🥣مربای کدو تنبل
🔸کدو تنبل ۱ عدد متوسط
🔸شکر ۵/۱ کیلو
🔸آهک به میزان لازم
🔸هل ۲تا ۳ عدد
🔸گلاب به میزان دلخواه
🔸آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
🔸آب ۵ – ۶ لیوان
❎🍃دستور تهیه مربای کدو تنبل
کدو را شسته و پوست بگیرید سپس دانه ها یش را خارج کنید و به اشکال مورد نظر برش دهید .
آهک را با آب مخلوط کنید و بعد از ته نشین شدن آهک آب حاصل را به کدوها اضافه کنید و به مدت ۱۰ – ۱۲ دقیقه بگذارید بماند سپس آبکش کنید و چندین باردر آب سرد قرار دهید و آبکش کنید و یک بار هم در آب بجوشانید و آبش را تعویض کنید.
آب و شکر را داخل یک قابلمه مناسب روی حرارت بگذارید و پس از جوش آمدن و صاف
کردن شربت کدو ها را بپزید .
وقتی شربت قوام لازم را پیدا کرد آب لیمو و گلاب را اضافه کنید و کدوها هم پخته شده مربا آماده است و بعد از خنک شدن داخل شیشه های استریل بریزید و نوش جان کنید .
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌯پیش غذا
🔶تن ماهی با سس فلفل تند
مواد لازم
🥔4 عدد سیب زمینی
🌶سس فلفل
🥗دو عدد کنسرو ماهی
🧀100 گرم پنیر چدار
طرز تهیه:🥪
سیب زمینی را با پوست در فر بپزید آن را به دو نیمه قسمت کنید و درون آن را خالی کرده و با تن ماهی پر کنید روی آن سس فلفل تند و پنیر را بریزید و دوباره درون فر قرار دهید تا پنیر آب شود سپس آن را سرو نمایید.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍃🐟پخت ماهی😋
🥐سوخاری کردن🥪🥪🥪
🍃واقعیت این است که بیشتر مردم، طعم غذاهای سوخاری را دوست دارند و حتی خیلی از کسانی که علاقهای به خوردن ماهی ندارند، بدشان نمیآید گاهی ماهی سوخاری را در برنامۀ غذایی خود داشته باشند. برای سالمتر شدن ماهی سوخاری، میتوانید گوشت را حدود نیم ساعت پیش از سرخ کردن، در آبلیمو، نمک، فلفلسیاه و پودر سیر بخوابانید.
سپس هر دو طرف ماهی را به پودر سوخاری یا پودر نان خشک آغشته و ماهی را سرخ کنید. برای جدا شدن سادهتر پودر سوخاری، میتوانید حدود ۳ دقیقه قبل از پایان پخت، در ماهیتابه را بگذارید تا پودر چسبیده به ماهیها، با بخار ایجادشده بهراحتی کنده شود. برای پخت ماهی با این روش، بهتر است گوشت ماهی را بهصورت فیله درآورید
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍎پودینگ سیب و جو پرک، یک دسر کم کالری و مناسب برای تناسب اندام است. تخم شربتی موجب کاهش اشتها میشود و دارچین موجود در این دسر سوخت و ساز بدن و چربی سوزی را افزایش میدهند.
🍏مواد لازم
🔸جو پرک 1/3 لیوان
🔸 سیب 1 عدد
🔸 تخم شربتی 1 قاشق غذاخوری
🔸 شیر بادام 1 لیوان
🔸وانیل 1/4 قاشق چایخوری
🔸 دارچین 1 قاشق چایخوری
🔸 عسل نصف قاشق غذاخوری
🔸آناناس اختیاری برای تزئین
🍨طرز تهیه🥣
1- تخم شربتی را خوب بشویید.
2- تخم شربتی، جو پرک ، سیب پوست گرفته و خرد شده، شیر بادام، وانیل، دارچین و نصف قاشق غذاخوری عسل را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و 10 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.
3- دسر را در ظرف دلخواه بریزید و با آناناس تزئین و سرو کنید.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🧆دیپ لوبیا سیاه🍱
🔹2 پیمانه لوبیا سیاه پخته شده
🔸4 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
🔹3قاشق غذا خوری آب
🔸2 عدد حبه سیر
🔹2 قاشق چای خوری آب لیمو
🔸½ قاشق چای خوری زیره
🔹½ قاشق چای خوری نمک
🔸1/8 قاشق چای خوری فلفل هندی
🔹2 عدد پیازچه خرد شده
🔸2 قاشق غذا خوری فلفل سبز
🍃طرز تهیه دیپ لوبیا سیاه:
آبلیمو و رب و تمام مواد لازم به جز پیازچه و فلفل سبز رو با همزن قشنگ مخلوط میکنیم.
پیازچه و فلفل سبز را را در نهایت بر روی ظرف آماده سرو بریزید.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥣 آرد در آشپزی
🥄 این بار که به آرد احتیاج داشتید، حتما موقع خرید به موارد مصرف که پشت بستهبندی درج میشود دقت کنید. بعضی آردها هم اصطلاحا همهکارهاند و برای پخت انواع نان و شیرینی بهدرد میخورند.
🌾اگر هم روی بستهبندی آردی چند صفر دیدید، بدانید که تعداد صفرها به درصد سبوسگیری اشاره دارد. یعنی هرچه تعداد صفرها بیشتر باشد، سبوس بیشتری از آرد گرفته شده و آرد نرمتر و سبکتر است. ازاینرو آرد سه یا چهار صفر برای مصارف قنادی کاربرد دارد.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥔اسنک سیب زمینی
🥐2 عدد سیب زمینی
🥐1 پیمانه شیر
🥐10 گرم مخمر خشک
🥐1 ق.غ فلفل سیاه
🥐1 ق.چ نمک
🥐1 عدد تخم مرغ
🥐300 گرم آرد
🥐1.2 پیمانه پیازچه
🥐1 ق.چ پاپریکا
🧇دستورپخت اسنک سیب زمینی:
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس خوب له کنید.
به سیب زمینی ها، مخمر، شیر، نمک و فلفل و پاپریکا و آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا شبیه خمیر شود، سپس روی ظرف را پوشانده و بگذارید یک ساعت استراحت کند.
به خمیر استراحت کرده، پیازچه ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سپس خمیر را درقیف ریخته و با قیچی به اندازه های دلخواه در روغن داغ زیاد سرخ تقسیم کنید و سرخ کنید.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🧅پخت ماهی 🥦
🐟تنوری کردن🐟
🍃✅بهترین راه پخت ماهی تنوری در خانه، استفاده از فر است. برای پخت ماهی تنوری، میتوانید از ماهیهای بزرگ و درسته استفاده کنید و نیازی به فیله کردن ماهیها نیست.
🦪ابتدا داخل شکم ماهی را با مقداری نمک و کمی پودر انار یا پودر لیموعمانی، طعمدار کنید. سپس روی پوست ماهی چند برش عمیق زده، تمام پوست و داخل برشها را با رب انار بپوشانید. ماهی را داخل فویل آلومینیومی بپیچید و بعد از قرار دادن در سینی یا تابه نازک، در طبقه وسط فر بگذارید. مدت زمان پخت به اندازۀ ماهی بستگی دارد.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
پخت ماهی🐟
🥪بخارپز کردن🦪
🍃ماهی بخارپز بیشتر برای طرفداران سبزیجات که عاشق طعمهای طبیعی هستند، مناسب است. برای پخت این ماهی، نیازی به استفاده از روغن نیست. گوشت ماهی در روش بخارپز کردن، عطر و طعم سبزیهای مختلف را به خود میگیرد و فقط افزودن کمی نمک و فلفلسیاه قبل از پخت کافی است.
🥗ابتدا کف تابه را با مقداری سیبزمینی حلقه شده بپوشانید. سپس روی سیبزمینیها، یک ردیف هویج حلقه شده، یک ردیف ساقۀ کرفس خرد شده، یک ردیف فلفلدلمهای، یک ردیف پیاز خام حلقه شده و یک ردیف برگ سبزیهای معطر مانند نعناع، جعفری و گشنیز قرار دهید و تکههای ماهی را روی این سبزیها بگذارید. برگهای خردشده کرفس را روی ماهیها بپاشید و در تابه را بگذارید. بعد از گرم شدن تابه، حرارت را بهاندازهای کم کنید که ماهی و سایر سبزیها آب بیندازند و خوب بخارپز شوند. در صورت تمایل میتوانید ۲ حبه سیر به محتویات تابه اضافه کنید. برای بهبود طعم ماهی بخارپز میتوان آن را با کمی روغنزیتون و آبلیموی تازه یا سرکه سرو کنید.🍃
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥮نکات پخت لازانیا🍜
🍱هنگام جوشاندن لازانیا در قابلمه ورق ها را به کمک یک قاشق چوبی یا کفگیر به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند.
🍱 هنگامی که می خواهید ورق های لازانیا را آبکشی کنید حتما آب سرد روی آنها بریزید. این کار باعث می شود حرارت داخل ورق های لازانیا کم شود و در حین پخت، ورق ها خمیر نشوند.
🍱برای اینکه بعد از آبکشی، ورق ها به هم نچسبند، آنها را یا روی لبه آبکش فلزی آویزان کنید یا این که یک حوله تمیز پهن کنید و ورق ها را روی حوله قرار دهید. این کار باعث می شود ورق ها هنگام استفاده به ظرف نچسبیده و خرد نشود.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍀دیپ اسفناج🍀
🥗اسفناج تفت داده شده، سیر له شده، ماست، سس، نمک و فلفل. این ترکیب خوشمزه را میتوانید روی نان تست بمالید و بهعنوان پیشغذا سرو کنید.🥪🥪
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
پلو ضیافت🍛🍛🍛
🥘مواد لازم
برنج 4 پيمانه
گوشت بدون استخوان و چربي 400تا500 گرم
پياز متوسط 3عدد
سير 2حبه
زردچوبه 1ق چ
ادويه دارچين يک دوم ق چ
ادويه کاري 3ق س
رب گوجه فرنگي 1 ق س
محلول زعفران 2 ق س
بادام سفيد يک دوم پيمانه
کشمش دو سوم تا 1 پيمانه
کره و روغن مايع به ميزان لازم
نمک فلفل به ميزان لازم
🥣طرز تهیه🧂🧂
مرحله اول برنج را نمک سنگ يا آب نمک خيس کنيد.
مرحله دوم گوشت را حبه اي شکل برش دهيد، پياز نگيني يا خلال شده را با کره و روغن مايع ( به ميزان لازم ) تاحدي تفت دهيد تا نرم و براق شود.سپس سير پوره شده را اضافه کرده هم بزنید.
اجازه دهيد تا طلايي خوشرنگ شود سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهيد.
زرد چوبه، ادويه يا دارچين، 1 قاشق سوپخوري از ادويه کاري و رب گوجه فرنگي را افزوده هم بزنيد.سپس محلول زعفران و آب به ( ميزان لازم ) را اضافه و با رب مخلوط و روي حرارت کم قرار دهيد تا بپزد
مرحله سوم مايه آماده شده فوق را همراه با مابقي ادويه کاري و محلول زعفران لا به لا ي برنج آبکش شده قرارد هيد.مرحله چهارم پس از طبخ سطح روي آن را با بادم سفين و کشمش تفت داده شده تزيين و سپس سرو نماييد.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
بجای اینکه ۶ملیون بدی #سیسمونی داغون و بی کیفیت بخری😒
بیا یجا بهت نشون بدم چه سیسمونیای شیکی داره مامان جونی😍💋
ساده بگم یه #سیسمونی واسه دخترم ازاینجا خریدم مفتت دل همرو بردم 🤤👇
http://eitaa.com/joinchat/253624325C29e3fe1255
#اولین باره جایی خرید میکنم انقدر راضیم❤️
🍃دیپ چیست👩🍳
🍛شما هم ممکن است تا بهحال اسم دیپ را شنیده یا در منوی رستورانها خوانده باشید، ولی ندانید دقیقاَ دیپ چیست؟ دیپها انواعی از سسها هستند که بهصورت گرم یا سرد سرو میشوند.
🥣دیپ یک اصطلاح آشپزی است؛ سس غلیظی که بهعنوان طعمدهنده و چاشنی، همراه غذای اصلی یا کنار سبزیجات خام، اسنک، چیپس، غذاهای دریایی، فینگرفودها، کراکر و ترتیلا سرو میشود.
🍾تفاوتش با سس در این است که سسها روی غذا ریخته و مخلوط میشوند، اما دیپ به غذا اضافه نمیشود، بلکه غذا به آن اضافه میشود، بهاین شکل که غذا داخل ظرف سرو فرو میرود.
🍥معمولاً مواد اصلی دیپها بر پایۀ خامه، ماست چکیده یا پرچرب، پنیرهای خامهای، سس مایونز، حبوبات و سبزیجات با غلظتهای متفاوت است که بههمراه ادویه ها درست میشوند. رایجترین و متداولترین آنها، ماست و خیار، ماست و لبو، بورانی بادمجان و بورانی اسفناج است و معروفترینش ماست موسیر با چیپسه!😍
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌮دیپ هویج🥕
🔸هویج پخته و رنده شده (میتوانید ریز خرد کنید) همراه ماست پرچرب، نمک، فلفل، کمی سیر له شده.
🌮دیپ فلفل پاپریکای دودی🌶
☘️فلفل پاپریکای دودی و ساطوری شده، پنیر خامهای، نمک، فلفل، کمی سیر له شده، اگر رنگ قرمز دلخواهتون نبود، کمی پودر فلفل پاپریکا اضافه کنید
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌮دیپ هویج🥕
🔸هویج پخته و رنده شده (میتوانید ریز خرد کنید) همراه ماست پرچرب، نمک، فلفل، کمی سیر له شده.
🌮دیپ فلفل پاپریکای دودی🌶
☘️فلفل پاپریکای دودی و ساطوری شده، پنیر خامهای، نمک، فلفل، کمی سیر له شده، اگر رنگ قرمز دلخواهتون نبود، کمی پودر فلفل پاپریکا اضافه کنید
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍨#صبحانه_چی_بخوریم؟😋
یه صبحانه سالم و مقوی،هم واسه کسایی که رژیم دارن،هم واسه بچه ها ، هم واسه آدمهای عادی👌🏻
🧁درست کردنش خیلی خیلی ساده و آسونه که شاید ۸۰ درصد شما بلد باشین
🥣🍶مواد لازم :
شیر ۴ لیوان
جو دو سر پرک ۳ لیوان
دارچین یک ق غ سرپر
عسل به مقدار دلخواه
.
🍲طرز تهیه :
اول از همه شیر و جو رو مخلوط و ۲۰ دقیقه زمان میدیم تا جو لعاب بندازه
بعد دارچین رو اضافه و سر آخر عسل رو به مقداری که میخواین شیرین باشه میریزیم و خوب هم میزنیم و ۳ دقیقه بعد از رو گاز بردارین و با میوه های تازه سرو کنین.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥗سالاد سیب زمینی سیر🥗🥔🧄
🍀مواد لازم:
🥙1/360گرم سیب زمینی کوچک
🥙½ قاشق غذا خوری نمک
🥙½ پیمانه روغن زیتون
🥙2 قاشق غذا خوری سرکه قرمز
🥙½ قاشق غذا خری آبلیمو
🥙1 قاشق غذا خوری خردل
🥙3 حبه سیر
🥙½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
🥙1/3 پیمانه جعفری خرد شده
🥙½ قاشق غذا خوری پیازچه
🥙1 قاشق غذا خوری آویشن
🥪طرز تهیه:
سیب زمینی هارا درون قابلمه بزرگ قرار داده و روی آن را آب ریخته و با یک قاشق نمک به آن ادویه زده. بگذارید روی حرارت متوسط جوش بخورد.
به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید بجوشد تا سیب زمینی به خوبی نرم شود.سیب زمینی ها را خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید خنک شوند.
در زمانی که سیب زمینی ها در حال پخت هستند سس آن درست شود .درون یک کاسه روغن زیتون،سرکه قرمز، آبلیمو، خردل، سیر،فلفل، جعفری، پیازچه و آویشن را با هم مخلوط کنید وبا باقیمانده نمک ادویه زده شود.سپس سیب زمینی های آماده شده را به درون کاسه مخلوط ریخته و سس را بر روی آن ریخته و سپس با هم مخلوط کنید
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
✅در آشپزی به پیمانه دقت کنید
🥢غذا شور است، کم نمک است، فلفل ندارد، ادویهاش کم است. همۀ اینها بهخاطر دقت نکردن به مقدار و پیمانۀ مواد تشکیلدهنده است.
🍵برای پخت، ابتدا مواد را درست پیمانه کرده و سپس هر کدام را در مرحلۀ مربوط به خود اضافه کنید
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌽پودینگ ذرت و پنیر چدار(10 نفر):
🥣1.4 پیمانه هالوپینو
🌽2 عدد، بزرگ ذرت
🧈4 ق.غ کره
🍥180 م.ل خامه سنگین
🥄2 ق.غ آرد ذرت
🧀200 گرم پنیر چدار
🥣425 گرم ذرت خامه ای
🥚6 عدد تخم مرغ
🧂1 ق.چ نمک
🫕دستورپخت:
ابتدا فلفل های هالوپینو را خرد کنید، سپس دانه های ذرت را با چاقو جدا کنید
در یک کاسه بزرگ، خامه سنگین را بریزید و روی آن آرد ذرت را بریزید، سپس خوب هم بزنید تا گلوله ای نشوند
سپس 150 گرم از پنیر چدار را به مخلوط اضافه کنید، و بعد از آن ذرت خامه ای، ذرت تازه، هالوپینو، کره ذوب شده، تخم مرغ ها، و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید
در یک قالب یا ظرف پیرکس، مواد را بریزید و 50 گرم چدار باقی مانده را روی آن بریزید
قالب را در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45-50 دقیقه قرار دهید تا خوب بپزد.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍤چند نکته برای میگو عالی😋
🦐 بهترین چاشنیهایی که میتوانند کنار میگو قرار بگیرند، سس سیر و سس سالسا هستند.
🦐 سعی کنید از روغنهای طعمدار مانند روغن کنجد و روغن زیتون برای تفت دادن میگو کمک بگیرید.
🦐بعد از پختن میگو میتوانید مقداری آبلیمو یا آب نارنج برای ایجاد طعم بهتر به آن اضافه کنید.
🦐 سوخاری کردن میگو با استفاده از پودر سوخاری هم میتواند راه مناسبی برای جذابتر کردن طعم و ظاهر آن باشد.
🦐 حرارت دادن بیش از اندازه میگو، باعث سفت شدن بافت آن میشود.
🦐 تفت دادن میگو با کره، راه دیگری برای بهبود طعم آن است.
🦐 جعفری، سبزی مناسبی برای تغییر عطر میگو محسوب میشود.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥯ساندویچ کوفته مرغ🥯
🥨مواد لازم (2 نفر)
🌯500 گرم سینه مرغ
🌯1.4 پیمانه پنیر پارمسان
🌯6 بزرگ ریحان
🌯5 ق.غ روغن زیتون
🌯1 بسته پوره گوجه فرنگی
🌯2 حبه سیر
🌯1.2 ق.چ پودر پیاز
🌯1.2 ق.چ پودر سیر
🌯1 ق.چ نمک
🌯1 ق.چ فلفل
🌯1 بسته خمیر پیتزا
🌯۵۰ گرم پنیر موزارلا
دستورپخت🍔
ابتدا در خردکن، سینه مرغ را همراه با پنیر پارمسان، ریحان، نمک، فلفل ، پودرسیر، پودر پیاز و در صورت نیاز پودر سوخاری مخلوط کنید و به صورت کوفته ای شکل دهید و در روغن زیتون سرخ کنید
در یک تابه، پوره گوجه را ریخته، به آن نمک، فلفل، آویشن، سیر و روغن زیتون و کمی آب اضافه کنید و خوب حرارت دهید تا وقتی که آب آن گرفته شود و به سس غلظی تبدیل شود
خمیر پیتزا را مطابق فیلم پهن کنید و روی آن از سس تهیه شده بمالید و سپس روی آن موزارلا بریزید و کوفته ها را روی آن قرار دهید
خمیر را به صورتی که کمی از کوفته ها بیرون بماند، ببندید و روی آن را با روغن زیتون خیس کنید و روی کوفته ها پنیر پارمسان بریزید
خمیر را برای مدت 20 دقیقه در دمای 220 درجه سانتی گراد قرار دهید.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
☢️نکات پخت مربای کدو تنبل
🔰اگر از هل استفاده می کنید اواسط پخت استفاده کنید.
🔰به جای آهک می توان از خاکستر حاصل از سوختن چوبها نیزستفاده کنید
🔰شما می توانید از قند به جای شکر استفاده کنید.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
☢️نکات پخت مربای کدو تنبل
🔰اگر از هل استفاده می کنید اواسط پخت استفاده کنید.
🔰به جای آهک می توان از خاکستر حاصل از سوختن چوبها نیزستفاده کنید
🔰شما می توانید از قند به جای شکر استفاده کنید.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍛ته چین شاهرودی:
🍜گردن گوسفند: 300 گرم
🍜رشته پلویی آبکش شده: 1/5 پیمانه
🍜اسفناج: 150 گرم
🍜لبوی خام: 1 عدد
🍜روغن: به مقدار لازم
🍜برنج آبکش شده: 4 پیمانه
🍜پیاز عسلی: 3 قاشق غذاخوری
🍜آبغوره: 3 قاشق غذاخوری
🍜کدو حلوایی: نصف 1 عدد
🍜فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
🍜آب: نصف لیوان
🍛 دستور تهیه 🍛
ابتدا گوشت را درون قابلمه ریخته، روی حرارت قرار دهید تا تغییر رنگ دهد. پیاز خرد شده را به همراه اسفناج اضافه کنید، وقتی اسفناج آب پس داد نمک، فلفل و آبغوره را اضافه کرده، در قابلمه را بگذارید تا گوشت کمی بپزد.
در قابلمه ای مناسب کمی روغن ریخته، نصف کف ظرف را کدو حلوایی به ضخامت یک بند انگشت چیده و نصف دیگر را از لبوی خام که برشهای نیم دایره زدهاید پر کنید.
برنج و رشته پلویی آبکش شده را با هم مخلوط کرده و روی کدو و لبو بریزید، سپس گوشت نیم پز شده را روی برنج قرار دهید، مجدد برنج و رشته پلویی اضافه کنید، در آخر نصف لیوان آب ریخته به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا تهچین آماده شود.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍲خورش ترخون (برای ۴ نفر): 🍲
❎سینه مرغ ۶۰۰ گرم
❎خرد شده ترخون ۱۰۰ گرم
❎ساطوری ریحان ۱۰۰ گرم
❎ساطوری کره ۲۵ گرم
❎روغن ۱ قاشق غذاخوری
❎آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
❎پیاز کوچک ۱ عدد
❎ساطوری فلفل سبز ۳-۴ عدد
❎ساطوری آب مرغ ۱ پیمانه
❎نمک و فلفل به میزان لازم
🥘🥘🥘
دستورتهیه خورش ترخون:
۱- کره و روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و تکههای مرغ را ۱۰-۸ دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن طلایی شود. مرغ را با قاشق سوراخدار از روغن خارج کرده و کنار بگذارید.
۲- شعله را کم کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ را اضافه کرده و آن را به جوش آورید. فلفل و سبزیها را اضافه کرده و تکههای مرغ را به قابلمه برگردانید و با در بسته ۲۰ دقیقه آن را بپزید. در ۵ دقیقه آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده و آبلیمو را اضافه کنید. میتوانید با برنج سرو کنید.
✅فوت و فن خوشمزه شدن خورش
۱- اگر میخواهید خورش لعابدار باشد، یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت را در ۲ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و اضافه کنید.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌭مافین سوسیس🌭
🍞آرد ذرت 242 گرم
🍞شیر کمچرب دو سوم فنجان
🍞تخم مرغ یک عدد
🍞هات داگ بوقلمون (خردشده) پنج عدد
🍞پنیر چدار یک دوم فنجان
🍞ترشی هالوپینو (اختیاری) دو قاشق غذاخور
🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
15 دقیقه قبل از شروع تهیه مافین سوسیس فر را روشن کنید و روی 202 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا فضای داخل آن کاملا گرم شود.
آرد ذرت، شیر و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید تا خمیر مافین تهیه شود. پنیر چدار، هالوپینو (در صورت تمایل) و تکههای هات داگ را اضافه کنید.
این ترکیب را در قالبها بریزید، مراقب باشید که تنها سه چهارم از هر قالب را پر کنید تا در زمان پخت، سَر نروند.
قالبها را داخل فر قرار دهید و حدود 14 تا 18 دقیقه صبر کنید تا مافینها آماده شوند.
برای بررسی میزان پخت آنها، یک خلال دندان را داخل خمیر فرو کنید، اگر چیزی به آن نچسبد، مافین شما آماده است.
مافین سوسیس و چدار را از فر خارج کنید و زمان بدهید که کاملا خنک شوند.
حالا میتوانید این خوراکی خوشمزه را با سسهای مورد علاقهتان سرو کنید.
اگر به طعم تند علاقهمند هستید، خوراک سوسیس تند و شیرین را هم امتحان کنید
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍜گشنیز پلو🍜
🍛برنج: 2 پیمانه
🍛گشنیز خرد شده: 500 گرم
🍛روغن یا کره: 50 گرم
🍛زعفران: نصف قاشق چایخوری
🍛نمک و فلفل: به مقدار لازم
🍛فیله مرغ: 500 گرم
🍃 طرز تهیه گشنیز پلو🍃
ابتدا برنج با آب و نمک خیس کرده و پس از چند ساعت آبکش میکنیم.
ته قابلمه را نان یا سیبزمینی گذاشته و برنج و گشنیز را لا به لا داخل قابلمه می ریزیم تا برنج دم بکشد.
سپس کره یا روغن را داغ کرده و روی برنج دم کشیده میریزیم.
مرغ را به تکههای کوچک تقسیم کرده و به شکل حلزونی به سیخ چوبی می کشیم.
مرغ را با زعفران، نمک و فلفل مخلوط کرده و تفت می دهیم.
در آخر گشنیز پلو را در کنار مرغ زعفرانی سرو می کنیم.
👨🍳
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر انبه ای
🥭 🥭
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
17.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱ دستور و ۴ دسر
🍮 🍮
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯