eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍜 😋 🔸لوبیا چیتی و نخود و عدس که مقدار لوبیا بیشتر و عدس کمتر رو چند ساعتی خیس میکنیم و میزاریم بپزه. داخل یک قابلمه بزرگتر روغن ریخته و پیاز رو سرخ میکنم وقتی پیاز سرخ شد نصف قاشق زرد چوبه به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی و نصف قاشق نعنا خشک رو اضافه کرده و تفت دادم در این مرحله آبجوش وحبوبات پخته شده رو همراه آلویی که از قبل شسته و خیس کرده بودم رو اضافه کردم بعد از نیم ساعت جوش خوردن رشته آش رو اضافه کردم برای چاشنی هم از آبغوره استفاده کردم و موقع سرو از نعنا داغ و پیاز سرخ شده هم می تونین استفاده کنین ‌ ♦️نکته:هر نوع آلویی که دارین رو می تونین استفاده کنین که خودم از دو رقم الو استفاده کردم ♦️این آش خوشمزه به دوستداران غذاهای ملس به شدت پیشنهاد میشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهههه😋 100 گرم کره 1 فنجان چای خوری روغن مایع 2 لیوان آرد سفید 3 ق غ ارده برای شربت: یکو نیم لیوان شکر یکو نیم لیوان آب ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥬 😋 🔸برای مواد داخل دلمه ها از‌ گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...‌برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن 🔸اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍲 😋 🔸ساقه های کرفس رو خورد کرده و در کمی روغن تفت میدیم و حرارت رو ملایم میکنیم تا کرفسها نرم بشن گوشت گوسفندی رو با پیاز و چند حبه سیر و زردچوبه و فلفل و ادویه خورشتی تفت میدیم و سبزی خورشت یعنی نعنا و جعفری و مقداری از برگهای تازه و جوان کرفس رو اضافه کرده و با گوشت سرخ میکنیم و به مقدار کافی آب جوش میریزیم تا بپزه در اواسط پخت کرفس سرخ شده و دو عدد لیمو عمانی رو اضافه میکنیم و یک تا یک و نیم ساعت زمان میدیم که خورشت کاملا جا بیفته در اواخر پخت نمک و در صورت تمایل کمی آبلیمو یا آبغوره بعنوان چاشنی اضافه میکنیم پ.ن.نسبت جعفری به نعنا در خورشت کرفس تقریبا چهار به یک هست پ.ن2برای لعابدار شدن خورشت میتونید مقداری سبزی قورمه یا اسفناج به سبزیها اضافه کنید پ.ن3..من بعضی وقتها کمی لوبیا چیتی هم توی خورشت میریزم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥘 😋 ▫️سینه مرغ بدون پوست و استخوان ▫️2 ق غ روغن زیتون مهرام ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️¼ پیمانه آب مرغ ▫️½ پیمانه خامه پر چرب ▫️2 ق غ سس خردل مهرام ▫️1 ق چ پونه 🔸روغن زیتون درون یک قابلمه بزرگ ریخته شود و آن را بر روی حرارت بالا بگذارید. مرغ بوسیله نمک و فلفل ادویه زده شود. مرغ را به درون قابلمه گذاشته تا زمانی که به طور کامل پخته شود به مدت 10تا 12 دقیقه سپس به درون بشقاب انتقال داده شود و گرم نگه داشته شود. آب مرغ را به درون قابلمه داغ خالی کرده، خامه،خردل و پونه را ریخته و به مدت 2 دقیقه پخته و هم زده شود. سس را برروی مرغ بریزید و سرو کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. جملات عاشقانه برای دلبر جان : ◍⃟♥️ @Dlbarone ∞‌‌ ◍⃟♥️ -@Dlbarone ∞‌‌ با جمله هاش دݪبرتو عاشق کن 😍❤️
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
دیروز با رفیقام بیرون بودم... 🚘 پشت چراغ قرمز ی ماشین کنارمون وایساد یه خانوم دماغ عملی بود...😹🙀😻 🗣با صدای بلند به خانومه گفتم: (میایید دماغامونو کنیم؟😂💦💋😂) 🙀زنه شنید برگشت گفت🔥💦... 👇🏾 (دیدن ادامه ماجرا... 😂) (دیدن ادامه ماجرا... 😂) 👆🏾اصلا محووو شدم با جوابش... 😓😅😅