#براونیز_کوکی 🍪 😋
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️آرد یک و یک سوم پیمانه
▫️پودر کاکائو 4 ق س
▫️کره 100گرم
▫️روغن مایع دو ق س
▫️چیپس شکلاتی یک چهارم پیمانه
▫️شکر یک دوم پیمانه
▫️بکینگ پودر یک دوم ق چ
▫️نمک یک چهارم ق چ
▫️وانیل مایع 5 قطره
🔸فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید
کره و روغن و شکر را بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و پس از اینکه کامل مخلوط شد آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را الک کنید و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر چیپس شکلاتی را اضافه کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید گرد کنید و داخل سینی بچینید سینی را حدود ۱۵ دقیفه داخل فر قرار دهید. پس از اینکه از فر که خارج کردید پس از پنج دقیقه از کاغذ روغنی جدا کنید
#کباب_کوبیده_با_سویا 🍢
▫️ سویا ۱۰۰ گرم
▫️ گوشت چرخ کرده۷۰ یا ۱۰۰ گرم
▫️ شیر۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
▫️ پودر سوخاری نصف لیوان
▫️ادویه جات به میزان لازم
🔸سویا و گوشت چرخ کرده را یکبار چرخ کنید، سپس پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید آنگاه پودر سوخاری و نان باگت را خالی کرده و به گوشت و پیاز خود اضافه کنید بعد شیر و نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا چسبندگی لازم را پیدا کند
🔸 سپس مواد خود را روی یک فریزر چرب شده بریزید و به خوبی مواد را با دست صاف کنید بعد با کارد به آن برش های عمودی بدهید و به شکل کباب کوبیده سیخی ببرید . ماهیتابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن ریخته و برش ها را در داخل تابه ی خود بچینید و بگذارید تا کاملا مغز پخت شود هنگامی که سرخ شد طرف دیگر آن را هم سرخ کنید
#مرغ بریونی با سایدیش سبزیجات
سیب زمینی تنوری کدو و هویج😋😋😋
طرز تهیه👇
مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه
کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده
داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی
ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه 190 پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر
در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه.
#پلو_تن_ماهی_بندری
طرز تهیه :
🍵2 فنجان برنج را به همراه 2 قاشق چایخوری نمک به مدت 12 ساعت خیس می کنیم . یک چهارم قاشق چایخوری زعفران را دم می کنیم . یک پیاز متوسط را خرد کرده و با 3 حبه سیر سرخ می کنیم . سپس یک فلفل سبز را برش داده و به آنها اضافه می کنیم . یک عدد تن ماهی را همراه با روغن آن به پیاز اضافه می کنیم . پس از 5 دقیقه تفت دادن کمی شوید را خرد کرده و به آنها اضافه می کنیم . یک عدد گوجه فرنگی را خرد کرده و با ظرف اضافه می کنیم . کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید. برنج را کمی بجوشانید و بعد آبکشی کنید . مواد را با برنج مخلوط می کنیم و با حرارت کم 30 دقیقه دم می کنیم.
#ژله_رنگین_کمان 🍭
▫️ژله من از ۳ طعم استفاده کردم
(آلبالو،بلوبری،پرتقال)
▫️شیر یک لیوان و نیم
🔴مواد لازم برای قسمت سفید🔻
▫️ژله آلوورا یک بسته
▫️شیر نصف لیوان
🔸ابتدا ژله آلبالو را با یک لیوان آبجوش خوب مخلوط میکنیم و نصفش میکنیم به یک قسمت نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم و به نصف دیگر(برای مات شدن ژله و دو رنگ شدن) نصف لیوان شیر استفاده میکنیم(حتما باید ژله و شیر هم دمای محیط باشه وگرنه میبره و یکدست نمیشه)حالا یه لایه از ژله رو داخل ظرف مورد نظر میریزیم و حدود بیست دقیقه میزاریم توی یخچال تا ببنده حالا ژله آلوورا را مثل روش بالا آماده میکنیم به جای آب نصف لیوان شیر استفاده میکنیم و روی ژله بسته شده میریزیم و بمدت ده دقیقه میزاریم داخل یخچال تا ببنده این روش رو روی ژله های دیگر هم انجام میدیم تا اتمام کار که ژله تون آماده میشه.
نکته
♦️بجای شیر میتونید از بستنی هم استفاده کنید.
#پنکیک_صبحانه 🍪
يه دونه تخم مرغ رو با سه قاشق غذاخوري شكر سه قاشق غذاخوري روغن مايع و كمي وانيل هم بزنيد حسابي .
يك پيمونه و دو قاشق غذاخوری آرد رو با يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و يك چهارم قاشق چايخوري نمك الك كنيد و به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و در آخر هم يك پيمونه ( پیمونه شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی دسته دار ) سر خالي شير بريزيد و مواد رو حسابي هم بزنيد تا يكدست بشه .
تابه نچسب رو بذاريد روي حرارت تا داغ بشه نیاز به چرب کردن نداره ، يك ملاقه از مايه پنيك بريزيد تو تابه وقتي حباب زد برش گردونيد تا سمت ديگه اش با حرارت ملايم
#آموزش_آشپزی_و_شیرین_پزی
@ashpazi_ir1
#پنکیک_صبحانه 🍪
يه دونه تخم مرغ رو با سه قاشق غذاخوري شكر سه قاشق غذاخوري روغن مايع و كمي وانيل هم بزنيد حسابي .
يك پيمونه و دو قاشق غذاخوری آرد رو با يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و يك چهارم قاشق چايخوري نمك الك كنيد و به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و در آخر هم يك پيمونه ( پیمونه شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی دسته دار ) سر خالي شير بريزيد و مواد رو حسابي هم بزنيد تا يكدست بشه .
تابه نچسب رو بذاريد روي حرارت تا داغ بشه نیاز به چرب کردن نداره ، يك ملاقه از مايه پنيك بريزيد تو تابه وقتي حباب زد برش گردونيد تا سمت ديگه اش با حرارت ملايم
#آموزش_آشپزی_و_شیرین_پزی
@ashpazi_ir1
#خورشت_مرغ_ناردونی
اول از همه یه پیاز بزرگ رو با ۴ حبه سیر گذاشتم تفت خورد و سبک که شد بهش تیکه های مرغ رو اضافه کردم و نمک فلفل سیاه پاپریکا و زعفران غلیظ زدم و گذاشتم به مدت ۲ الی ۲۵ دقیقه به خوبی تفت خورد و مرغا کاملا طلایی شدن. سپس بهش ۱ ق غ خ رب گوجه و ۳ ق غ خ سس انار زدم و ۲ لیوان آب ریختم روشون و گذاشتم به خوبی پخت.
به لعاب که افتاد بهش نصف پیمانه انار دون شده اضافه کردم و ۵ دقیقه دیگه گذاشتم پخت و خوب جا افتاد و به روغن افتاد و روی خورشت که توی ظرف سرو ریختم، مقداری انار ریختم و کنار پلو زعفرانی سرو شد
#املت_گوشت_و_تخم_مرغ
🥗یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید، یک قاشق روغن درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید و پیاز را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید تا آب آن کاملا برود. نمک و فلفل را هم به گوشت اضافه کنیدو سه عدد تخم مرغ را به خوبی هم بزنید و با گوشت مخلوط کنید و با قاشق چوبی هم بزنید و تا زمانی که تخم مرغ ها سفت شوند به هم زدن ادامه دهید.املت را در ظرفی ریخته و سرو کنید.
19.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش فینگرفود گیاهی
💛 💛
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آموزش جوجه با طعم زرشک🍓
#آموزش_جوجه_با_طعم_زرشک
16.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیتون پرورده
🫒 🫒
مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯