eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
#چیکن_استروگانف ✍مواد لازم مرغ 500 گرم خامه صبحانه یک عدد پیاز یک عدد متوسط قارچ 500 گرم نمک و روغن به مقدارلازم ✍طرز تهیه ابتدا پیاز ها رو خرد کنید و در روغن تفت بدید. ترجیح من اینه که هیچ نوع ادویه ای اضافه نمیکنم به این غذا. حتی زردچوبه. ولی شما با سلیقه خودتون امتحان کنید. قارچ ها رو ورقه ای خرد کنید. مرغ رو هم خرد کنید بعدش مرغ ها رو که خرد کردیم اضافه میکنیم به پیاز ها و تفت میدیم تا زمانی که رنگ مرغ ها کاملا تغییر کنه و تقریبا پخته بشه. در این مرحله قارچ ها رو اضافه میکنیم و خیلی کم هم میزنیم و بلافاصله خامه رو هم اضافه میکنیم. خامه رو که اضافه کنید با قارچ ها کمی آب میندازه. ولی نگران شل شددن موادتون نباشید. چون کمی که از داغی بیفته کاملا قوام میگیره. میتونید تا حدود یک ربع بذارید تا خامه کاملا به خورد مواد بره. چون ما قارچ رو تر و تازه دوست داریم معمولا نمیذارم خیلی روی حرارت بمونه و در حد سه چهار دقیقه و قبل از شل شدن قارچ از حرارت برشون میدارم. به همین راحتی چیکن استروگانوف خوشمزه ما آماده اس. معمولا با پاستا یا سیب زمینی سرخ شده سرو میشه. بعضی جاها هم دیدم با برنج خورده میشه! من امتحانش نکردم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#دیزاین_سالاد 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
سلامی گرم با عطر گـل و به لطافت لبخند خدا برایتان چیده‌ام تـا روزتـان بخیر دلتان شاد و زندگیتان هر لحظه زیباتر شود #سلام_صبحتون_بخیر😍 💞 @fast_food 💞
#چیکن_استروگانف ✍مواد لازم مرغ 500 گرم خامه صبحانه یک عدد پیاز یک عدد متوسط قارچ 500 گرم نمک و روغن به مقدارلازم ✍طرز تهیه ابتدا پیاز ها رو خرد کنید و در روغن تفت بدید. ترجیح من اینه که هیچ نوع ادویه ای اضافه نمیکنم به این غذا. حتی زردچوبه. ولی شما با سلیقه خودتون امتحان کنید. قارچ ها رو ورقه ای خرد کنید. مرغ رو هم خرد کنید بعدش مرغ ها رو که خرد کردیم اضافه میکنیم به پیاز ها و تفت میدیم تا زمانی که رنگ مرغ ها کاملا تغییر کنه و تقریبا پخته بشه. در این مرحله قارچ ها رو اضافه میکنیم و خیلی کم هم میزنیم و بلافاصله خامه رو هم اضافه میکنیم. خامه رو که اضافه کنید با قارچ ها کمی آب میندازه. ولی نگران شل شددن موادتون نباشید. چون کمی که از داغی بیفته کاملا قوام میگیره. میتونید تا حدود یک ربع بذارید تا خامه کاملا به خورد مواد بره. چون ما قارچ رو تر و تازه دوست داریم معمولا نمیذارم خیلی روی حرارت بمونه و در حد سه چهار دقیقه و قبل از شل شدن قارچ از حرارت برشون میدارم. به همین راحتی چیکن استروگانوف خوشمزه ما آماده اس. معمولا با پاستا یا سیب زمینی سرخ شده سرو میشه. بعضی جاها هم دیدم با برنج خورده میشه! من امتحانش نکردم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کاپ_کیک_هویج ✍مواد لازم آرد 200 گرم روغن مایع 120 گرم تخم مرغ 2 عدد شکر 175 گرم مغز گردو 1/2 لیوان دارچین 2 قاشق چایخوری هویج 200 گرم بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری ✍طرز تهیه روغن و شکر را داخل کاسه ای بریزید و چند دقیقه با همزن بزنید سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود ، در این مرحله هویج های رنده شده و گردوهای خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و نمک را مخلوط و چند بار الک کنید سپس به مایه کیک اضافه نمایید و ارام و در یک جهت مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود. داخل قالب های کاپ کیک ( یا کپسول های کاغذی مافین ) را چرب کنید و تا نصف هر قالب از مایه کیک پر کنید سپس داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 – 40 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید. پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس با خامه زده شده تزیین و سرو کنید. نکته ها : دمای تخم مرغ ها باید به دمای اتاق رسیده باشد بعد اضافه شود ، میتوانید کیک را ساده سرو کنید یا بجای خامه از عسل ، پودر پسته و نارگیل و … استفاده نمایید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#برگر_مرغ_رژیمی مرغ بدون استخوان و بدون پوست 900گرم پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری پیاز یک عدد پودر سوخاری 60 گرم آب ۴-۶ قاشق چای خوری نمک و فلفل به میزان دلخواه ابتدا چربی های مرغ را بگیرید و آن را تا اندازه ای که زیاد خرد نشود، چرخ کنید. سپس مرغ ریز چرخ شده را درون یک کاسه بریزید و سپس به آن نمک، نان خرد شده یا پودر سوخاری، فلفل، پیازهای ریز شده، پودر سیر و آب اضافه کنید آن را با دستان خود با هم خوب مخلوط کنید. این مخلوط در این مرحله حالت چسبندگی ندارد، به همین دلیل آن را به مدت یک ساعت درون یخچال بگذارید. بعد از یک ساعت، مخلوط را به قطعات ضخیم در اندازه های یک همبرگز به تعداد 10 الی 12 تایی تقسیم کنید. حالا مقدار کمی روغن درون ماهی تابه بریزید و دمای آن را بر روی متوسط و یا کم تنظیم کنید. سپس هر همبرگر مرغ را به مدت ۶-۴ دقیقه در هر طرف و یا تازمانی که پخته شود درون ماهی تابه سرخ کنید. همبرگر شما آماده است و می توانید موادی را که دوست دارید و یا احساس میکنید که غذای شما را خوش طعم می کند به آن بیافزایید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوووووه .... اینو ببییین😍👆👆 قول میدم تا فردا حتما حتما خودتم امتحانش میکنی 😁 سیب زمینی سرخ کرده مجلسی #گل_رز🌹 #ترفند_آشپزی 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#موس_بيسكوييت_وكارامل ي دسر فوق خوشمزه🌸🌸🌸🌸 مواد لازم پودر ژلاتين اق غ اب ١/٣پيمانه شير عسلي يك قوطي بيسكوييت پتي بور پودر شده ١٢٠گرم خامه صبحانه دو عدد٢٠٠گرمي جمعا٤٠٠گرم طرز تهيه قوطي شير عسلي رو تو ي قابلمه بزرگ پر از اب سه ساعت ميجوشونيم و توجه داشته باشيد اب قابلمه كم نشه چون قوطي نبايد از اب بيرون بمونه بعد اجازه بديد تا قوطي به دماي محيط برسه در اين حالت شير عسلتون كاراملي ميشه. ژلاتين را با اب سرد بنماري كنيد. شير عسل كارامل شده رو در كاسه بريزيد و بيسكوييت پودر شده رو اضافه كنيد خامه را كمي هم بزنيد تا ي دست بشه و به شير عسلي و بيسكوييت اضافه كنيد بعد ژلاتين ماري شده از حرارت افتاده رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم در قالب دلخواه ريخته و سه ساعت در يخچال ميزاريم تا خودش رو بگيره 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#كوبيده_مرغ ✍مواد لازم ترکیب ران و سینه یا فیله و سینه مرغ چرخ شده سینه خالی استفاده نکنید. پیاز و سیر میکس شده و پاپریکای تازه یا دلمه قرمز و سبز چرخ شده ، نمک و فلفل سیاه و قرمز پاپریکا و زردچوبه ، آب زعفران ✍طرز تهيه خوب ورز بدید دو ساعت داخل یخچال بمونه اگه تو فر میپزید یه استکان کوچیک روغن داخل گوشت بریزید تابه مستطیل نچسب رو چرب کنید داخلش پهن کنید و خط بندازین روشو فویل بکشید داخل فر ۱۹۰ نیم ساعت. بعد نیم ساعت فویل رو بردارین گریل روشن کنین تا سطحشم برشته بشه بعد از فر خارج کنین روش ترکیب کره آب شده و آب زعفران بزنین. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#خوراک_مرغ_ولوبیاسبز ✍مواد لازم شش عدد مغز ران مرغ (قسمت بالای ران مرغ) معادل یک کیلوگرم یک چهارم قاشق مربا خوری زعفران دو کاسه ماست خوری لوبیا سبز دو عدد پیاز متوسط دوازده عدد آلو دو عدد سیب زمینی متوسط چهار عدد هویج متوسط ✍طرز تهیه دو عدد پیاز را برش زده، ته یک قابلمه می‌چینیم سپس شش عدد مغز ران مرغ (قسمت بالای ران مرغ)، چهار عدد هویج متوسط، دو کاسه ماست خوری لوبیا سبز درشت خرد شده، 12 عدد آلو خورشتی، زعفران آب کرده و کمی نمک را در قابلمه ریخته، دو لیوان آب اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم برای دو ساعت بپزد تا مواد پخته شده و نصف آب آن تبخیر شود. هویج پخته را از قابلمه درآورده، برش می‌زنیم. دو عدد سیب زمینی متوسط را برش زده، به خوراک اضافه می‌کنیم تا خوراک برای نیم ساعت دیگر بپزد و آب آن تبخیر شود. اکنون خوراک و هویج برش خورده را در ظرف کشیده تا آماده پذیرایی شود. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#شامي 😋 ✍مواد لازم گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم سیب زمینی ۲۰۰ گرم (۲عدد متوسط) پیاز متوسط ۱عدد تخم مرغ ۱عدد سبزی خشک معطر ۲-۳ قاشق (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله) رب گوجه یک قاشق چایخوری نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم ✍طرز تهیه سیب زمینی رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. پیازو رنده کردم و بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه. بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
🌸صبح یعنے یک بغل عطر خدا 🍃صبح یعنے شادے و صلح و صفا 🌸صبح یعنے بلبلان در باغ عشق 🍃نغمه خوانِ شادے و از غم جدا 🌸سلام صبحتون بخیر. روزتون پر از نشاط و انرژی😍 💞 @fast_food 💞
#تارت_بیسکویت_وخامه ✍مواد لازم بیسکویت شکلاتی ۱۵ عدد سفیده تخم مرغ ۳ عدد بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری خامه فرم گرفته ۲ لیوان میوه فصل جهت تزئین ✍طرز تهیه سفیده تخم مرغ را با همزن برقی کاملا” هم می زنیم تا پف کرده و از ظرف جدا نشود سپس بیکینگ پودر را به آن اضافه میکنیم و مجددا” هم می زنیم تا کاملا” صدفی شود. بیسکویتها را کاملا” پودر می کنیم و به مخلوط سفیده و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر کاملا” یکدست شود. قالبی به قطر ۲۴ سانتیمتر انتخاب کرده و کف آن را کمی چرب می کنیم و خمیر را کف قالب می ریزیم و درون فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می پزیم. لایه کیکی حاصل را از قالب خارج می کنیم تا کاملا” خنک شود. خامه فرم گرفته را روی ابن لایه می ریزیم و با میوه های فصل به سلیقه خودمان تزئین می کنیم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#تزیین_سوپ 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کباب_گوشت_اسپانیایی ✍مواد لازم گوشت گوساله 1 کیلو گرم 3 حبه سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تخت برگ 1/3 فنجان آب لیمو فشرده تازه 1/ قاشق چایخوری فلفل سیاه فلفل قرمز تازه جعغری خرد شده ✍مواد لازم برای سس کباب: 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی 2 قاشق غذاخوری سرکه 1/3 فنجان روغن زیتون نمک 1½ قاشق چایخوری ✍طرز تهیه چربی ها را به طور کامل از گوشت جدا کنید و ترکیب گوشت، سیر، جعفری، آب لیمو و فلفل را در یک کاسه غیر فلزی ریخته و درب آب را به خوبی بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سس کباب را با مخلوط فلفل قرمز - فلفل هندی - سرکه - روغن و نمک تهیه کنید و گوشت ها را بعد از سیخ زدن به سس اماده شده آغشته کنید و بر روی کباب پز با دقت بپزید. بهترین زمان پخت برای این نوع کباب 25 الی 30 دقیقه است. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کوکو_شیرین ✍مواد لازم سیب زمینی متوسط ۲عدد تخم مرغ ۵عدد شکر ۱ق غ داخل مواد کوکو گلاب کمتر از نصف لیوان هل ۱ ق م کره ۱۰۰ گرم وانیل کمی زعفرون دم کرده کمی طرز تهیه شیره ۲/۵ لیوان شکر ۱ لیوان آب نصف لیوان کمتر گلاب زعفرون به مقدار لازم ✍طرز تهیه سیب زمینی ها رو پخته میکنیم ، بعد خوب میکوبیم و تخم مرغها رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. سپس گلاب، زعفرون و هل و وانیل و شکر رو بهش اضافه میکنیم و با همزن ۵ دقیقه میزنیم. بعد داخل ماهی تابه( سایز ماهی تابه ۱۶در ۲۲ سانت) نچسب کره میریزیم و مواد رو میریزیم ، در تابه رو ۵ دقیقه میزاریم تا رویه کوکو هم خودشو بگیره، با حرارت متوسط. بعد از پنج دقیقه در تابه رو بردارید و برش بزنید و از اون رو کنید تا طرف دیگه کوکو سرخ بشه. بعد شربت داغ رو در سه مرحله بهش اضافه کنید ، هر مرحله ۵ دقیقه طول میکشه و در آخر برای تزیین روش من زرشک و خلال پسته و گردو رو در شیره سرد نیم ساعت گذاشتم بعد روی کوکو ریختم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
سلام😊✋ صبحتون_به_نور_خدا_بخیر✨☕😊🙏🌸 سر تون سلامت 💪 زندگیتون پُر مهر💞 دلتون شاد😍 ┄┅┄┅✶●✶┄┅┄┄ 🎀 @banouvaneh 🎀
#حلوای_اروميه😋 ✍مواد لازم یک لیوان نشاسته (ترجیحا خانگی باشه) سه لیوان آب دو لیوان شیره انگور دو قاشق غذا خوری گلاب و یا میتونید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید در صورت تمایل نصف لیوان شکر نصف لیوان گردو باز اگه خواستین میتونین کم زیادش کنید ✍طرز پخت همه موادو میریزم توی قابلمه مناسب هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن بعد روی شعله ملایم گاز هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه در این مرحله شعله گازو کم میکنیم هم میزنیم تا خوب طلایی رنگ بشه به اصطلاحی سرخ بشه و یه خورده هم سفتر از فرنی بعد توی ظرف و یا قالب مورد نظر ریخته با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستین تزیین کنین. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#مرغ_قالبی؛ شیک برای مهمانی 😋 ✍مواد لازم تخم مرغ ۳عدد خامۀ صبحانه ۱۰۰ گرم آرد سوخاری ۵۰ گرم سس خردل ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم کره ۲۵ گرم قارچ خرد کرده ۵۰۰ گرم سینه مرغ چرخکرده ۵۰۰ گرم ✍طرز تهیه زرده و سفیدۀ تخم مرغ را از هم جدا کنید. آن گاه زرده را با خامه، آرد سوخاری، سس خردل، نمک و فلفل مخلوط کنید و اندکی هم بزنید. سپس در تابۀ مناسبی کره بریزید و قارچ را کمی تفت دهید و کنار بگذارید تا خنک شود. اینک سینه مرغ و قارچ را به مخلوط زرده بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. سفیدۀ تخم مرغ را نیز هم بزنید تا فرم بگیرد و بعد به آرامی به مواد بیفزائید و خوب مخلوط کنید. اکنون قالب مستطیل به ابعاد ۲۵×۱٠را چرب کرده، کف و دیوارۀ آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد را داخل قالب بریزید و روی آن را فویل بکشید و درون سینی بزرگتری قرار دهید و تا نصفه آب بریزید و به روش بن ماری در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد بمدت تقریبی ۴۵ دقیقه بپزید. یادآوری👇👇 در صورت تمایل یک عدد فلفل دلمه ای قرمز را ریز نمایید و هنگامی که مرغ را اضافه کردید فلفل را بیفزایید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
ژله خامه ای😍😍 🍜طرز تهیه اول داخل قالب رو آب گردوندم و داخل فریزر گذاشتم تا تگری بشه بعد دو بسته ژله با رنگ و طعم دلخواه (من از ژله انگور استفاده کردم) رو با دو لیوان آبجوش مخلوط کردم و روی بخار کتری گذاشتم تا شفاف بشه بعد کنار گذاشتم تا کاملا خنک وهم دمای محیط بشه. یک ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با ۴_۳ قاشق آب مخلوط کردم و روی بخار کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف بشه یه بسته خامه صبحانه رو با یه لیوان شیر هم دمای محیط مخلوط کردم تا خامه کاملا داخل شیر باز بشه و یکدست بشه وژلاتین حل شده رو به خامه وشیر اضافه کردم و مخلوط کردم بعد به ژله خنک شده اضافه کردم و داخل قالب که جنسش پلاستیکیه ریختم و۵_۶ساعت داخل یخچال گذاشتم وبعد کناره های ژله رو با کارد از قالب جدا کردم و چند دقیقه داخل آبجوش زدم وتو ظرف سرو برگردوندم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرازی 3سوته 😋 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#شامی_فلفل_کبابی ✍مواد لازم گوشت چرخ شده پیاز رنده شده یک عدد فلفل کبابی یکی دو عدد خیلی ریز خورد شده تخم مرغ یک عدد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه سماق نصف قاشق غذاخوری ✍طرز تهیه فلفل ها رو روی شعله ی گاز کباب کنید و ریز خورد کنید حالا همه مواد رو با هم مخلوط کنید و کمی ورز بدین و مثل کتلت تو دستتون شکل بدین و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید و از تابه بردارین. حالا دو قاشق رب گوجه رو داخل همون روغن تفت بدین حدودا دو لیوان آب جوش اضافه کنید سپس شامی ها رو داخل سس گذاشته، کمی آبلیمو، نمک و فلفل بزنید و اجازه بدید نیم ساعت روی شعله بمونه تا جا بیفته. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. این شامی رو هم میتونید با کته سرو کنید هم با نون، البته چنتا فلفل کبابی و سیب زمینی سرخ شده هم که باشه عالیتره. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 3سوته 😍 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از خلاقانه
خوشبختی نگاه خداست، در این صبح زیبا دعا میکنم، خدا، هیچوقت چشم ازتون برنداره روز و روزگارتون پراز موفقیت وزندگیتون درپناه خدا صبحتون بخیر و سرشارازبرکت وشادی 🎨 @khalaghaneh
✅مربای هویج گل رز😋 ✍ مواد لازم: شکر = ۲ ل آب= ۱ ل گل رز هویج= به مقدار لازم 🍜 طرز تهیه: اول پوست هویج ها رو میگیریم، سعی کنید از هویج های درشت استفاده کنید تا گل های بزرگتری داشته باشید با پوست کن هویج رو به صورت ورقه های نازک برش میدیم بعد روی اون آب جوش میریزیم تا نرم بشن بعد از چند دقیقه شروع میکنیم به پیچیدن ورقه ها به شکل گل رز و در انتها، اونا رو با خلال دندون فیکس میکنیم آب و شکر رو مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا دونه های شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کنه حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم بجوشه و قوام بیاد بعد از قوام اومدن شیره گل ها رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم یک ربع تا بیست دقیقه بسته به اندازه گل ها، بجوشه تا گل های هویجی بپزن بعد حرارت رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم خنک بشن بعد خلال دندون ها رو در میارم و داخل ظرف میچینیم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
🌸🌸سبزی_پلو_با_ماهی برنج رو چند ساعت قبل خیس میکنیم و سبزی شامل:تره، جعفری، شوید، گشنیز ب نسبت مساوی و خیلی کم شنبلیله خرد کرده سیر تازه را هم نگینی خرد میکنیم و وقتی برنج کمی مانده به آبكش شدن بود سبزی و سیر رو اضافه میکنیم یک جوش که زد آبكش میکنیم. ماهی رو با نمک. فلفل .پیاز . سیر و اب لیمو حداقل 5 ساعت مزه دار کردم بعد داخل مواد سوخاری زدم و سرخ کردم. پودر سوخاری ماهی شامل ( ارد سه ق غ، پودر گوجه یک ق چ .پودر تخم گشنیز نصف ق چ، پودر زیره سیاه یک سوم ق چ، پودر سیر یک ق چ، زردچوبه یک ق چ، دارچین یک سوم ق چ، نمک و فلفل 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
کوکو کدو سبز و سیب_زمینی ۳ عدد سیب زمینی متوسط رو ابپز کردم وگذاشتم خنک بشه ورنده کردم یک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم دو عدد کدو سبز بزرگ را خوب شسته و با پوست رنده ریز کردم دوتا تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وپودر سیر بهش اضافه کردم و۲ قاشق ارد سوخاری اضافه کردم وخوب مخلوط کردم ودستمو کمی خیس کردم وشکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم فقط اول یه طرف کوکو باید خوب سرخ بشه بعد برش گردونید وطرف دیگشو سرخ کنید اگه دیدید موقع سرخ کردن وا میره یکی دو قاشق ارد به مایه کوکو اضافه کنید دیگه اصلا وا نمیره 🚦نکته: یه کاسه اب بغل دستتون بزارید و دستتونو حتما خیس کنید و کوکو رو شکل بدید سیب زمینی باید کاملا خنک باشه مایه کوکو رو نیم ساعت تو یخچال بذارید روغن کاملا داغ بشه وبعد کوکو رو تو تابه بذارید... 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل آبادان 😋 نخود 300 گرم.  پیاز 1 عدد. یک عدد سیب زمینی متوسط. سیر3 حبه. فلفل سیاه1 قاشق چاای خوری. ادویه مرغ و ماهی جلال آباد. تخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل). نمک به میزان لازم. . حدود 24 ساعت نخود هارو در آب قرار بدید تا کامل نرم باشند و نفخ اونها گرفته بشه ،بهتره که چندین بار در این زمان آب رو عوض کنید یک سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه ، سپس چند حبه سیر و دو عدد پیاز رو خورد می‌کنیم و به همراه نخوددر دستگاه مخلوط کن همه مواد رو باهم ترکیب می‌کنیم تا مثل قسمتی که در کلیپ هست بشه سپس مواد رو با دست مخلوط می‌کنیم و یک عدد تخم مرغ و ادویه جات که شامل نمک فلفل و بقیه ی ادویه ها که ما در این کلیپ از ادویه ی مرغ و ماهی جلالی آبادان استفاده کردیم ، مواد رو کاملا باهم مخلوط می‌کنیم تا یک دست بشه سپس از قالب های مخصوص فلافل که جهت جلوگیری از چسبیدن مایع اون رو در آب قرار میدیم استفاده می‌کنیم و‌اون رو سرخ می‌کنیم تا طلایی بشه ، سپس با موارد دلخواه خودتون میتونید این غذای خوشمزه رو‌میل کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی #سفره_آرایی 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#سالاد_كلم_با_ذرت_گوجه_گيلاسي انواع سالاد_كلم هميشه مورد استقباله و تقريبا در كنار تمام غذاها سرو ميشه،هم فست_فودها و هم غذاهاي ايراني. طرز تهيه:يك ليوان كلم بنفش باريك خلالي شده+يك ليوان كلم سفيد+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+سه چهارم ليوان ذرت پخته يا كنسروي+نصف ليوان خيار نيم دايره اي خرد شده : اين مواد رو مخلوط كنيد،حالا براي #سس ،سه ق مايونز+دو ق آبليموي تازه+يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل سياه+يك حبه سير رنده شده يا كمي پودر سير رو تركيب و به سالاد اضافه كنيد،اجازه بديد يك ربع تا نيم ساعت داخل يخچال بمونه و موقع سرو كمي ساقه پيازچه خرد شده روش بريزيد