#سالاد_پاستا_با_مرغ_و_ريحون
.
روزتون بخير دوستان؛
اين غذا ميتونه يك وعده رژيمي باشه:هر ليوان پاستا آبكش شده ١٥٠ تا ١٨٠ كالري،هر فيله مرغ ٣٠ كالري،هر قاشق روغن زيتون ١٢٠ كالري
پاستاي آبكش شده+سينه مرغ پخته و مكعبي خرد شده+ريحان درشت خرد شده+گوجه فرنگي سفت خرد شده+خيار (من استفاده نميكنم)
براي سس:آبليموي تازه+روغن زيتون+ادويه سالاد كه تركيب سبزيجات خشكه و از سوپرماركتها ميتونيد تهيه كنيد+نمك وفلفل
#پاناکوتا_زعفران
✅سوپ های مبتنی بر کرم در هر مجلۀ سرآشپز ضروری هستند و همچنین چند ترفند برای کمک به شما وجود دارد. این سیب زمینی آسان و سوپ پیاز شما را از طریق اصول تهیه سبزیجات، پر کطرز تهیه :
شیر و خامه رو به هم خوب مخلوط میکنیم. مخلوط شیر و خامه + شکر + ژلاتین رو روی حرارت خیلی ملاییم قرار میدیم. و مداوم هم میزنیم تا خامه بپزه. توجه بفرمایید بپزه نه جوش بیاد!
✅مواد رو هم میزنیم تا همه حل شده. زعفران رو که خیلی غلیظ دم کردیم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حباب در گوشه ی ظرف ایجاد بشه. این حباب نشون میده که خامه داره میپزه.
✅و وقتی موادمون غلیظ شد زیر شعله رو خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم. این دسر رو توی یخچال بزارید تا کمه کم 12 ساعت بمونه و ببنده. هر چی بیشتر بمونه راحتتر از قالب در میاد.ردن آن ها در مخلوط کن و به پایان رساندن آن با مقدار زیادی از چاشنی، اجرا می کند.
هدایت شده از
💄کانالی که صدای همه ی آرایشگرا رو در آورده😱❌
این کانال حرف نداره😍💋
🔽🔽🔽
#مدل_مو2022 🤩🧝🏽♀
#مدلشینیون_2022 😍
مدل طراحی ناخن💅
💆🏻♀مدل #رنگ_مو🎊🌈
خودت آرایشگر خودت شو😉✌️🏻👆🏻
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
هدایت شده از
به من گفت شبی 300 بهت میدم بریم دوبی🤦♂😂😂
سم فوق العاده از ترلان پروانه
ببین چی تعریف میکنه
ترلان پروانه آب شد🤦♂👇👇
https://eitaa.com/joinchat/878706755Ced55d1a512
با کیفیت بالا ببین👌👆👆
هدایت شده از
#چرا شوهرم به طور ناگهانی از من متنفر شد
#من و شوهرم در کنار هم خوشبخت بودیم و هیچ مشکلی نداشتیم،ولی ناگهان رفتار شوهرم باهام عوض شد.یک روز اختلافمون بالا گرفت من به حالت قهر رفتم خونه مادرم،یک هفته شوهرم هیچ سراغی از من نگرفت تااینکه مریض شدم و برای برداشتن #دفترچه بیمه برگشتم خونه و دیدم
که شوهرم 😳❌......
#ادامه داستان👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
#کوکی_مارمالاد
موادلازم
125 گرم مارگارین
نصف لیوان بیشتر شکر
2 زرده تخم مرغ
2 لیوان آرد
1 ق چ وانیل
مواد میانی
1 سفیده تخم مرغ
1 لیوان فندق ریز خرد شده
مارمالاد
طرز تهیه:
برای درست کردن خمیر کوکی ، کره و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن دور متوسط بزنید، زرده تخم مرغ ها را اضافه کنید و دوباره ادامه دهید.وانیل را اضافه کنید.آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید.فندق ها رو بهش اضافه کنید.به اندازه گردو از مواد بردارید و با انتهای قاشق چوبی،یک گودال ایجاد کنید.باسفیده تخم مرغ،رومال کنید و مقداری فندق رویش بریزید.آنها را روی سینی فر قرار دهید و در درجه ۱۵۰ فر از پیش گرم شده قرار دهید.بعد در وسط آنها مارمالاد بریزید
نوش جان
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی محرمانه برای افزایش وزن
🍮دسر موزاییک هویج ترکیه🍰🥕
🥧مواد لازم:
🍥١كيلو هويج
🍥١/٥ليوان شكر
🍥٤قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🍥وانيل كمی
🍥زعفران کمی
🍥آب ليمو١قاشق چایخوری
🍥بيسكويت پتي بور به مقدار لازم
🍥پودر پسته ،نارگيل و گردو مقداری برای تزیین
🍬طرز تهیه:🍭🍭🍭🍭
هويج را با يك مقدار آب ميپزيم بعد آن را پوره ميكنيم( می توانیم توی غذا ساز بریزیم و پوره کنیم)، سپس نشاسته را با يك ليوان آب هم میزنیم و روی هويج ها می ریزیم و روی شعله می گذاریم و شكر هم به آن اضافه می کنیم کمی زعفران هم اضافه می کنیم وقتي قوام آمد وانيل و آب ليمو را اضافه كرده و از روی شعله برمی داریم بعد در ظرف مورد نظر بيسكويت پتي بور می چینیم و رویش مواد هویجی می ریزیم و دوباره بيسكويت و بعد مواد اين كار را در چند مرحله تكرار می کنیم و در آخر ظرف دسر را در يخچال يك روز قرار می دهیم. موقع سرو هم رویش را با پودر پسته ،نارگيل و گردو تزیین می کنیم.
🍮دسر موزاییک هویج ترکیه🍰🥕
🥧مواد لازم:
🍥١كيلو هويج
🍥١/٥ليوان شكر
🍥٤قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🍥وانيل كمی
🍥زعفران کمی
🍥آب ليمو١قاشق چایخوری
🍥بيسكويت پتي بور به مقدار لازم
🍥پودر پسته ،نارگيل و گردو مقداری برای تزیین
🍬طرز تهیه:🍭🍭🍭🍭
هويج را با يك مقدار آب ميپزيم بعد آن را پوره ميكنيم( می توانیم توی غذا ساز بریزیم و پوره کنیم)، سپس نشاسته را با يك ليوان آب هم میزنیم و روی هويج ها می ریزیم و روی شعله می گذاریم و شكر هم به آن اضافه می کنیم کمی زعفران هم اضافه می کنیم وقتي قوام آمد وانيل و آب ليمو را اضافه كرده و از روی شعله برمی داریم بعد در ظرف مورد نظر بيسكويت پتي بور می چینیم و رویش مواد هویجی می ریزیم و دوباره بيسكويت و بعد مواد اين كار را در چند مرحله تكرار می کنیم و در آخر ظرف دسر را در يخچال يك روز قرار می دهیم. موقع سرو هم رویش را با پودر پسته ،نارگيل و گردو تزیین می کنیم.
#خشک_کردن_میوه_روی_بخاری
اگر دستگاه میوه خشک کن ندارید و برای تهیه چیپس میوه عجلهای ندارید بهترین راه، استفاده از بخاری یا شوفاژ است. برای این کار ابتدا روی بخاری یا شوفاژ را با فویل آلومینیومی بپوشانید.روی فویل یک پارچه تمیز نخی پهن کنید. استفاده از پارچه بدون پرز اهمیت زیادی دارد پس اگر پارچه نخی ندارید سعی کنید از پارچهای استفاده کنید که پرز نداشته باشد و چیپس شما خراب نشود.میوهها را روی پارچه بچینید و زمان بدهید تا کاملا خشک شوند. استفاده از پارچه این مزیت را دارد که دیگر نیازی به زیرورو کردن میوهها نیست و با گذشت زمان مناسب، میوهها به خوبی و یکدست خشک خواهند شد. بعد از گذشت زمان مورد نظر، میوهها را از پارچه جدا کرده و داخل ظرف در بسته بریزید. مدت زمان مورد نیاز؛ به ضخامت میوه، حرارت بخاری یا شوفاژ، نوع میوه و ... بستگی دارد.برای مثال میتوانید آخر شب میوهها را روی بخاری یا شوفاژ بچینید و ظهر فردا آنها را جمع کنید، یعنی چیزی در حدود 10-12 ساعت زمان بدهید تا میوهها خوب خشک شوند.توجه کنید که میوهها تا وقتیکه روی بخاری هستند کمی نمدار به نظر میرسند
#کیک_کاکائویی_آلبالویی
موادلازم:
تخم مرغ دو عدد
شکر دویست گرم
آرد سیصدو ده گرم
وانیل کمی
نمک یک پنسه
ب پ سه ق چ
شیر دویست میلی لیتر
شهد مربای آلبالو یک چهارم پیمانه
کاکائو سی گرم
سرکه یک ق چ
روغن صد و بیست و پنج میلی لیتر
طرز تهیه:
ارد و کاکائو و نمک و ب پ الک و مخلوط شود. تخم مرغ و وانیل و شکر تا حد سفیدی زده شود, روغن و بعد شهد مربای آلبالو را ریخته و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. شیر و مخلوط ارد را در سه نوبت, به تناوب میریزیم و هم میزنیم,در آخر سرکه را اضافه کرده و در قالب ٢٥*٣٥ میریزیم و در فر صدوهفتاد و پنج درجه نیم ساعت میپزیم.
من از خامه فرم گرفته برای فیلینگ و دیزاین استفاده کردم
نوش جان
#ماست_موسير_چكيده_محلى
برای دو کیلو ماست چکیده ی سفت پنج کیلو شیر پرچرب از لبنیاتی ها تهیه کنید و ماست معمولی درست کنید من بعد از درست کردن ماست اونو تو یخچال گذاشتم و فرداش داخل یه پارچه ی نخی سفید و تمیز ریختم که سه طرفش بسته بود بعد از جایی به حالت آویزان گذاشتم تا آبش حسابی خارج شه حدود یک روز لازمه میتونید خودتون غلظتش رو چک کنید هر وقت مناسب بود بردارید بعد از این مرحله موسیر های خشکی که داشتم و از قبل خیس کرده بودم رو خرد کردم و داخل ماست ریختم با کمی نمک و گذاشتم یخچال تا خوب طعم بگیره درش رو هم حتما بزارید بعد هم میل بفرمایید
نوش جان
#شیرینی_خرما_با_مغز_بیسکویت
مواد لازم
۵۲۰گرم خرما هسته گرفته شده.
کره:۶قاشق غذاخوری
پودر هل :۱قاشق چای خوری
پودر دارچین:۱قاشق چای خوری
بیسکوویت پتی پور ساده یک بسته
کنجد به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا باید خرما رو قشنگ بشورید و هسته هاشو جدا کنید و داخل ماهیتابه بریزید و حرارت رو ملایم کنید و با پشت قاشق چوبی یا گوشت کوب اون رو خوب له کنیدو پس از این که یکم که له شد کره رو اضافه کنید و آنها را خوب مخلوط کنید پودر هل و دارچین رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. یک نایلون فریزر رو سطح کار باز کنید و خرما رو روش قرار بدید و یک نایلون فریزر روش بزارید و با وردنه اون رو باز کنید تا شکل مستطیل بشه و طبق کلیپ بیسکوویتها رو روش بچینید و رول کنید و پشت و رویش را کنجد بزنید و تو همون نایلون پیچیده وبه مدت یک ساعت بزارید یخچال و بعد برش بزنید و با یه فنجون چای نوش جان کنید.
نوش جان
#ژله_رنگین_کمان🍭
ژله آبی بلوبری نصف بسته
ژله قرمز انار نصف بسته
ژله سبز سیب نصف بسته
ژله زرد موز نصف بسته
ژله هلو نصف بسته
ژله سفید الوورا 1ونیم بسته
هرژله رو جداگانه با نصف لیوان اب جوش قاطی میکنیم وبعد نصف لیوان اب سرد میریزیم ،،1.5 بسته ژله الوورا را رو با 1.5 لیوان اب جوش قاطی میکنیم و قتی کاملا سرد شد 1لیوان شیر اضافه میکنیم
همه ژله ها رو به ترتیب داخل پیک ها میریزیم و هرلایه که بسته شد لایه بعد و میریزیم
هدایت شده از
مازیار طاوولی_۲۰۲۲_۰۴_۲۹_۱۷_۳۹_۴۰_۵۴۸.mp3
4.43M
آقایی بکن ...
دستامو بگیر...
کربلایی مایار طاوولی
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
@sedzaker
#املت_یونانی
طرز تهیه
مواد لازم (برای ۳ نفر) :
۸ عدد تخم مرغ
۱ فنجان پنیر پیتزا
۲ قاشق چایخوری آویشن
نمک و فلفل به میزان دلخواه
۴ قاشق چایخوری روغن زیتون
یک دوم فنجان پیاز خرد شده
۲ فنجان اسفناج شسته شده.
طرز تهیه :
اسفناج ها را با ۲ قاشق از روغن زیتون تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه دارید.
تخم مرغ ها را به همراه پنیر، آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید.
با ۲ قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. در ضمن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت ۴۵ ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند
🍘فرنی رولتی🍣
🍪مواد لازم
• شیر … یک لیتر
• شکر … دوسوم لیوان
• آرد … نصف لیوان
• کره … ۱۰۰ گرم
• بیسکویت پتی بور … نصف بسته بندی
• فندق و یا گردو خرد شده … ۳ قاشق غذاخوری
• پودر کاکائو … نوک قاشق چایخوری
🔴 #طرز_تهیه:
در تصویر توضیح داده شده است
#خوراک_بلدرچین🍗🍗🍗
🍗 بلدرچین:1200 گرم
🍋 آب لیمو ترش:2.5 فنجان
🧅پیاز خام خلال شده:3عدد
🥣 زعفران:مقداری
🍾 روغن زیتون:نصف فنجان
🥦کرفس خرد شده:مقداری
🧂 فلفل نمک:مقداری
🍗بلدرچین را با یکی دو عدد پیاز ، یکی دو برگ ساق کرفس و جعفری و 2 _3 لیوان آب برروی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.
روغن زیتون را با کره آب شده و مقداری آب لیمو ، نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و بلدرچین نیم پز شده را داخل آن بخوابانید.
بعد بلدرچین ها را به سیخ بکشید و روی حرارت ملایم کباب کنید.
زمان پخت بلدرچین کمی طولانی تر است و در این فاصله باید مدام به آن سس کره با آبلیمو را بمالید تا کباب ها پخته و برشته شوند.
#مرغ_انگشتی_با_سس_عسل
🍗🍗🍗
🥐مواد لازم :
🔶 گوشت سینه مرغ350 گرم
🔶سفیده تخم مرغ زده شده2 عدد
🔶 عسل1 قاشق سوپخوری
🔶برشتوک 2 فنجان
🔶 فلفل یک چهارم قاقشق چایخوری
🧇طرز تهیه:🧇
سینه مرغ را به صورت قطعات باریک بریده،سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفیده تخم مرغ وعسل گذاشته، پس از بیرون آوردن از این مخلوط ، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل می غلطانیم، تا کاملا روی مرغ ها را بپوشاند. هر تکه از مرغ را روی یک لایه کاغذ غیر روغنی گذاشته و بپیچید و در فر با درجه حرارت 450 فارنهایت به مدت 13 دقیقه بپزید . پس از آماده شدن می توانید مرغها را با سس عسل(که طرز تهیه آن در زیر آمده است) سرو کنید.
🍯طرز تهیه سس عسل: یک چهارم فنجان عسل،4 قاقشق چایخوری سس خردل،و یک چهارم قاقشق چایخوری پودرسیررا بایکدیگر کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
#ژله_هندوانه
لایه زیرین کیویه با ژله آلورا. چون کیوی نمی ذاره ژله ببنده باید قبل درست کردن یک مقدار کم کیوی رو بجوشانید. یا از میوه دیگه و یا ژله سبزرنگ استفاده کنید.لایه سفید هم بستنی و ژله آلورا است.تزیین روش هم هندوانه اس که با قاشق توپی به این شکل دراومده.
توجه داشته باشید باید مرحله به مرحله پیش برید و بذارید ژله اول تا حدی ببنده و چسبناک بشه بعد دومی و... دانه های هندونه هم شکلات چیپسی یا همون شکلات هایی هستن که بهشون شکل دادن و در لوازم قنادی ها می تونید پیدا کنید. حواستون باشه وقتی ژله سرد شد اونها رو بریزید
نوش جان
#دسر_خاگینه_ساده
مواد لازم
تخم مرغ : یک عدد
وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
شیر: 4 قاشق سو پ خوری
آرد : یک و نیم قاشق سو پخوری
جوش شیرین : یک دوم قاشق چایخوری
شکر: یک پیمانه
آّب: یک دوم پیمانه
زعفران و روغن مایع : مقداری
طرز تهیه
آب و شکررو قاطی کنید بزارید روحرارت تا بجوشه بعد زعفرون بهش بزنین بزارین کنار، تخم مرغ رو باوانیل هم بزنید بعد شیر و آرد و جوش شیرین رو اضافه کنین خوب مخلوط کنین تا مایع یکدست بشه ، روغن مایع رو داغ کنین مایع رو بریزین توش مثل کوکو هرطرفش رو سرخ کنید بعد برش بزنید
نوش جان
📍چند نکته ساده که رعایت آنها در انتخاب صبحانه به کم کردن وزن کمک میکند:
🍳1-صبحانه خود را بزرگتر انتخاب کنید
🍳2-صبحانهتان را پروتئینه انتخاب کنید
🍳3-غلات کامل را از یاد نبرید
🍳4- تخم مرغ یکی از بهترین انتخابها برای صبحانه است
🍳5-گذر از چای سیاه به چای سبز را فراموش نکنید
🍳6-سعی کنید صبحانه شما حداقل 5 گرم فیبر داشته باشد
🍳7-ماست ساده را به دوستی بپذیرید
🍳8 - سوسیس و کالباس را از صبحانه خود مطلقاً حذف کنید
🍳9 - شیرینیها و قندهای مصنوعی را محدود کنید
#سیب_شکلاتی_کاراملی🍭
🍎ترافل به مقدار لازم
🍏سیخ چوبی۴ عدد
🍎خامه۲ قاشق غذا خوری
🍏شکلات (شکلات کاراملی)
۵۰ عدد
🍎سیب (متوسط)
🍮شکلات ها را به مدت سه دقیقه داخل ماکروویو روی حرارت بالا قرار دهید تا آب شوند و هر یک دقیقه آنها را هم بزنید تا کارامل کاملا آب و یکدست شود.
داخل هر سیب یک سیخ چوبی فرو کنید و سیب ها را به وسیله سیخ داخل کاسه کارامل فرو ببرید و بیرون بیاورید و اجازه دهید که شکلات های اضافه از روی سیب بریزد و بعد روی یک کاغذ پوستی قرار دهید تا اینکه خنک شوند.
#دسر_خاگینه_مغزدار
یه دسر خوشمززززه ایروونی
ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه
٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید. ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه و غلظتش مثل فرني بشه. تابه 18سانت رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد. نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذارید تا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (مثلا پسته خردشده و کمی خلال پسته و بادام و گردو بهمراه کمی دارچین، پودر گل محمدی و پودر هل) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خوردش بره.
فوق العاده خوشمزه