eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
36.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از بنر
پنج گیاه معجزه گر در درمان کرونا 👌👌 مرگ و میر کرونا در خانواده به صفر برسون👌 پیشگیری و درمان آسان با پنج گیاه در دسترس👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3062104090C6065449606 از دست نده👆👆
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
فوری 🚫 وام ۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومانی بانک ملت ۳۶ ماهه مخصوص تمام اقشارجامعه بدون نیاز به معدل ثبت نام🔰 https://eitaa.com/joinchat/2166292511C78e8bc130a
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم کولی ،گردو خورد شده ۲۵۰ گرم،سبزی محلی (چوچاق،خالواش،گشنیز،نعناع) نیم کیلو -سبزی های معادل اگر به سبزی محلی دسترسی ندارین (جعفری،ریحان،گشنیزو جعفری) ،آبغوره یک استکان،شکر در صورت تمایل یک قاشق،نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه کافی . برای پخت اول مغز گردو رو مثل فسنجون میذارید دو ساعت روغن بندازه . سبزی رو خورد و سرخ کرده با ابغوره به خورشت اضافه میکنیم.یه ساعت برای پخت کافیه . کولی رو داخل روغن سرخ کرده با خورشت سرو میشه البته با پلو نوش جان 💝 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
صبحتون سرشار ازانرژی مثبت وزندگیتون پرازصمیمیت خدایابرای عزیزانم سلامتی، دلخوشی، عاقبت بخیری و رزق و روزي فراوان مقرربفرما دلهاشون شاد زندگی هاشون قشنگ لبهاشون خندون روزی هاشون پرازخیر وسفره هاشون پر ازبرکت بگردان
هدایت شده از ذاکرین
برترین پخش شد😱🔞❌ سر گردانی که در خانه با ها می اندازد😱🔞🔞🔞📵 دیدن این 🎥کلیپ گرفته شده از این صحنه محدودیت سنی دارد 👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca 🎥بچه مچه❌🔞📵👆👆 تا از سنجاق بر نداشتم کلیک کن👆👆
هدایت شده از ذاکرین
سلام من یک زن مذهبی هستم و شوهری مذهبی دارم🌷 مدتی بود شوهرم از روابط راضی نبود😌 و باعث شده بود هرروز دعوا و جدال داشته باشیم😩 کارمون دیگه به جدایی میخواست برسه😭 و دلیلشم این بود که من خیلی می‌کشیدم ازش😌 و برام سخت بود خواسته هاشو برآورده کنم تااینکه ی بار یکی از دوستان مذهبی ام این کانالو بهم معرفی کرد🤫 از وقتی که تو این کانال عضو شدم شوهرم ازم 👇👇 فقط خانوما وارد بشن❌ بدون سانسور🚫 https://eitaa.com/joinchat/3100901390C6b2378356a https://eitaa.com/joinchat/3100901390C6b2378356a پیشنهاد می کنم شما هم عضو بشین واقعا 😇😍👆👆
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کافیه برش های زیگزاگی بلند روی خیار ایجاد کنید. با یه کارد نوک تیز البته زیاد کارد رو عمیق فرو نبرید هر چقد زیگزاگ ها باریک تر و بلند تر باشن نتیجه کار بهتر میشه بعد اروم خیار رو از هم باز کنید . سیب ها رو حلقه حلقه برش بزنید و بعد با کاتر ستاره یا گل چهار پر قالب بزنید . سیب رو به نوک سیخ چوبی وصل کنید و انتهای سیخ رو در خیار فرو ببرید و بعد داخل لیوان گذاشته و لیوان رو از انار پر کنید به همین راحتی بچه ها من امتحان کردم تا سه چهار ساعت هم سیب ها سیاه نشدن اما اگه میخواید سیب ها اصلا تغییر رنگ ندن کافیه یک ق غ شکر رو با نصف فنجون اب حل کنید و بعد یک ق مرباخوری ابلیمو بهش اضافه کنید و این شربت رو با بری به سیب ها بمالید . ابلیموی موجود در شربت از سیاه شدن سیب ها جلوگیری میکنه نوش جان 💖 🥒🍅🥒🍅🥒🍅🥒 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
23.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: نشاسته: نصف لیوان آب سرد:یک لیوان و نیم شکر: نصف لیوان( میتونید مقدارشو بیشتر یا کمتر کنید بستگی به طعم ژله داره) روغن : یک سوم لیوان ژله : یک بسته گلاب : 3 ق غ طرز تهیه: نشاسته رو با آب سرد مخلوط کرده ،ژله و شکر رو هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا ذرات نشاسته کاملا حل بشه. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم. وقتی کمی غلیظ شد گلاب رو اضافه میکنیم و کمی بعد روغن رو اضافه میکنیم و هم چنان هم میزنیم. وقتی دیدیم مواد از ظرف کاملا جدا میشه یعنی به غلظت کافی رسیده و از روی حرارت برمیداریم.میریزیم تو هر قالبی که دوست داشتیم کمی که سرد شد توی پودر نارگیل میغلتونیم. میشه مواد رو توی ظرفی که سلفون کشیدیم هم بریزیم مدت سه ساعت توی یخچال قرار بدیم بعد توی ظرف برش میزنیم و توی پودر نارگیل بغلتونیم. اگر مواد با حرارت بالا و زمان کم بپزه بوی خامی نشاسته از بین نمیره و پخته نمیشه و مزه خوبی پیدا نمیکنه. پس برای رسیدن به نتیجه دلخواه حتما زمان بزارید. 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من برای اینکه ژله هام سفت تر بشه اب سرد رو نصفه میریزم ولی شما میتونید همون یه لیوان اب سرد بریزید برای تزیین هم هندوانه رو اسکوپ زدم و روی ژله گذاشتم نوش جان 🌺 🍧🍉🍧🍉🍧🍉🍧 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
موادلازم دانه انار ۱ونیم لیوان لبو نیم پز ۱عدد سایزمتوسط آب انار ۲تا۳ لیوان سرکه ۱/۴لیوان پودر گلپر نصف ق چ پودر گشنیز ۱ ق چ سیاه دانه ۱ ق چ سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم طرزتهیه ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده(ساطوری شده)بهش اضافه میکنیم حدود ۲دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضاف میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه.درظرف در بسته ودر یخچال نگهداری میکنیم باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم نوش جان 💖 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯