#سالاد_قارچ
مواد لازم
400 گرم قارچ
1 پیاز
1 هویج متوسط
1 لیوان ماست
1/2 لیوان ذرت
5 الی 6 عدد خیارشور
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
2 حبه سیر رنده شده
2 شاخه شوید
2 شاخه جعفری
نمک،فلفل به میزارم لازم
طرز تهیه
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک تابه مناسب ریخته و به مدت 1 دقیقه هویج خردشده را تفت دهید،سپس پیاز را اضافه کرده و تفت میدهیم.پیازها که سرخ شد قارچ های خردشده را اضافه کرده و آنها را هم تفت میدهیم.
وقتی آب قارچ جذب شد،تابه را از رو حرارت برداشته و میگذاریم تا خنک شود.
دریک ظرف دیگر خیارشور، جعفری، شوید خردشده و سیر رنده شده را با سس مایونز و ماست، نمک و فلفل مخلوط کرده و مابقی مواد را اضافه کرده و سرو میکنیم.
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیخ_های_خوشمزه
پاپریکا خانگی
مواد لازم
3 سینه مرغ؛
1 فلفل قرمز بزرگ
نمک و فلفل؛
روغن زیتون.
طرز تهیه
فلفل را به برش های خیلی نازک برش دهید. بگذارید 5-6 ساعت خشک شوند.
برش های خشک شده را مخلوط کنید تا با استفاده از آسیاب قهوه پودر شود.
مرغ را به صورت نوار برش دهید ، سیخ ها را به پهلو نخ کنید و همانطور که در فیلم نشان داده شده است آنها را به قطعات برش دهید.
سیخ ها را با روغن ، پاریکا ، نمک و فلفل مزه دار کنید.
آنها را به مدت 10-12 دقیقه روی گریل بپزید ، تا کاملاً پخته شوند
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سوپ_مرغ_رشته_فرنگی
مرغ را با کمی حبوبات، سبزیجات و رشته فرنگی در قابلمه بیاندازید و حرارت راروی کم تنظیم کنید وقتی از محل کار به خانه بر می گردید غذا آماده است
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#اسموتی_توت_فرنگی_موز
مواد لازم
توت فرنگی خورد شده300 گرم
موز خورد شده بزرگ1 عدد
شیر 350 میلی لیتر
ماست شیرین250 گرم
شکر در صورت تمایل
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای اینکه به راحتی بتوانید این اسموتی خوشمزه را تهیه کنید، به شما پیشنهاد می کنم در فصل میوه ها، یا هنگامی که مقدار زیادی موز یا توت فرنگی در منزل دارید و احتمال می دهید که موزها سیاه شوند یا توت فرنگی ها نرم شوند، موز ها و توت فرنگی ها را ریز خورد کرده و درون کیسه زیپ دار یا ظرف در بسته فریز کنید.
این میوه های فریزری خورد شده و آماده برای تهیه اسموتی، به راحتی از 8 ماه تا یکسال در فریزر قابل نگهداری هستند. یکی از مزیت های این میوه های یخ زده این است که شما احتیاجی به اضافه کردن یخ برای تهیه اسموتی ندارید.
ماست، شیر و میوه های یخ زده را در مخلوط کن بریزید و چند پالس بزنید تا مواد خوب مخلوط شده و یکدست شوند.
شما همچنین می توانید از 50 گرم بادام خام نیز برای تهیه این اسموتی استفاده کنید.
اسموتی را درون لیوان ها ریخته و با میوه و یا بادام خورد شده تزیین کنید
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_به_روشی_جدید
مواد لازم
300 گرم گوشت گاو
2 حبه سیر ، خرد شده
15 میلی لیتر عصاره زنجبیل
15 میلی لیتر سس مایونز
1 قاشق چایخوری شله فلفل قرمز
3 گرم نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
60 گرم آرد تمپورا
60 گرم نشاسته ذرت
125 میلی لیتر آب سرد
روغن نباتی (برای سرخ کردن)
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده را با سیر خرد شده ، سس مایونز ، عصاره زنجبیل ، تکه های چیلی ، نمک و فلفل مخلوط کنید.
مقداری کوفته گوشت تهیه کنید.
آرد تمپورا و نشاسته ذرت را اضافه کنید. برای پوشاندن کوفته ها 40 گرم کنار بگذارید.
آب را در مخلوط آرد ریخته و هم بزنید تا خمیر آماده شود.
کوفته ها را در مخلوط آرد کنار بگذارید و آنها را در مایه آغشته کنید.
کوفته ها را به مدت 5 دقیقه در روغن در حال جوش سرخ کنید.
اجازه دهید روغن درون کاغذ جذب شود و برای بار دوم برای 2-3 دقیقه دیگر سرخ کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پیراشکی_سیب_زمینی_ولزی
مواد لازم
2 عدد سیبزمینی آب پز
یک پیمانه نخودفرنگی
به میزان لازم نان تست نرم
1 ق س جعفری خرد شده
به میزان لازم نمک، فلفل پاپریکا و پودر گشنیز
پیاز یک عدد متوسط
طرز تهیه
1. پیاز نگینی شده رادرمقداری روغن تفت دهید .
2 حالانخود فرنگی، نمک، پودر پاپریکا، فلفل و پودر گشنیز را هم اضافه کنید.
3 حالا سیبزمینی رنده شده را همراه با جعفری به موادتان اضافه کنید.
4 از موادتان بهاندازه یک قاشق غذاخوری روی نان تست بریزید.
5 حالا نان تست را شکل بدهید و در روغن روی حرارت کم سرخ کنید.
6 پیراشکی های شما آماده است. می توانید آنها را سرو کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_میلک_شیک_رژیمی
مواد لازم
ماست یخ زده کم چرب 2 فنجان
ماست یونانی یا ماست کم چرب 1 فنجان
خرده های کیک خشک یک چهارم فنجان
شیر کم چرب 1 فنجان
دراژه ریز یک چهارم فنجان
خامه فرم گرفته کم چرب نصف فنجان
شربت میوه دلخواه سرد مقداری
طرز تهیه:
ماست منجمد، ماست یونانی، خرده کیک و شیر را در مخلوط کن ریخته و با سرعت بالا مواد را کاملا مخلوط نموده بلافاصله داخل لیوانی که تزئین کرده اید ریخته و رویش را با خامه، و شربت و میوه دلخواه تزئین نمایید.
برای تزئین میلک شیک اسپیرال:
برای تزئین میلک شیک به شکل اسپیرال نیاز به دراژه های رنگی ریز و مقداری عسل یا شربت ذرت یا شربت افرا و یک عدد قلم مو دارید.
با قلم مو طرح اسپیرالی را که میخواهید داخل لیوان کشیده سپس یک مشت دراژه داخل لیوان بریزید و تکان دهید تا دراژه ها به خطهایی که با عسل کشیده اید بچسبند.
در انتها مطابق تصویر با ریختن مواد از وسط لیوان را از میلک شیک پر میکنید و با خامه ی فرم گرفته ، دراژه و میوه های فصل تزئین مینمایید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سُجُک_لبنانی
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
سیر 1بوته
پودر زنجبیل 1ق چ
فلفل سیاه 1ق چ
دارچین 1ق چ
پاپریکا 1ق چ
نمک کمي
نان پیتا 1عدد
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را برای 10 دقیقه در هوای آزاد آشپزخانه بگذارید. گوشت باید دو بار چرخ شده باشد. سیر را رنده کنید و با بقیه ادویه ها و نمک داخل گوشت بریزید،گوشت را خوب ورز بدهید تا مواد به خوردش برود. گوشت را مثل یک گلوله بزرگ در بیاورید و برای یک ساعت درون یخچال بگذارید. حالا نان پیتا را از خط وسط آن جدا کنید. گوشت چرخ کرده را روی نان پهن کنید. حواس تان باشد که فقط یک لایه نازک روی نان ایجاد کند تا خوب بپزد و گوشت خام نماند. حالا نان پیتا را لوله کنید.با چاقوی اره ای مخصوص برش، سجک رابرش بزنید. سجک ها را برای 15 دقیقه در فر با درجه 180 سانتی گراد بگذارید تا بپزد. (البته لبنانی ها سجک را تو روغن و روی حرارت کم سرخ می کنند.)
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
متولد چه ماهی هستی ؟!🤪🤨
بزن رو ماه تولدت تا #رازهای_رفتاری خودت تا بدونی 😻👐👇🏻
فروردین💚
اردیبهشت💚
خرداد💚
تیر ❤️
مرداد❤️
شهریور❤️
مهر 🧡
آبان🧡
آذر 🧡
دی💙
بهمن 💙
اسفند 💙
حقایقی که باید بدونی👆🏻💛😎
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
4314885656.mp3
528.8K
مرغ آلفردو با کلم بروکسل
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ بدون پوست و خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن
400_800گرم کلم بروکسل (میتونید کلم بروکلی جایگزین کنید)
1 لیوان شیر
1قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
2 تا 3 حبه سیر رنده شده
1 قاشق نشاسته ذرت
1/4 لیوان پنیر رنده شده(پارمسان ،پیتزا،موزارلا)
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه
ابتدا 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده،نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا پخته و طلایی شوند سپس از تابه درآورده و در یک بشقاب کنار بگذارید.روغن باقیمانده را در همان تابه بریزید و کلم بروکسل را تا زمانی که شروع به تغییر رنگ کند تفت دهید،همزمان در یک کاسه جداگانه، شیر ،سیر خرد یع رنده شده، نشاسته ذرت و در صورت لزوم نمک و فلفل را مخلوط کنید و هم بزنید تا بجوش بیاید حرارت را کم کرده تا سس یه کم غلیظ شود سپس مرغ پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و در آخر پنیر رنده شده اضافه کرده هم بزنید و پخت و پز را ادامه دهید تا پنیز کامل آب شود و با سس ترکیب شود، از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل با جعفری خرد شده و فلفل سیاه بیشتر سرو کنید