#دل_مرغ
دل مرغ روبعد ازشستن وتميزكردن بزاريد بپزه تقريباكمي طول ميكشه بپزه بزاريد نرم نرم بشه بعد پيازداغ كنيدوكمي هم سير رنده شده بربزيد تا تفت بخوره وبعد دل مرغ روبهش اضافه كنيدخوب تفت بدين بعد قارچ رواضافه كنيد وتفت بدين تا ابش خشك بشه زرچوبه روهم موقع پياز داغ كردن اضافه كنيدبعدكه قارچ تفت خورد فلفل دلمه هم اضافه كنيد تفت بدين وبعد گوجه نگيني شده وفلفل ونمك وپاپريكا هم اضافه كنيد والبته كمي هم رب خوب همه روتفت بدين دراخريك استكان اب بريزيد واجازه بدين بجوشه تا ابش خشك بشه وشكل يك سس روبگيره وبعددركنار سيب زميني سرخ كرده ونون يا پلو
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نان_ماست_تابه_ای
مواد لازم
ماست 1و1/2پ
روغن زیتون2ق غ
آرد سفید همه منظوره2و1/2پ
بیکینگ پودر3ق چ
نمک1ق چ
طرز تهیه
همه مواد رو با هم مخلوط کنید با دست یا قاشق یا میکسر.خمیر کمی چسبنده هست ولی اشکالی نداره اونو 16 قسمت مساوی تقسیم کرده و گرد کنید روشو با یه پارچه بپوشونید تا خشک نشه و از اولی شروع کنید با وردنه روی سطح صافی که آردپاشی شده اونو باز کنید تا هر چقدر که امکان داره و پاره نشه باز کنید بعد با احتیاط بردارید و داخل یه تابه بدون روغن که با حرارت نسبتا بالا گرم شده قرار بدین تا روی نون حباب بزنه بعد برگردونید تا طرف دیگه هم پخته بشه.همه رو به همین صورت آماده کنید و بپزید.نون بافت نرمی داره و برخلاف نونایی که با مخمره چند روز بدون اینکه بیات بشه داخل نایلون در جای خنک میتونید نگهداری کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#اردک_شکم_پر
موادلازم
اردک درسته با پوست:1 عدد
اناردون شده ترش: 1 پیمانه
گردوی آسیابشده:250 گرم
سبزی معطر(جعفری،گشنیز،نعنا،خالیواش،چوچاق)750 گرم«من کمی اسفناج هم میریزم»
رب نارنج یا رب انار:1 فنجان پر
پیاز:2 عدد
سیر:2 تا 3 حبه
نمک،فلفل،زردچوبه،گلپر:به میزان لازم
طرز تهیه:
اول از همه یه کوچولو تو دیک روغن میریزیم و همه طرف اردک و سرخ میکنیم.
پیازها رو خرد کرده و سرخ کنید و سیر و نگینی خردکرده و با پیاز تفت بدید، بعد سبزی ها رو که خرد شده به پیازها اضافه کنید و دوباره تفت بدید، گردو، رب نارنج یا انار، نمک، فلفل و زردچوبه و گلپر رو اضافه کرده ومحتویات رو کامل به هم بزنید و برای 10دقیقه در ظرف و بزارید تا سبزیو گردوش پخته بشه و خوب جا بیفته.حالا محتویات داخل شکم اردک آماده ست.باید اینها رو داخل شکم اردک بریزید و شکمش را کامل بدوزید یا با خلال ببندید(که با خلال راحتتر و بهتره)بعد از آنکه داخل شکم پر شد، داخل قابلمه ای که اردک و توش سرخ کرده بودیم میزاریم
شعله گاز و روشن میکتیم و رو حرارت ملایم میزاریمش تا اردکمون کاملا بپزه.چون اردک چربی داره و موقع پخت این چربی ها آب میشهنباید هیچ روغن یا حتی یه قطره آب هم بهش اضافه کرد....فقط شعله گازتون باید خیلی ملایم باشه و هرچند وقت اردک و زیر و رو کنیدتا همه طرفش بپزه.در قابلمه رو حتما بزارید.
برای آنکه مطمئن بشید که غذا آماده شده یا نه یک چنگال بردارید و به آرامی وارد گوشه ای از گوشت اردک کنید. اگه راحت خارج شد غذا حاضره و گرنه برای پخت زمان بیشتری نیاز داره
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سوپ_بروکلی
در ظرفی یک عدد پیاز وسیر رو تفت داده ,زردچوبه و فلفل سیاه زده , و حدود سیصد گرم کلم بروکلی رو معادل یک بوته متوسط که خرد کردین میتونین ساقه هاشو هم استفاده کنین و حسابی بشورین (کلم رو خرد کنین بمدت یکساعت در ابنمک بذارین بعد بشورین)ودو هویج ریز خرد شده(قابل حذف) رو اضافه کنین یه تفت کوچولو بدین نصف پیمانه جو پرک شده رو اضافه کنین دولیوان آب مرغ بریزین،اگه نداشتین از طعم دهنده موجود در بازار میتونین استفاده کنین،
بذارین تا موادتون بپزه دراخروقتی که پخت با گوشتکوب برقی مواد رو باهم میکس کنید ودراین مرحله دوقاشق خامه پاکتی رو که رقیق کردین بعلاوه یک لیموی تازه به سوپ اضافه کنین،
طعم بسیار خوشمزه ای میگیره، حتما با شروع فصل سرما و باتوجه به خاصیت بسیار زیاد این کلم در وعده ی غذایی خانواده جا بدین و سیستم ایمنی بدن خودتان را با این مواد مغذی بالا ببرید
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
#تست_هوش
مرد و زنی برای خوردن ناهار به یک رستوران رفتند. وقتی منتظر آماده شدن غذایشان بودند، زن پنج نوشیدنی همراه با یخ سفارش داد چون هوا بسیار گرم بود. زن چهار تا از نوشیدنی ها را یکجا سر کشید. نوشیدنی پنجم را هم کمی بعد مرد خورد. بعد از مدتی، حال مرد بد شد و از دنیا رفت. به گفته ی پزشکان هر پنج نوشیدنی سمی بودند.
سؤال: چطور زن زنده مانده بود ولی مرد از دنیا رفته بود؟
فقط نوابغ پاسخ رو میدونن😁👌
پاسخ در لینک زیر👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3021275190Ce273983a4a
هدایت شده از ذاکرین
إِنَّا للّه وإِنّا إِلَیهِ رَاجِعُونَ
قتل کارگردان معروف با ضربات چاقو
لحظات تلخ قتل و اعتراف قاتل 😭
جسد کارگردان معروف تکه تکه شده
و در نزدیکترین سطل آشغال گذاشته شده 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/14417969C9c8d3505b3
آخرین خبر از قتل وحشیانه کارگردان 👆👆👆
#سالاد_تن_ماهی_با_جامبوشلز
1 قوطی تن ماهی رو 20 دقیقه جوشوندم بعداز سرد شدن کمی کرفس ٬ خیار شور و کمی پیاز نگینی ریز خرد کنید و بهش اضافه کنید.
1ق شوید خشک و کمی فلفل.1ق سس مایونز.1ق سس فرانسوی.کمی سس خردل
همرو با هم خوب میکس کنید و درش رو ببنید و یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.
جامبو شلز هارو داخل آب بجوشونید و آبکش کنید.
وقتی سرد شد سالاد رو داخلش بریزید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#املت_هندی_ماسالا
مواد لازم
تخممرغ سه عدد
پیاز کوچک (خردشده) یک عدد
فلفل سبز تند (خردشده) یک عدد
گشنیز تازه (خردشده) دو قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یکدوم قاشق غذاخوری
زردچوبه یکدوم قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری
لیمو و یا آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی (خرد شده) یک عدد
طرز تهیه املت هندی
پیاز خردشده، فلفل سبز، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک را در یک کاسه ریخته و آن را خوب هم بزنید. سپس تخممرغها را بشکنید و مواد را به آرامی مخلوط کنید.
روغن یا کره را در یک ماهیتابهی تفلون (نچسب) بزرگ گرم کنید. پس از اینکه روغن به خوبی گرم شد، یک سوم مواد تهیه شده را در ماهیتابه ریخته و ماهیتابه را طوری تکان دهید تا تمام مواد به طور مساوی در تابه پخش شود. قسمت زیرین املت هندی را به مدت یک دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا خوب بپزد و رنگ قهوهای روشن به خود بگیرد و اطراف آن تا حدودی ترد شود. املت را در تابه برگردانید و یک دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا سمت دیگر آن سرخ شود. سپس آن را در ظرف دیگری کنار گذاشته و گرم نگه دارید.
دو سوم مواد باقیمانده از املت هندی را در دو سری جداگانه مطابق مرحله قبل سرخ کنید. سپس کمی آب لیمو جهت مزهدار کردن املت روی آن بریزید و یا آن را با لیموی تازه سرو کنید.
شما میتوانید املت هندی را به همراه نان تست و یا با قرار دادن آن در نان چاپاتا سرو کنید. همچنین با در نظر گرفتن ذائقه خود میتوانید برای تزیین و خوشمزهتر شدن املت از سس گوجهفرنگی و یا سس فلفل سبز استفاده کنید.
چند نکته
میتوان برای خوشمزهتر شدن املت هندی با توجه به علاقه خود از گوجهفرنگی، قارچ تازه و یا فلفل سبز خردشده استفاده کرد.
در صورتی که به طعم پنیر علاقمند هستید میتوانید از مقداری پنیر روی املت داغ به صورت رندهشده و یا تکهای استفاده کنید.
برای نرمتر و پفکی شدن بافت املت میتوانید از چند قاشق شیر کمچرب در هنگام مخلوط کردن مواد استفاده کرد.
در هنگام پخت در ماهیتابه را روی آن قرار دهید تا سطح رویی املت نیز بهخوبی پخته شود؛ این کار به شما کمک میکند تا املت راحتتر در ماهیتابه برگردانده شود
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ترشی_اسپانیایی
مواد لازم
قارچ: 300 گرم ،هویج: 4 عدد
فلفلدلمهای رنگی:3عدد،
سیر: 5حبه،ذرت پخته: 1 لیوان،زیتون بی هسته: 1 لیوان،سرکه سفید: 2 لیوان
روغنزیتون: 4 قاشق غذاخوری،فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری،نمک: 4 قاشق چایخوری،زردچوبه:نصف قاشق چایخوری،دانه سیاه:1/5قاشق مربا خوری
.طرزتهیه:
اگر قارچ هاتون
درشت هستند برش بزنید و اگر کوچیک هستن احتیاجی به برش نیست،یک ظرف آب رو بگذارید به جوش بیاد و بعد قارچ هار و 5 دقیقه داخلش بجوشونید،بعد داخل آبکش بریزید دو تکه یخ بلافاصله بهش اضافه کنیدو بذارید آبش بره، بعد قارچ هارو روی دستمال بگذارید تا کاملا خشک بشه.هویج و فلفل و سیر رو خرد کنید ،بعد ذرت پخته شده،قارچ و زیتون رو بهشون اضافه کنید.سپس تمام مواد رو داخل آبکش بریزید و بگذارید چندین ساعت بمونه تا مواد هیچ آبی نداشته باشن دیگه،سرکه و نمک و فلفل وزردچوبه و 3 قاشق روغن زیتون رو کامل باهم مخلوط کنید.مواد ترشی رو بهش دونه سیاه اضافه کنید و داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و حالا سرکه رو بهش اضافه کنید و در آخرین مرحله یک قاشق روغن زیتون روی مواد بریزید و در ظرف ترشی رو محکم ببندید و بلافاصله داخل یخچال بگذارید.بعد از یک هفته ترشی شما آماده اس،حداکثر زمان نگهداری این ترشی یک ماهه.
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯