eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزههه🍆 1 بسته گوشت چرخکرده 400 گرمی 500 گرم بادمجان 2 عدد تخم مرغ 5 حبه سیر نمک و فلفل سیاه جعفری یا شوید روغن بادمجان هارو رنده میکنیم بهش 1 ق چ نمک میزنیم و 30 دقیقه استراحت میدیم ، به گوشت چرخکرده نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر رنده شده و جعفری یا شوید خورد شده اضافه و آب بادمجان رو میگیریم و با موادمون مخلوط میکنیم و حالت میدیم و‌نیم ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد سرخ میکنیم از دو طرف ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سریع و راحت 😍این ویدیوی خوشمزه طرز تهیه لقمه‌های مرغ پنیری هست که علاوه بر خوشمزگی؛ خیلی هم سالمه . برای مهمونیا هم گزینه‌ی خوبی هستن . یک سینه مرغ پخته و ریز خرد شده، یک سیب زمینی متوسط پخته(مقدار مرغ کمی از سیب زمینی بیشتر)، نصف فلفل دلمه قرمز، یک پیاز قرمز، مقدار دلخواه خیارشور و سبزی. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای اینکه بامیه لیز نشه : 1. سرشو خیلی کم پاک کنید و‌نزارین به کلاهکش برسه. 2. حتما بامیه تا ریز هست تهیه کنید. هرچی ریزتر باشه بهتره و کمتر لیز میشه 3. زمان پختش بیشتر از نیم ساعت نشه چون زیاد پختن باعث له شدن و لیز شدن خورش میشه. 4. من قبل از فریز کردن با آب جوش و نمک بِلانچ کردم تا سبز بمونه. 5. و قبل از اضافه کردن به خورش ی تفت خیلی کم بهش بدین. در حد 5 دقیقه ‌ 6. بعد از اضافه کردن بامیه به خورش دیگه اونو هم‌نزنید و‌اجازه بدین آهسته بپزه. ‌ تمر هندی چاشنی خیلی خوب و عالی هست و‌جنوبیا اضافه میکنن. ‌ سعی کنید از پوره گوجه فرنگی برای رنگ دهی استفاده بشه تا رب گوجه فرنگی. ‌ تند بودن این خورش اونو لذیذتر میکنه. همچنین سیرِ فراوون از چاشنیای اصلیه این غذا هست. ‌ حواستون به نمک که اضافه میکنید باشه چون تمبر هندی نمک داره. ‌ آب این خورش نباید زیاد باشه و‌حواستون باشه قبل اضافه کردن بامیه خیلی پر آب نباشه که مجبور شین زمان بیشتری بزارین برای پختش. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
(یا پیتزا بسته) دستور این خمیر خیلی خوبه . با این دستور 4 عدد پیتزا میشه درست کرد. میتونید با نصف این مواد هم درست کنید. مواد لازم برای خمیر: 100 گرم کره آب شده 1 لیوان آب ولرم 1 لیوان شیر ولرم 1 پاکت خمیر مایه خشک(10 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری) 1 قاشق غذاخوری شکر 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری نمک حدود 5 لیوان آرد برای داخل جالزونه هر چیزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید. من روی خمیر کمی سس کچاپ زدم . پنیر کاشار(پنیر پیتزا) ، فلفل، گوجه فرنگی ، ذرت ، سوجوک و سوسیس استفاده کردم. طرز تهیه: ابتدا شیر و آب ولرم ، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید تا خمیر مایه حل شود.(خمیر مایه فوری سالم نیاز به استراحت ندارد ولی خمیر مایه معمولی را حدود 10 دقیقه استراحت بدید) سپس بقیه مواد را اضافه کنید و آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی آماده شود. روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. در این فاصله مواد پیتزا را آماده کنید. خمیر را به 4 چانه تقسیم کنید. روی هر چانه کمی آرد بپاشید و با وردنه شکل گرد و نازک باز کنید. روی نصف خمیر از مواد داخل بریزید طوری که از کناره ها خالی بماند و با نصف دیگر خمیر روی مواد را بپوشانید و کناره ها را با پیچیدن ببندید. روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید و با چاقو خطهایی روی خمیر بزنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید. از این خمیر 4 عدد کالزونه آماده شد. میتوانید داخل دو سینی بذارید. در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید (وقتی زیر جالزونه پخت میتوانید چند دقیقه آخر شعله بالای فر را روشن کنید ‌تا رویش سرخ شود) نوش جان💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
نان روغنی معروف استان یزد مواد لازم: برای تهیه نان سوروک یزدی 2 لیوان آب یک کیلو و صد گرم آرد سنگک 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق غذا‌خوری شکر 1 قاشق غذا‌خوری گل‌رنگ 3 قاشق غذا‌خوری تخم گشنیز 20 گرم مایه خمیر روغن کنجد به مقدار لازم طرز تهیه: نان سوروک یزدی ابتدا یک قاشق شکر و مایه خمیر را با حدود نصف استکان آب ولرم مخلوط می‌کنیم، (در صورتیکه از مایه فعال استفاده می‌کنید می‌توانید این مرحله را حذف کنید). سپس کمی آرد به آن اضافه می‌کنیم و آن را به مدت 15 دقیقه در جایی گرم قرار می‌دهیم تا حجم خمیرسه برابر افزایش پیدا کند. نمک، آرد و آب را مخلوط می‌کنیم، تخم گشنیز و گل‌رنگ آسیاب شده را (لازم نیست کاملا پودر شود تنها در صورتیکه کمی ریز شود کافی است) به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم و در آخر مایه خمیر را به آن اضافه می‌کنیم. در این مرحله باید خمیر را به خوبی ورز دهیم (حدود ده دقیقه آن را ورز دهید). کمی آرد در کنار دستتان قرار دهید تا در صورت نیازدستتان را به آرد آغشته کنید تا خمیر به دستتان نچسبد. روی خمیر را با استفاده از پارچه‌تمیز یا کیسه می‌پوشانیم و در جایی گرم قرار می‌دهیم (می‌توانید ظرف را زیر پتو قرار دهید.) بعد از حدود 1 ساعت مجددا خمیر را ورز می‌دهیم و آن را به اصطلاح چانه می‌کنیم و به مدت نیم ساعت به آن استراحت می‌دهیم. با کمک وردنه خمیر‌ها را باز کنید تا به ضخامت حدود 0/5 سانتی‌متر برسد. در تابه مقداری روغن کنجد بریزید تا داغ شود، سپس آن را در تابه سرخ کنید بعد از آنکه یک طرف کامل طلایی رنگ شد آن را برگردانده و طرف دیگر را هم خوب سرخ کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری شکر روی نان‌هایی که سرخ کردید بریزید و در ظرف مناسب سرو کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سوپ اسفناج بلغور گندم اسفناج گوجه پیاز روغن زیتون گوشت چرخ کرده سویق برنج نخود عدس ترکیب ی قاشق غذاخوری(اختیاری) شما میتونید به همراه رلغور عدس و خرده برنجم بریزید. نمک کمی زردچوبه پودر سیر دارچین پیاز رو با روغن زیتون تفت بدید گوشت چرخ شده رو اضافه کتید ی تفت بدید حالا ی گوجه رنده شده و بلغور گندم و اب رو اضافه کنید و بذازید بپزن یکساعت پخت نیاز بعد اسفناج رو اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعت دیگه پخت پنج دقیقه اخر سویقهارو تو یکم اب حل کردم ب سوپ اضافه کردم. کمی لیمو انتها در موقع سرو زدم. با حذف اسفناج میتونید از نه ماهگی بدید. اسفناح یکسالگی به بعد. حذف و اضافه ادویه جات زیر یکسال با صلاحدید خودتون. ادویه جات اول غذا با گوشت تفت خورد. استفاده از سویق پزشکان طب اسلامی معتقدند استفاده از سویق ها در رشد کودک تأثیر ویژه ای دارد. ائمه معصومین (علیهم السلام) نیز سفارش ویژه ای به خوراندن سویق به نوزاد کرده اند (المحاسن، ج2، ص489). آن ها معتقدند خوراندن سویق به نوزاد، سبب رشد و تقویت بدن کودک، روییدن گوشت وتقویت استخوان ها و سیستم اسکلتی کودک می گردد نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم میگو پاک کرده 300 گرم سیب زمینی آبپز دو عدد متوسط پیاز یک عدد متوسط سیر سه حبه درشت گشنيز خرد شده سه تا چهار ق غ با کمی شويد آرد سوخاری 2 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه گرام ماسالا یا کاری یا ادویه ميگو بمیزان لازم میگو و سیر و پیاز و سیب زمینی رو تو غذا ساز،بریزید تا میکس بشه بعد نمک، فلفل و ادویه ها و.سبزی (همه مواد) رو مخلوط،کنید و خوب ورز بدید و یه مقدار از مواد بردارید توی آرد سوخاری،بزنید،هر شکلی که دوست دارید در بیارید و توی روغن سرخ کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سینه مرغ رو به اندازه کف دست با ضخامت دو سانت برش بزنید لایه نایلون با‌چند ضربه بکوبید تا یکم پهن بشن. با آب پیاز و آبلیمو، زعفرون ، نمک مزه‌دار کنید و یک ساعت استراحت بدید. آرد سوخاری پاکو ، چیپس کچاپ خرد شده و نمک ،پودر سیر، پولبیبر، و پودرکاری رو با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ رو جداگانه داخل ظرفی بزنید . برش های مرغ رو اول در آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره تو آردسوخاری بغلطونید داخل روغن با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدیو رو نگاه کن 👆👆 حالا یه پیشنهاد عالی دارم👌 بیا تو این کانال عالی و هر روز چنتا ویدیو عالی ببین 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3945529392C9f0cb677b3 https://eitaa.com/joinchat/3945529392C9f0cb677b3
هدایت شده از ذاکرین
💚او احمدی نژاد است 👌 مردانه در جهاد است 💚 👈 برترین کانال انتخاباتی 👌 با رویکرد حمایت از دکتر و کلیپ های ناب از دکتر احمدی نژاد https://eitaa.com/joinchat/2692677646C81bf6e9094 https://eitaa.com/joinchat/2692677646C81bf6e9094 پاسخ به شبهات 👆👆
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت چرخ کرده 350 گرم نمک و فلفل سیاه پیاز رنده شده ‌خلال پسته 2 قاشق غذا خوری سر پر خلال بادوم 2 قاشق غذا خوری سر پر کشمش 2 قاشق غذا خوری شکر 1 قاشق غذا خوری هویج 2 عدد زرشک 2 قاشق غذا خوری برنج 3 پیمانه روغن 2 قاشق غذا خوری این خورش یا مواد رو به همراه انواع پلو میتونید سرو کنید ،عدس پلو یا رشته پلو ،امیدوارم درست کنید و لذت ببرین نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯