#خوراک_زبان
✍مواد لازم
زبان گوساله ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱ پیمانه
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
پیاز ۱ عدد
چوب دارچین ۱ قطعه
سیر ۱ حبه
برگ بو ۳ عدد
زنجبیل ۱قطعه کوچک
هل ۳ عدد
رب ۱ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه به میزان لازم
تره فرنگی به میزان لازم
✍طرز تهیه
توجه داشته باشید که در انتهای زبان گوساله مقدار زیادی چربی وجود دارد که این نوع چربی ها از نوع اشباع شده هستند و شما باید این چربی ها را از زبان گوساله جدا کنید.
سپس پرز های سطح زبان را با کمک برس تمیز کنید و زبان را به خوبی بشویید.
پیاز ها را خرد کنید و در قابلمه ای مناسب زبان گوساله را به همراه دارچین و هل و تخم گشنیز و برگ بو و زنجبیل و نمک و زردچوبه و پیاز خرد شده و تره فرنگی بریزید و سپس مقداری آب بر روی این مواد ریخته و قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا خوراک زبان پخته شود.
در مرحله بعدی پخت خوراک زبان بعد از پخته شدن زبان دارچین و زنجبیل و برگ بو را از قابلمه جدا کنید و دور بریزید. خوراک زبان را از قابلمه خارج کنید و پوست آن را بکنید.
سپس جعفری خرد شده رابه همراه رب به خوراک آب خوراک اضافه نمایید. می توانید جعفری و رب را تفت دهید و بعد به خوراک اضافه کنید ولی چون خوراک زبان چرب است معمولا این مواد را بدون سرخ کردن به خوراک اضافه میکنند.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#خوراك_بادمجون_و_گوشت
✍ ٤٠٠گرم گوشت بدون چربي چرخ شده رو با فلفل سياه كمي زردجوبه ودارچين وپودر پياز ونمك ورز دادم وبصورت كتلت در روغن كم سرخ كردم البته زياد سرخ نبايد بشه تقريبا مثل كباب تابه وبعد كنار گذاشتم.
سه تا بادمجون دلمه ايي را پوست گرفتم وبرش حلقه زدم كمي نمك زدم ودر آبكش به مدت يكساعت كنار گذاشتم وبعد از آن ،آنها رو شستم و سرخ كردم وكنار گذاشتم.
يك پياز متوسط را رنده كردم با كمي روغن تفت دادم و بعد دو يا سه قاشق رب اضافه كردم تفت دادم و كمي زرد چوبه وفلفل زدم وكمي آب اضافه كردم كمي جوش كه آمد از حرارت برداشتم.
بادمجونها رو روي سس گوجه فرنگي چيدم و بعد هم كبابها رو روي بادمجونها چيدم و بعد چند گوجه فرنگي رو دو نصف كرده بودم و در روغن باقيمانده از بادمجونها يك حرارت كوچك دادم وروي كبابها گذاشتم دوتا فلفل هم گذاشتم و روي ظرف آن فويل كشيدم وبه مدت ٢٠ تا٣٠دقيقه با حرارت ١٧٥توي فر گذاشتم تا كبابها نرم بشوند.
دوستان اين غذا نبايد آبدار باشه بايد حالت سس داشته باشه وانتخاب نوع بادمجون سليقه ايست از بادمجون معمولي هم ميشه استفاده كرد ولي بايد حلقه برش زده شود وشما ميتونيد چلو هم كنار اين غذا داشته باشيد ولي من نون را ترجيح ميدم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#واویشکا
✍ سیب زمینی ها رو مکعبی خرد کرده و توی روغن سرخ کنید. از تابه دربیارید و پیاز نگینی رو تا سبک شدن تفت بدید.
مرغ ها و سیر رنده شده رو اضافه کنید و بزارید کامل مرغها بپزن فلفل دلمه ای و گوجه هارو اضافه کنید و اجازه بدید گوجه ها نرم شن.
نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران و رب بزنید و در آخر سیب زمینی هارو بریزید و موادو مخلوط کنید و حرارت خاموش.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#آناناس_بستنی🍍🍦🍍🍦
✍ ابتدا یک لیوان خامه فرم گرفته رو با یک سوم لیوان آب آناناس و یه دونه بستنی وانیلی لیوانی با هم زن میزنیم بعد جام ها رو به مدت دو سه دقیقه داخل فریزر میزاریم تا سرد بشن.
بعد شکلات تخته ای تلخ رو بن ماری میکنیم و به دیواره های جام میریزیم بعد موز حلقه شده کف جام ها میریزیم بعد کمی از مواد بعد تکه های نگینی شده آناناس بعد گردو و کمی پودر پسته و باز مواد و حلقه های موز و تکه های شکلات و در آخر با خامه تزیین میکنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#خوراک_مرغ 😋
✍برای درست کردن این مرغ خوشمزه بدونه رب ابتدا مرغ با یه پیاز که دو نصف کرده بودم و یه هویج و دو لیوان آب و نمک و زرد چوبه گذاشتم یک ربع بپزه بعد توی روغن سرخ کردم.
مرغ سرخ شده رو برداشتم ، سه تا پیاز رنده کردم و توی تابه ریختم پنجاه گرم کره اضافه کردم تفت دادم.
کمی نمک و زرد چوبه زدم سه چهارتا گوجه رنده کردم به پیازم اضافه کردم کمی تفت دادم بعد دولیوان آب مرغ یا آب جوش اضافه کردم تکه های مرغ توی سس گذاشتم در تابه رو گذاشتم بعداز نیم ساعت آماده شد. گوجه و سیب زمینی سرخ کردم.
میتونین گوجه رو دونصف کنین روی تکه های مرغ بزارین بخارپز بشه. برای اینکه سیب زمینی هامون بعداز سرخ شدن نرم نشه توی آب نمک درحال جوش سیب زمینی های خرد شده رو بریزین سه چهار دقیقه که جوشید آبکش کنین بعد تو روغن داغ سرخ کنین مث سیب زمینی رستورانی میشه ترد و خوشمزه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سالاد_مرغ_و_پيازچه
✍سينه مرغ پخته شده را پياز و نمك و فلفل و كمي آب پختم و بعد ريش ريش كردم و سيب زمينيهاي آبپز رو نواري برش و مكعبي كردم، خيارشور هارو خرد كردم..
پيازچه رو خرد و تمام مواد رو مخلوط و سس و نمك و فلفل رو اضافه كردم و داخل يخچال گذاشتم تا مواد به خورد هم برن كامل.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بوراني_لبو 😋
✍چهار تا لبوي متوسط رو آبپز كنيد(ما دو ليوان لبوي رنده شده لازم داريم). لبو نبايد بيش از حد بپزه ، در حدي كه كمي نرم بشه و اگر با چاقو تست كرديد راحت چاقو داخلش بشه.
لبو رو آبكش كنيد تا كاملا آبش گرفته بشه بعد با رنده ي درشت رنده كنيد. حالا دو ليوان لبو رنده شده+دو ليوان ماست چكيده+دو حبه سير رنده شده+نمك و فلفل سياه رو مخلوط كنيد و روشو با كمي نعناع خرد شده تزيين كنيد (دلخواه).
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_پرتقال🍊🍊
✍ ٨٠٠ گرم پرتقال را حلقه حلقه کنید و داخل آبجوش ریخته چند دقیقه بجوشانید سپس آبکش کنید این کار را سه تا چهار بار انجام دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس یک ساعت در آب سرد گذاشته.
سه پیمانه شکر با یک و نیم پیمانه آب را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و شکر حل شود پرتقال ها را به آن اضافه کرده صبر کنید تا غلیظ شود از روی حرارت بردارید میتوانید به جای آب مقدار آن را کمتر کرده آب پرتقال به شربت اضافه کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#واویشکا
✍ سیب زمینی ها رو مکعبی خرد کرده و توی روغن سرخ کنید. از تابه دربیارید و پیاز نگینی رو تا سبک شدن تفت بدید.
مرغ ها و سیر رنده شده رو اضافه کنید و بزارید کامل مرغها بپزن فلفل دلمه ای و گوجه هارو اضافه کنید و اجازه بدید گوجه ها نرم شن.
نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران و رب بزنید و در آخر سیب زمینی هارو بریزید و موادو مخلوط کنید و حرارت خاموش.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کلم_پلو_شیرازی
✍مواد لازم
🔸کلم برگ 1 عدد 1 کیلویی
🔸برنج 4 پیمانه
🔸گوشت چرخکرده 250 گرم
🔸آرد نخودچی 2 الی 3 قاشق غ
🔸شوید خشک به میزان لازم
🔸زردچوبه به میزان لازم
🔸دارچین به میزان لازم و نمک
🔸پیاز 1 عدد
✍طرز تهیه
گوشت چرخکرده را همراه با نمک و زردچوبه و ارد نخودچی ورز داده تا چسبنده شود. آنها را قلقلی کرده و در روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم ...
کلم را شسته و خرد میکنیم و میگذاریم آبش برود. در یک ماهیتابه بزرگ پیاز را خورد کرده و تفت میدهیم و سپس کلمهای خورد شده را در پیاز ریخته و با هم تفت میدهیم ... به آن نمک و زرد چوبه و دارچین میزنیم.
بعضی ها از بوی کلم خوششان نمیاید. در اینجا دارچین بوی بد انرا از بین میبرد.
وقتی آب کلم خوب کشیده شد و نرم شد و تفت خورد زیر آنرا خاموش کرده قلقلی ها را درون کل مواد میریزیم و هم میزنیم تا یکنواخت شود....
برنج را ابکش کرده و درون قابلمه لایه لایه از برنج و مخلوط کلم و گوشت و شوید میریزیم ...
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سلام_صبحتون_بخیر_و_نیکی ☕️ 🌸 😊
سلامی گرم در طلوعی☀️
زیبا تقدیم شما مهربانان 💕
سلامی بزیبایی عشق💕
به لطافت دل مهربانتون💕
آرزومیکنم پنجره دلتون 💕
همیشه رو به خوشبختی باز 💕
و تنتون سلامت باشه💕
صبح دوشنبه تون سرشار از آرامش🌸🍃
💞 @fast_food 💞