7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظرتون چیه درمورد ابن نان خوشمزه؟
مواد لازم:
غذای اصلی مواد لازم برای پوره :
8 سیب زمینی پوست
50 گرم پنیر چدار رنده شده
30 میلی لیتر شیر
2-3 شاخه جعفری نعناع اختیاری
نمک یه قاشق چای خوری
800 گرم سینه مرغ
45 1/3لیوان روغن
1 پیاز
2 حبه سیر
1 فلفل سبز
1 فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
در صورت درخواست چیلی ، زیره ، فلفل سیاه و آویشن را ادویه کنید
برای سس
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
نصف لیوان آب و سه قاشق روغن
برای موارد فوق 150 گرم پنیر چدار رنده شده
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
لبخند بزن به روزگاری که
از نو شروع شده😉
صبح یادآور زیباییهاست🌸
یادآور زندگی نو،
شروعی نو، نگاهی نو و امیدی نو😇
ردپای خدا در زندگیست💕
#روزتون_بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_فینگرفود
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیکن_بوفالو_فراید 🍗
•°•به جای نان ترتیلا میتونید از 10 تکه نان لواش استفاده کنید و وسط نان را دایرهای طور برش بزنید و استفاده کنید
•°•در مرحلهی آخر برای استفاده از آرد باید مقداری ادویه مثل نمک، فلفل، پاپریکا و ... به آرد اضافه کنید و ازش استفاده کنید 😉
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#چیز_کیك_شکلاتی 🥮 😋
🔸مواد لازم لایه شکلاتی
▫️پنیر خامه ای : 1 بسته 200 گرمی
▫️شکر : 50 گرم
▫️ژلاتین : 2 قاشق سوپخوری پُر
▫️آب : 1/4 پیمانه
▫️خامه صبحانه : 1 بسته 200 گرمی
▫️شکلات تخته ای : 100 گرم
▫️پودر کاکائو : 3 قاشق سوپخوری
🔸پنیر خامهای، خامه ، پودر کاکائو و شکر را با همزن زده تا صاف و یکدست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بنماری حل میکنیم و میگذاریم تا به دمای محیط برسد. شکلات تختهای را به روش بنماری ذوب نموده، به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم میزنیم. سپس ژلاتین را به مواد افزوده و کاملا مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند.روی سطح کیک رو کمی با شیر کاکائو یا شربت نم کنید بعد مواد شکلاتی را روی کیک ریخته و شش ساعت در یخچال میگذاریم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#آش_آلو 🍜 😋
🔸لوبیا چیتی و نخود و عدس که مقدار لوبیا بیشتر و عدس کمتر رو چند ساعتی خیس میکنیم و میزاریم بپزه.
داخل یک قابلمه بزرگتر روغن ریخته و پیاز رو سرخ میکنم وقتی پیاز سرخ شد نصف قاشق زرد چوبه به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی و نصف قاشق نعنا خشک رو اضافه کرده و تفت دادم در این مرحله آبجوش وحبوبات پخته شده رو همراه آلویی که از قبل شسته و خیس کرده بودم رو اضافه کردم بعد از نیم ساعت جوش خوردن رشته آش رو اضافه کردم برای چاشنی هم از آبغوره استفاده کردم و موقع سرو از نعنا داغ و پیاز سرخ شده هم می تونین استفاده کنین
♦️نکته:هر نوع آلویی که دارین رو می تونین استفاده کنین که خودم از دو رقم الو استفاده کردم
♦️این آش خوشمزه به دوستداران غذاهای ملس به شدت پیشنهاد میشه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_حلیم_بادمجون
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_ارده_شکلاتی خوشمزهههه😋
100 گرم کره
1 فنجان چای خوری روغن مایع
2 لیوان آرد سفید
3 ق غ ارده
برای شربت:
یکو نیم لیوان شکر
یکو نیم لیوان آب
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_رول_مرغ_کره_ای
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آش_گوجه👩🍳
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دلمه_کلم 🥬 😋
🔸برای مواد داخل دلمه ها از گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن
🔸اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯