهده این کلیک کن 👇 https://eitaa.com/joinchat/1754595330C0a9f3ffc4c 🖇 در کانال بالا👆
هدایت شده از ذاکرین
إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ لحظه سقوط وحشتناک جامپر ایرانی از روی برج پرچم https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c تو شهرک اکباتان برای روز پلاسکو پرش چتر ترتیب دادن چتر باز چترش باز نشد و از 50 متری سقوط کرد لحظه سقوط👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2369912869C571e23325c فیلم دردناکی که همسر چتر باز محروم فردا منتشر کرد هر دلی و به در میاره 😭
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای درست کردن حبابهای ژلاتینی محلول ژلاتین غلیظ درست کنید . بادکنکهای کوچیک رو باد کنید و چند بار توی ژلاتین بزنید تا یه لایه ضخیم روی بادکنک رو بگیره . 24 ساعت صبر کنید و حباب رو از بادکنک جدا کنید. نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯