🥬سالاد کاردینال
مواد لازم 🥗
➖برنج پخته شده 3 تا 4 قاشق سوپخوری
➖سس مایونز 1 پیمانه
➖سیب زمین پشندی 500 گرم
➖گردوی خرد شده 3 تا 4 قاشق سوپخوری
➖مغز کرفس یا کاهو 2 عدد
➖سرکه یا آب لیمو: 1/2پیمانه
➖نمک و فلفل به میزان لازم
🥗طرز تهیه 🥣🥣
جهت تهیه سالاد کاردینال، باید سیب زمینی ها را در مقداری آب بپزید و بعد پوست بکنید و به صورت ورقه ورقه یا خلالی خرد کنید. مغز کاهو یا کرفس را هم باریک و بلند برش بزنید. سپس سس مایونز را با نمک ، فلفل و سرکه مخلوط کنید و خوب هم بزنید . سیب زمینی های خرد شده را به همراه مغز کرفس یا کاهو خرد شده ، برنج پخته و مغز گردو داخل سس بریزید و خوب مخلوط کنید. سالاد آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزد و با کمی ژامبون ، زیتون و مغز گردو تزیین کنید.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍜#ترفند_آشپزی 🌮
🍲اگر خورش یا سوپ شما خیلی چرب شده، میتوانید چند قطعه یخ را در کیسه فریزر انداخته، در آن را محکم گره بزنید و داخل سوپ بیندازید. یخها چربیهای اضافی را بهخود جذب کرده و شما میتوانید براحتی کیسه یخها را بیرون آورده، کنار بگذارید.
🥗᯾❁ @fast_food ❁᯾
👩🏻🍳بهترین ترفندها برای پخت و پز
🍋براى اینکه لوبیای تازه پس از پختن زرد نشود به محض برداشتن از روی اجاق آن را در صافى بریزیدو آب آنرا بکشيد.
🍋برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر بپزد قدری نمک به آن اضافه کنید وبعد هم بزنید.
🍋برای زود گرم شدن و جوش آمدن آب سماور و یا قابلمه ، ابتدا آنها را نصفه آب کنید و پس از گرم شدن ، بقیه آب را اضافه کنید
🍋پختن تخم مرغ ترک دار در آب ، کافى است محل ترک را با قطعه اى لیمو ترش مالش دهید ، انگاه در آبی که گرم است نه جوش قرار دهید و سپس آب را جوش بیاورید
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ـــــــــــــــــ ــ ـ
دیگر قوۍ شدم ؛ میبینم ، میخندم و رد میشوم .
@shamimeh_gole_narges
🍩 دونات با ماست
🌰آرد: ۵۰۰ گرم
🌰تخممرغ: ۲ عدد
🌰شکر: ۱۰۰ گرم
🌰کره ذوبشده: ۱۰۰ گرم
🌰ماست غلیظ: ۱۵۰ گرم
🌰بیکینگپودر: ۲ قاشق مرباخوری
🌰نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
🍩🍩🍩
۱٫برای تهیه این دونات های خوشمزه ابتدا تخممرغها را با کره ذوب شده و شکر مخلوط میکنیم و کمی هم میزنیم تا سفید و کشدار شوند. سپس بیکینگپودر و نمک را با ماست حل کرده و این دو مایع را با هم مخلوط میکنیم و آرد را داخل مواد میریزیم. حالا آنقدر هم می زنیم تا مایه شکل خمیری پیدا کند که نه زیاد شل و نه خیلی خشک باشد.
۲٫ روی خمیر دونات را میپوشانیم و دو ساعت به آن استراحت میدهیم و بعد روی میز کمی آرد میپاشیم. از خمیر مقداری برمیداریم و روی سطح آردپاشی شده توسط وردنه آن را به قطر یک سانتیمتر باز میکنیم.
۳٫ توسط قالبهای مخصوص (دایرهمیانتهی) خمیر را شکل میدهیم سپس داخل روغن داغ شناور و سرخ میکنیم تا دو طرف آنها کاملا طلایی شود. روی دونات ها را با کرم پاتی سیر، مروارید خوراکی و شکر طلایی تزیین کردهام.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥔 نکاتی درباره سیب زمینی آبپز
🔘سیب زمینی آبپز شده را بیش از یکی دو روز نگه ندارید!❌
🔘 زیرا در آن نوعی میکروب خطرناک شروع به رشد می کند.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ترفند_آشپزی 👩🏻🍳
🥙سبزیجات نرمی مثل برگ چغندر یا اسفناچ وقتی پژمرده تر باشند، خوشمزه تر میشوند.
🍀آنها را با آب سرد خوب بشویید، بعد همه را در یك قابلمه بزرگ ریخته و 3 تا 5 دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید. بعد آب آن را كامل گرفته و خرد كنید. سپس به همراه سیر خردشده، پنیر پارمسان، زنجبیل تازه یا پیاز خرد شده سرخ كنید.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
👩🏻🍳نکات مهم شیرینی پزی
🧁پیمانه هارا همیشه با قاشق پرکنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید. هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید.
🧁اندازه تخم مرغ مصرفی در دستورات به مقدار تقریبی 60-50 گرم است که معادل وزن یک تخم مرغ متوسط با پوست می باشد.
🧁اگر در دستور العمل ها مقدار وزنی تخم مرغ داده شده است، ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می کنیم، توجه کنید که تخم مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می شود بنابراین حتماً مقدار ذکر شده باید مصرف شود.
🧁هر جا کلمه تخم مرغ به تنهایی ذکر شد منظور یک تخم مرغ کامل است.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍀تهیه رنگ خوراکی
🔶رنگ زرد
📍مواد لازم برای رنگ زرد:
🔆1/4 پیمانه آب
🔆1/2 قاشق چای خوری زردچوبه
☢️در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنید .در ظرف در بسته تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است، فقط در ظرفی نگهدارید که اگه رنگی شد براتون مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمی شود.
🥗᯾❁ @fast_food ❁᯾
قهوه سفید
☕️شیر چرب 3 فنجان
☕️دانه قهوه خرد شده یک فنجان
☕️چوب دارچین 7 الی 8 سانت
☕️هل سبز 4 دانه
☕️عسل یک چهارم فنجان
طرز تهیه قهوه سفید🍵
برای تهیه قهوه سفید باید شیر و دانههای قهوه را درون قهوهجوش ریخته و به مدت 7 دقیقه روی شعله تقریبا زیاد قرار دهید تا بجوشد. پس از اتمام این مدت، آن را از روی اجاق برداشته و اجازه دهید در گوشهای به مدت 15 دقیقه، دانههای قهوه درون شیر خیس بخورند. سپس به کمک صافی، مخلوط بالا را درون مخلوط کن بریزید تا دانههای قهوه جدا شوند. سپس چوب دارچین ، هل و عسل را به آن اضافه کنید و با دور تند به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید تا کاملا مواد به خورد هم بروند. در این مرحله دوباره به کمک صافی مخلوط بدست آمده را درون قهوه جوش بریزید تا مواد تهنشین شده ادویه جدا شوند. قهوه طعمدار را مجددا روی شعله تقریبا زیاد حرارت دهید تا زمانیکه به مرحله جوش برسد و فورا نوش جان کنید.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥃شربت دارچینی
مواد لازم 🍻
🧊شکر قهوه ای 1 فنجان
🧊آب 1 فنجان
🧊چوب دارچین 1عدد
طرز تهیه شربت دارچینی☕️
برای تهیه شربت دارچینی، همه مواد را باهم در ظرف مورد نظر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جون بیاید. اجازه بدهید تا شربت مدتی 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد. بعد از 10 دقیقه شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود این شربت را میتوانید به همراه آب لیمو میل کنید و یا به عنوان طعم دهنده برای نوشیدنی ها و یا کیک ها استفاده کنید.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍹موکا فراپه🧋
☕️مواد لازم:
🔸یک فنجان قهوه دم کرده غلیظ
🔸دو قاشق غذا خوری شکر
🔸یک قاشق غذا خوری شیر کم چرب 2 درصد
🔸یک و یک چهارم فنجان شیر کم چرب 2 درصد
🔸دو قاشق غذا خوری سیروپ شکلات
🔸سه قاشق غذا خوری خامه کم چرب منجمد
☕️قهوه، شکر و یک قاشق غذا خوری شیر را در یک لیوان با یکدیگر ترکیب کنید. ترکیب بدست آمده را در قالب های مکعبی یخچال بریزید و اجازه دهید حداقل 2 ساعت قبل از آماده کردن موکا فراپه منجمد شوند.
مکعب های یخی قهوه را به همراه یک و یک چهارم فنجان شیر و سیروپ شکلات در مخلوط کن قرار دهید و تا زمانی که همه مواد نرم شوند مخلوط کنید. ترکیب به دست آمده را بین سه فنجان تقسیم کنید و روی هر سه به صورت مساوی خامه قرار دهید. در پایان نیز با شکلات های رنده شده روی فنجان ها را تزئین کنید. موکا فراپه شما آماده سرو است.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾