eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
♨️انتقام زشت دختر بی حجاب از یک طلبه!!!😭😭 🔻یه خانم خوشگل با کلی آرایش و مانتو تنگ راهی خیابونای شهر شد ❌وسط متلک ها یه صدایی شنید: خواهرم بخاطر خدا حجابت رو رعایت کن!! 🔻یه جوون ریشو از همون‌ها که ازشون متنفره با یه پیرهن یقه آخوندی روی یه شلوار پارچه‌ای بود. 🔻به دوستش گفت من باید حال اینو بگیرم وگرنه شب خوابم نمیبره. مسیرش رو به سمت حاج آقا کج کرد که ...... 🔻ادامه داستان سنجاق کانال زیر 👇♨️👇♨️👇 http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
⛔️نظر عجیب آقای رئیسی در مورد حجاب😳 🛑اظهارات جنجالی آقای رئیسی درباره ی حجاب و ورود به ورزشگاه😔😏 لینک کامل مصاحبه❗️👇🏿👇🏿 https://eitaa.com/joinchat/2692677646C81bf6e9094 از شما بعید بود آقای رئیسی😓😒❌
که از غذاهای رومی و به ویژه سنتی اندلس در جنوب اسپانیا است، به همراه انگور، سیب یا طالبی و نان مصرف می‌شود. مواد لازم: 100 گرم خورده نان سفید 150 گرم بادام 2 حبه سیر 100 میلی لیتر روغن زیتون 50 میلی لیتر سرکه نمک 1 لیتر آب طرز تهیه: در مخلوط‌کن بادام‌های پوست گرفته‌شده، نمک، سیر پوست‌شده و خرده نان‌هایی که از قبل در آب خیس خورده‌‌‏اند را در مخلوط کن می‌ریزیم تا یک خمیر متراکم بدست آوریم. بعد آرام آرام روغن زیتون، آب و سرکه را هم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا شبیه سس مایونز شود و به آن نمک اضافه می کنیم. سوپ آخو بلانکو به همراه انگور، سیب یا طالبی و نان استفاده می‌شود. می‌‌‏توانیم مواد را از صافی رد کنیم و سوپ را مانند نوشیدنی در کنار غذا مصرف کنیم. این سوپ سرد یا حتی بسیار خنک سرو می‌شود. نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مخلوط سینه وران مرغ چرخ شده 400 گرم پیاز رنده شده یک عددمتوسط تخم مرغ اعدد جعفری 2 قاشق غذاخوری زرشک 2 قاشق غذاخوری هویج 2 عدد ارد سوخاری 2 قاشق غذاخوری زعفرون کمی ادویه ونمک به میزان لازم سیردوحبه به دلخواه گوشت روباپیاز آب گرفته ،تخم مرغ،نمک ،ادویه ،زعفران،وآردسوخاری روباهم مخلوط کرده ویکمی ورزمیدیم بعدیک پلاستیک روی سطح کاربازکرده روشوچرب میکنیم حالاگوشت روپهن وبادست چرب شده نازک میکنیم روی رولت روجعفری وزرشک وهویج آبپز(به دلخواه)میزاریم ورول میکنیم ودرتابه باروغن کم سرخ میکنیم وبعدروی اون روسس میریزیم میزاریم حدودنیم ساعت پخته بشه من برای سس یک پیازتفت دادم رب وادویه وهویج همراه باآب بهش اضافه کردم وقتی جوش اومدروی رولت میریزیم این رولت فوق العاده نرم وخوشمزه بودحتمااااامتحان کنید دوست داشتین یکم دنبه هم میتونیدباگوشت چرخ کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کف قالب مستطیل شکلی به عمق 4 تا 5 سانتی متر را کاغذ روغنی بیند ازید تاکف و د یواره‌های آن رابپوشاند. بیسکویت‌ها را خرد کرد ه و با 100 گرم کره ذوب شد ه مخلوط کنید، سپس آن را کف قالب ریخته و خوب فشار د هید تا منسجم گرد د و قالب را به مد ت 30 د قیقه د ر یخچال بگذارید. ژلاتین را با کمی آب مخلوط کرد ه و روی بخار کتری قرار د هید تا کاملا حل شود. مارشمالوها را با شیر د اخل یک ظرف د یگر بریزید و آن را روی بخار کتری قرار د هید تا ذوب شود. حالا به  تد ریج ژلاتین را به مارشمالو اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید، سپس آن را روی بیسکویت‌ها بریزید. قالب را د وباره د ر یخچال بگذارید تا لایه د وم خود ش را بگیرد. شکلات تخته‌ای و کره را د ریک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید و با روش بن ماری شکلات را ذوب کنید. شعله را خاموش کنید، سپس باد ام، نارگیل و گیلاس را هم اضافه کرد ه و آنها را با هم مخلوط کنید. قالب را از یخچال د رآورید. مخلوط شکلات را روی لایه مارشمالو بریزید. قالب را یک ساعت دیگر د ر یخچال قرار د هید تا د سر شما آماد ه شود، سپس آن را از یخچال د ر آورد ه و برش بزنید نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⠀ جامبالایا یک غذای اسپانیایی راحت و خوشمزه است. یک انتخاب هیجان‌انگیز برای مهمانی‌ها و یا وقتی دل‌تان یک غذای جدید می‌خواهد.⠀ ⠀ مواد لازم⠀ سینه مرغ 450 گرم⠀ روغن مایع به میزان لازم⠀ نمک به میزان لازم⠀ فلفل قرمز به میزان لازم⠀ پیاز خرد شده 1 عدد⠀ فلفل دلمه‌ای خرد شده یک دوم عدد⠀ کرفس خرد شده 1 ساقه⠀ زردچوبه به میزان لازم⠀ سوسیس 450 گرم⠀ گوجه فرنگی قطعه قطعه شده روژین به میزان لازم⠀ برنج خیس خورده 1 پیمانه⠀ آب 1 لیوان⠀ ⠀ دستور پخت⠀ سینه‌ی مرغ را به همراه نمک و فلفل تفت داده و جدا بگذارید. پیاز، فلفل‌دلمه، زردچوبه، کرفس، سوسیس و گوجه‌فرنگی قطعه‌قطعه شده را نیز تفت دهید. پس از سرخ شدن، برنج خیس‌خورده، سینه‌ی مرغ تفت خورده و آب را اضافه و اجازه دهید خوب پخته شود نوش‌جان‌💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
یک مربای خوشرنگ و خوشمزه توت سیاه چون این توت خیلی خیلی رنگ غلیظی داره میشه شیره‌ی مربا رو زیاد کرد تا بعنوان شربت استفاده بشه.. فقط باید شکر و آبشو از حد معمول بیشتر بریزیم و بعداز پخت،، توتها رو برای مربا و شیره‌ی باقی مونده را برا شربت نگهداری کنیم درست کردن این مربا خیلی راحت و آسونه به اینصورت که شکر را داخل کمی اب حل میکنیم و میزاریم بجوشه شیره که قوام اومد..توتها رو که تمیز کرده بودم را داخلش ریختم بعداز نیم ساعت که توتها کاملا پخته شدن و شیره قوام اومد شعله را خاموش کردم 👈برای هر یک‌کیلو توت یک کیلو شکر استفاده میشه ولی من چون میخواستم شربتش رو هم جدا کنم شکر و آب رو کمی بیشتر از این اندازه استفاده کردم . 👈دوستان چون این‌توتها شیرین هستن طبیعتا شربتش هم شیرین میشه اگر شما شربت را بصورت ملس یا ترش دوست دارین میتونید هنگام درست کردن این شربت، داخلش یک عدد آب لیمو ترش تازه بریزید و میل کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌸🌸پخت مرغ با سس پرتقال 😋 💢من کلی پرتقال از میوه های عیدم مونده بود که تصمیم گرفتم پورش کنم و باهاش مرغ بپزم . دستور پختشم اینجوریه👇 : پیاز رو سرخ میکنم ،بعد سینه مرغ و میریزم و با زردچوبه و پودر کاری و فلفل و نمک یه قاشق مربا خوری رب گوجه تفت میدم .بعد دو لیوان آب و پوره پرتقال و یکم زعفرون میریزم و میزارم که بپزه😋 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پر شده خوشمزه🔥 : گوشت گوساله چرخ شده - 500 گرم مرغ چرخ کرده - 500 گرم 1 پیاز (متوسط) ارد -1 قاشق غذاخوری نمک ، ادویه جات پنیر -50 گرم همه چیز بسیار ساده است ، کتلت ها را مانند ویدیو و در فر با دمای 200 درجه به مدت 30-35 دقیقه تشکیل می دهیم. قارچ ها را با روغن زیتونو نمک‌و فلفل و سبزیجات معطر مزه دار می کنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مداحی_آنلاین_غم_روی_چشمامو_دلم_پریشونه_نریمان_پناهی.mp3
7.06M
🌴شب زیارتی امام حسین💚 علیه السلام 🍃غم روی چشمامو دلم پریشونه 🍃یه دنیا درد و غم تو سینه مهمونه 🎤 🌷 🌷 @zakerin0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ امروز را از دست ندهیم 🤔 ضمانتی برای طلوع خورشید فردا ☀️ وجود ندارد 😇 زندگی را زندگی کنیم 💙 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥آموزش نان کنجدی 🍔🍞🥯🥪 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذاهای 30 دقیقه ای😍⏰ 🍕🍟 🍔🌮 آموزش غذاهای فوری و راحت🍹⏳ مخصوص خانمای شاغل و باسلیقه😍💫 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🫕 😋 سینه مرغ 1 عدد جوپرک هویج 1 عدد قارچ آبلیمو جعفری تازه شیر خامه ادویه ؛ نمک.فلفل سیاه .زردچوبه سینه مرغ رو با کمی روغن ، پیاز، نمک .فلفل .زردچوبه تفت میدیم بعد آب رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا کاملا بپزه.حدود 2 ساعت بعد از پخت ، سینه مرغ رو از قابلمه خارج میکنیم ،، آبِ مرغ رو از صافی رد میکنیم (بدون پیاز) جوپرک شده و هویج رنده شده (ریز رو بهش اضافه میکنیم ، وقتی که جوپرک لعاب کرد ،مرغ های ریش ریش یا نگینی خرد شده رو اضافه میکنیم در آخر شیر و خامه و جعفری ساطوری شده ،قارچ های ورقه ای که با کمی آبلیمو تفت دادیم رو اضافه میکنیم . بعد از نیم ساعت سوپِ ما آمادس ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🧇 😋 ▫️شكر 1/2 پيمانه (سرخالي) ▫️روغن مايع 1/4 پيمانه ▫️ارد 1/5 پيمانه ▫️بكينگ پودر 7 گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر ▫️جوش شيرين 1/4 ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين) ▫️ماست 1/4 پيمانه. 🔸ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شودسپس روغن اضافه شود ودرنهايت اردوبكينگ پودر ونمك اضافه شود همه ي اردرويك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورزدادن زيادنداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين وروشو باقلم رومال يك عددزرده ويك ق روغن مايع واب زعفران ماليده داخل فر 200 درجه يك طبقه بالاترازوسط بذارين به مدت يك ربع تا 20 دقيقه تاروي نان طلايي شود ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍮 😋 🔸دو لیوان ارد سبوسدار(آرد سفید هم میتونین استفاده کنین) و یک لیوان روغن جامدو توی یه پیرکس بریزید و توی ماکروویو بزارید به مدت ده دقیقه,تو این مابین سه بار هم بزنید. اب,شکر و گلاب و زعفرون (اب و گلاب روی هم دو و نیم لیوان،شکر دو لیوان)مخلوط و روی حرارت بزارید تا کمی بجوشه,مخلوط ارد و روغنو از ماکروویو دربیارید و شیره رو کم کم اضافه و خوب مخلوط کنید. اگر مواد تو پیرکس خوب مخلوط نمیشن,به قابلمه منتقل کنید و بدون اینکه روی گاز بزارید اونقدر هم بزنید تا از قابلمه جداشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود 🍣🥟🍤🥘🌯🌮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥘 😋 🔸يك پياز بزرگ و ريز خرد كرده و تفت ميديم و بهش سه تا سير له شده اضافه ميكنيم و بعد سبزي (گشنيز به مقدار لازم و شنبليه يك پنجم مقدار گشنيز)ميريزيم و باهم تفت ميديم تا رنگ سبزي عوض بشه (خيلي نميخواد مثل قرمه سبزي سرخ بشه ) و توو اين فاصله ميگو رو تفت ميديم و به سبزي اضافه ميكنيم بعد آب تمبر هندي( دوسوم بسته تمبر هندي رو يك ساعت توو آب گرم خيس ميكنيم و بعد از صافي رد ميكنيم ) 🔸و دو ليوان آب اضافه ميكنيم و رو حرارت زياد تا جوش بياد بعد حرارتو كم ميكنيم و تقريبا يك ساعت زمان ميخواد تا خورش جا بيافته نيم ساعت آخر ميتونيد به سليقه خودتون سيبزميني نگيني كنيد و بريزيد داخلش...(ميزان تمبر هندي رابطه مستقيم با ترشي خورش داره هرچي تمبر بيشتر باشه خورش ترش تر ميشه) ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯