#سوپ_های_مفید_برای_پیشگیری_از چاقی
#سوپ_هویج
#سوپ_پیاز
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#عدس_پلو_متفاوت
برنج ۳/۵ پیمانه
عدس ترجیها ایرانی باشه ۱/۵ پیمانه
۱عدد سیب زمینی
۱عدد پیاز
۲حبه سیر
۲عدد گوجه فرنگی متوسط
ادویه شامل فلفل، زرچوبه، نمک و گرد غوره
زعفران
بعد از آبکش کردن پلو و عدس، کمی روغن و آب و زعفران رو ته قابله ریخته و کمی از برنج وعدس رو داخل قابلمه میریزیم. بقیه مواد رو که خرد کرده ایم با ادویه و زعفران مخلوط کرده و روی برنج و عدس میریزیم و باقی برنج و عدس رو اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت روی شعله کم دم میکنیم.
امیدوارم که لذت ببرید
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سالاد تاکو کلاسیک
مواد لازم برای 4 نفر
4 عدد نان تورتیلا گندم
روغن350 گرم
گوشت چرخکرده بوقلمون
یک عدد پیاز خرد شده
یک حبه سیر رنده شده
225 گرم کنسرو گوجهفرنگی
یک قاشق غذاخوری سرکه سیب
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
4 پیمانه کاهوی ریز شده
¼ پیمانه پنیر چدار رنده شده
¼ پیمانه پیازچه خرد شده
12 عدد گوجهفرنگی گیلاسی
طرز تهیه
برای آماده کردن تورتیلا، آنها را درون فویل بپیچید و به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید. یک قالب شبیه کاسه را با روغن چرب کنید. سپس تورتیلاها را جداگانه را درون کاسه فشار دهید. آنها را درون فر بگذارید تا 10 تا 15 دقیقه پخته و کاملا برشته و طلایی شوند. سپس آنها را بیرون بگذارید تا خنک شوند.درون تابه، گوشت چرخکرده بوقلمون، پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند.سس گوجهفرنگی، سرکه، زیره سبز و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون تابه بریزید و بگذارید تا بجوشند.تورتیلاها را درون بشقاب بچینید. داخل آنها کاهوی خرد شده بریزید. مخلوط گوشت را اضافه کنید. روی آنها پنیر و فلفل بپاشید و سرو کنید.
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده انواع_پاستاخوشمزه
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
طرز تهیه باباریه قهوه (دسرفرانسوی)
مواد اولیه :
کاکائو یا قهوه یک قاشق مربا خوری سرپر
شیر:یک لیوان یک لیوان
پودر قند :یک قاشق غذا خوری سر پر
زرده تخم مرغ :چهار عدد
خامه :200(دویست)گرم
شکر :2/1 پیمانه(نصف پیمانه)
ورقه ژلاتین ضخیم :سه ورق(اگر نازک بود:شش ورق
طرز تهیه:
ابتدا زرده تخم مرغ را میزنیم.از درجه یواش شروع کرده تا درجه سریع.سپس آرام آرام شکر را اضافه می کنیمتا کرم رنگ شود
بعد در ظرف دیگری خامه را با خاک قند میزنیم.سپس کاکائو یا قهوه را در شیر حل میکنیم.بعد شیر را به مایع اولیه(زرده تخم مرغ و شکر)اضافه میکنیم و هم میزنیم.سپس
خامه را اضافه کرده و بعد ورقه های ژلاتین را که قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل
کرده ایم اضافه میکنیم و ته قالب را با
کره چرب میکنیم و همه مواد بالا را که با هم زده ایم داخل قالب میریزیم و در فریزر
می گذاریم تا ببندد.(به مدت یک ساعت و نیم)
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#فینگر_فود_با_نان_ساجی
درون نان را با سیب زمینی،کدو،گوجه فرنگی،سوسیس،کمی جعفری،پیاز تفت داده شده پر کنین. *اگه دوست داشتین با مرکبات خرد شده میل کنین.(من پرتقال ریختم)
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#حلوا_شکری
شیرخشک قنادی1پیمانه
پودر قند 1پیمانه
ارده 1/2پیمانه
مواد رو باهم مخلوط كنيد ته قالب سیلیکونی را پسته بریزید مواد حلوا رو بصورت فشرده بريزيد ودر فریزر 5 ساعت قرار دهید
هل یا وانیل کمی
۲یا۳ قاشق بیشتر ارده بریزید
نوش جان 💖
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_رولت_خونگی
کاری از فریده جون
بدون فر
۳ عدد تخم مرغ
یک لیوان سرپر آرد نول
سه ق غ شکر
دو ق غ روغن مایع
یک ق غ گلاب
وانیل وبکینگ پورد کمی
اول تخم مرغها را باهم هم زرده هم سفیده یکجا میریزیم وبا شکر ووانیل باهم زن میزنیم تا رنگش به کرمی وکشدار بشه وبعد از اینکه زدیم آرد روغن وگلاب ومیریزیم وبعد آرد اضافه میکنیم ویه کم میزنیم و تمام
وحالا کف ماهی تابه رژیمی روغن میزنیم وکاغذ روغنی میندازیم وزیر شعله را کم با شعله پخش کن میزاریم تا ۲۰ دقیقه زمان میدیم
وبعد از بیست دقیقه بر میگردونیم اون طرف رولت هم طلایی بشه وبعد خاموش کرده وروی پارچه ی تمیزی میزاریم با همون پارچه رولش میکنیم داخل یخچال تا نیم ساعت بمونه تو این نیم ساعت خامه نیمه آماده را که قبلا گذاشته بودم بیرون با همزن دور تند زدم تا مثل خامه فرم گرفت ورولت را بیرون اوردم و لا به لاش خامه زدم ودوباره حالا بدون پارچه رولش کردم ولای کاغذ روغنی گذاشتم تو یخچال تا دوسه سه ساعت خودش وگرفت آوردم بیرون وتزئینش کردم حتما درست کنین
نوش جان 💖
🌯🌯🌯🌯🌯🌯
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پیتزا_شطرنجی 👆👆
🍕🍕🍕🍕
مواد لازم برای۳ نفر
مواد اصلی
سینه مرغ ۲۵۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای متوسط ۲ عدد
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
خمیر پیتزا به مقدار لازم
مواد لازم روی پیتزا
بادمجان ۱ عدد
هویج ۱ عدد
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
طرز تهیه
۱- اول خمیر پیتزا را آماده میکنیم.سینه مرغ را با یک عدد پیاز و کمی نمک میپزیم و بعد از پخت آنرا ریش ریش میکنیم.فلفل دلمه ای خرد شده را با کمی روغن تفت میدهیم
۲- سپس قارچ ورقه شده را نیز اضافه کرده مجدد تفت میدهیم تا کمی نرم شوند.نصف خمیر پیتزا را به شکل مربع باز کرده روی آن سس گوجه فرنگی زده پنیر میپاشیم و فلفل دلمه ای,قارچ,سینه مرغ را روی پنیر ریخته مجددا پنیر میپاشیم.
۳- باقی خمیر پیتزا را به اندازه خمیر اولی به شکل مربع باز میکنیم و به صورت نواری برش میدهیم.اما یک سانت مانده به انتهای خمیر را برش نمیدهیم.
۴- هویج را آب پز کرده به شکل نواری برش میزنیم.فلفل دلمه ای و بادمجان را نیز نواری میبریم و در کمی روغن سرخ میکنیم تا نرم شود.در خمیر یک در میان نوارها را برداشته و در جهت مخالف قرار میدهیم.
۵- روی خمیر فلفل دلمه ای گذاشته نوار ها را به جای خود برمیگردانیم
۶- سپس نوار های ردیف دوم را براشته روی خمیر بادمجان گذاشته مجدد نوار ها را در جای خود میگذاریم
۷- دوباره خمیر های ردیف اول را برداشته هویج را روی خمیر قرار داده نوار ها را بر میگردانیم و اینکار را تا تمام شدن خمیر انجام میدهیم
۸- در انتها خمیر شطرنجی را روی خمیر حاوی مواد پیتزا قرار میدهیم و هر دو خمیر را به هم میچسبانیم.زرده تخم مرغ را کمی با چنگال میزنیم و روی خمیر شطرنجی را زرده تخم مرغ زده
۹- و پیتزا را در فری که از قبل با ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۳۰دقیقه قرار میدهیم تا بپزد.
سایر نکات
برای داخل پیتزا میتوانید از مواد دلخواه خود استفاده کنید یا اندازه مواد را کم و زیاد کنید.بعد از پخت ۵دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی پیتزا هم طلایی شود.مدت پخت در فرها متفاوت است,ممکن است زمان پخت کم یا زیاد شود.برای این پیتزا از خمیر جادویی استفاده شده است.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
یه عصرونه فوق العاده که برای پذیرایی از مهمونتون گزینه مناسبیه👌
بعلاوه که کلی خوشمزست😍😋
مواد لازم:👇
کره یا مارگارین 125 گرم در دمای اتاق
1 فنجان روغن
1 فنجان شیر گرم
1 فنجان ماست
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
1 بسته مخمر خشک یا یک ق
1 قاشق چایخوری شکر
آرد 6 یا 6.5 لیوان
1 عدد زرده تخم مرغ برای رومال
فنجان به حجم 125 میلی لیتر
لیوان به حجم 200 میلی لیتر
مواد داخلی:👇
250 گرم پنیر فتا
فلفل دلمه ای 1 عدد
کمی جعفری
طرز تهیه:👇
همه مواد را به غیر از آرد داخل ظرف مخلوط کنیم ، آرد را کم کم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم خمیر نرم است ، آرد را زیاد اضافه نکنید ، می توانید یک قاشق روغن به آن اضافه کنید و می توانید آن را جمع کنید خمیر را بپوشانید تا هوای آن گرفته نشود و بگذارید حداقل 45 دقیقه بماند ، کمی بیشتر از یک ساعت طول کشید.
من یک سینی درست کردم شما می توانید به هر شکلی که می خواهید آن را شکل دهید ، آن را با دستان خود باز کنید ، پنیر و سبزی و فلفل را درون آن قرار داده و با دادن اشکال مورد نظر ، نیم ساعت روی سینی فر استراحت دهید.
زرده تخم مرغ رویش بریزید.
در فر 200 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شکلات_داغ_اسپایکی_آمریکایی
مواد لازم
شیر نارگیل ۱/۲ فنجان
شیر ۱/۲ فنجان
دارچین کمی
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
شكر ۱/۲ قاشق سوپ خوری
شكلات (نیمه شیرین) ۱۰۰ گرم
خامه (شیرین و زده شده) ۱ فنجان
جوز هندی (رنده شده) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا شیرنارگیل و شیر را در یک تابه کوچک با هم مخلوط کرده و بروی حرارت بگذارید تا بجوشند . خلال دارچین و سپس وانیل را به آن بیفزایید .
۲- شکر سرخ و پس از آن شکلات را نیز به مخلوط اضافه کرده و دائم هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود . سپس آن را از روی حرارت برداشته و در چهار فنجان بریزید . روی آنها خامه ریخته و سپس سرو کنید .
نوش جان 💖
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_بروله_فرانسوی
تخم مرغ 4 عدد
خامه ی پرچرب 2 لیوان
شکر 4 قاشق
وانیل
نمک
قبل از شروع تهیه ی این دسر خوشمزه ابتدا فر را تا دمای 170 درجه ی سانتی گراد یا 350 درجه ی فارنهایت گرم کنید.
4 عدد تخم مرغ را شکسته و زرده ها را از سفید کاملا جدا کنید.
در ظرف دیگری چند پیمانه شکر را به همراه وانیل و نمک بریزید و خامه را به آن اضافه کنید. کمی به آرامی هم بزنید و توجه داشته باشید که اینکار را به دقت انجام دهید تا خامه شل نشود. حال ظرف خامه را به مدت 2 دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا شکر در آن به خوبی حل شود.
بعد از اینکه خامه را از مایکروفر درآوردید کمی به آرامی آن را هم بزینید تا از حل شدن شکر در آن مطمئن شوید.
حال به سراغ ظرف تخم مرغها رفته و آنها را فقط جهت یکنواخت شدن بهم بزنید. سپس آنها را به مخلوط خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
کرم بروله را در داخل ظرفهای سرامیکی دسر بریزید و آنها را در دیس فر چیده و کمی آب داغ در کف دیس بریزید. کم بروله باید به مدت 40 دقیقه در دمای 170 درجه ی سانتی گراد داخل فر قرار گیرد
نوش جان 💖
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
درست کردن ماست قالبی,مواد لازم برای تهیه ماست قالبی
طرز تهیه ماست قالبی
مواد لازم برای تهیه ماست قالبی :
ماست یک لیوان و نیم
خامه صبحانه دو قاشق
پودر نعنا خشک مقداری
پودر گل محمدی مقداری
پودر شوید خشک مقداری
نمک به میزان لازم
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
آب برای حل کردن ژلاتین یک سوم لیوان
آب لبو چند قطره به دلخواه
طرز تهیه ماست قالبی :
ابتدا ژلاتین را داخل آب بن ماری می کنیم و وقتی از گرما افتاد با بقیه مواد مخلوط می کنیم و با همزن کمی هم می زنیم تا صاف و یکدست باشد و داخل قالب می ریزیم.
دو ساعت داخل یخچال می گذاریم و از قالب در می آوریم.
در آخر فرو رفتگی های قالب را با قلم مو و آب لبو رنگ کردم.
از ماست ترش استفاده نکنید.
می توانید به دلخواه یک حبه سیر را هم داخل آن ریز رنده کنید.
می توانید انواع بورانی را با همین روش قالبی درست کنید مثل بورانی لبو یا بورانی اسفناج. برای بچه ها بسیار جذاب است.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش پخت #مرغ_با_نوشابه😳☝️☝️
وقتی روغن نداری👌
💞کلیــک کنیــد💞👇
⇒🍉 🥝⇐
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
طرز تهیه خورشت #ترشه_کباب
خورشت ترشه کباب جز غذاهای فوق العاده خوشمزه و لذیذ شمالیه که خوشبختانه مواد اولیه اش خیلی راحت در دسترسه. ابتدا ۳تکه مرغ، یدونه پیاز رو که خوردش کردیم، کمی روغن، نمک، فلفل، زرچوبه و پودر دارچین رو داخل قابلمه میریزیم. حالا داخل قابلمه حدود دو لیوان آب جوش میریزیم و درش رومیبندیم و اجازه میدیم تا مرغ ها با حرارت متوسط گاز بپزن. وقتی مرغ ها پختن و طبعا آب مرغ هم کمی کمتر شد مرغ هارو از آبشون در میاریم. حالا داخل یه قابلمه به اندازه کافی روغن میریزیم و همه اطراف مرغ هارو توش سرخ میکنیم. سپس ۳تا گوجه فرنگی خورد شده رو هم سرخ میکنیم، حالا ۲قاشق غذاخوری رب رو سرخ میکنیم، حالا آب مرغ رو به رب سرخ شده اضافه میکنیم. بعد مرغ های سرخ شده، آبغوره و زعفرون دم کرده رو هم اضافه کرده و خورشت رو تست میکنیم در صورتی که نمک یا فلفل اضافی هم احتیاج داشت بهش میزنیم و بعد حرارت رو ملایم کرده و در قابلمه هم میذاریم تا مرغ ها مزه سس رو بگیرن و سس هم غلیظ بشه. در پنج دقیقه نهایی گوجه هارو هم به خورشت اضافه میکنیم. در نهایت خورشت رو با سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده و سرو میکنیم … نوش جان
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯