5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
سلام به روی ماه و مهربونتون رفقای گلم.💖💖
.
شیرعسلیهای بازاری وارداتیِ و قیمتش با دلاره. ب همین خاطر خیلی گرون هستن.🥴
.
این شیرعسلی طعمش دقیقا مثل شیرعسلیهای بازاری و البته ب نظر من خوشمزهتره... خیلییی هم مقرون یه صرفست😍
.
از شیر عسلی میتونین توی دسرها، قهوه و نوشیدنیهای گرم استفاده کنین. توی پست بعدی طرز تهیه شکلات نارگیلی رو آموزش میدم. چون به شیر عسلی نیاز داریم😍😍
.
مواد لازم:
شیر: 2 ل
شکز: 1/2ل
کره: 30 گرم
.
🌸🌸 نحوه آماده کردن:
.
🍃 نصف ل شکر رو ب همراه دو لیوان شیر میذاریم روی حرارت ملایم تا شکر حل بشه و ترکیب ب غلظت برسه. مراقب باشین ته نگیره. هر از گاهی هم بزنین.
.
🍃 وقتی ب غلظت که توی فیلم رسید، کره رو اضافه کنین تا حل بشه و بعد زیر گاز رو خاموش کنین.
.
به همین راحتی 😍😍
.
👩
💃
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلاااااام به روی ماهتون نازنینا. صبحتون بخیر باشه. دلتون شاد
عناصر 240 گرم (1.9 فنجان)
آرد (همه منظوره) 160 گرم
(0.7 فنجان) کره
نمک
1 زرده تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آب سرد
2وقاشق روغن
ژامبون یا سوسیس
پنیر
6 تخم مرغ
نمک
فلفل
روش
آرد را با کره مخلوط کنید. نمک ، زرده ، آب سرد اضافه کنید. خمیر را ورز دهید. به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. با استفاده از قالب های کاپ کیک ، سبدها را فرم دهید. به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. ژامبون ، پنیر ، تخم مرغ را در سبدهای آماده ، نمک و فلفل بریزید. به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید.
نوووش جاااان❤
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور چيپسه ماكارونى اوردم براتون😋😋😋. خيلى راحت ميتونيد تو خونه درست كنيد. و اينقدر ترد ميشه اين دستور كه نگم براتون😍😍حتما حتما امتحانش كنيد 😋. اين چيپس شما با هر طعمى كه دوست داريد ميتونيد مزه دارش كنيد.
مواد لازم 👇🏻:
.
6پیمانه آب
1قاشق چای خوری روغن
1قاشق چای خوری نمک
250گرم ماکارونی
3قاشق چای خوری آرد ذرت
کمی نمک فلفل و پودر پاپریکا
👩
💃
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد_الویه
سالاد_الویه_
سالاد_الویه_قالبی
سلام دوستان🤚🌙🌙🌙 _
__
برای تزیین سالاد من از کلم بنفش استفاده کردم
ابتدا کف سینی خواه مربع باشه یا مستطیل کفش نایلون فریزیر بندازید وسالاد الویه رو توش بریزد وبا پشت قاشق کمی فشرده کنید وبزارید یخچال حدود یکساعتی تا خودشو بگیره سپس تو سینی مورد نظر برگردونید. وبه سلیقه خود تزیین کنید
من برای تزینش از هویج، کلم بنفش و سس مایونز استفاده کردم
برگهای کلم رو از هم جدا کردم وبا قیچی آشپز خانه گلبرگهای ازکوچک به بزرگ برش بزنید مثلا شش گلبرگ کوچک ، هشت گلبرک متوسط، ده گلبرگ بزرگ
پوست هویج با با پوست کن بگیرید وبا همون پوست کن برشهای از طول برش بزنید برشهای هویج رو چند دقیقه تو آب ونمک بزارید تا کمی نرم بشن
قیف کاغذی درست کنید یا از قیقه یکبار مصرف استفاده کنید سس مایونز رو توش بریزید
حال طبق فیلم که مشخصه برشهای هویجرو بزارید
گلبرگهای کلم بنفش از کوچک به بزرگ کنار هم بچینید اخر سر با سس مایونز خطوط نا منظم بزنید
میتونید به سس مایونز کمی زعفران دم کرده بزنید و لبه های پاینشو تزیین
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شخصیت_شناسی 👩❤️💋👨
چه طور انتقام میگیری؟
#خرداد
🤗 با خوندن این مطلب میتونی به خودت و دیگران کمک کنی که رابطه بهتری داشته باشین
#بفرست برای دوستات😘
•••❥•ʝøɪɴ:
◍⃟
❤️┅┅┅┄┄❥꯭𝑃⃟𝑜꯭𝑟𝑜𝑓꯭┄┄┅┅┅
❤️⛄️|@alaak_doolak |☃♥️
#خورش_هویج_تبریزی 🥘 😋
🔸5 عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم). نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد، یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن. بعد از اینکه سرخ شد، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همهی هویج ها پخته و سرخ بشن.
در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هممی زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
بستنی خونگی👌🍨
مواد لازم:
1 لیتر شیر
1 استکان شکر
2 پاکت خامه صبحانه
1 ق م ثعلب
1 ق چ وانیل
طرز تهیه:
شیر و شکر و ثعلب و خامه و وانیل را با هم خوب مخلوط کنید و هم بزنید روی اجاق بگذارید و مدام هم بزنید تا به نقطه ی جوش برسد . ده دقیقه ی دیگر به همین منوال بپزید و سپس حدودا یک ساعت روی حرارت کم بپزید و مدام هم بزنید تا غلیظ شده و قوام دار شود. وقتی که رنگ آن کرم رنگ شد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید بعد از اینکه از حرارت افتاد در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود. سپس از یخچال خارج کنید و 10 دقیقه با همزن بزنید این بار بستنی را در فریز حداقل به مدت 2 ساعت بگذارید، دوباره از فریزر خارج کنید حدودا 6-5 دقیقه با همزن بزنید دوباره در فریزر بگذارید . این کار را 7 بار هر یک ساعت تکرار کنید. سپس در ظرف مناسب یا قالب بریزید و به مدت 7-6 ساعت در فریزر بگذارید و سپس سرو کنید . نوش جان🌸
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#قیقاناخ( خاگینه) 🧇 😋
▫️تخم مرغ:4 عدد
▫️آرد:4 ق.غ
▫️ماست:2 ق.غ
▫️شیره انگور: به اندازه لازم (روی خاگینه رو یکم بپوشونه)
▫️بکینگ پودر.(1ق چ)گردو،(دو سه قاشق غ)
🔸ابتدا تخم مرغ ها را میزنیم،سپس بکینگ پودر وآرد را کم کم اضافه میکنیم تا به غلظت دلخواه برسه و بعد گردو خردشده وماست رو میریزیم، من تقریبا یه قاشق چایی خوری پودر دارچین هم میریزم میتونید به جای دارچین گلاب هم بریزید
مقداری روغن تو ماهیتابه میریزیم موادراداخل ماهیتابه میریزیم یک طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگرش راسرخ میکنیم طوری که زیاد سرخ نشه،طلایی بشه
وقتی هردو طرف سرخ شد،برش میزنیم و روش شیره انگور میریزیم شعله رو کم میکنیم تا مواد به طور کامل جذب بشه، بعد از جذب شدن خاگینه آماده است
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#گندمک_شیرین 🍟 😋
🔸گندم رو بعد خیس کردن 45 دقیقه با آب بپزید تا کاملا مغزپخت بشه بعدبا آب سرد آبکشی کنید تا نشاسته آن گرفته شه بعد بزاریید خوب خشک شه.بعد گندمهارو تو روغن فراوون یرخ کنید که پف کنه آبکش بزاریید وروغنش رو خوب بگیریید بعد به گندمهاشکر( اختیاری) اضافه کنید. فقط حواستون باشه رنگ گندمها عوض نشه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#فرنی_پسته 🍨 😋
▫️آرد برنج3 ق غ
▫️نشاسته ذرت 1 ق غ
▫️شکر 6 ق غ
▫️شیر دو لیوان
▫️خامه صد گرم
▫️گلاب 3 ق غ
▫️پودر پسته 3 ق غ
▫️وانیل کمی
🔸آرد برنج و نشاسته درت و شکر رو مخلوط کنید با هم شیر رو اضافه کرده و هم بزنید ؛ بره روی حرارت کم مدام هم بزنید تا فرنی غلیظ بشه
بعد گلاب وانیل رو اضافه کنید و بعد خامه و پودر پسته؛ غلیظ که شد فرنی ما آماده اس
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کالزونه_مرغ_و_قارچ 🫔 😋
🔸اول از همه خمیر ک ور اومد و هواگیری شده بود رو کف قالب پهن کردم،نصف خمیر رو سس زدم و کمی پنیر ریختم خیلی کم باشه و مواد پیتزا رو ریختم ک برای من مرغ و قارچ بود مواد کالزونم ونمک و فلفل و اویشن هم اضافه کردم و مابقی خمیر رو ک سس نزده بودم رو برگردوندم روی اون قسمت ک موادو گذاشتم،و لبه هارو بستم، با چنگال هم میتونید ببندید،فقط دقت کنید ک کامل بسته بشن تا موقع پخت باز نشه و شکل بدی بخودش بگیره و روی کالزونه ها رو با پنیرپیتزا پوشش دادم و با دمای 185 حدودا 30 دقیقه گذاشتم توی فرموقعی دیگه روی پنیر طلایی میشه و از کف قالب خمیر جدا میشه یعنی پخته شدن.فقط دمای فرها متفاوته،و کیفیت خمیر توی نرم بودنشون خیلی تاثیر داره
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی🎞
#رولت_خامه ای_بدون_فر
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯