eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
شامی بلغور مواد لازم برای۲ نفر بلغور جو یا گندم ۲۵۰ گرم پیاز بزرگ ۱ عدد موسیر خرد شده ۱ قاشق غذا خوری جعفری ریز شده ۲ قاشق غذا خوری پنیر صبحانه سفید رنده شده ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد آب مرغ ۱ لیوان روغن مایع به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ۱- بلغور را پاک کرده، شسته و خیس می کنیم. پس از چند ساعت آب آن را خالی می کنیم و با یک لیوان آب مرغ و کمی نمک حدود نیم ساعت روی حرارت کم می پزیم تا آب آن خوب کشیده شود. ۲- سپس می گذاریم بلغور سرد شود. بعد پیاز را رنده می کنیم و موسیر و جعفری را ریز خرد می کنیم و به بلغور می افزاییم. ۳- سپس پنیر رنده شده را هم می ریزیم و تخم مرغ ها را داخل آن می شکنیم و با مواد مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. از مواد کم کم بر می داریم و داخل روغن سرخ می کنیم. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســــلام 🌿صبح زیبای پنجشنبه بخير 🌸آخر هـفته تون بی نظیر 🌿عشق و‌ زیبایی طبیعت 🌸گوارای وجودتون بـاد 🌿گذر ثانیـه های 🌸عمرتون توام با آرامش 🌿خیر و برکت و مهربانی 🌸روزتـون قـشنگ 🌿دلتون شـاد شـاد 🌸عاقبتتون بـخیر ❄️☕️❄️☕️❄️☕️❄️☕️
😋😋😋☝️☝️☝️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمیر باقلوای آماده کره ۱۵۰ گرم مغزیجات (گردو،پسته، بادام،...)۱۵۰گرم پودر قند(پودر شکر هم میشه)۵۰ گرم پودر هل یک قاشق چایخوری پودر دارچین نصف قاشق چایخوری مواد لازم برای شهد: شکر یک لیوان آب ۳/۴ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان زعفران دو قاشق غليظ جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری(یا آبلیمو یک ق چ) 🌈اول شهد رو آماده میکنیم ، آب وشکر رو روی حرارت قرار میدیم تا شکر کامل حل بشه ، بعد زعفرون و گلاب و جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حدود ۴ دقیقه بعد از روی حرارت برمی‌داریم و میذاریم تا خنک بشه. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
24.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش كتلت ماش خوشمزه و مقوي ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️☝️😋 🍊🍋🍌🍍 🍻 🍷 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍😍☝️☝️ یه ساندویچ ترد و فوق العاده با ساندویچ ساز 😉😉😉😋☝️☝️☝️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از بنرهای رائفی پور
دختر داری و هر روز موهاش #شلخته_اس 😢 جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐 منم که اهل این #قری_بازیا نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍 .http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
🚫بخون که مو به تنت سیخ میشه واقعیت های بسیار تأسف آور🤦‍♂ 🔥🔥 اگر شما هم. فکر میکنید ویروس کرونا یک توطئه جهانیه حتما یه سری اینجا بزنید حقایقی وحشتناک ولی واقعی در مورد کرونا 👇🤦‍♂🔥🔥 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/198377496C4839f7bcf3
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۷راز و فوت خوشمزگی و روغن سیاه انداختن و خوشمزه شدن قورمه سبزی: ❌همیشه تره بیشتر باشه تره ۵ واحد: ۵۰۰ گرم'گشنیز ۱ واحد: ۱۰۰ گرم تا حداکثر ۱۵۰ گرم-جعفری ۳ واحد : ۳۰۰ گرم-شنبلیه یک هشتم واحد: ۵۰ گرم یا حداکثر ۱۰۰ گرم-برگ چغندر یا اسفناج ۱ واحد ۱۰۰ گرم (دلخواه)-کمی برگ سیر (دلخواه) ❌داخل گوشت یک تکه استخوان و دنبه باشه ❌آب داغ به خورشت اضافه کنید تا چربی گوشت دربیاد ❌چند حبه سیر عطر و طعم خورشت رو بینظیر میکنه ❌شنبلیله ساطوری رو خوب تفت بدید و ۱ق‌غ نعنا خشک بهش اضافه کنید و به خورشت اضافه کنید یا از شنبلیله خشک استفاده کنید که تو عط و رنگ قورمه سبزی غوغا میکنه ❌نیم ساعت آخر پخت ۱ق‌غ رب انار اضافه کنید رنگ روغن خورشت رو سیاه میکنه ❌زمان پخت کمتر از ۵ ساعت نباشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : سیب زمینی متوسط ۲ عدد نمک ۱ قاشق مربا خوری زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری زعفران به مقدار لازم طرز تهیه: 1. سیب زمینی رو رنده درشت میکنیم ، در آب سرد به مدت 15 دقیقه میزاریم و بعد آبکش میکنیم.(سعی کنید آب سیب زمینی ها را کاملا بگیرید و برای این کار میتوانید با پشت قاشق کمی فشار دهید.) 2. کف قابلمه روغن میریزیم و سیب زمینی را با زعفران ، زردچوبه و نمک با مخلوط میکنیم و کف قابلمه پهنش میکنیم. 3. اجازه میدیم دو الی سه دقیقه خودشو بگیره بعد برنجمون رو میریزیم.(من برای زیبایی بیشتر ته دیگم، سیب زمینی ای را ورقه ای بریدم، با کاتر قنادی قلب سایز بزرگ، قالب زدم. آنها را در کف قابلمه به شکل گل چیدم و بعد رویشان سیب زمینی رنده شده ریختم.) 4. حدودا 45 دقیقه نیازه تا ته دیگ کاملا پخته و برشته بشه. 5. در آخر برنج رو سرو کرده و ته دیگ رو قالبی درمیاریم.(من برنج و ته دیگم رو باهم دیگه قالبی در آوردم که برای این کار باید برنج رو قبل از دم گذاشتن کم کم روی ته دیگ بریزید و هر بار با پشت کف گیر آن را فشرده کنید.) نکته: 1. اگر دوست دارید برنجتون کاملا سفید باشه و رنگ زرد ته دیگ رو به خودش نگیره باید صبر کنید ته دیگ کمی سرخ شود و بعد برنج را رویش بریزید. (در این صورت ته دیگ پر رنگ تری خواهید داشت) 2. اگر مایلید که برنجتون رنگ زعفرونی ته دیگ رو به خودش بگیره باید برنج رو بلافاصله روی سیب زمینی های رنده شده ای که هنوز سرخ نشده اند بریزید.(در این مدل ته دیگ کمرنگ خواهد شد) ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯