#شامی_لپه
گوشت چرخکرده : ۳۰۰ گرم
لپه پخته شده : یک لیوان(دسته دار فرانسوی)
سیب زمینی آبپز : متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط : ۱ عدد
سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم)
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد : ۱ قاشق غذاخوری
نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و پودر سیر بمیزان لازم
لپه رو بیست و چهار ساعت خیس داده چند بار آبش رو عوض کنید لپه و سیب زمینی را بزارید تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کنید سیب زمینی و پیاز را رنده کنید حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کرده و با دست خوب ورز بدین تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت بدین و بعد داخل تابه روغن ریخته وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو بردارید و کف دست کمی پهن و گرد کنید و داخل روغن سرخ کنید
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#مسما_کدو_بادمجان 😋😋 ( سِرو برای دونفر و نصفی😄😊) ران مرغ رو با پیاز و نمک وزردچوبه و ادویه تفت دادم کمی آب اضافه کردم و گذاشتم بپزه .
کدو و بادمحون رو سرخ کرده بودم . دوتا گوجه هم تفت دادم طبق عکس سوم همه رو تو تابه چیدم .. کمی فلفل دلمه ای و غوره بهشون اضافه کردم . رب رو در تابه ای تفت دادم . برای ترشی خورش بهش آبغور اضافه کردم و سپس از آب مرغ ک اضافه مونده بود روی سس ریختم و ب تابه ی اصلی ک مواد داخلش بود اضافه کردم . روی حرارت ملایم یکساعته جا میفته . ضمنا : اواسط پخت مرغ کمی زعفران آبکرده هم بهش زدم .
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تکه_های_نان_با_طعم_بورک
⏺️موادلازم
✔️تخم مرغ 4 عدد ✔️شیر 80 الی 100 میلی لیتر ✔️سیاه دانه به مقدارلازم✔️ کنجد به مقدارلازم✔️ نمک کمی✔️ روغن مایع برای سرخ کردن
⏺️طرزتهیه
تخم مرغ و نمک رو با هم مخلوط کنید و شیر رو اضافه کنید مخلوط کنید کنجد و سیاه دانه رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید روغن رو در تابه ریخته داغ کنید نان تست های برش زده شده رو داخل مخلوط تخم مرغ گذاشته بغلتانید و پشت رو داخل روغن سرخ کنید تا فیلم شود بعد از سرخ کردن نون هاتون رو روی حوله تمیز یا دستمال کاغذی کمی بذارید تا روغن اش کشیده شود ، بعدش میتونید سرو کنید .
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_ماست_کباب
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_زیتون
پیازچه جعفری گوجه پوست کنده زیتون رب فلفل(فلفل دلمه اي قرمز با چن حبه سير ميپزيم تا ابش خشك شه) و فلفل قرمز پرک مغز گردو رب انار ملس روغن زیتون.
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک_پنیری_ژاپنی_درپلوپز
طبق فیلم تهیه کنید
50دقیقه درپلوپرپخته میشه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#لازانیا_در_کیک_پز
350 گرم
طرز تهیه:
در یک قابلمهٔ مناسب، پیاز، سیر، گوشت چرخ کرده و سوسیس ها را روی حرارت متوسط کمی میپزیم تا رنگ گوشت کمی قهوه ای شود. سپس گوجه فرنگی خرد شده، سس گوجه فرنگی و رب گوجه را به همراه آب، داخل آن ریخته و مخلوط میکنیم. آن را با یک قاشق غذا خوری نمک، فلفل سیاه، ادویۀ دلخواه، شکر، ریحان، زیره و دو قاشق غذا خوری جعفری طعم دار میکنیم. در سس را گذاشته و به مدت یک ساعت و نیم میگذاریم تا کاملاً بپزد. هر از چند گاهی آن را مخلوط میکنیم.
در یک قابلمهٔ بزرگ آب و کمی نمک ریخته و آن را روی حرارت زیاد میگذاریم تا به جوش آید. سپس لازانیا را به مدت 8 تا 10 دقیقه داخل آن قرار میدهیم تا بپزد. آن را آبکش کرده و رویش آب سرد میریزیم. در یک کاسه، پنیر کممبرت، تخم مرغ و باقیماندۀ جعفری و ½ قاشق چایخوری نمک را میریزیم و آنها را کاملاً مخلوط میکنیم.
فر را با دمای 190 درجهٔ سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.
برای آماده کردن لازانیا، ابتدا ½ 1 پیمانه از مخلوط گوشت را کف یک ظرف مناسب فر به ابعاد 22 در 33 سانتیمتر قرار داده و آن را کاملاً یکدست پخش میکنیم. شش برگ لازانیا روی سطح آن میچینیم تا روی سس را کاملاً بگیرد. نیمی از مخلوط پنیر کممبرت را روی آن میریزیم. ⅓ از پنیر موتزارلای موجود را برش زده و روی سطح آن میچینیم. ½ 1 پیمانه دیگر از مخلوط سس گوشتی را روی آن ریخته و کاملاً یکدست روی سطح آن پخش میکنیم. سپس ¼ پیمانه از پنیر پارمژان رنده شده را روی آن میپاشیم. همین کار را باز هم ادامه میدهیم و روی لایهٔ آخر باقیمانده، موتزارلا و پارمژان میریزیم. روی آن را با کاغذ فویل میپوشانیم به طوری که کاغذ به پنیر روی آن برخورد نکند.
آن را به مدت 25 دقیقه داخل فر داغ میگذاریم تا بپزد. سپس فویل را از روی آن برداشته و 25 دقیقهٔ دیگر آن را در فر میگذاریم
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از
♨️ کشف #راز_مـرگ تلخ
و تأسف آور آزاده نامداری
توسط دکتر روانپزشک جمال اعتمادی
دایی آزاده 😭😭👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/14417969C9c8d3505b3
عکسای عاشقانه🔥 آزاده با شوهرش و دخترش گندم دلِ آدمو میلرزونه😭
https://eitaa.com/joinchat/14417969C9c8d3505b3
☝️☝️☝️☝️
ماجرای کتک خوردن آزاده نامداری
در نامزدی با #فرزاد_حسنی از زبان خودش
#شامى_لذيذ
موادلازم
گوشت چرخکرده 100 گرم
سیب زمینی 200 گرم (2عدد متوسط)
پیاز متوسط 1عدد
تخم مرغ 1عدد
سبزی خشک معطر 2_3قاشق (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه یک قاشق چایخوری
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
طرزتهيه
سیب زمینی رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. پیازو رنده کردم و بقیه مواد و اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیب زمینی پژمرده بشه.
بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_مواج
تخم مرغ 4عدد
شکر یک لیوان ویک قاشق غذاخوری پر
ماست خامه ای یکلیوان
روغن مایع یک لیوان سر خالی
وانیل یک قاشق مربا خوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
آرد 2لیوان ویک قاشق غذاخوری پر
پودر کاکائو برای لایه های کیک
ابتدا فر رو رشن کرده، با دمای 180 درجه
حالا میریم سراغ کیک تخم مرغ و شکر وانیلرو با همزن زده تا سفید کشدار بشه بعد ماست وروغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد رو الک کرده همرا بکینگ پودر وبه کیک اضافه کرده در سه مرحله بعد صورت دورانی مخلوط میکنیم قالب مورد نظر رو با روغن جدا کننده چرب کرده یا چرب کنید درآرد پاشیده ومواد کیک رو در سه مرحله به قالب اضافه کرده یک سوم مواد کیک رو ریخته ردش پودر کاکائو الک کرده بعد به این ترتیب ادامه میدیم ودر 180 درجه به مدت 40 تا 45دقیقه میپزیم
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دسر_پارافه_آناناس
روش تهیه
1. در ظرفي، بيسکوييت و کره را بريزيد و با يکديگر مخلوط کنيد. مقداري از بيسکوييت را کف قالب يا ظرف سرو تکنفره بريزيد؛
2. پودر ژلاتين و نيمي از پودر ژله و 50 ميليليتر آب سرد را در ظرف نسوزي بريزيد و هم بزنيد سپس بگذاريد مخلوط ژلاتين بهمدت 15 دقيقه، در دماي محيط بماند. پس از اين مدت، ظرف را روي حرارت بخار آب جوش قرار دهيد و هم بزنيد تا ژله کاملاً يکدست شود (بنماري)؛ 3. در ظرفي، بستني را بريزيد و در دماي محيط قرار دهيد تا نرم شود سپس با همزن برقي هم بزنيد تا بستني کاملاً نرم شود. وانيل شکري و خامه را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا کاملاً با يکديگر مخلوط شوند؛
4. در ظرفي جداگانه، سفيده تخممرغ را بريزيد و با همزن برقي هم بزنيد تا کاملاً فُرم بگيرد سپس آن را به مخلوط بستني بيافزاييد و با ليسک از يک جهت کاملاً هم بزنيد؛
5. مخلوط ژلاتين را بهآرامي به مخلوط بستني اضافه کنيد و با همزن برقي هم بزنيد تا کاملاً با يکديگر مخلوط شوند؛
6. 2 حلقه از آناناس را ريز خرد کنيد و آن را به مخلوط بستني اضافه و مخلوط کنيد سپس مخلوط آمادهشده را در قالب مورد نظر بريزيد و بقيه حلقههاي آناناس را روي آن بچينيد و در يخچال قرار دهيد تا ببندد؛
7. بقيه پودر ژله را بههمراه 200 ميليليتر آب جوش در ظرفي بريزيد و هم بزنيد تا ژله کاملاً در آب حل شود سپس بگذاريد ژله کاملاً خنک شود. پس از خنک شدن، آن را روي پارفه بريزيد. قالب را بهمدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا ژله خودش را بگيرد. پس از اين مدت، پارفه را از يخچال خارج و با خامه فرمگرفته و کمپوت گيلاس تزيين و سرو کنيد.
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_سوپ_کلم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔷 #ترفند
#چند_توصیه_برای_خوشطعم کردن گوشت
👈1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را میخواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک! .
2. بهتر است گوشت قرمزی را که میخواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید. .
3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آبلیمو، فلفل دلمهای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید. .
4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید. .
🌺 @khano_mane 🌺
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
#ترفند_آشپزی
یکی از مواردی که به خوش طعم شدن مرغ سوخاری کمک میکند ، طعمدار کردن مرغ است
برای این منظور پیاز را خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. سپس سبزیجات معطر ( جهفری ، ترخون ، آویشن ) را ساطوری می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. ماست را هم اضافه می کنیم.
پس از اینکار قطعات مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه می کنیم. در پایان 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. روی کاسه را می پوشانیم و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها طعم دار شوند
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خورشت_الو_زرشك 🥘 😋
🔸ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم سه ق غ زرشك و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم دو ق غ رب گوجه مقداري زعفرون دم شده ،نمك و مقداري دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_تارت_با_کرم_انگلیسی
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#قرمزنخودچی
گوشت چرخ کرده 300 گرم
آرد نخودچی نیم پیمانه
نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
پیازمتوسط رنده شده 1 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمکو فلفل به میزان لازم
🔴درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هممیتونید به موادتون اضافه کنید ..نیمساعت اگرزمانبدیدو موادتونروبزارید تو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یکعددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبکبشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون خوب بپزه.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
37.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_آش_ترخینه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دمی_مرغ
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را طبق روال معمول و البته زعفرانی میپزیم .
سپس برنج آماده میکنیم،به این ترتیب که برنج شسته و به اندازه یک بند انگشت روی سطح برنج آب میریزیم نمک و روغن اضافه میکنیم و روی شعله میذاریم تا آبش كشیده بشه.
تو این فاصله اسفناج رو خرد میکنیم و توی یه تابه با کره و یک قاشق پیاز سرخ شده طلایی و کمی پوره سیر تفت میدیم و بهمراه کمی فلفل قرمز به برنج اضافه میکنیم.
حالا، هم میتونیم مرغ رو به برنج اضافه کنیم و باهم بزاریم دم بکشه (که در اصل باید مرغ رو به پلو اضافه کنیم).
هم اینکه برنج جدا دم کنیم و با مرغ سرو کنیم.
اضافه كردن آب مرغ به جای آب به برنج باعث خوشمزه تر شدن دمی میشه.
در صورت دلخواه کمی گشنیز به اسفناج اضافه کنین و تفت بدین.
زرشک سرخ شده با این غذا طعم دلچسبی داره.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کتلت_برنجی
مواد لازم: ▫️برنج شفته شده یک پیمانه ▫️سیب زمینی خام یک عدد متوسط ▫️پیاز متوسط یک عدد
▫️گوشت چرخ شده به مقدار دلخواه ▫️تخم مرغ یک عدد
▫️نان باگت پودر شده و خشک شده 3 قاشق غ خ سر پر (نان باگت اسیاب کنید یا رنده کنید بزارید داخل سینی و جلو افتاب تا کامل خشک شه برای انواع کتلت و شامی استفاده کنید )
▫️فلفل زردچوبه نمک ب مقدار کافی ▫️سماق یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
سیب زمینی پیاز رنده با آسیاب کنید و گوشت و برنج و ادویه ها اضافه کنید سماق و پودر نان باگت و تخم مرغ هم مخلوط کنید با دست خوب ورز بدید تا حالت چسبندگی پیدا کنه اگر دیدید هنوز مواد ابدار هست نان باگت پودر شده یک قاشق دیگه بریزید خوب ورز بدید و در اخر داخل روغن داغ سرخ کنید
من با قالب فلافل کتلتهارو فرم دادم
این کتلت بینهایت روغن کم میبره
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#فروماژ_نسكافه
مواد لازم
▪️زرده 2عدد
▪️پودر شكر 2/3پ
▪️پودر ژلاتين 1ق غ
▪️آب سرد 1/4پ
▪️نسكافه 1ق غ
▪️خامه 1بسته
▪️وانيل كمي
طرز تهیه
🔸ابتدا زرده رو با شكر ووانيل ميزنيم تا كرم رنگ شود بعد نسكافه رو در كمي آب حل ميكنيم وبه مخلوطمون اضافه ميكنيم وژلاتين رو هم كه از قبل با آب سرد بن ماري كرديم رو هم به موادمون اضافه ميكنيم ودر آخر خامه رو اضافه ميكنيم ومخلوط ميكنيم ودر قالب ميريزيم وميذاريم يخچال خودشو بگيره
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_خرما_و_دارچین 🥮 😋
کره 125 گرم، تخم مرغ سه عدد، آرد دو لیوان، شکر دو سوم لیوان، وانیل نوک ق چ، خرما نگینی خردشده یک لیوان، بکینگ پودر دو ق چ، ماست نصف لیوان
🔸خرما رو خرد کرده با یک ق غ آرد و دارچین مخلوط کنید تا همه جای خرما پوشانده بشه کره و شکر و وانیل رو با همزن پنچ دقیقه بزنید بعد یکی یکی تخم مرغ رو اضافه کرده و هربار سی ثانیه با همزن بزنید. ماست رو اضافه کنید مخلوط کنید و کم کم آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده رو در سه مرحله به مایه اضافه کنید و هم بزنید.
داخل قالب چرب شده نصف مایه ریخته بعد خرما خرد شده رو بریزید و مابقی مواد رو کاملا روی خرما ها رو با مایه بپوشانید داخل فر از قبل گرم شده 170 درجه بزارید به مدت 45 دقیقه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯