#املت_پاستا 🍳 😋
▫️تخم مرغ6تا
▫️سير2حبه
▫️پيازچه خرد شده 100 گرم
▫️سيب زميني نگيني شده 120 گرم
▫️زيتون اسلايس شده 60 گرم
▫️پياز نگيني شده يك عدد
▫️گوجه فرنگي خرد شده دو عدد
▫️پاستا 100 گرم
▫️جعفري خرد شده سه ق س
▫️روغن زيتون پنج ق س
▫️نمك و فلفل به ميزان لازم
🔸ابتدا پاستا را داخل آب جوش ريخته و پس از 10 دقيقه آبكش ميكنيم. سپس با آب سرد شسته و كنار ميگذاريم. گوجهفرنگي، پياز و سيبزميني را با روغن سرخ كرده، سير را داخل آن ميريزيم سپس گوجهفرنگي را اضافه ميكنيم.
تخممرغ را داخل كاسه شكسته و با همزن ميزنيم تا كف كند. جعفري پيازچه، نمك، فلفل، پاستا و مواد سرخشده را در تابهاي كه از قبل درون آن روغن داغ كردهايم ميريزيم، سپس تخممرغها را افزوده و در انتها زيتون را اضافه ميكنيم. حرارت را كم كرده و ميگذاريم تا تخممرغها کاملا بپزه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خورشت_الو_زرشك 😋
يه خورشت ملس و دلچسبه كه درست كردنش راحت و باب ميل اهل خونست ..!!
🔸ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم سه ق غ زرشك و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم دو ق غ رب گوجه مقداري زعفرون دم شده ،نمك و مقداري دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_آمریکایی 🍲 😋
نخود فرنگی پخته1/2 پیمانه
هویج آبپز3عدد
سیب زمینی 3عدد
خیارشور10 عدد
سیر (درصورت تمایل)
ماست1/2 پیمانه
سس مایونز1/2 پیمانه
نمک و فلفل
ذرت1/2 پیمانه
🔸هویج و سیب زمینی را نگینی خورد کرده و جداگانه بگذارید با مقداری آب و نمک بپزد، بعد از پختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شود. خیارشور را مربع مربع خرد کرده نخود فرنگی و سیب زمینی و هویج و ذرت را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم، 2 حبه سیر را له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم، بمدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم شود
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_ماندل_بولار 🥯 😋
▫️ارد برنج الک شده 100گرم
▫️آرد شیرینی 100گرم
▫️کره 120گرم
▫️وانیل کمی
▫️زرده تخم مرغ 2عدد
▫️پودر قند 100 گرم
🔸کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید در اخر هر دو ارد رو الک کنید و با دست خمیر کنید اصلا ورز لازم نداره. ممکن هست خمیر چسبنده باشه بذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ بکنید و در فر با حرارت170 به مدت 15 دقیقه تا زیر ان طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو و شکلات تزین کنید
♦️من همیشه کمی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه اگر سفارش داشتین با روغن قنادی هم بزنید مشکلی پیش نمیاد فقط در مرحله آخر کمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_ماندل_بولار 🥯 😋
▫️ارد برنج الک شده 100گرم
▫️آرد شیرینی 100گرم
▫️کره 120گرم
▫️وانیل کمی
▫️زرده تخم مرغ 2عدد
▫️پودر قند 100 گرم
🔸کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید در اخر هر دو ارد رو الک کنید و با دست خمیر کنید اصلا ورز لازم نداره. ممکن هست خمیر چسبنده باشه بذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ بکنید و در فر با حرارت170 به مدت 15 دقیقه تا زیر ان طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو و شکلات تزین کنید
♦️من همیشه کمی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه اگر سفارش داشتین با روغن قنادی هم بزنید مشکلی پیش نمیاد فقط در مرحله آخر کمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_عدس_و_نخود 🍲 😋
🔸1 و نیم پیمانه عدس و 1 پیمانه نخود پخته را با 1/4 پیمانه زرشک خیس خورده و کمی جعفری خرد شده مخلوط کنید. سپس آب یک عدد لیمو ترش، 1/4 پیمانه ماست، 1/4 پیمانه روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری سس خردل و کمی نمک و فلفل را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. سس را موقع سرو به سالاد اضافه کنید و در ظرف مورد نظر یا در پوست لیمو بریزید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پاديشاه_سارماسى 🥟 😋
▫️شير 4 ليوان
▫️شكر 5 ق غ خ
▫️پودر كاكائو2ق غ خ
▫️آرد معمولى 3 ق غ خ سر پر(تقریبا یکلیوان سرخالی)
🔸همه ى مواد رو توى ظرف بزرگ مخلوط كنيد و روى اجاق با شعله ى ملايم بپزيد و مدام هم بزنيد تا به غلظت برسه و بعداز روى اجاق برداريد و 80 گرم شكلات تلخ،نوك ق چ خ وانيل و يه قاشق كره اضافه كنيد و با ميكسر هم بزنيد تا يكدست بشه.
خوب كرم شكلاتى رو اماده كرديم،حالا يه بسته بيسكوئيت پتى بور رو پودر كنيد و توى ظرف مستطيلى پخش كنيد و بعد كرم شكلاتى رو روش پخش و يكدست كنيد و بذاريد سه چهار ساعت تو يخچال تا سفت وخنك بشه،بعد روى كرم شكلاتى خامه ى فرم گرفته بريزيد و به3 آرامى پخش كنيد تا يكدست بشه و بعد برش بزنيد و به وسيله ى ليسك رول كنيد و توى بشقاب بچينيد و با ميوه سرو كنيد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#مشکوفی 🍹 😋
▫️شیر4پ
▫️اب3پ
▫️شکر1/5پ
▫️نشاسته1پ با2 قاشق اضافه
▫️کره50 گرمی
▫️اگر پیمانه استکان بود 20 گرمی چون حجم استکان کمتر از پیمانه های استاندارد آشپزی یا لیوان فرانسویه
▫️زعفران وگلاب به اندازه دلخواه ،به اندازه ای که بوی نشاسته نده
🔸اب و نشاسته رو به اندازه 20 دقیقه میزاریم خیس بخوره بعد کل مواد رو با هم مخلوط وبا شعله متوسط به هم میزنیم و اصلا نباید دست از هم زدن برداریم تا غلیظ شه سر اخر زعفران و گلاب را اضافه و بعد اینکه مواد شروع به حباب زدن کرد البته با شعله کم و بگذارید که کمی بجوشه ،،بعد دیگه آمادست و در قالب میریزیم،بعد اینکه کمی خنک شد میزاریم تو یخچال تا کاملا سفت بشه حدودا 3 تا 4 ساعت و بعد در ظرف مورد نظر سرو میکنیم،خیلی هم راحت از قالب جدا میشه
برای قسمت کاکائویی هم بعد اینکه مواد غلیظ شد کمی از مواد رو تو ظرف دیگه ای ریخته و به یکی زعفرون و به قسمتی دیگه مخلوط پودر کاکائو و کمی گلاب و شکر که باهم مخلوط شده بود رو به دسرمون اضافه میکنیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک لوبیا با قارچ😋
#ترفندآشپزی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯