#شربت_گل_محمدی
🌸گل محمدی تازه= نیم کیلو
🌸شکر= ۲ کیلو
🌸آب= ۲ لیتر
🌸جوهرلیمو= نوک ق چ
🥣گلبرگ ها رو از گل ها جدا کنید، آب رو داخل کتری یا قابلمه به جوش بیارید
گلبرگ ها رو داخل قابلمه ای بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید
تا آب جوش روی گلبرگ ها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و بیست و چهار ساعت صبر کنید تا عطر و بوی گل محمدی خارج بشه
🔆بعد از بیست و چهار ساعت گلبرگ ها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش کاملا خارج بشه اصلا با دست فشار ندید چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه
حالا شکر رو به آب گل ها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و قوام بیاد و در آخر جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم
🌀رنگ طبیعی این شربت صورتی کمرنگه اگه مایل بودین چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید( من رنگ خوراکی اضافه کردم.
#ژله_ويتريني
خوب اين دسر خيلي راحته ، براي درست كردنش من از ژله الوئه ورا ، انار و بلوبري استفاده كردم.
اول از همه قالبمو چرب كردم بعد يه لايه خيلي نازك از ژله الوئورا ريختم و گذاشتم تو يخچال نيم بند بشه بعد اناناس و هلو رو چيدم و با قاشق يه مقدار از ژله آلوئه ورا رو روشون ريختم تا براي لايه بعدي كه ميريزم جاي ميوه ها ثابت بشه و تكون نخورن و دوباره گذاشتمش تو يخچال كمى كه نيم بند شد بقيه ژله آلورا را روش ريختم و در نهايت رديف هاي بعدي رو با ژله انار و بلوبري كه بجاي اب سردشون از يه ليوان بستني وانيلي استفاده كردم، گذاشتم.به همين آسونى به همين خوشمزگي !!
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیزاین
بریم سراغ تزیین بغل غذا که شاید بخش مهمی از خود غذا باشه و چه بسا کمتر ازونم نباشه🤔....اصولا تزیین غذا و یا حتی دورچین تاثیر خیلی زیادی داره که طرف مقابل به اشتها بیاره..
دوستان برای نرم شدن بعد برش زدن تو اب و نمک بگذارید نیم ساعت تا نرم بشه و حالت بگیره.
برای جلوگیری از سیاه شدن گل هارو بگذارید تو اب تا زمان سرخ کردن.
#کوکو_استار
مواد لازم:
🍴1 لیوان شیر
🍴1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
🥣3.5_3 لیوان پودر نارگیل
برای روی آن:
🍫شکلات آب شده به روش بنماری
طرز تهیه:
🍶شیر ، پودر کرم شانتی و پودر نارگیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود. با کمک قاشق از مواد اندازه گردو بردارید و مثل فیلم شکل بدید. 1 ساعت در یخچال استراحت بدید (لطفا این مرحله را حذف نکنید) شکلات آب شده به روش بنماری را به دمای محیط برسانید
🍝دقت کنید خیلی گرم نباشد، تکه های نارگیلی را در شکلات آب شده بزنید و روی کاغذ روغنی بذارید. تا وقتی که شکلات سفت شود داخل یخچال نگه دارید. نوش جان
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_مرغ
سینه مرغ پخته شده: ۲ عدد
سیب زمینی پخته شده: ۲ عدد
پیاز داغ: ۴ قغ
تخم مرغ: ۳ عدد
جعفری خشک: ۱ قغ
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
سینه های مرغ رو به همراه کمی نمک و فلفل و آبلیمو و یدونه پیاز متوسط پختم و با غذاساز خرد کردم
سیب زمینی ها رو با کمی نمک گذاشتم بپزه و با رنده درشت رنده کردم
برای پیاز داغ ۲ عدد پیاز متوسط رو خرد کردم و با نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین داخل روغن کم سرخ کردم
به جای جعفری خشک میتونید از ۴ قغ جعفری تازه استفاده کنید
تعداد کوکو بستگی به حجم و اندازه موادی که شکل میدید داره من از دستگاه فلافل زن استفاده کردم و موادمم دوبرابر بود تقریبا یچیزی بین ۲۰ تا ۲۵ عدد کوکو شد
نوش جان
#پنیر_خانگی 🧀
🔸شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری
🌀درصورت دلخواه کمی خامه من یک قاشق غذا خوری زدم
اول شیری که از لبنیاتی گرفتم رو ده دقیقه جوشندم بعد ماست رو کمی با قاشق هم زدم وبه شیر درحال جوش اضافه کردم بعد سرکه ونمک رو هم اضافه کردم سرکه رو که میریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید
🔹ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید وپنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنید
#پاناکوتا_با_ژله_آلبالو 🍝🍒
ابتدا یک بسته ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آب گرم مخلوط کردم قالب را با کمی روغن مایع چرب کردم و ژله را داخل قالب ریختم و بمدت دو ساعت گذاشتم تا ببنده.
۲لیوان شیر رو با ۵ قاشق.غ شکر و کمی اسانس وانیل مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم تا شکرش حل بشه (نجوشه فقط شکر حل بشه) نصف لیوان شیر سرد رو با 2ق.غ پودرژلاتین بنماری کردم به شیر قبلی اضافه کردم و نصف لیوان(صدگرم) خامه صبحانه را به شیر اضافه کردم و با چنگال کمی هم زدم تا مخلوط بشه سپس روی ژله ریختم و ۲ساعت دیگه گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده.
#كدبانوگرى
💢من براي اينكه رب آلوچه تو طولاني مدت كپك نزنه تو قالب يخ ريختم،
بعد كه يخ زد جدا ميكنم تو زيپ كيپ آماده ميزارم فيريزر.
هرموقع برا غذاها نياز باشه يه قالب برميدارم و استفاده ميكنم.
#ترفند_آشپزی
یک توصیه برای پخت #کباب_تابه_ای
برای طبخ کباب تابه ای بهتر است کباب ها با حرارت بسیار کم پخته شوند.
همچنین اگر مقدار گوشت گوسفندی کباب ها بیشتر باشد، کباب تابه خوشمزه تر خواهد شد.
#ترفند_آشپزی
یک توصیه برای پخت #کباب_تابه_ای
برای طبخ کباب تابه ای بهتر است کباب ها با حرارت بسیار کم پخته شوند.
همچنین اگر مقدار گوشت گوسفندی کباب ها بیشتر باشد، کباب تابه خوشمزه تر خواهد شد.
#تهچین_سبزی_پلو_مرغ🍲
چند نکته :
🥣با گوشت گوسفند هم میشه درست کرد و خیییلی خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم کشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم.
چون سبزی هم به برنج اضافه میشه نمک رو کمی بیشتر از وقتی که برنج آبکشی ساده درست میکنید بزنید.
🥄همینطور به دلیل وجود سبزی و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روی برنج، باید کمی زنده تر آبکش بشه.
🍵مخلفات اختیاری هست من گاهی سیب زمینی و بِه هم میریزم. هویج هم اختیاریه. ولی آلو حتما باشه که ترش و لذیذ میشه. گاهی که آلو نداشته باشم به جاش لواشک میذارم.