#سمبوسه_گوشت_قارچ
▫️گوشت چرخکده 200گرم
▫️قارچ ورقه شده 150گرم
▫️پیاز سرخ شده 1عدد
▫️تمبرهندی 1بسته
▫️نمک و فلفل و ادویه
▫️نان لواش به تعداد لازم
🔸اول پیازداغ و گوشت رو خوب تفت میدیم و قارچ رواضافه کرده وقتی اب قارچ جمع شد ادویه و تمبرهندی که تواب جوش ازقبل صاف کردیم روبهش اضافه و میزارم ابش کشیده بشه و لای نان لواش میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم
#فیله_ماهی 🥩 😋
▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه
▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه
▫️سیر رنده شده: دوحبه
▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد
▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری
▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم
🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم
در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد.
در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود.
تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم
🥓ژامبون با تخم مرغ فنجانی
🔻مواد لازم :
▫️ژامبون : ۶ تکه
▫️نان : ۶ تکه
▫️پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه
▫️تخم مرغ : ۶ عدد
▫️نمک و فلفل : به مقدار کافی
🥓طرز تهیه :
فر را از قبل روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. درون یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید. درون تابه بزرگی ژامبون ها را به مدت ۵- ۳ دقیقه حرارت داده که تا حدی، پخته شوند. سپس آن ها را از درون روغن بیرون آورده و روی کاغذ خشک کن قرار دهید. نان ها را یا با استفاده از کیک بر به اندازه کف قالب ها برش دهید و آن ها را درون کف قالب ها قرار دهید.تکه های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان ها بپیچانید. در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید. روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخم مرغ بشکنید. قالب را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا حدی که ژامبون ها ترد شده و تخم مرغ ها بپزند، حرارت دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارمنی پلو ☺️
________________
خیلی سالهای پیش که تو یادت نمیاد بال و کسی نگاه هم نمیکرد.
الان هم کبابیش با نوشابه خوب میشه هم اینجوری مثل ارمنی پلو تهانداز
مواد لازم:
۱-بال مرغ ۶۰۰ الی ٨۰۰ گرم
۲-برنج ایرانی۴ پیمانه
۳-زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غ
۴-سیر ۲ حبه
۵-لیمو ترش نصف ۱ عدد
۶-نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
۷-زست لیمو(رنده پوست لیمو بدون لایه سفید) به میزان لازم
۸-روغن حیوانی یا کره ۲۵ گرم
نکات:
۱- بهتره از ظرف پهن برای پخت غذا استفاده بشه، که تعداد بیشتری بال بتونیم کف ظرف بچینیم.
۲- شعله گاز کم باشه.
👇🏿كانال كارشناس تغذيه👈🏿
👆👆 ضرر نداره به خدا لینک لمس کنید
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارمنی پلو ☺️
________________
خیلی سالهای پیش که تو یادت نمیاد بال و کسی نگاه هم نمیکرد.
الان هم کبابیش با نوشابه خوب میشه هم اینجوری مثل ارمنی پلو تهانداز
مواد لازم:
۱-بال مرغ ۶۰۰ الی ٨۰۰ گرم
۲-برنج ایرانی۴ پیمانه
۳-زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غ
۴-سیر ۲ حبه
۵-لیمو ترش نصف ۱ عدد
۶-نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
۷-زست لیمو(رنده پوست لیمو بدون لایه سفید) به میزان لازم
۸-روغن حیوانی یا کره ۲۵ گرم
نکات:
۱- بهتره از ظرف پهن برای پخت غذا استفاده بشه، که تعداد بیشتری بال بتونیم کف ظرف بچینیم.
۲- شعله گاز کم باشه.
👇🏿كانال كارشناس تغذيه👈🏿
👆👆 ضرر نداره به خدا لینک لمس کنید
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از
@Baboljjonon - سرود ای ماه نجف_۲۰۲۲_۰۷_۱۶_۱۹_۰۷_۵۹_۱۵۷.mp3
7M
#سرود دلنشین و شنیدنی 🌸🌿
ای ماه نجف ...
حاج #حسین_سیب_سرخی
🌙 ویژه #عید_بزرگ_غدیر
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
🍲سوپ عدس🍲
🍵مواد لازم
100 گرم عدس
2عدد متوسط پیاز
8 عدد متوسط ساقه کرفس
1عدد متوسط گوجه فرنگی
1لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
1 قاشق غذاخوری کره
به میزان کافی نمک و فلفل
🥣طرز تهیه
ابتدا عدس را به مدت4 ساعت درآب خیس کنید. پیاز، گوجه فرنگی و ساقه کرفس را کاملاً خرد کنید. کره را روی شعله ملایم ذوب کنید. پیازها را در آن تفت داده و به آن آب، عدس، کرفس وگوجه فرنگی را اضافه کرده و درزودپزبه مدت 12 دقیقه بپزید.زمانی که محتویات سرد شد، آن را صاف کنید و یا با مخلوط کن برقی کاملاً همگن نمائید. ابتدا شیر و سپس نمک و فلفل را به آن افزوده و حرارت دهید. مدت زمان پخت 30 دقیقه است. می توانید زمان سرو کردن، به آن آبلیمو یا اگر دوست داشته باشید نصف پیمانه پیاز اضافه کنید.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از
💚باید نوشٺ از علےو جز علے نخواند
✨لعنٺ بہ هر ڪہ جاے علے،غیر را نشاند
💚لب ٺشنہ در هواے وصالش دویده دل
✨2 روز دگر تا غدیر ماند
#عیدآسمانی💚
#أشهد_ان_علیا_ولےالله💚
#عید_غدیر_برشیعیان_جهان_مبارکباد💚
♨️ @sedzaker
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 #عیدآسمانی
😍اعمال روز عید غدیر(1)
🎥 #موشن_گرافیک
❌ #پیشنهاد_ویژه ❌
❌ #نشر_حداکثری❌
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
♨️ @sedzaker
هدایت شده از
مداحی_آنلاین_گذاشته_خدا_ولایت_رو_دوش_محکم_مرتضی_مطیعی.mp3
6.84M
🌸 #عیدآسمانی
💐گذاشته خدا ولایت رو دوش محکم مرتضی
💐که بالا بمونه تا ابد همیشه پرچم مرتضی
🎤 #میثم_مطیعی
👏 #سرود
👌فوق زیبا
🌷مرجع رسمی #مولودی های روز
♨️ @sedzaker
#ژله_مجلسی
دستور تهیه:
ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و توی لیوان بریزید لیوان رو با یک تکیه گاه کج توی یخچال بذارید وقتی نیم بند شد در حدی که چسبناک بشه بعد پاناکوتا رو بریزید. دستور پاناکوتا رو در ادامه میارم.
پاناکوتا_وانیلی:
شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کنید ، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و اونقدر هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن، از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید
#کتلت_مرغ_با_طعم_پیازچه😍
🍗سینه مرغ پخته ۳ عدد
🥔سیبزمینی پخته ۲ عدد
🌱پیازچه خردشده ۲ عدد
🍀جعفری خردشده یک چهارم پیمانه
🍃زردچوبه یک قاشق چای خوری
🥚تخممرغ ۵ عدد
🍄قارچ ریز خردشده ۴ عدد
🧂روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
🍱🍱🍱طرز تهیه 🍱🍱🍱
🥣در یک کاسه مناسب تکههای مرغ را ریز خرد یا چرخ کنید. آن ها را داخل ظرف غذا ساز هم میتوانید بریزید تا کاملاً خرد شود.
سیبزمینی پخته را هم کاملاً له کنید. بعدآن را داخل کاسه بریزید و با مرغ خوب مخلوط کنید.
قارچهای خردشده را با جعفری خردشده، پیازچه خردشده، زردچوبه و به میزان لازم نمک و فلفل داخل کاسه بریزید.
بهتر است مواد را ریز خرد کنید. تخممرغها را اضافه و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری از مواد را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک بیفزایید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس مقداری از مایه را بردارید و داخل روغن بریزد. حرارت را کم و صبر کنید تا یک طرف سرخ شود، سپس طرف دیگر را برگردانید. این غذا را به شکل کوکو هم می توانید آماده کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست فرانسوی صبحانه
🍞 🍞
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ترافل_کشمش_و_گردو 🍘
🍭تکه های کیک کشمشی: 2 لیوان
🍭کشمش سیاه:نصف لیوان
🍭پودر گردو:نصف ایوان
🍭خامه صبحانه:2 قاشق غذاخوری
🍭موز له شده:3 قاشق غذاخوری
🍬تهیه ترافـــــل کشمش و گردو🍬
🧊ابتدا موز را پوست گرفته خرد کنید و داخل یک کاسه آن را با چنگال خوب له کنید. گردو ها را داخل آسیاب کن بریزید و له کنید تا به شکل پودر در بیاید.کیک ها را خرد کنید موزهای له شده را به آن اضافه نمایید و با هم مخلوط کنید. حالا خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.با مواد بدست آمده توپ های کوچکی درست کنید و آن را در پودر گردو بغلطانید. ترافل های گردویی را داخل یک ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.
🥘بادمجان سوخاری
مواد لازم:
⚪️بادمجان ۲ عدد
⚪️آرد سوخاری ۲ پیمانه
⚪️پنیر پارمزان
⚪️تخم مرغ ۳ عدد
⚪️آرد سفید ۱ پیمانه
⚪️نمک نیم قاشق
⚪️جعفری خرد شده
⚪️روغن سرخکردنی
⚪️سس کچاپ
💭بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی دو یا سه سانتی خرد کنید. یک قاشق نمک به بادمجان ها بزنید و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در آبکش بگذارید تا آبشان گرفته شود. در ظرفی نسبتا گود آرد سوخاری و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را بشکنید و با دو قاشق آب مخلوط کرده، با چنگال بزنید تا یکدست شود. آرد سفید را در ظرفی بریزید. حالا بادمجان ها را به ترتیب ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بزنید. لقمه های بادمجان را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. حال بادمجان ها را در یک ظرف بچینید و روی آنها مقداری جعفری خرد شده بریزید و با سس سرو کنید.
🥔اسنک سیب زمینی
🥐2 عدد سیب زمینی
🥐1 پیمانه شیر
🥐10 گرم مخمر خشک
🥐1 ق.غ فلفل سیاه
🥐1 ق.چ نمک
🥐1 عدد تخم مرغ
🥐300 گرم آرد
🥐1.2 پیمانه پیازچه
🥐1 ق.چ پاپریکا
🧇دستورپخت اسنک سیب زمینی:
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس خوب له کنید.
به سیب زمینی ها، مخمر، شیر، نمک و فلفل و پاپریکا و آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا شبیه خمیر شود، سپس روی ظرف را پوشانده و بگذارید یک ساعت استراحت کند.
به خمیر استراحت کرده، پیازچه ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سپس خمیر را درقیف ریخته و با قیچی به اندازه های دلخواه در روغن داغ زیاد سرخ تقسیم کنید و سرخ کنید.
🥯ساندویچ کوفته مرغ🥯
🥨مواد لازم (2 نفر)
🌯500 گرم سینه مرغ
🌯1.4 پیمانه پنیر پارمسان
🌯6 بزرگ ریحان
🌯5 ق.غ روغن زیتون
🌯1 بسته پوره گوجه فرنگی
🌯2 حبه سیر
🌯1.2 ق.چ پودر پیاز
🌯1.2 ق.چ پودر سیر
🌯1 ق.چ نمک
🌯1 ق.چ فلفل
🌯1 بسته خمیر پیتزا
🌯۵۰ گرم پنیر موزارلا
دستورپخت🍔
ابتدا در خردکن، سینه مرغ را همراه با پنیر پارمسان، ریحان، نمک، فلفل ، پودرسیر، پودر پیاز و در صورت نیاز پودر سوخاری مخلوط کنید و به صورت کوفته ای شکل دهید و در روغن زیتون سرخ کنید
در یک تابه، پوره گوجه را ریخته، به آن نمک، فلفل، آویشن، سیر و روغن زیتون و کمی آب اضافه کنید و خوب حرارت دهید تا وقتی که آب آن گرفته شود و به سس غلظی تبدیل شود
خمیر پیتزا را مطابق فیلم پهن کنید و روی آن از سس تهیه شده بمالید و سپس روی آن موزارلا بریزید و کوفته ها را روی آن قرار دهید
خمیر را به صورتی که کمی از کوفته ها بیرون بماند، ببندید و روی آن را با روغن زیتون خیس کنید و روی کوفته ها پنیر پارمسان بریزید
خمیر را برای مدت 20 دقیقه در دمای 220 درجه سانتی گراد قرار دهید.
42.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ
#خرد_کردن_مرغ
#مرغ_کنتاکی
هر پاکت مرغی که توی فست فود های حرفهای بسته بندی میشه شامل ۱۸ تیکه مرغ هست، که هر مرغ باید ۹ تیکه کنید ، وزن مرغ باید بین ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ باشه ، در دمای بین ۳۲۰ تا۳۸۰ درجه فارنهایت به مدت بین۱۴ تا ۱۶دقیقه پخته میشه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯