eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️ دوستان بجای روغن نارگیل آب بریزید مشکلی نداره😍 یجور بستنی ژاپنیه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
به روش کاملا جدید😍👌🍆🥔🍅 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️ 🌈 🌈 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
روز دیگری آغاز شد؛ ساعت دلت را بر روی شادی تنظیم کن تا با هر تیک تاکش لبخند بزنی. و به یاد داشته باش شادی بزرگترین هدیه ی امروزِ توست💕💫 صبح بخیر🌸🍃💜😍 ❤️
32.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خوشمزه که مشاهده میکنید فته هست، فته بادمجان، غذای لبنانی که خیلی طرفدار داره . مواد لازم: بادمجان 5 عدد🍆 ، سیب زمینی 3 عدد🥔 ، نان لواش مثلثی هرچی بیشتر بهتر😅 بادمجان ها و سیب زمینی رو مکعبی خرد کرده و سرخ کنید اگر اول سیب زمینی بعد نان و در آخر بادمجان رو سرخ کنید میتونید از یک روغن استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف بشه و نکته این داستان اینه که وقتی بادمجان رو اول سرخ کنید تخم بادمجانها در روغن میمونه و روغن رو خراب میکنه پس بهتره ترتیب رو رعایت کنید میتونید از نخود هم استفاده کنید . برای سس: سه قاشق ماست، یک قاشق سس مایونز نیاز دارید کمی لیمو ترش یک حبه سیر و جعفری تازه هم بهش اضافه کنید و برای سس هم میتونید کمی ارده هم استفاده کنید🤗 . بادمجان سرخ شده و سیب زمینی رو روی هم بریزید و ترکیب کنید بعد سس رو اضافه کنید و روی سس سماق بریزید در آخر هم نان های سرخ شده رو روش اضافه کنید و تمام . ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️ عالیه😋😋 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی🥰🥰🥰🥰 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
👇👌 ماش را میپزم با آب و نمک وقتی پخته شد برنج را که از قبل خیس کرده بودم بهش اضافه میکنم وقتی برنج ب اندازه ی کافی پخته شد یا ابکش میکنم یا ب صورت دمی درست میکنم اگ دمی بوو داخلس کره یا روغن که اگ کره و روغن بومی باشه بهتره میریزم اگ هم آبکش بود روغن ته قابلمه و مخلوط پلو و ماش را روی اون میریزم وقتی هم دم کشید زعفرون اب زده بهش میزنم همراه پلوماش گوشت چرخ کرده قلقلی یا مرغ هم میشه درست کرد ولی من بیشتر اوقات تنها درست میکنم وقتی حس آشپزی ندارم یا یه غذای اسون میخام پلو ماش بهترین گزینه هست♥️😋 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️ 🍫🍫🍫🍫 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
اگر خجالت میکشی تو جمع حرف بزنی اگر اعتماد به نفست پایینه😢 اگر دلت میخواد حرفای قشنگ بزنی و همه رو مجذوب خودت کنی روزي ١٠ دقيقه فقط وقت بزار👇 https://eitaa.com/joinchat/4148756596C515af4fbdf
مرغ ذغالی مواد لازم برای4 نفر آب 2-3 لیوان ران مرغ 4 عدد کره 30 گرم سس مایونز 2 قاشق غذا خوری ذغال (متوسط) 3-4 تکه پیاز 2 عدد زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم آب 2-3 لیوان کره 30 گرم ذغال (متوسط) 3-4 تکه طرز تهیه 1- ابتدا مرغ ها را باکره و زعفران با شعله ملایم کمی سرخ میکنیم. 2- پیاز هارو به صورت خلال باریک و منظم خرد میکنیم و تفت می‌دهیم تا رو به طلایی شدن بره. 3- مرغ ها که کمی طلایی شدند را بر روی پیاز های تقریبا سرخ شده انتفال می‌دهیم. 4- 2 قاشق سس مایونز را با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و زعفرانی که داشتیم مخلوط کرده و آرام آرام 2 لیوان آب به مواد اضافه کرده و با همزن دستی کمی هم میزنیم ابتدا سس بریده بریده میشود و بعد که به مرغ اضافه شد کاملا بریده ها از بین می‌رود پس جای نگرانی نیست. 5- سس را به مرغ اضافه کرده و درب ظرف را بسته و اجازه میدهیم که مرغ کاملا بپزه. 6- موقعی که مرغ کاملا پخت و زمان سرو رسید ذغال هایی که داریم را بر روی شعله گاز می‌گذاریم تا قرمز شوند. 7- یه کاسه روحی کوچک که داخلش را فویل آلومینیوم گذاشتیم را آماده کرده در وسط ظرف مرغ گذاشته و هنگامی که ذغال ها خوب سرخ شد به داخل کاسه انتقال می‌دهیم و درب ظرف را همراه با دمکنی آماده در دست میگیرم و یه قاشق روغن هم آماده در یک دست دیگر و بلافاصله که روغن را بر روی ذغال ها ریختید باید درب ظرف را محکم وکیپ ببندید تا هیچ راه فرار بوی ذغال نباشد. 8- بعد از گذشت 15 دقیقه درب ظرف را برداشته و مرغ آماده سرو شدن هست. سایر نکات اصلا نباید دود ذغال به بیرون انتقال پیدا کند پس نیاز نیست که ببینید داخل ظرف چه اتفاقی می افتد اگر سریع عمل نکنید دود در یه لحظه تمام میشود و باید دوباره ذغال سرخ کنید پس همین که روغن را بر روی ذغال داغ ریختید درب ظرف را محکم کنید و یک ربع بعد باز کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کپه مرغ پنیری مواد لازم برای3 نفر مواد اصلی مرغ (سینه و ران) 1 عدد تخم مرغ متوسط 3 عدد پیاز کوچک 1 عدد روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری آرد سوخاری به مقدار لازم پنیر پیتزا به مقدار لازم مواد لازم ادویه جات نمک و فلفل به مقدار لازم دارچین 1 قاشق چای خوری زردچوبه 1 قاشق مربا خوری ادویه 1 قاشق مربا خوری پودر سیر 2 قاشق مربا خوری پودر سوخاری 1.5 قاشق غذا خوری طرز تهیه 1- ران و سینه رو میزاریم آبپز بشه و به صورت جداگانه 1 عدد سیب زمینی رو هم میزاریم آبپز بشه . 2- تا ران و سینه و سیب زمینی ها ابپز میشوند ما پیاز رو با رنده ی بزرگ رنده میکنیم و مقداری از آب پیاز رو جدا میکنیم 3- بعد پیاز و ادویه جات رو توی یک کاسه ی بزرگ میریزیم و یکی از تخم مرغ ها رو میریزیم روی پیاز ها و 2قاشق غذا خوری از پنیر پیتزا هم به پیاز ها اضافه میکنیم 4- سیب زمینی ها که آب پز شدن یا رنده میزنیم به مواد اضافه میکنیم یا از وسط نصف میکنیم با خود مواد ورز میدیم و له میشن 5- مرغ ها هم که آب پز شدن اول ریش ریش میکنیم بعد بهشون روغن زیتون رو اضافه میکنیم بعد با دستمون مرغ رو شروع میکنیم به له کردن ،اونقدر باید فشار بدید تا مرغ ها له بشن 6- بعد مرغ و روغن زیتونی که له و آماده کردیم رو به مواد سیب زمینی و پیاز اضافه میکنیم و ورز میدیم تا کاملا نرم و یکدست بشه ،باید نرمیه مواد مثل کتلت بیرونی باشه ،اگر نبود آرد سوخاری به مواد اضافه کنید 7- توی یک سینی آرد سوخاری بریزید و توی یک بشقاب دوتا تخم مرغ دیگه رو بشکونید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست بشه 8- سپس کف دستتون رو نم دار کنید و دو قاشق از مواد رو بردارید و کف دستتون اول گرد بعد یک مقدارپهن کنید و با انگشت تون جای پنیر رو وسط مواد خالی کنید .پنیر رو بریزید توی جایی که درست کردید و بعد روی پنیر رو بپوشونی و مواد رو پهن تر کنید تا ارتفاعش به 2سانتی متر برسه و قطرش 4 و نیم سانتی متر باشه 9- کپه ای که درست کردید رو اول توی تخم مرغ بعد توی آرد سوخاری بغلتونیدش و توی روغن سرغ کنید. و نوش جان کنید سایر نکات 1_ترجیحا از آرد سوخاری (هاتی کارا) استفاده کنید ،من طعم فلفلی و ساده رو مخلوط کردم ،آرد سوخاری خوبی هست ، 2_این غذا رو میشه به جای نهار هم استفاده کرد و لذت برد . 3_میتونید از هر پنیری استفاده کنید ،من از پنیر پیتزا های فله ای استفاده کردم که خودشون رنده شده هستند. روغن توی ماهیتابه نه باید زیاد باشه نه خیلی کم ،به میزان لازم روغن بریزید سعی کنید اول کپه هارو آماده کنید بعد همه رو با آرامش سرخ کنید اینطوری بهتر میتونه حواستون به سرخ کردنتون باشه ونمیسوزه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
بادمجان تند مواد لازم برای2 نفر روغن نباتی 4 قاشق غذا خوری بادمجان خرد شده 4 عدد پیاز نازک خرد شده 2 عدد سیر خرد کرده 1 قاشق غذا خوری سس سویا 2 قاشق غذا خوری آب 2 قاشق غذا خوری سس خردل 1.5 قاشق غذا خوری فلفل قرمز 1 قاشق غذا خوری طرز تهیه 1- برای تهیه بادمجان تند، ابتدا تابه ای بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار داده و 2 قاشق غذاخوری روغن در آن بریزید و بگذارید تا داغ شود 2- تکه های بادمجان را اضافه کرده، حدودا 3 تا 5 دقیقه هم بزنید تا زمانی که قهوه ای رنگ شوند. سپس بادمجان ها را با یک چنگال برداشته و کنار بگذارید. 3- سپس 2 قاشق غذاخوری دیگر روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز را اضافه و هم بزنید تا زمانی که پیاز شروع به نرم شدن کند (در حدود 30 ثانیه). 4- سیر را اضافه نموده و هم بزنید و به مدت 30 ثانیه دیگر هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. 5- سس سویا، آب، سس خردل، سس سیر، فلفل قرمز، شکر و فلفل سیاه را اضافه و هم بزنید تا به صورت سس صاف و یکنواختی درآید. 6- بادمجان را به ظرف بازگردانده و حرارت دهید و اجازه دهید تا سبزیجات و سس به جوش آیند، تا زمانی که بادمجان پخته و تقریبا آب مواد تبخیر شود (حدود 5 دقیقه). 7- روی مواد را کمی روغن کنجد بریزید و در ظرف مورد نظر سرو کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهار ليوان سيب زميني رنده شده(با دستمال آب اضافشو بگيريد)+يك ق غ روغن زيتون+نمك+يك ليوان پنير موزارلا.مخلوط و در قالب كاپ_كيك پِرِس كنيد(قالب از قبل كمي چرب شده)،در فر دويست درجه بيست دقيقه بپزيد.بعد توي هر كدوم يدونه تخم مرغ بريزيد و يكم موزارلا و در فر صد و هشتاد درجه حدود يكربع بپزيد. اگه تخم مرغ سفت دوست داريد بيست تا بيست و پنج دقيقه بپزيد نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
من برای یک کیلو گوشت مخلوط گوسفند و گوساله و قلوه گاه گوسفند میزنم از هر کدوم تقریبا سیصد گرم. آب دوتا پیاز بزرگ و رنده شده رو میگیرم و به همراه نمک و زعفرون و یک عدد زرده تخم مرغ حسابی ورز میدم و میزارم فریزر و تا موقع سرو چند باری میارم گوشتارو بیرون و ورز میدم و دوباره میزارم داخل فریزر. آب پیاز دور نمیریزم موقع سیخ گرفتن برای صاف کردن سیخ ها ازش استفاده میکنم. من همیشه و همیشه گوشتمو برای اینکه نریزه رو اتیش سه بار چرخ میکنم. 🔸مهمترین نکته پخت کباب کوبیده اینکه حرارت خیلی زیاد نباشه و اول کار تند تند سیخ هارو پشت و رو کنیم. نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
من برای یک کیلو گوشت مخلوط گوسفند و گوساله و قلوه گاه گوسفند میزنم از هر کدوم تقریبا سیصد گرم. آب دوتا پیاز بزرگ و رنده شده رو میگیرم و به همراه نمک و زعفرون و یک عدد زرده تخم مرغ حسابی ورز میدم و میزارم فریزر و تا موقع سرو چند باری میارم گوشتارو بیرون و ورز میدم و دوباره میزارم داخل فریزر. آب پیاز دور نمیریزم موقع سیخ گرفتن برای صاف کردن سیخ ها ازش استفاده میکنم. من همیشه و همیشه گوشتمو برای اینکه نریزه رو اتیش سه بار چرخ میکنم. 🔸مهمترین نکته پخت کباب کوبیده اینکه حرارت خیلی زیاد نباشه و اول کار تند تند سیخ هارو پشت و رو کنیم. نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم 350 گرم گیلاس 1/2 فنجان آب 1/4 فنجان شکر 3 قاشق غذاخوری آبلیمو طرز تهیه شاخه و هسته گیلاس ها را جدا کنید و در یک ماهی‌تابه روی شعله با حرارات متوسط قرار دهید. آب و شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا کاملا نرم و پخته شوند (حدودا 10 تا 15 دقیقه). سپس ماهی‌تابه را از روی شعله بردارید و منتظر شوید تا گیلاس‌های پخته، کاملا سرد شوند. پوره گیلاس و شربت آن را در مخلوط‌کن میکس کنید تا یکدست شود. پوره را در قالب‌های بستنی بریزید و چوب بستنی را داخل آن قرار‌دهید و در فریزر بگذارید تا منجمد شوند نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
صبح باش کمی بیشتر بخند امروز و کمی بیشتر مهربان باش بگذار لبخندت، چراغ دلی شود و مهربانی‌ات صبح کوچکی به قدر مرز شانه‌های یک نفر. روز نو مبارک 💜🍃❣ ❤️
مَنْ كُنْتُ مَوْلاهُ، فَهذا علىٌّ مَوْلاهُ 🌷 امام رضا (علیه السلام): عید غدیر برترین عید خداست. (اقبال الاعمال ج2 ص264) 🌸 عید سعید غدیر مبارک 🌸