eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.8هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 موادلازم برای قسمت ژله ای: 3 لیوان آب پرتقال نصف استکان شکر 5-3 ق.غ نشاسته طرز تهیه ژله: هر سه مواد بالا را به هم مخلوط کرده و میپزیم. بعد از پخت در قالب مورد نظر میریزیم.25 دقیقه داخل یخچال میگزاریم تا لابه نازکی روی دسر تشکیل بشه. مواد لازم برای دسر پرتقال 1 لیتر شیر 1لیوان شکر 3 ق.غ آرد 3 ق.غ نشاسته به مقدار لازم وانیل 1 ق.م مارگارین(کره) طرز تهیه .دسر پرتقال همه مواد بالا را مخلوط کنید و بپزید. بعد از پخت دسرآنرا را روی مواد ژله ای که قبلا درست کردید آرام آرام بریزید. 3-4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.بعد از ساعت نگهداری از یخچال خارج کرده و قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید.
دو لیوان شیر شکر نصف لیوان دو ق غ ارد گندم یک ق غ نشاسته ذرت نصف ق چ وانیل زرده تخم مرغ یک عدد خامه صبحانه 100 گرم پودر قند یک ق غ بیسکوییت پودر شده میوه اول خامه و پودر قند رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.در ظرف دیگر زرده و وانیل رو میزنیم و کنار میذاریم.شیر و ارد و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه کمی از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم .و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد خامه رو بهش اضافه میکنیم.حالا درون ظرف مورد نظر یک لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم روی ان یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خورد کردیم.و به همین ترتیب تا اخر لایه اخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه.من برای تزئین موز رو قالب زدم و از اسمارتیز استفاده کردم.
▫️گوشت چرخکده 200گرم ▫️قارچ ورقه شده 150گرم ▫️پیاز سرخ شده 1عدد ▫️تمبرهندی 1بسته ▫️نمک و فلفل و ادویه ▫️نان لواش به تعداد لازم 🔸اول پیازداغ و گوشت رو خوب تفت میدیم و قارچ رواضافه کرده وقتی اب قارچ جمع شد ادویه و تمبرهندی که تواب جوش ازقبل صاف کردیم روبهش اضافه و میزارم ابش کشیده بشه و لای نان لواش میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم
🥩 😋 ▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه ▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه ▫️سیر رنده شده: دوحبه ▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد ▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری ▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم 🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد. در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود. تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم
🥓ژامبون با تخم مرغ فنجانی 🔻مواد لازم : ▫️ژامبون : ۶ تکه ▫️نان : ۶ تکه ▫️پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه ▫️تخم مرغ : ۶ عدد ▫️نمک و فلفل : به مقدار کافی 🥓طرز تهیه : فر را از قبل روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. درون یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید. درون تابه بزرگی ژامبون ها را به مدت ۵- ۳ دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند. سپس آن ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک کن قرار دهید. نان ها را یا با استفاده از کیک بر به اندازه کف قالب ها برش دهید و آن ها را درون کف قالب ها قرار دهید.تکه های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان ها بپیچانید. در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید. روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخم مرغ بشکنید. قالب را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا حدی که ژامبون ها ترد شده و تخم مرغ ها بپزند، حرارت دهید.
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️چند روش طعم دار کردن مرغ و فریزکردن برا اونایی ک وقت کافی ندارن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارمنی پلو ☺️ ________________ ‌خیلی سال‌های پیش که تو یادت نمیاد بال و کسی نگاه هم نمیکرد. الان هم کبابیش با نوشابه خوب میشه هم اینجوری مثل ارمنی پلو ته‌انداز ‌ مواد لازم: ۱-بال مرغ ۶۰۰ الی ٨۰۰ گرم ۲-برنج ایرانی۴ پیمانه ۳-زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غ ۴-سیر ۲ حبه ۵-لیمو ترش نصف ۱ عدد ۶-نمک، فلفل سیاه به میزان لازم ۷-زست لیمو(رنده پوست لیمو بدون لایه سفید) به میزان لازم ۸-روغن حیوانی یا کره ۲۵ گرم نکات: ۱- بهتره از ظرف پهن برای پخت غذا استفاده بشه، که تعداد بیشتری بال بتونیم کف ظرف بچینیم. ۲- شعله گاز کم باشه. ‌ 👇🏿كانال كارشناس تغذيه👈🏿 ‌‏ ‏👆👆‎ ضرر نداره به خدا لینک لمس کنید مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارمنی پلو ☺️ ________________ ‌خیلی سال‌های پیش که تو یادت نمیاد بال و کسی نگاه هم نمیکرد. الان هم کبابیش با نوشابه خوب میشه هم اینجوری مثل ارمنی پلو ته‌انداز ‌ مواد لازم: ۱-بال مرغ ۶۰۰ الی ٨۰۰ گرم ۲-برنج ایرانی۴ پیمانه ۳-زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غ ۴-سیر ۲ حبه ۵-لیمو ترش نصف ۱ عدد ۶-نمک، فلفل سیاه به میزان لازم ۷-زست لیمو(رنده پوست لیمو بدون لایه سفید) به میزان لازم ۸-روغن حیوانی یا کره ۲۵ گرم نکات: ۱- بهتره از ظرف پهن برای پخت غذا استفاده بشه، که تعداد بیشتری بال بتونیم کف ظرف بچینیم. ۲- شعله گاز کم باشه. ‌ 👇🏿كانال كارشناس تغذيه👈🏿 ‌‏ ‏👆👆‎ ضرر نداره به خدا لینک لمس کنید مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍲سوپ عدس🍲 🍵مواد لازم 100 گرم عدس 2عدد متوسط پیاز 8 عدد متوسط ساقه کرفس 1عدد متوسط گوجه فرنگی 1لیوان شیر 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری کره به میزان کافی نمک و فلفل 🥣طرز تهیه ابتدا عدس را به مدت4 ساعت درآب خیس کنید. پیاز، گوجه فرنگی و ساقه کرفس را کاملاً خرد کنید. کره را روی شعله ملایم ذوب کنید. پیازها را در آن تفت داده و به آن آب، عدس، کرفس وگوجه فرنگی را اضافه کرده و درزودپزبه مدت 12 دقیقه بپزید.زمانی که محتویات سرد شد، آن را صاف کنید و یا با مخلوط کن برقی کاملاً همگن نمائید. ابتدا شیر و سپس نمک و فلفل را به آن افزوده و حرارت دهید. مدت زمان پخت 30 دقیقه است. می توانید زمان سرو کردن، به آن آبلیمو یا اگر دوست داشته باشید نصف پیمانه پیاز اضافه کنید. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
💚باید نوشٺ از علےو جز علے نخواند ✨لعنٺ بہ هر ڪہ جاے علے،غیر را نشاند 💚لب ٺشنہ در هواے وصالش دویده دل ✨2 روز دگر تا غدیر ماند 💚 💚 💚 ♨️ @sedzaker
هدایت شده از ذاکرین
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 😍اعمال روز عید غدیر(1) 🎥 ❌ ❌ ❌ 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید. ♨️ @sedzaker