#پیراشکی_سیب_زمینی_ولزی
مواد لازم
2 عدد سیبزمینی آب پز
یک پیمانه نخودفرنگی
به میزان لازم نان تست نرم
1 ق س جعفری خرد شده
به میزان لازم نمک، فلفل پاپریکا و پودر گشنیز
پیاز یک عدد متوسط
طرز تهیه
1. پیاز نگینی شده رادرمقداری روغن تفت دهید .
2 حالانخود فرنگی، نمک، پودر پاپریکا، فلفل و پودر گشنیز را هم اضافه کنید.
3 حالا سیبزمینی رنده شده را همراه با جعفری به موادتان اضافه کنید.
4 از موادتان بهاندازه یک قاشق غذاخوری روی نان تست بریزید.
5 حالا نان تست را شکل بدهید و در روغن روی حرارت کم سرخ کنید.
6 پیراشکی های شما آماده است. می توانید آنها را سرو کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_میلک_شیک_رژیمی
مواد لازم
ماست یخ زده کم چرب 2 فنجان
ماست یونانی یا ماست کم چرب 1 فنجان
خرده های کیک خشک یک چهارم فنجان
شیر کم چرب 1 فنجان
دراژه ریز یک چهارم فنجان
خامه فرم گرفته کم چرب نصف فنجان
شربت میوه دلخواه سرد مقداری
طرز تهیه:
ماست منجمد، ماست یونانی، خرده کیک و شیر را در مخلوط کن ریخته و با سرعت بالا مواد را کاملا مخلوط نموده بلافاصله داخل لیوانی که تزئین کرده اید ریخته و رویش را با خامه، و شربت و میوه دلخواه تزئین نمایید.
برای تزئین میلک شیک اسپیرال:
برای تزئین میلک شیک به شکل اسپیرال نیاز به دراژه های رنگی ریز و مقداری عسل یا شربت ذرت یا شربت افرا و یک عدد قلم مو دارید.
با قلم مو طرح اسپیرالی را که میخواهید داخل لیوان کشیده سپس یک مشت دراژه داخل لیوان بریزید و تکان دهید تا دراژه ها به خطهایی که با عسل کشیده اید بچسبند.
در انتها مطابق تصویر با ریختن مواد از وسط لیوان را از میلک شیک پر میکنید و با خامه ی فرم گرفته ، دراژه و میوه های فصل تزئین مینمایید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سُجُک_لبنانی
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
سیر 1بوته
پودر زنجبیل 1ق چ
فلفل سیاه 1ق چ
دارچین 1ق چ
پاپریکا 1ق چ
نمک کمي
نان پیتا 1عدد
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را برای 10 دقیقه در هوای آزاد آشپزخانه بگذارید. گوشت باید دو بار چرخ شده باشد. سیر را رنده کنید و با بقیه ادویه ها و نمک داخل گوشت بریزید،گوشت را خوب ورز بدهید تا مواد به خوردش برود. گوشت را مثل یک گلوله بزرگ در بیاورید و برای یک ساعت درون یخچال بگذارید. حالا نان پیتا را از خط وسط آن جدا کنید. گوشت چرخ کرده را روی نان پهن کنید. حواس تان باشد که فقط یک لایه نازک روی نان ایجاد کند تا خوب بپزد و گوشت خام نماند. حالا نان پیتا را لوله کنید.با چاقوی اره ای مخصوص برش، سجک رابرش بزنید. سجک ها را برای 15 دقیقه در فر با درجه 180 سانتی گراد بگذارید تا بپزد. (البته لبنانی ها سجک را تو روغن و روی حرارت کم سرخ می کنند.)
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
متولد چه ماهی هستی ؟!🤪🤨
بزن رو ماه تولدت تا #رازهای_رفتاری خودت تا بدونی 😻👐👇🏻
فروردین💚
اردیبهشت💚
خرداد💚
تیر ❤️
مرداد❤️
شهریور❤️
مهر 🧡
آبان🧡
آذر 🧡
دی💙
بهمن 💙
اسفند 💙
حقایقی که باید بدونی👆🏻💛😎
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
4314885656.mp3
528.8K
مرغ آلفردو با کلم بروکسل
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ بدون پوست و خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن
400_800گرم کلم بروکسل (میتونید کلم بروکلی جایگزین کنید)
1 لیوان شیر
1قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
2 تا 3 حبه سیر رنده شده
1 قاشق نشاسته ذرت
1/4 لیوان پنیر رنده شده(پارمسان ،پیتزا،موزارلا)
نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه
ابتدا 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را اضافه کرده،نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا پخته و طلایی شوند سپس از تابه درآورده و در یک بشقاب کنار بگذارید.روغن باقیمانده را در همان تابه بریزید و کلم بروکسل را تا زمانی که شروع به تغییر رنگ کند تفت دهید،همزمان در یک کاسه جداگانه، شیر ،سیر خرد یع رنده شده، نشاسته ذرت و در صورت لزوم نمک و فلفل را مخلوط کنید و هم بزنید تا بجوش بیاید حرارت را کم کرده تا سس یه کم غلیظ شود سپس مرغ پخته شده را به ماهیتابه برگردانید و در آخر پنیر رنده شده اضافه کرده هم بزنید و پخت و پز را ادامه دهید تا پنیز کامل آب شود و با سس ترکیب شود، از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل با جعفری خرد شده و فلفل سیاه بیشتر سرو کنید
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
💄کانالی که صدای همه ی آرایشگرا رو در آورده😱❌
این کانال حرف نداره😍💋
🔽🔽🔽
#مدل_مو2021 🤩🧝🏽♀
#مدلشینیون_2021 😍
مدل طراحی ناخن💅
💆🏻♀مدل #رنگ_مو🎊🌈
خودت آرایشگر خودت شو😉✌️🏻👆🏻
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
♨️انتقام زشت دختر بی حجاب از یک طلبه!!!😭😭
🔻یه خانم خوشگل با کلی آرایش و مانتو تنگ راهی خیابونای شهر شد
❌وسط متلک ها یه صدایی شنید: خواهرم بخاطر خدا حجابت رو رعایت کن!!
🔻یه جوون ریشو از همونها که ازشون متنفره با یه پیرهن یقه آخوندی روی یه شلوار پارچهای بود.
🔻به دوستش گفت من باید حال اینو بگیرم وگرنه شب خوابم نمیبره. مسیرش رو به سمت حاج آقا کج کرد که ......
🔻ادامه داستان سنجاق کانال زیر
👇♨️👇♨️👇
http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آیس_پک_خونگی☝️☝️😍
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوفته_شامی
مواد اولیه
زعفران به میزان لازم
آرد 2 قاشق غذا خوری
برگه زردالو یک یک پیمانه کوچک
آرد نخودچی به میزان لازم
سبزی های معطر ( گشنیز - جعفری -ترخون ) 3 قاشق غذا خوری
نمک و زرد چوبه و فلفل و روغن (برای سرخ کردن) به میزان لازم
گردوی خرد شده و کشمش به قدر کافی
آویشن خشک شده 2 الی 3 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
لپه 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده بدون چربی 400 گرم
آب 3 لیوان
آبلیمو نصف استکان
شکر 4 قاشق غذا خوری
طرزتهیه
لپه را با کمی نمک پخته و سپس با گوشت و آویشن دو بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود سپس به آن تخم مرغ ،نمک ، زرد چوبه و آرد نخود چی ( به اندازه ای که چسبندگی لازم را پیدا کند ) اضافه کنید سپس از مایه گلوله هایی برداشته و با گردو و کشمش مغز گذاری کرده و در تخم مرغ یا آرد نخود چی بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
آرد را با کمی روغن سرخ کرده و به آن آب اضافه کنید و روی حرارت ملایم گذاشته تا آب کوفته نرم و لطیف شود بعد به آن سبزی خرد شده و برگه زردالو ، آبلیمو ، زعفران ، پیاز داغ و کوفته های سرخ شده را اضافه کنید . به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم پخته تا سس آن قوام لازم را به دست آورد و کوفته دم بیفتد سپس در دیس کشیده وتزیین نمایید.
البته بیشتر کرمانشاهی ها برای آب کوفته (سس) از رب انار و برنج و شکر و پیاز داغ استفاده میکنند. روشهای مختلفی برای تهیه سس کوفته شامی هست و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان یکی از این روشها را انتخاب کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯