eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: گوشت چرخکرده 150 گرم فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده جعفری 1 پیمانه زرشک به مقدار لازم تخم مرغ 6 عدد 2عددآبپز 4عدد خام پیاز 2عدد متوسط آرد 2قاشق غذاخوری سیر 1عددخلالی نمک فلفل زغفران کاری طرز تهیه ابتدا پیاز رو سرخ کرده گوشت رو بهش اضافه میکنیم تفت میدیم فلفل دلمه ای سیر به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز توی مواد گوشتی رنده میکنیم. برای رول جعفری ابتدا 2قاشق آرد را با 1قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4عددتخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم یک عدد پیاز هم توش رنده میکنیم باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول توش میریزیم در تابه رو میزاریم اجازه میدیم خودش رو بگیره سرخ بشه بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم. نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
شکلات تلخ 110 گرم کره 110 گرم شکر 3/1 پیمانه 75 گرم آرد 4/1 پیمانه یا 40 گرم تخم مرغ 2 عدد نمک 1 پینچ شکلات رو روی بخار آب حل کنید و کره رو بهش اضافه کنید(از روی حرارت بردارید تا کره با گرمای شکلات حل بشه) در ظرف دیگری تخم مرغ و شکر را بزنید تا کرم رنگ و سبک شود . مخلوط شکلات را به تخم مرغ ها اضافه کرده به هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد و نمک را اضافه کرده و به حالت دورانی مخلوط کنید . مواد را در فنجان هایی که با کره چرب کردید بریزید این کیک رو در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد و مدت زمان 10 دقیقه درست کنید اگر زمان پخت را بیشتر کنید دیگه کیک شما حالت روان نخواهد داشت و یک کیک شکلاتی خیس خواهید داشت(که البته بسیار خوشمزه ست) بعد از این مدت فنجان ها را خارج کرده و کیک را به صورت گرم سرو کنید . این مقدار مواد برای چهار نفر کافیست نوش جان 💖 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم نخود ولوبیا چیتی رویهم یک پیمانه عدس یک پیمانه رشته آش ۳۰۰گرم ۳عدد چغندر متوسط پیاز داغ و نعنا داغ تعدادی آلوی سیاه و برگه زردآلو (قیسی) شیره انگور قرمز سرکه انگور سیر داغ کمی نعنا داغ چغندر خرد شده و نخود و لوبیا و عدس را می پزیم که رنگ قرمزی چغندر باعث خوشرنگی حبوبات میشه. آلو و قیس و پیاز داغ را داخل اش میریزیم و میزاریم نیم پز بشه. بعد رشته را اضافه میکنیم که بپزه . بعد از پخت رشته , سرکه و شیره انگور قرمز (ملایر) رو به اون اصافه می کنیبن. شیره انگور به مقدار یک ملاقه ( مقدارش به اندازه آش ) بستگی داره اگر نداشتید اشکالی نداره. اونایی که طعم ترش ترش دوست دارن فقط سرکه می ریزن و اونایی که طعم ترش و شیرین سرکه را با کمی شیره یا شکر مخلوط کرده داخل آش میریزن که چند جوش بزند . بعد در ظرف مناسب ریخته با نعنا داغ و پیازسرخ کرده و سیر سرخ شده تزئین میکنیم. نوش جان 💖 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
برای درست کردن این شیرینی ها میتونین از هر اسانس یا طعم دهنده ای که دوست دارین استفاده کنین و کاملا بستگی به سلیقتون داره مواد لازم تخم مرغ ۱عدد پودر قند ۲/۳ لیوان کره یا روغن صاف قنادی ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱/۳ لیوان بیکینگ پودر ۱ ق چ آرد ۲ لیوان وانیل نوک ق چ همه ی مواد به جز آرد و بیکینگ پودر را داخل ظرفی میریزیم و با چنگال یا همزن مخلوط میکنیم بعد هم بیکینگ پودر را اضافه میکنیم و درآخر آرد را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد حالا خمیر را ۴ قسمت کنید به یک قسمت پودر پسته و به یک قسمت زعفران دم کرده و به یک قسمت هم نسکافه و کمی کاکائو که در آب جوش مخلوط شده به خمیر اضافه کنید خمیر ها را باز کنید و با کاتر دلخواه قالب بزنید و در سینی کاغذ انداخته شده و در فر با درجه حرارت درجه۱۵۰ که قبلا گرم شده به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید روش پخت روی گاز : شعله پخش کن را روی شعله متوسط میزاریم داغ بشه بعد تابه را رویش قرار بدین و درش را دمکنی بزارید به مدت ۲۰ دقیقه بماند تا آماده شود نوش جان 💖 🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡
آرد قنادی 3 پیمانه بیکینگ پودر 2 ق چ شکر 1 پیمانه کره 200 گرم تکه تکه شده تخم مرغ 1 عدد بزرگ وانیل 1 ق چ رنگ قرمز خوراکی به مقدار لازم آرد و بیکینگ پودر را در کاسه ای ریخنه و کنار بگذارید. کره و شکر را با هم زن میزنیم تا مانند کرم شود تخم مرغ را اضافه کرده هم میزنیم سپس وانیل را اضافه میکنیم. و بعد از آن مواد خشک را کم کم اضافه می کنیم. هنگامی که خمیر آماده شد رنگ قرمز را اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر قرمز را به اندازه 2 تا 3 سانت پهن کرده و با قالب قلبی قالب میزنیم. قلبها راداخل کیسه فریزر قرار داده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت از قبل گرم می کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و کوکی ها را با فاصله از هم در فر قرار می دهیم. کوکی ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که کف آنها طلایی شود در فر قرار دهید. سپس روی توری سیمی خنک کرده . این کوکی ها را به مدت 3 روز در ظرف در بسته می توانید نگهداری کنید نوش جان 💝 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
طعم خوشمزه شیک و مجلسی مواد لازم آرد سفید ۱کیلو گرم کره ۳۰۰گرم روغن جامد یا مایع ۲۰۰ گرم نثار (پودر قند ) ۴۰۰گرم پودر هل۱قاشق مربا خوری پودر زنجبیل ۱قاشق غذا خوری گردو خرد شده ۳۰۰ گرم طرز تهیه آرد رو در تابه ای الک کرده روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین بره بعد از روی شعله برداشته کره و روغن را میریزیم کاملا با هم مخلوط میکنیم بعد از ۱۰ دقیقه نثار الک شده را اضافه میکنیم دوباره کاملا مخلوط میکنیم در آخر گردو ی خرد شده و زنجبیل و هل را میریزیم مخلوط میکنیم بعد با قالب دلخواه قالب میزنیم.( میتونید به جای گردو از بادام استفاده کنید) میتونید داخل قالب سیلیکونی بریزید و ی ساعت داخل یخچال بزارید و بعد از قالب خارج کنید نوش جان 💖 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
مواد لازم گوشت مرغ یا گوشت گوسفندی خورشتی نیم کیلو پیاز یک عدد هویج پنج تا شش عدد زعفرون به مقدار لازم الو خورشتی دویست گرم یا شش تا هفت عدد رب یک قاشق غذا خوری اب غوره یا لیمو و شکر بسته به ذائقه کم یا زیاد بریزید طرز تهیه: ابتدا پیاز رو خرد کنید و کمی تفت بدید مرغ یا گوشت را اضافه کنید و توی پیاز تفت بدید کمی زردچوبه بزنید و یک قاشق رب را اضافه کنید تا به همراه مواد تفت بخوره .مقداری اب بریزید و زمان بزارید تا مرغ یا گوشت شما پخته بشه بعد هویج ها را خلال ریز یا درشت کرده در روغن تفت میدیم اخر سر کمی زعفران اب شده اضافه میکنیم و وقتی گوشت ما پخته شد بهش اضافه میکنیم کمی که هویج ها جوشید بهش ابغوره و شکر را اضافه میکنیم و الوهایی که از قبل خیس کردیم .و میذاریم تا خورشت کاملا جا بیفته و مزه ها در هم ادغام بشن نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
سر بیوه جوان چه گذشت ؟؟ شب گذشته من و فریده در خانه‌ باهم بودیم و یکی از دوستانم به نام بهرام هم مهمان ما بود. بعد از خوردن شام احساس کردم سرم گیج می‌رود ... متنشو گذاشتیم تو لینک زیر ولی خیلی وحشتناکو دردناکه😢😰 اگ تحمل خوندنشو نداری نیا🚫 ادامه ماجرا(زیر ۱۸ سال نیان🔞)👇 http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شخصی از عارفی پرسید: انسان بیدار بمیرد به بهشت میرود؟ عارف در پاسخ فرمود: پرسش های بی معنا نپرس! بیداران به بهشت نمیروند، بلکه هر کجا که بروند، بهشت هم به دنبالشان میرود. •🍂🌷🍁🌷🍂• ─┅─═ঊঈ💚ঊঈ═─┅┅┅┅─ 🌺درود بر شما 🌸صبح زیبایتان عالی 💕امروزتان سرشار از آرامش 🌸مهر، دوستی و صداقت 💕نشان انسانیت در زندگیست 🌸امروز برای شما آرزو دارم 💕نگاه پروردگار یکتا 🌸توجه، مهر، لبخند 💕و برکت بی پایانش 🌸همیشه همراهتان باشد
مرغ رو به زعفرون ونمک آغشته وتو روغن داغ با شعله ی متوسط رو به زیاد سرخ کنید، مرغ رو خارج کنید وتو‌ همون تابه پیاز سرخ کنید،ادویه کاری،فلفل سیاه،زردچوبه و سیر رو اضافه کنید وتفت بدید،بعد یک ق غ رب رو هم اضافه کنید و تفت بدید،مرغ ها رو به پیاز سرخ شده اضافه کنید بعد از سه دقیقه دو لیوان آب اضافه کنید، بعد از ۱/۵ ساعت یک پیمانه انار دون شده(ملس یا ترش)دو ق غ رب انار(ملس یا ترش)،۱۰ عدد آلو بخارای خیس خورده رو اضافه کنید و زمان بدین تا مرغ بپزه و آب غذا به رو غن بیفته،(حدود یک تا ۱/۵ ساعت) نوش جان 💖 🍱🍗🍱🍗🍱🍗🍱
طرز تهیه بادمجونا رو پوست گرفتم ورنده زدم وفوراً ابشو گرفتم ویه پیازرنده زدم ونمکو فلفل زرچوبه وپودرسیرم به هم ریختم وهمه موادو مخلوط کردم وتخم مرغو در ظرفی جدا زدم ومخلوط مواد بالا کردم ودر اخر کمی بیگنکپودرم ریختمودر اخر داخله تابه با روغن داغ پهنش کردم وقتی یه طرفش سرخ شد برگردندم طرف دیگشم سرخ شدو این سری چون بادمجوم خام بود کمی بیشتر سرخشون کردم وآماده سرو وتزیین میشه . این سری کوکوم رژیمتر از سریع قبلی شده چون بادمجونش خام بود وسریه قبلی بادمجونش سرخ کرده بود وکمی روغن بیشتر برد. حالا بعضیاا مواقعه میشه سیب زمینی هم رنده کنیم وآبشو با دس بگیریم با بادمجون رنده زده مخلوطش کنیم ولی من بادمجونو بیشر دوست دارم نوش جان💖 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
کیوی خرد شده و شکر وانیل را با نصف لیوان اب روی حرارت قرارمیدهیم تا 5-6 دقیقه بجوشه، سپس از روی حرارت برمیداریم میگذاریم سرد شود. پودر ژله کیوی را با دو لیوان آب جوش بن ماری میکنیم تا کامل حل شود . کیوی جوشیده را رو میکس می کنیم تا پوره شود. پودر ژله را به کیوی اضافه می کنیم. سپس بستنی یاخامه رقیق شده را اضافه نمایید و با مواد مخلوط کنید در اخر دسر را در قالب موردنظرریخته و در یخچال قرار دهید بمدت 5ساعت تا کاملا ببندد نوش جان 💖 🥝🥮🥝🥮🥝🥮🥝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد اولیه شکر 50گرم وانیل 1 ق چ گردو خرد شده 100گرم شکلات سفید 300گرم شیر 150 میلی لیتر طرزتهیه : شیر و شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت کم حل کنید تا زمانیکه شکر کاملا حل شود و بجوشد. از روی حرارت بردارید و شروع به هم زدن کنید تا حرارت خود را به تدریج از دست دهد. سپس شکلات رنده شده را ذوب کرده و به شیر و شکر ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد گردو و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. مایه شکلاتیمون آماده هست. شکلات را در قالب شکلات بریزید و روی سطح آن را صاف کنید و بگذارید خنک شود سپس بمدت 2_3ساعت در یخچال قرار دهید. زمانیکه کاملا خنک شد آنرا از قالب جدا کنید. نوش جان 💖 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم برای پایه بیسکویت جو دوسر یا معمولی : ۲ بسته (۱ بسته بیسکوئیت ساده و یه پسته کاکائویی استفاده میکنم) کره : ۱۰۰ گرم ‌‌مواد لازم برای فیلینگ پنیری پنیر : ۴۰۰ گرم(یا ۲۰۰ گرم لبنه و ۲۰۰ گرم سفید یا ۴۰۰ گرم پنیر لبنه) شکر دانه ریز : ۱ پیمانه تخم مرغ : ۳ عدد خامه : ۱ بسته(۲۰۰ میلی لیتر) نشاسته ذرت : ۲ ق غ خ وانیل : ۱ بسته(۵ گرم) مواد لازم برای سس تمشک یا توت فرنگی تمشک یا توت فرنگی یخ زده : ۲ پیمانه پودر قند : ۴-۵ قاشق غذاخوری طرز تهیه لایه زیری ۱.بیسکویت ها رو پودر و با کره ذوب شده مخلوط کنید. ۲.کف قالب چیزکیک رو کاغذ روغنی بکشید. ۳.بیسکویتا رو خوب فشار بدید و داخلش پهن کنید. ۴.قالبو با فویل بپوشونید و بزاریدش توی یخچال من از قالب دایره ای ۲۰ سانتی متری استفاده کردم. طرز تهیه ۱.شکر و تمشک رو داخل قابلمه بریزید و روی اجاق گاز قرار بدید. ۲.تمشک ها رو مخلوط کنید و هم بزنید تا آبشون تبخیر شه. ۳.وقتی مواد به جوش اومد ظرف ۱ دقیقه حرارت رو خاموش کنید و بذارید سرد شه. ۴.پنیرها رو بزنید تا فرم بگیرین شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدید. ۵.خامه و وانیل رو اضافه کنید. نوش جان 💖 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔴 بوسه بعد از طلاق ♥️ برگه طلاق را امضا کردیم و طلاق انجام شد دیگه تحمل زندگی با یک زن سرطانی رو نداشتم ….. وقتی خواستیم از دفتر طلاق خارج بشیم نسرین یهو اومد جلو بدون مقدمه گفت منو ببوس…. من گیج شده بودم ! نمیدونم هدفش چی بود چون از هم جدا شده بودیم دیگه محرم نبودیم ولی رفتم جلو ازش علت درخواستش رو پرسیدم! گفت تحملشو داری؟؟گفتم آره بگو…گفت..... 🔞ادامه داستان 👇👇جالب رو بخونید http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
مواد لازم برای پایه بیسکویت جو دوسر یا معمولی : ۲ بسته (۱ بسته بیسکوئیت ساده و یه پسته کاکائویی استفاده میکنم) کره : ۱۰۰ گرم ‌‌مواد لازم برای فیلینگ پنیری پنیر : ۴۰۰ گرم(یا ۲۰۰ گرم لبنه و ۲۰۰ گرم سفید یا ۴۰۰ گرم پنیر لبنه) شکر دانه ریز : ۱ پیمانه تخم مرغ : ۳ عدد خامه : ۱ بسته(۲۰۰ میلی لیتر) نشاسته ذرت : ۲ ق غ خ وانیل : ۱ بسته(۵ گرم) مواد لازم برای سس تمشک یا توت فرنگی تمشک یا توت فرنگی یخ زده : ۲ پیمانه پودر قند : ۴-۵ قاشق غذاخوری طرز تهیه لایه زیری ۱.بیسکویت ها رو پودر و با کره ذوب شده مخلوط کنید. ۲.کف قالب چیزکیک رو کاغذ روغنی بکشید. ۳.بیسکویتا رو خوب فشار بدید و داخلش پهن کنید. ۴.قالبو با فویل بپوشونید و بزاریدش توی یخچال من از قالب دایره ای ۲۰ سانتی متری استفاده کردم. طرز تهیه ۱.شکر و تمشک رو داخل قابلمه بریزید و روی اجاق گاز قرار بدید. ۲.تمشک ها رو مخلوط کنید و هم بزنید تا آبشون تبخیر شه. ۳.وقتی مواد به جوش اومد ظرف ۱ دقیقه حرارت رو خاموش کنید و بذارید سرد شه. ۴.پنیرها رو بزنید تا فرم بگیرین شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدید. ۵.خامه و وانیل رو اضافه کنید. نوش جان 💖 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم تخم مرغ دو عدد(دوزرده و یه سفیده) روغن مایع 6ق.غ. ماست یک پیمانه،وانیل نصف ق.چ. بکینگ پودر یک ق.غ. آرد به میزان لازم (معمولا برای گوش فیل از شیر استفاده میکنند ولی من از ماست استفاده کردم چون ماست باعث میشه گوش فیل تردید داشته باشیم ولی شیر کمی خشک می‌کنه گوش فیل ها رو )نکته مهم...... طرز تهیه: تخم‌مرغ ها رو با چنگال خوب بزنید وانیل رو اضافه کرده هم بزنید روغن رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود بعد ماست و بکینگ پودر و اضافه کنید و هم بزنید آردراکم کم بریزید وهم بزنید البته باید ورز بدید... تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر بدست نچسبه و خیلی هم سفت نشه چون موقع سرخ شدن گوش فیلتون خشک میشه پس به اندازه آرد بریزید بعداز ورز دادن روی خمیر رو بپوشانید و در جای گرم بزارید تا ور بیاد..بمدت چهار تا پنج ساعت....هرچه خمیر بیشتر بماند گوش فیل با کیفیت تری خواهد شد ..... بعد خمیر رو به صورت چانه درآورده میزاریم ده دقیقه بمونه و بعدیکی یکی باورد نه باز کرده و شکل میدیم...اولین شکلی که درآوردم گل کوکب بود که وسطش و سفیده تخم مرغ زدم که بهم بچسبن خیلی راحت و آسون ...ودر روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم و در شهد میزاریم دوتا سه دقیقه بمونه ...اگه بقیه رسپی ها رو امتحان نکردید پیشنهاد میدم این گوش فیل خوشمزه رو حتما امتحان کنید نوش جان 💖 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم شکر سه پیمانه گلاب یک پیمانه آب نصف پیمانه پودر ژلاتین ۳ ق غ وانیل نوک ق چ پودر نارگیل یک کیلو پودر شکر نصف پیمانه پودر هل یک ق چ پودر جوز هندی نصف ق چ پسته ویا گردوی نگینی برشته به میزان دلخواه ( ترجیحا سه پیمانه) خلال پسته وبادام برای روی کار به میزان دلخواه طرز تهیه ابتدا آب وگلاب را با هم مخلوط کرده ودر ظرفی میریزیم و روی حرارت میگذاریم .بیست دقیقه روی حرارت ملایم تا جایی که مثل اشک در بیاد شیره آماده است . اجازه میدین شیره سرد بشه وبعد یه ربع با دور تند همزن میزنیم در این مرحله پودر شکر ، پودرنارگیل، هل ، جوز هندی رو با هم مخلوط میکنیم حالا شیره آماده شده رو به مواد اضافه میکنیم و بعد پسته رو به خمیرمون اضافه میکنیم ممکن است تمام شیره استفاده نشود فقط در حدی که خمیرمون به دست بیاد حالا کف سینی رو چرب کرده ومقداری پودر نارگیل کف سینی می پاشیم و بعد موادمونو داخل سینی پهن میکنیم . حالا خلال های بادوم تست شده رو روی گزمون پخش میکنیم و بعد پلاستیک را روی آن انداخته و با وردنه روی آن میکشیم وبعد گزمونو میزاریم داخل فریزر تا ۲ بمونه و بعد برش میزنیم ونوش جان میکنیم نوش جان 💖 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم پیاز: ۵ عدد کوچک سیب‌زمینی: ۷ عدد کوچک سیر: ۳ بته سالم گوجه گیلاسی: ۱۰-۱۲ عدد پنیر و جعفری برای روی کار مواد برای مزه دار کردن گوشت: فلفل قرمز: ۱/۳ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری پودر پیاز: ۱ قاشق چای‌خوری تخم گشنیز: نصف قاشق چای‌خوری زرد چوبه: نصف قاشق چای‌خوری سیر: ۵ حبه جعفری: ۲ قاشق‌غذا‌خوری . دیس رو مثل فیلم بچینید و به مدت ۸۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار بدید، ای کار رو میتونید در یک ماهیتابه و روی گاز (تا زمان پخت سیب‌زمینی) انجام بدید. امیدوارم که لذتشو ببرید نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم پیاز: ۵ عدد کوچک سیب‌زمینی: ۷ عدد کوچک سیر: ۳ بته سالم گوجه گیلاسی: ۱۰-۱۲ عدد پنیر و جعفری برای روی کار مواد برای مزه دار کردن گوشت: فلفل قرمز: ۱/۳ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری پودر پیاز: ۱ قاشق چای‌خوری تخم گشنیز: نصف قاشق چای‌خوری زرد چوبه: نصف قاشق چای‌خوری سیر: ۵ حبه جعفری: ۲ قاشق‌غذا‌خوری . دیس رو مثل فیلم بچینید و به مدت ۸۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار بدید، ای کار رو میتونید در یک ماهیتابه و روی گاز (تا زمان پخت سیب‌زمینی) انجام بدید. امیدوارم که لذتشو ببرید نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
😰 که بعد از خواب میبیند بچه هایی هستند که روی پسرش میکنند‼️ انقد صدقه داد،اما فایده نداشت انقد این خواب ها تکرار و تکرار شد که در آخر متوجه شد گناه پسرش این بود که.... روایتی تکان دهنده که دل ها رو به لرزه انداخت... 👇 https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشبختی، همیشه داشتنِ چیزی نیست. خوشبختی، گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست! «یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است. •🌿🌺☘🌺🌿• ─┅─═ঊঈ🕉ঊঈ═─┅┅┅┅─ درود بیکران بر شما صبحتان زیباتر از گل🌸🍃 آرزومندم که آفریدگار یکتا هدیه دهد به شما🌸🍃 سبدی از شادی‌ های بی دلیل قدم هایی محکم و استوار 🌸🍃 و زندگی سرشار از آرامش