✔️نکات مهم برای تهیه مربای هویج🥕🥕🥕
🍧۱- برای هم زدن مربا هیچ وقت از قاشقی که کاملا تمیز نیست استفاده نکنید چون باعث میشود مربا خیلی زود کپک بزند و قابل خوردن نباشد.
۲- در هنگام پختن مربا هویج مقداری از شربت هویج را در قاشقی بریزید و اجازه دهید خنک شود. اگر پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی شربت شما قوام آمده است ولی اگر مانند آب از قاشق ریخت یعنی هنوز زمان برای قوام آمدن نیاز دارد.
۳- شما باید دقت کنید که شکر مربا کم نباشد کاملا قوام آمده باشد و کاملا پخته باشد تا کپک نزند.
۴- دلیل شکرک زدن مربا چیست: این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده میشود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک میزند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.
۵- برای تهیه مربای هویج باید از هویجهای کاملا سالم و بلند و صاف استفاده کنید.
۶- برای تزیین مربا هویج میتوانید از خلال پسته استفاده کنید.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍛کوکوی لپه و مرغ
🌯سینه مرغ۵۰۰ گرم
🌯لپه پخته۱ پیمانه
🌯تخم مرغ۳-۴ عدد
🌯پیاز رنده شده۱ عدد
🌯ترخون خردشده۱ پیمانه
🌯عصاره مرغ۱ عدد
🌯دارچین۱/۲ قاشق چای خوری
🌯نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🌯روغن به مقدار لازم
🧆ابتدا لپه های پخته شده و سینه مرغ را درون چرخ گوشت ریخته وچرخ میکنیم
سپس پیاز رنده شده را به مرغ و لپه اضافه کرده
سپس تخم مرغ ها را به موادمان اضافه کرده تقریبا دوتا تخم مرغ برای چنین موادی کافیه
سپس ترخان و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و عصاره مرغ را به موادمون اضافه میکنیم
کاملا مواد را هم میزنیم که حالت چسبندگی داشته باشه
و در روغن سرخ کرده و در ظرف چیده و نوش جان کنید
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥙سالاد رژیمی کلم با سیب
🥦🥦🥦🥦
کلم قرمز : ۱ عدد متوسط
سیب قرمز یا زرد : ۳ عدد
سرکه خرما : ۵ قاشق غذا خوری
مغز گردو : ۷ عدد
سس مایونز با طعم لیمو : ۱ عدد
شویت : ۳ قاشق غذا خوری
پنیر صبحانه : ۲۰۰ گرم
نان تست : ۱ بسته
اسفناج : ۳۰۰ گرم
🥕نحوه درست کردن :🥕
سیب را به شکل خلالی خرد کرده و در ظرف ریخته و کلم را هم به آن اضافه میکنیم آن ها را خوب با هم مخلوط میکنیم.
گردو را از وسط نصف کرده و در یک کاسه جداگانه میریزیم .
سس ، سرکه خرما و یک قاشق شویت را به آن اضافه میکنیم و آن ها را هم میزنیم و روی سالاد میریزیم.
اسفناج را میپزیم و آن را در دستگاه خرد کن قرار میدهیم ویک مقدار که خرد شد .
پنیر صبحانه و شویت را به آن اضافه میکنیم و حالا گردو را به آن اضافه میکنیم .
حالا که با هم خرد و آماده شدند آن را روی نان تست میگذاریم مثل ساندویچ .
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
☑️به حبوبات نمک نزنید (مخصوصا نخود)
🫕هنگام پختن حبوبات به آنها نمک نزنید زیرا نمک زدن باعث سخت و سفت شدن حبوبات میشود و هضم آنها را سخت تر میکند!
✔️حبوبات را قبل از پخت در آب خیس کنید
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥙یه سالادآسون و خوشمزه😍
🥔سیب زمینی آبپز شده و نگینی خورد شده ۴ عدد
🥕هویج پخته شده و نگینی خورد شده
🥣لوبیا چیتی نصف لیوان
🌽ذرت کنسروی و نخود فرنگی با هم نصف لیوان
🥒خیار شور نگینی خورد شده نصف لیوان
🥗پیازچه یک قاشق غذاخوری
🌿شوید تازه یا خشک دو قاشق غذاخوری
🍶سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
🍥ماست ۴ قاشق غذاخوری
🧂نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم
🍋آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری
🙆🏻♀️تهیه سس:
۴ قاشق ماست را با ۲ قاشق سس مایونز،فلفل، نمک و ۱ قاشق لیمو ترش مخلوط کردم.
همه ی مواد را بهمراه سس داخل کاسه ای ریختم و مخلوط کردم سالاد را بمدت ۱ ساعت داخل یخچال گذاشتم تا سرد بشه و بعد داخل ظرف سرو ریختم.🌿🧑🏾🍳
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
••°شنیدم که چون. قوی، زیبا بمیرد
فریبنـده زاد و فـریبــا بمیــرد
شب مرگ، تنها نشیند به موجی
رود گوشـه ای دور و تنها بمیرد
در آن گوشه،چندان غزل خواند آن شب
که خود در میان غـزل ها بمیـرد
گروهی بر آنند کاین مرغ شیـدا
کـجا عاشقـی کرد؟ آنـجا بمیـرد...
شـب مرگ از بیـم، آنـجا شتابـد
که از مـرگ غافـل شـود تا بمیرد
من این نکته گیرم که باور نکردم
ندیدم که قویـی به صـحرا بمیرد
چو روزی ز آغـوش دریا برآمـد
شبـی هم در آغـوش دریا بمیرد
تو دریای من بودی، آغوش وا کن
که می خواهد این قوی، زیبا بمیرد ...
•●━━━━────
@shamimeh_gole_narges
🍘#رول_های_گردویی
كره 150 گرم
زرده تخممرغ 3 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
خامه ساده 250 گرم
آرد 400-450 گرم
پودر شكر (اضافی) به میزان لازم
🍫مواد لازم میانی
گردو آسیابكرده 120 گرم
پودر شكر 100 گرم
دارچین یكدوم قاشق چایخوری
سفیده تخممرغ1 عدد
🧈كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه زردههای تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا خامه را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.
سپس سهچهارم از آرد را درون مایه بریزید و باقیمانده آن را كمكم بیفزائید تا خمیر مناسب و لطیفی به دست آید. اكنون خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید.
اینك هر بار گلولههائی به اندازه نارنگی، از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز كنید و دایرههایی به قطر 23 سانتیمتر از آن ببرید.
حال هر دایره را به 13 مثلث هم اندازه تقسیم كنید و روی قائده هر مثلث تكهای از مواد میانی بگذارید و به طرف رأس مثلث، رول كنید. خمیرهای پیچیده را در سینی چربكرده شیرینیپزی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥦پیتزا قارچ و بروکلی🥦
🍕خمیر پیتزا دو عدد
🌮قارچ تازه (خرد شده) یک پیمانه
🍕پیاز (خرد شده) یک چهارم پیمانه
🌮سیر (رنده شده) چهار حبه
🍕کلم بروکلی (خرد شده) سه پیمانه
🍅گوجه فرنگی کوچک چهار عدد
🍕ریحان تازه (خرد شده) یک چهارم پیمانه
🌶سس گوجه فرنگی نصف پیمانه
🍕آب دو قاشق غذاخوری
🍾روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
🍕پنیر موزارلا یک و نیم پیمانه
🥪پنیر پارمزان (رنده شده) یک سوم پیمانه
✅✅✅
🎈مراحل تهیه 🎈
فر را روشن کنید و بگذارید در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد خوب گرم شود.
در یک تابه کمی روغن زیتون بریزید و قارچ، پیاز و سیر را در آن تفت دهید.
کلم بروکلی و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید کمی بپزد. بعد با آب سرد آبکشی کنید.🔸🔹🔹
خمیر پیتزاها را روی سینی فرقرار دهید. سس گوجه را روی آنها پخش کنید. نصف پنیر موزارلا را روی خمیر بریزید.🔹🔹🔸
قارچ، گوجه، بروکلی و ریحان را روی پنیر پیتزا بچینید. حالا بقیه پنیر موزارلا و پنیر پارمزان را روی آنها بپاشید.🔹🔹🔸
سینی فر را برای حدود ۱۲ تا ۱۴ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها کاملاً ذوب شوند.🔹🔹🔸
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍲#املت_در_مافین🍲
🥟مواد لازم 🥟
🥧آرد : 1 قاشق سوپ خوری
🥧کره یا مارگارین : 1 قاشق چای خوری
🥧شیر : 2/1 پیمانه
🥧پنیر چدار (رنده شده) : 50 گرم
🥧پنیر پارمسان (رنده شده) : 10 گرم
🥧برگ ریحان (خردشده) : 10 گرم
🥧نمک و فلفل سیاه (پودرشده) : به مقدار لازم
🥧روغن مایع : به مقدار لازم
🥧ژامبون (قالب زده) : 4 ورق
🥧تخم مرغ (زده شده) : 4 عدد
🥧نان مافین آماده
🍮روش تهیه
🍮آرد را در کره روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس شیر را به تدریج افزوده، هم بزنید تا سس غلیظ شود. پنیرها، ریحان، نمک و فلفل را نیز بیفزائید و از روی حرارت بردارید. پس از این مرحله، در تابه ای جداگانه روغن ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید. ژامبون را اضافه و تفت دهید، از تابه درآورید و در همان تابه تخم مرغ ها را بپزید. نان لقمه ای را با چاقو دو نیم کنید و روی هر نیمه آن، یک ورق ژامبون و مقداری تخم مرغ قرار دهید. سپس روی آن دو قاشق سوپخوری از سس آماده شده را ریخته و سرو کنید.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍔کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه
✅مواد لازم تعداد(۴ نفر)
• گوشت مرغ چرخ شده: ۲۵۰ گرم🥩
• ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: ۲۰۰ گرم🌽
• گشنیز ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک
• پیازچه ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک
• تخم مرغ: ۱ عدد🥚
• نمک: به میزان لازم🧂
• روغن برای سرخ کردن: حدود ۱ استکان کوچک🍾
🍖طرز تهیه🍖
۱. گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم تا تمام مواد یکسان شود.
۲. سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی برمی داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
🔴 #داستان واقعی علی و فرزانه
مادر شوهرم به طور علنی دیگه حرفاشو میزد یکبار هم جلو من و شوهرم به دختر داییش گفت ان شاءالله به زودی عروس ما میشی مگه چه عیب داره یه مرد دوتا زن داشته باشه؟
تیر آخرش رو اینطوری زد که یکبارکه من برای سر زدن میخاستم برم خونه بابام شوهرم هم گفت دوش میگیره بعد میاد پیشم در مسیر راه یادم افتاد که چیزی رو فراموش کردم برگشتم خونه و دیدم که مادرشوهرم و دختر داییش .....
ادامه در کانال زیر سنجاق شده👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
بخونید عبرت بگیرید