eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ذاکرین
شوهرم به طور ناگهانی از من متنفر شد و شوهرم در کنار هم خوشبخت بودیم و هیچ مشکلی نداشتیم،ولی ناگهان رفتار شوهرم باهام عوض شد.یک روز اختلافمون بالا گرفت من به حالت قهر رفتم خونه مادرم،یک هفته شوهرم هیچ سراغی از من نگرفت تااینکه مریض شدم و برای برداشتن بیمه برگشتم خونه و دیدم که شوهرم 😳❌...... داستان👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
🧈 😋 🔸قبل هر چیز خرما ها رو کمی خیس کنید پوست وهسته شو جدا کنید ونصف کنید داخل بشقابی بچینید حالا ۱۵۰گرم رو داخل تابه ای با حراذت ملایم میریزیم که آب شه یک لیوان آرد سفید ویک‌چهارم لیوان آرد نخودچی رو‌الک کرده و به کره اضافه میکنیم وتفت میدیم ومرتب هم میزنیم تا آرد بو‌داده بسه ورنگش عوض شه هر موقع به رنگ دلخواهمون رسید حرارت و خاموش میکنیم وبهش پودر دارچین وپودر هل و ۱/۵ق غ پودر قند اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه و مواد بخورد هم بره حالا داخل ظرف سرو به کمک قاشق کمی از حلوا رو کف ظرف می چینیم ویه ردیف خرما می چینیم روش و گردوی خرد شده میریزیم بازم روشو حلوا می ریزیم تا روی خرماها رو بگیره وبازم خرما و گردو وبازم روش حلوا میریزیم و با خلال پسته وبادوم تزیین میکنیم و باچای تازه دم نوش جان میکنیم
ژله انار ۲عدد ژله(سبز رنگ) لیموی یا کیوی ۱عدد اب جوش ۲/۳ لیوان (برای هر بسته ژله ۱/۳ لیوان اب در نظر بگیرید+ نصف ق.غ گلوکز یا عسل) ژله رو با اب جوش مخلوط هم زده تا شفاف شه، گلوکز یا عسل رو اضافه و مخلوط کرده، بعد با همزن برقی ۷ تا ۸ دقیقه زده تا فومی شه زیاد نزنید وگرنه سفت میشه و خوب تو ظرفتون صاف و یکدست نمیشه، قالب رو چرب کرده کفش پودر نارگیل بریزید، موادمون رو توی قالب ریخته روشو صاف میکنیم، تو فضای اشپز خونه یا یخچال بزارید ژله سبزمونم با همین روش اماده کرده روی لایه قرمز ریخته و یک ساعت میزاریم یخچال ،بعد کف ی سینی رو پودر نارگیل پاشیده روش برمیگردونیم و برش بزنید اماده است ‎‌‌‌‌
‌🍡 ‌ ‌ 🔸کیک شکلاتی یا کیک اسفنجی ساده رو بعد از پخت کاملا پودر کرده،با کمی شیر یا شکلات ذوب شده یا خامه صبحانه مخلوط کنید تا خمیر بشه .کمی وانیل و درصورت دلخواه پودرکاکائو اضافه کنید.حسابی ورز بدید. با دست به اندازه گردو بردارید و گردش کنید. 🔸توپک هارو داخل ظرف شکلات بن ماری شده بغلطونید. درصورت تمایل با پودرنارگیل یا پودرپسته یا کنجد یا ترایفل کاور کنید. توپک هارو بذارید یخچال تا شکلات خودشو بگیره. میتونید باسس شکلات تزیین کنید.
🍥مواد لازم: قارچ 500 گرم پیاز متوسط 1 عدد نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری ماست 1 پیمانه نمک و فلفل به میزان دلخواه 🍥طرز تهیه بورانی قارچ ابتدا قارچ را درشت خرد و با پیاز خردشده سرخ می‌کنیم. بعد از افزودن فلفل و نمک به آن، گاز را خاموش می‌کنیم. کمی که سرد شد، ماست را به آنها اضافه و مخلوط می‌کنیم. آنگ‌اه روی مخلوط قارچ نعنا خشک می‌ریزیم و به دلخواه تزئین می‌کنیم.
: 🍚🍍🍧 5 قاشق چایخوری پودر ژلاتین رو با یک و نیم پیمونه شیر سرد روی بخار آب بنماری کنید تا ژلاتین کامل حل بشه . یک و نیم پیمونه ( لیوان ) ماست شیرین رو با نصف پیمونه شکر هم بزنید تا شکر حل بشه بعد دویست گرم ( یک پاکت ) خامه صبحونه اضافه کنید و هم بزنید ، یک پیمونه کمپوت آناناس خرد شده ، نصف پیمونه آب کمپوت و شیر و ژلاتین حل شده رو هم اضافه کنید. مایه دسر رو بریزید تو قالب و برای دو سه ساعت بذارید تو یخچال تا ببنده
مواد لازم ارد سبوس دار حدود دو لیوان نمک یک قاشق چایخوری خمیر مایه ی فوری یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری آب ولرم یا شیر ولرم حدود یک لیوان شکر یک قاشق چایخوری همه ی موادرو با هم ترکیب کنید و خووووب ورز بدید دوستان دقت کنید که میزان اب و ارد تقریبی هست اب رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه،خمیر و حدود یک ساعت و نیم استراحت بدید برای رومال هم یک ق چ آرد رو توی دو سوم پیمونه اب بریزید و بذارید روی حرارت ملایم تا کمی،بپزه ولی سفت نشه!!!!بعد بذارید از حرارت بیفته پف خمیر رو بعد از استراحت بخوابونید و چونه بگیرید و توی سینی فر پهن کنید و با انگشت یا ابزار حالت بدید و دوباره روش رو بپوشونید تا بیست دقیقه.توی این بیست دقیقه فر رو گرم کنید.بعد از،استراحت دوم یک ق روغن بریزید توی مواد رومال و روی نونها رو حسابی رومال کنید و کنجد بپاشید و توی،فر ۱۸۰ درجه بذارید تا حدود بیست تا بیست و پنج دقیقه.اگه نیاز،بود چند ثانیه هم گریل کنید.
🍰🍍 کره ۱۰۰گرم روغن مایع ۸۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم آرد ۲۰۰ گرم نشاسته ذرت ۱ ق س تخم مرغ ۴ عدد شیر ۱/۴ پیمانه سرخالی وانیل ۱/۲ق چ بکینگ پودر ۱ق چ پودر نارگیل ۴ق غ آب کمپوت آناناس ۱/۴پیمانه سرخالی کره ، روغن و پودر قند را باهمزن میزنیم ( پنج دقیقه) بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم ، سپس وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم . بعد در انتها آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده بهمراه پودر نارگیل و شیر و آب کمپوت آناناس به متناوب اضافه و با لیسک هم‌میزنیم . درون قالب های مخصوص پای کپسول گذاشته نیمی از مواد را در سینی فر گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدیم . 🔸اگر روی شیرینی طلایی نشد چند دقیقه گریل را روشن کنید
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲 | من دوست دارم غرق رویای تو باشم دریای آرامش منو حالا بغل کن💔 من درد دارم درد دوری از حرم رو آقا بیا یه جوری این مشکل رو حل کن💔 12 روز تا 🥀 بهترین کیلیپ های اربعینی👇👇👇 @sedzaker
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ⭕️ دعوت از زائران اربعین با پتک برای استراحت! 🔻تصاویری از مسیر پیاده روی اربعین حسینی که یک صاحب موکب با پتک زائران را مجبور به استراحت در موکب خود میکند. بهترین کیلیپ های اربعینی👇👇👇 @sedzaker
🍰🍍 کره ۱۰۰گرم روغن مایع ۸۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم آرد ۲۰۰ گرم نشاسته ذرت ۱ ق س تخم مرغ ۴ عدد شیر ۱/۴ پیمانه سرخالی وانیل ۱/۲ق چ بکینگ پودر ۱ق چ پودر نارگیل ۴ق غ آب کمپوت آناناس ۱/۴پیمانه سرخالی کره ، روغن و پودر قند را باهمزن میزنیم ( پنج دقیقه) بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم ، سپس وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم . بعد در انتها آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده بهمراه پودر نارگیل و شیر و آب کمپوت آناناس به متناوب اضافه و با لیسک هم‌میزنیم . درون قالب های مخصوص پای کپسول گذاشته نیمی از مواد را در سینی فر گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدیم . 🔸اگر روی شیرینی طلایی نشد چند دقیقه گریل را روشن کنید
🍧 ‌ یک بسته پودر ژله ی پرتقال و یک بسته پودر ژله ی انار و یک بسته پودر ژله ی لیمو رو هر کدوم تو کاسه ی جدا با یک و نیم لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد شد و برای چندساعت داخل یخچال گذاستم تا ببنده و کاملا سفت بشه .دو بسته پودر ژله ی شاتوت رو با دو لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و وقتی کاملا سرد شد یک لیوان بستنی کاملا شل شده بهش اضافه کردم و خوب هم زدم و اون سه رنگ ژله رو رنده ی درشت زدم و با این ژله بستنی مخلوط کردم و ریختم تو قالب و گذاشتم یخچال تا ببنده ‌‌