12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_رول_لیدی_فینگر
یک دسر ساده و خوشمزه
ابتدا بیسکویتهای لیدی فینگر را در شیر زده و کنار هم روی یک نایلون چیده بعد مدت 4ساعت در فریزر قرار داده سپس روی انرا با پودینگ یا خامه فرم گرفته پوشانده بعد دو تا موز رو روش قرار داره و با کمک سلفون رول کرده و مدت نیم ساعت دیگه در فریزر گذاشته بعد به دلخواه تزیین کرده و نوش جان کنید
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پارفیت_توت_فرنگی
مواد لازم برای 4 نفر
پنیر خامه ای کم چرب … 250 گرم
وانیل شکری … یک قاشق چای خوری
شکر … شش تا هشت قاشق غذا خوری
خامه زده شده سرد … یک فنجان
توت فرنگی خرد شده... یک فنجان
طرز تهیه
در یک کاسه متوسط، با استفاده از مخلوط کن برقی پنیر خامه ای، وانیل و شکر را با هم ترکیب می کنیم تا صاف و یک دست شود
در یک ظرف دیگر خامه را خوب می زنیم تا سفت شود
خامه را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه می کنیم و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با هم خوب مخلوط شود
و در نهایت توت فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم
دسر را داخل لیوان ها ریخته و در یخچال قرار دهید و یا بلافاصله سرو کنید.
نکته :
می توانید به جای توت فرنگی از میوه ها دیگر مثل تکه های هلو ، آناناس، موز ،آلوئه ورا و … هم استفاده کنید
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خوراک_تن_ماهی_با_گوجه
مواد لازم:
تن ماهی یک قوطی
گوجه فرنگی300گرم
پیازیک عدد
سیردوحبه
روغن مایع به میزان لازم
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
آب نصف لیوان کمتر
طرز تهیه
باسلام و عرض خسته نباشید خدمت همراهان گرامی. میدونم که همه شما دوستان معمولا در طول ماه حداقل یک وعده غذایی رو به غذای کنسروی اختصاص میدین و از کنسروهای تن ماهی، لوبیا چیتی و قارچ و....استفاده میکنید. قصد داریم در این بخش از دستورات غذایی به شکلی بسیار ساده، یک نوع غذای کنسروی رو ارائه بدیم که ماده اصلی تشکیل دهنده آن کنسرو تن ماهی هستش. این دستور به یه شکل ساده و لذیذ تهیه خواهد شد. در ادامه طرز تهیه خوراک تن ماهی با گوجه رو آموزش میدیم. ضمنا این دستور پخت برای دو نفر میباشد.
برای تهیه این غذا باید سعی کنیم بهترین و سالمترین کنسرو ماهی رو با داشتن تاریخ انقضا و ملاحظه کردن شکل ظاهری کنسرو خریداری کنیم. بعد از خریداری، برای شروع پخت غذا، ابتدا قوطی کنسرو تن ماهی رو داخل یک قابلمه کوچک گذاشته مقداری آب داخل آن میریزیم آب جوش باشد بهتر است. سپس به مدت 5 دقیقه اجازه میدهیم کنسرو با آب بجوشد؛ اینکار باعث میشود تن ماهی رو سالم و به دور از میکروب داخل غذا استفاده کرد. بعد از انجام این کار سراغ گوجه ها خواهیم رفت؛ به مقدار لازم گوجه ها را شسته و رنده میکنیم. اگر گوجه ها ریز و محلی بودند فقط با چاقو آن ها را به دو نیم تقسیم میکنیم. (مطابق تصویر در یک کاسه نگه میداریم تا بعد).
سپس یک عدد پیاز و یک حبه سیر را خرد کرده و داخل ماهی تابه ای که مقداری روغن درآن ریخته ایم میریزیم و تفت میدهیم تا پیاز و سیر سرخ و طلایی شوند. سپس مقداری زردچوبه و نمک و فلفل به پیاز داغ اضافه میکنیم. شعله گاز باید بین کم تا متوسط باشد و مراقب باشید که پیاز نسوزد. سپس قوطی تن ماهی را خالی کرده و داخل پیاز میریزیم و کمی تفت میدهیم.
از روغن کم برای پیاز استفاده کنید، چون خود تن ماهی روغن زیادی دارد. بعد از آن گوجه ها را که رنده و یا خرد کرده ایم اضافه میکنیم و هم میزنیم و به میزان نصف لیوان کمتر آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت بیست دقیقه روی گاز باشعله کم تا متوسط باشد تا کمی از حالت رقیق بودن در بیاد.حالا میتوانید داخل ظرف کشیده و با سنگک نوش جان کنید
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گراتن_پاستا_مرغ
مواد لازم
پاستا 250 گرم
سنه مرغ(نگینی خرد شده) 2 عدد
قارچ کنسری 100 گرم
فلفل دلمه ای (نگینی خرد شده) 1 عدد
ذرت 100 گرم
سیر له شده 2 عدد
پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
پنیر پیتزا 150 گرم
نمک
فلفل سیاه (نیم کوب)
مواد سس سفید (بشامل) :
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
شیر 1 لیوان
کره 25 گرم
طرز تهیه
پاستا رو پخته و آبکش میکنیم توجه کنید پاستا باید چند دقیقه دیرتر آبکش کنید (نسبت به وقتی که دم میزارید) آبکش که کردید آب سرد روش بریزید و کنار بزارید.
برای سس سفید آرد رو کمی تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه تغییر رنگ نده. بعد کره رو اضافه میکنیم تا آب بشه. شیر رو کم کم اضافه و مخلوط میکنیم.
مواد رو با روغن خییلی کم سرخ کنید تا چرب و چیلی نشه چون به اندازه کافی پنیر پیتزا داره .
برای سس سفید اگر شیر سرد باشه آرد گلوله گلوله میشه.
فر که از ده دقیقه قبل گرم کرده بودم با دمای 180 درجه ، حدودا 20 دقیقه گذاشتمش و چند دقیقه اخر اگه نياز بود فقط دمای بالا (گریل) رو روشن كنيد تا پنیر طلایی بشه.
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_تخم_خرفه
مواد لازم
تخم مرغ3عدد
شكر 1ليوان
روغن مايع1ليوان
شير1ليوان
رنده پوست ليمو1ق غ
آبليموچند قطره
تخم خرفه3ق غ
آرد2ليوان
بكينگ پودر 1ق م
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند همزن ميزنيم تا كف كنه بعد رنده پوست ليمو را اضافه كرد بعد روغن مايع و همچنين شير را اضافه كرده هم ميزنيم حالا همزن وا كنار گزاشته و ابليمو را اضافه كرده و ارد را ك همراه بكينگ پودر چند بار الك كرد
اروم اروم اصافه ميكنيم در اخر تخم خرفه را مخلوط كرده و توي قالب ك از قبل چرب كرديم ريخته و توي فر با درجه حرارت 180بمدت 35دقيقه قرار ميدهيم
نوش جان💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_دیگی_سماق
مواد لازم براي 2 پرس ( هر پرس براي 2 نفر هست)
گوشت چرخ كرده 350 گرم
پياز 1 عدد درشت
نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين
برنج 3 پيمانه
زعفران
روغن
سماق
كنجد
گوجه فرنگي
گوشت رو با پياز رنده و اب گرفته شده مخلوط ميكنيم ، نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين رو اضافه و حسابي ورز ميديم.
با اين ميزان مواد دو تا كباب تابه دو نفره ميشه درست كرد ، كف ماهيتابه يا ظرف تفلون پهنش ميكنيم و كنارش رو خالي ميكنيم كه روغن رو از كنار اضافه كنيم. .
يادتون باشه اصلا اصلا كف تابه رو چرب نكنيد چون گوشت ترك ميخوره و يه تيكه نميشه .
بعد از پخت هر دو سمت برش ميداريم.
كف قالبمون رو چرب ميكنيم و كنجد ميريزيم ، يه كم از برنج اب كش شده رو زعفراني ميكنيم و ميديم كف قالب. سماق فراوان و بعدش كباب و در اخر برنج سفيد رو ميريزيم روش و فشار مياريم
بعد از نيم ساعت روي حرارت ملايم غذا امادست
گوجه هارو حلقه كنيد و سرخ كنيد
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماکارونی_با_طبخ_متفاوت
بادمجان،سوسیس،قارچ،ماکارونی،
سس گوجه فرنگی،آب،قرص عصاره گوشت،پنیر موتزارلا،فلفل
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم طعم دار کردن مرغ👇
4 ران مرغ
2 فنجان شیر
4 قاشق غذاخوری ماست
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق غذاخوری لیمو
4.5 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 قاشق چای خوری چیلی ، فلفل سیاه ، آویشن ، زردچوبه
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
1 قاشق چای خوری نمک
مواد لازم طعم دار کردن سیب زمینی👇
6.7 عدد سیب زمینی
1 قاشق چای خوری آویشن
روغن مایع
1 قاشق چای خوری نمک
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ماکارونی_تهدیگ_سیب_زمینی_رنده_شده
قبول دارین از تهدیگ ماکارونی نمیشه گذشت؟ مخصوصا اگه سیب زمینی باشه
برای تهدیگ از سیب زمینی رنده شده و زعفران و نمک استفاده کردم و ته قابلمه که نچسب باشه رو چرب کردم و سیب زمینی رو توش صاف کردم البته گذاشتم روغن خوب داغ بشه و بعد سیب زمینی رو ریختم و بعد خود ماکارونی ،و بعد گذاشتم رو شعله پخش کن با، حرارت مناسب که دم بکشه و برشته بشه
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#چیزکیک_شاتوت
اول يه كيك اسفنجي ساده درست كنيد و از وسط برش بزنيد و بزاريد سرد بشه
يه بسته پنير ماسكارپونه با 200 گرم خامه و 4 قاشق غ شكر و مقداري وانيل با همزن بزنيد .
دو ق غ پودر ژلاتين رو با يك ليوان شير بنماري كنيد و اروم به مواد اضافه كنيد و هم زمان هم بزنيد .
براي لايه اول نصف از مواد رو روي كيك بريزيد و 20 دقيقه بزاريد يخچال تا ببنده ، براي لايه دوم هم شاتوت يخ زده رو داخل بلندر بريزيد و به مواد باقي مونده اضافه كنيد و روي لايه اول بريزيد ،
وقتي سرد شد ميتونيد ژله انگور( دماي اتاق سرد بشه ) رو با شير درست كنيد و براي لايه اخر استفاده كنيد و 6 ساعت بزاريد يخچال تا ببنده
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_عدس_اسپانيايی_با_چوریتزو
این نوع خوراک عدس از غذاهای شمال اسپانیا و منطقه باسک هست. میتوان به عنوان مزه و یا ناهار و شام به همراه یک تکه نان سرو بشه. ودر روزهایی که هوا کمی خنک هست کلی میچسبه. .
زمان تهیه : حدود پنجاه دقیقه .
مواد لازم برای چهار نفر :
عدس سه پیمانه کوچک/ یک بسته سوسيس اسپانيايي (چوريتزو) در صورت نبودن میتوانید از سوسیس تند و دودی استفاده کنید/ هويج دو عدد / پیاز يك عدد/ سیر يك حبه خرد شده / آرد يك قاشق براي لعاب دادن/ رب گوجه يك قاشق / كره و آبليمو برای چاشني و طعم / روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
ادویه ها: پودر پاپریکا شیرین و دودی ، نمک، فلفل، پودر زیره
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯