#کیک_دبل_چاکلت 😋
✍ ۳عدد تخم مرغ درشت همدمای محیط را با یک لیوان شکر (البته من یک لیوان به اندازه یک بندانگشت خالی ریختم) وکمی وانیل باهمزن خوب بزنید تا کاملا حجیم وکرم رنگ شود.
سپس یک لیوان شیر ولرم، از نصف لیوان کمی بیشتر روغن مایع وحدود ۱۵۰گرم شکلات اب شده را اضافه کنید وخییلی کم باهمزن مخلوط کنید.
درنهایت طی دو سه مرحله مخلوط سه بارالک شده ۲لیوان ارد، نصف لیوان پودرکاکائو، یک ق چ اندازه گیری سرپر بیکینگ پودر وکمی نمک را اضافه وبه آرامی با لیسک یکدست کنید اگر گوله اردی وجود داشت با دور کند همزن درحد یکی دو دور مایه رایکدست کنید.
درون قالب سایز ۲۲ کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را بصورت دورانی ریخته ، اگر درون مایه حباب هوا وجود داشت یکی دو بار آرام به سطح کار بکوبید و سپس درفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود سی تاچهل وپنج دقیقه پخت بدین، پخت کیک راچک کنید به سیخ چوبی چیزی نچسبید خارج کنید، زیاد ازحد نگذارید بمونه خشک میشه، سپس تزیین کنید، میزان شکلات اب شده را میتونین بیشترم بریزید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از 🎀بانوانه🎀
IE.control..tv-v55-.apk
7.28M
با دانلود این اپ 👈👈
گوشی موبایل خود را به کنترل تلویزیون تبدیل کنید
با قابلیت اتصال به تمامی تلویزیون ها و تجهیزات هوشمند 🖥📲 ⚫️
#دونات
آرد تقریبا 2 پیمانه ونیم (تا جایی که خمیر به دس نچسبه)این مقدار تقریبیه
خمیر مایه فوری1.5قاشق غذاخوری
شکر 2/3پیمانه
شیر 1پیمانه
کره 60گرم
تخم مرغ 1عدد
نمک 1/3ق چ
وانیل کمی
روغن مایع سرخ کردنی
طرز تهیه:شیروکره وتخم مرغ رابیرون از یخچال میگذاریم تا بامحیط تقریبا هم دما شوند واز حالت سرد یخچالی درآیند.
شیر ولرم رادر ظرف شیشه ای مناسبی ریخته و1 ق شکر را درآن حل میکنیم خمیر مایه را روی آن میپاشیم وبا قاشق فقط یک دور آن راهم میزنیم میگذاریم گوشه ای بماند نیازی به پوشاندن در ظرف نیست بعد از چند دقیقه خمیر مایه کف میکند.آرد و الک میکنیم تو یه ظرف شکر و کره و وانیل و نمک و تخم مرغ هم میزنیم تا یه مقدار یکدست شه بعد شیرو خمیر مایه رو بهش اضافه میکنیم و بعد کم کم آرد و اضافه میکنیم اگر خمیر هنوز به دست میچسبد قاشق قاشق آرد اضافه کنید آرد اضافه خمیر شما رو سفت میکند.خمیر را کاملا ورز داده تا یکدست شود وداخل یک کاسه چرب دردار گذاشته ودر محیط آشپزخونه بزارید تا حجمش دوبرابر شه.سینی مناسبی رو آرد پاشی کرده وخمیر رو به چونه های 40 گرمی تقسیم کرده وروی سینی گذاشته وروش رو با پارچه بپوشونید به مدت 45 دقیقه (توی سینی با فاصله بچینید )میبینید که چونه ها حجمشون زیاد شده با یک قالب دونات قالب میزنیم وتوی ظرف گودی روغن را داغ کرده ودوناتها رو داخل روغن بندازید تا هر دوطرفش سرخ شه حرارت رو اصلا اصلا زیاد نکنید تا مغز پخت شن .
با این دستور دوناتهای فوق العاده خوشمزه ای دارید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
🌸🌸سبزی_پلو_با_ماهی
برنج رو چند ساعت قبل خیس میکنیم و سبزی شامل:تره، جعفری، شوید، گشنیز ب نسبت مساوی و خیلی کم شنبلیله خرد کرده سیر تازه را هم نگینی خرد میکنیم و وقتی برنج کمی مانده به آبكش شدن بود سبزی و سیر رو اضافه میکنیم یک جوش که زد آبكش میکنیم.
ماهی رو با نمک. فلفل .پیاز . سیر و اب لیمو حداقل 5 ساعت مزه دار کردم بعد داخل مواد سوخاری زدم و سرخ کردم.
پودر سوخاری ماهی شامل ( ارد سه ق غ، پودر گوجه یک ق چ .پودر تخم گشنیز نصف ق چ، پودر زیره سیاه یک سوم ق چ، پودر سیر یک ق چ، زردچوبه یک ق چ، دارچین یک سوم ق چ، نمک و فلفل
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
کوکو کدو سبز و سیب_زمینی
۳ عدد سیب زمینی متوسط رو ابپز کردم وگذاشتم خنک بشه ورنده کردم یک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم دو عدد کدو سبز بزرگ را خوب شسته و با پوست رنده ریز کردم
دوتا تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وپودر سیر بهش اضافه کردم و۲ قاشق ارد سوخاری اضافه کردم وخوب مخلوط کردم ودستمو کمی خیس کردم وشکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم فقط اول یه طرف کوکو باید خوب سرخ بشه بعد برش گردونید وطرف دیگشو سرخ کنید
اگه دیدید موقع سرخ کردن وا میره یکی دو قاشق ارد به مایه کوکو اضافه کنید دیگه اصلا وا نمیره
🚦نکته:
یه کاسه اب بغل دستتون بزارید و دستتونو حتما خیس کنید و کوکو رو شکل بدید
سیب زمینی باید کاملا خنک باشه
مایه کوکو رو نیم ساعت تو یخچال بذارید
روغن کاملا داغ بشه وبعد کوکو رو تو تابه بذارید...
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل آبادان 😋
نخود 300 گرم.
پیاز 1 عدد.
یک عدد سیب زمینی متوسط.
سیر3 حبه.
فلفل سیاه1 قاشق چاای خوری.
ادویه مرغ و ماهی جلال آباد.
تخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل).
نمک به میزان لازم.
.
حدود 24 ساعت نخود هارو در آب قرار بدید تا کامل نرم باشند و نفخ اونها گرفته بشه ،بهتره که چندین بار در این زمان آب رو عوض کنید یک سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه ، سپس چند حبه سیر و دو عدد پیاز رو خورد میکنیم و به همراه نخوددر دستگاه مخلوط کن همه مواد رو باهم ترکیب میکنیم تا مثل قسمتی که در کلیپ هست بشه سپس مواد رو با دست مخلوط میکنیم و یک عدد تخم مرغ و ادویه جات که شامل نمک فلفل و بقیه ی ادویه ها که ما در این کلیپ از ادویه ی مرغ و ماهی جلالی آبادان استفاده کردیم ، مواد رو کاملا باهم مخلوط میکنیم تا یک دست بشه سپس از قالب های مخصوص فلافل که جهت جلوگیری از چسبیدن مایع اون رو در آب قرار میدیم استفاده میکنیم واون رو سرخ میکنیم تا طلایی بشه ، سپس با موارد دلخواه خودتون میتونید این غذای خوشمزه رومیل کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#چغرتمه
خورشت خوشمزه گیلانی
✍ابتدا تکههای مرغ را با نمک و فلفل و زعفران مزهدار کنید. پیاز را تفت داده مرغ را اضافه کرده و تفت دهید.
زردچوبه، فلفل و رب هم با مرغ تفت دهید. کمی آب ریخته و بگذارید مرغ بپزد. در ظرفی دیگر پیاز خرد شده را تفت دهید و زردچوبه اضافه کنید.
سپس دو تا سه تخم مرغ همزده را اضافه کرده و مدام هم بزنید تا پخته و گلوله شود. کمی زعفران هم بریزید. ده دقیقه قبل از سرو، تخم مرغ را به همراه آب نارنج یا آبغوره به مرغ اضافه کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ران_مرغ_سوخاری
✍برای درست کردن این مرغهای سوخاری خوشمزه دو کار میشه کرد. اول از همه رونهای کوچیک انتخاب کنید. بزارید حدود یک ربع بپزه. بیشتر بپزه بافت مرغ از بین میره یا خام درست کنید😊😊
مرغها رو از شب قبل مزه دار کنید. من با نمک و فلفل و زعفرون و پیاز خلال از شب قبل گذاشتم موند. تو یه ظرف آرد یه ظرف دو عدد تخم مرغ و یه ظرف پودر سوخاری پانکو جدا گانه بریزد.
داخل آرد من پودر پیاز، نمک ، فلفل قرمز، پاپریکا، پودر کرفس، نعنا ریختم. ابتدا مرغ داخل آرد بغلطونید. بعد داخل تخم مرغ در آخر پودر سوخاری بزنید.
وقتی همه رو آماده کردید. داخل روغن نسبتا زیاد با حرارت ملایم سرخ کنید. اگه مرغ خام باشه با حرارت کم کامل میپزه. بهتره چند برش روی مرغ بدهید تا مغزش کامل بپزه.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#حلوا_شکلاتی🍫🍫🍫
😄مواد لازم
آرد 250 گرم
آرد نخودچی 135 گرم
کره 70گرم
روغن جامد 75گرم
شکلات 180 گرم
دارچین و هل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
پودر قند 150 گرم
بادام خورد شده یا خلال 1پیمانه
شکلات و خلال بادام و پسته برای تزیین.
✍طرز تهیه
آرد را تفت دهید تا از خامی درآید و آرد نخود تف دهید با همون آرد و کره و روغن جامد را اضافه کنید و خوب در آنها تفت دهید تا بوی ارد نخود هم درآید از حرارت بردارید.
بعد پودر شکر را اضافه کنید و هل و دارچین خوب مخلوط کنید و شکلات را که بن ماری کرده اید اضافه کنید و بادام را مواد داخل سینی و یا قالب لبه دار بریزید و بزارید یخچال ببنده و در آخر روشو شکلات بدین و با خلال آجیل تزیین کنید و برش دهید.
شکلات را ریز ریز اضافه کنید تا حلوا زیادی شل نشه میتونید بجای بادام از هر مغز دیگه ای استفاده کنید ، بهتره از شکلات درجه یک و آرد نخود خوش عطر استفاده کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁 #تخم_مرغ ابری 3سوته
ایده ی خوشگل و خوشمزه مخصوص صبحانه😋🍳
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh