eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
ین مقدار مواد لازم مقدار آش تو قابلمه هستش میخواید کمتر درست کنید مواد رو نصف کنید. گندم پوست کنده یک لیوان ونیم سوپر مارکتها فراووونه نخود نصف لیوان لوبیا چیتی دوسوم لیوان عدس دوسوم لیوان اسفناج ۳۰۰گرم جعفری و گشنیز وتره صد گرم پیاز بزرگ دو عدد این آش پیاز فراووونه لازم داره نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه وروغن برای سرخ کردن پیاز میزان لازم نخود ولوبیا رو از شب خیس کنید عدس وگندم خیس کردن نمیخواد عزیزان توجه کنید اگه نخود رو همراه حبوبات دیگه بزارید بپزه .آش وقتی که کاملا بپزه ولعاب بده باز نخود دندون گیره نخود دیرپزه پس نخود باید نیم پز بشه بقیه حبوبات رو اضافه کنید.پیاز داغ درست میکنیم نصفش بر می داریم نخود خیس خورده وگندم پوست کنده رو اضافه واب رو میریزیم تا نخود وگندم نیم پز بشه حدود چهار ویا پنج لیتر آب بریزید برای پخت آش آب لازمه بعدا دوباره مجبور نشیم آب بریزیم اینجا اگه آب قلم داشتید میتونید بریزید که بسیار خوشمزس از عصاره بره هم میتونید استفاده کنید من هیچ کدوم نداشتم😁 نخود وگندم که نیم پز شد لوبیای چیتی خیس خورده هم اضافه کنید. لوبیا هم که نیم پز شد عدس رو به همراه نصف پیاز داغی که نگه داشته بودیم و ادویه ها رو باهاش تفت دادیم اضافه میکنیم .سبزی شسته وخرد شده هم اضافه میکنیم اینجا دیگه در قابلمه رو نمیزاریم تا رنگ سبزی و آش کدر نشه حدود چهل دقیقه تا یکساعت دیگه بپزه آش کاملا پخته ولعاب انداخته وجا افتاده. نزارید زیادی سفت بشه چون گندم داره بعد از سرد شدن زیادی سفت میشه شعله زیاد رو هی کم وزیاد نکنید.بزارید تا آخر پخت با شعله یکسان پخته بشه متوسط کمی رو به پایین . بدلیل داشتن گندم زود زود هم بزنید وگرنه ته میگیره. این آش بدون چاشنیه دوست داشتید نصف لیوان کشک اضافه کنید. وبا پیاز داغ نوش جان بفرمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹گوشت گوساله چرب یا گوسفند نیم کیلو 🔹سماق سابیده.کمتر از یک استکان 🔹پیاز بزرگ 2 عدد 🔹آبلیمو نصف استکان 🔹سیب زمینی متوسط 2 عدد 🔹نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم ♨️طرز تهیه اگر گوشت چربی جداگانه داشت چربی ها را ریز کرده و در تابه می ریزیم کمی که روغن پس داد گوشت را می افزاییم درغیر این صورت گوشت خرد شده را تفت می دهیم تا روغن پس دهد اگر کم چرب بود کمی روغن اضافه می کنیم و نمک و زردچوبه می زنیم. پیاز را خلالی خرد می کنیم و همراه گوشت تفت می دهیم. سماق را در آب سرد می ریزیم و آنقدر با چنگال می زنیم تا گلوله ای باقی نماند و کم کم به آن آب اضافه می کنیم آب و سماق را به قابلمه ی گوشت و پیاز اضافه می کنیم و می گذاریم بجوشد تا گوشت بپزد فلفل و آبلیمو و سیب زمینی نگینی نسبتا درشت را هم می افزاییم زیرش را کم می کنیم و می گذاریم جا بیفتد وقتی سیب زمینی پخت غذا آماده است. امروزی ها گاهی سیب زمینی را سرخ می کنند و به خورشت اضافه می کنند و یا هنگام کشیدن رویش می ریزند. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی سیر صدفی ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
☕️ 🔷مواد لازم برای ۴ نفر 👇 🔹پودر کاکائو : ۱/۳ فنجان 🔹شکر : ۳/۴ فنجان 🔹شیر : ۳/۵ فنجان 🔹آب جوش : ۱/۳ فنجان 🔹وانیل و نمک : نوک قاشق چایخوری 🔆طرز تهیه👇 🔅پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و این مخلوط را در ظرف شیر داغ کن بریزید و آب جوش را به آن اضافه و همه را با هم مخلوط نمایید. سپس شیر را به آن اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا نوشیدنی شما کاملا داغ شود. زمانی که از داغ شدن مخلوط مطمئن شدید، وانیل را نیز به نوشیدنی بیفزایید و هم بزنید. نوشیدنی شکلات داغ را در ۴ فنجان تقسیم کرده، بنا یه ذائقه خود می توانید کمی خامه نیز اضافه کنید. خامه کالری زیادی دارد که انرژی این نوشیدنی را چند برابر می کند. نوشیدنی هات چاکلت آماده سرو کردن می باشد. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بدون آرد بدون فر کافیه شما ۱۵۰گرم شکلات تخته ای رو با ۵۰گرم کره به روش بن ماری (روی بخارکتری)آب کنید ، سه عدد تخم مرغ رو سفیده وزرده رو ازهم جدا کنید سفیده رو با سه ق شکر با همزن بزنید تا فرم بگیره ،زرده ها رو باهمزن دستی بزنید سپس شکلات آب شده که سرد شده رو درسه مرحله بهش اضافه کنید وآروم هم بزنید درادامه سفیده تخم مرغ که فرم گرفته روهم درسه مرحله به موادتون اضافه کنید فقط خیلی آروم وبه صورت دورانی هم بزنید که پفش نخوابه حالا چهارعدد ظرف سوفله یا فنجون انتخاب کنید با کره یا مارگارین چرب کنید ومواد روبین چهارتا ظرفتون تقسیم کنید وبچیند داخل قابلمه گودی کمی هم آب جوش اضافه کنید ته قابلمه ودربشو بزارین وروی حرارت متوسط ده دقیقه بپزین بعداز ده دقیقه چک کنید اگر پخته نشده بودم چند دقیقه دیگه زمان بدین ، کلا می تونید مثل سوفله درست کنید کمی به شکل مایع باشه که مدت زمان کمتری به پخت نیاز داره ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فریز کردن باقالی الان فصل باقالیه و بهتره که هممون ازین خوشمزه بگیریم تا بتونیم هر وقت که بخواهیم به باقالی پلوی خوشمزه درست کنیم اما چکار کنیم تا باقالی هامون همیشه همینطور سبز بمونه تغییر رنگ و بو نده تو فریزر من روش ساده ی بلانچ کردن سبزیجات رو پیشنهاد میکنم. بلانچ کردن : تمام آنزیم هایی که موجب فساد سبزیجات میشه رو غیرفعال میکه اینجوری زمان بیشتری میتونید باقالی رو در فریزر نگه دارید با حفظ طعم و مزه و رنگ. . خب همون ‌طور که دیدید من باقالی هارو اول پاک کردم و خوب شستمشون با سرکه و نمک هم میتونید ضدعفونی کنید و بد خردشون کردم شما وقتی باقالی را از وسط برش بزنید و پوستش رو بگیرید در حقیقت به چهار قسمت تقسیم کردید البته خرد کردنش به سلیقه خودتونه یک قابلمه را آب میکنیم میداریم جوش بیاد داخلش کمی نمک میریزیم باقالی هارو داخلش میریزیم و میذاریم ۳ دقیقه توی آبجوش بمونه و بعد مستقیم به کاسه ای ای که از یخ پرشده منتقل میکنیم به این شوک حرارتی بلانچ میگیم و بعد از 5 دقیقه ابکشش میکنیم و به از اینکه آبش رفت بسته بندی میکنیم بسته های من ۱۷۵ گرمی هستن که مناسب برای ۳-۴ نفره ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
سبزی قورمه سبزی نسبت و ترکیب سبزی قورمه سبزی : تره ۴ واحد: ۴۰۰ گرم گشنیز ۱ واحد: ۱۰۰ گرم تا حداکثر ۱۵۰ گرم جعفری ۴ واحد : ۴۰۰ گرم شنبلیه یک هشتم واحد: ۵۰ گرم یا حداکثر ۱۰۰ گرم برگ چغندر یا اسفناج ۱ واحد ۱۰۰ گرم (دلخواه) کمی برگ سیر (دلخواه) حدود دو عدد برگ سیر برای یک کیلو سبزی در سبزی قرمه سبزی اسفناج یا برگ چغندر را برای لعاب دار شدن خورشت می زنند. اما اسفناج بهتر از برگ چغندر است. برگ چغندر اگر به سبزی قورمه اضافه می کنید خیلی کم بزنید. چون خورشت را زیادی لعاب‌دار می کند. همچنین طعم اسفناج در خورشت قورمه سبزی بهتر از برگ چغندر است. شنبلیله موجب عطر دادن به خورشت قورمه سبزی می شود اما اگر زیاد بزنید خورشت را تلخ می کند. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
آموزش 🌟 کرفس هارو اندازه دلخواه خرد و سرخ میکنیم میزاریم کنار. پیاز رو نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم گوشت گوسفندی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم . سبزی خورشت کرفس جعفری و نعناع هست ولی من شبیهه قرمه سبزی درست میکنم معمولا و شنبلیله، گشنیز، تره و جعفری سرخ شده هم کمی اضافه میکنم ،نعناع رو هم دو قاشق جدا تفت میدم و به خورشت اضافه میکنم خیلی نعناع نریزید چون بعد از پخت تلخ میشه ،کرفس هارو اضافه میکنیم و میزاریم با دو لیوان آب بپزه. خورشت که جا افتاد ده دقیقه ی آخر کمی آبغوره و نمک اضافه میکنیم و میزاریم چند دقیقه دیگه جا بیفته... ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔷مواد لازم 🔹گوشت گوساله چرب یا گوسفند نیم کیلو 🔹سماق سابیده.کمتر از یک استکان 🔹پیاز بزرگ 2 عدد 🔹آبلیمو نصف استکان 🔹سیب زمینی متوسط 2 عدد 🔹نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم ♨️طرز تهیه اگر گوشت چربی جداگانه داشت چربی ها را ریز کرده و در تابه می ریزیم کمی که روغن پس داد گوشت را می افزاییم درغیر این صورت گوشت خرد شده را تفت می دهیم تا روغن پس دهد اگر کم چرب بود کمی روغن اضافه می کنیم و نمک و زردچوبه می زنیم. پیاز را خلالی خرد می کنیم و همراه گوشت تفت می دهیم. سماق را در آب سرد می ریزیم و آنقدر با چنگال می زنیم تا گلوله ای باقی نماند و کم کم به آن آب اضافه می کنیم آب و سماق را به قابلمه ی گوشت و پیاز اضافه می کنیم و می گذاریم بجوشد تا گوشت بپزد فلفل و آبلیمو و سیب زمینی نگینی نسبتا درشت را هم می افزاییم زیرش را کم می کنیم و می گذاریم جا بیفتد وقتی سیب زمینی پخت غذا آماده است. امروزی ها گاهی سیب زمینی را سرخ می کنند و به خورشت اضافه می کنند و یا هنگام کشیدن رویش می ریزند. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
☕️ 🔷مواد لازم برای ۴ نفر 👇 🔹پودر کاکائو : ۱/۳ فنجان 🔹شکر : ۳/۴ فنجان 🔹شیر : ۳/۵ فنجان 🔹آب جوش : ۱/۳ فنجان 🔹وانیل و نمک : نوک قاشق چایخوری 🔆طرز تهیه👇 🔅پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و این مخلوط را در ظرف شیر داغ کن بریزید و آب جوش را به آن اضافه و همه را با هم مخلوط نمایید. سپس شیر را به آن اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا نوشیدنی شما کاملا داغ شود. زمانی که از داغ شدن مخلوط مطمئن شدید، وانیل را نیز به نوشیدنی بیفزایید و هم بزنید. نوشیدنی شکلات داغ را در ۴ فنجان تقسیم کرده، بنا یه ذائقه خود می توانید کمی خامه نیز اضافه کنید. خامه کالری زیادی دارد که انرژی این نوشیدنی را چند برابر می کند. نوشیدنی هات چاکلت آماده سرو کردن می باشد. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذای سریع و خوشمزه رو میتونین با گوشت و دل و جگر هم درست کنید👌👌👌👌 اینم یه دستور غذای خوشمزه از رو کلیپ مشخصه چطور درست میشه مواد لازمش و میگم براتون:پیاز و قارچ و مرغ ابپز کرده و ریش ریش شده،نمک و فلفل،برا سس سفید هم یه قاشق سر پر ارد سفید رو تفت میدیم بعدم یه لیوان شیر میریزیم مدام هم میزنیم که یکم غلیظ بشه در نهایت پنیر پیتزا جاااان رو اضافه میکنیم و تو فر به مدت بیست دقیقه بعد هم برا پنج دیقه گریل میکنیم. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔷مواد لازم👇 🔹قارچ 5 عدد بزرگ 🔹نمک به میزان لازم 🔹زردچوبه به میزان لازم 🔹بلغور گندم دو پیمانه 🔹پیاز اعدد 🔹مرغ یا سنگدان مرغ یک چهارم پیمانه 🔹سیب زمینی اعدد نگینی بزرگ 🔆طرز تهیه 🔅 ابتدا بلغور رو بشورید و اجازه بدید کمی خیس بخوره یه قابلمه بزرگ انتخاب کنید بلغور رو توش بریزید و به ازای هر پیمانه بلغور چهار پیمانه اب اضافه کنید پیاز رو درسته به قابلمه اضافه می کنیم اگه از مرغ استفاده می کنید هم زمان با بلغور بریزید اما اگه سنگدان مرغ اجازه بدید به مدت نیم ساعت تو زودپز بپزه بعد با یپاز و زردچوبه تفت بدید و به قابلمه اضافه کنید تمام ادویه ها رو هم به جز فلفل سیاه اضافه کنید بعد از چهل دقیقه که بلغور خوب پخت قارچ هارو ریز می کنیم کمی تفت می دیم تا نرم بشه و به همراه سیب زمینی داخل قابلمه می ریزیم و به مدت 30 دقیقه بهش وقت می دیم تا خوب بپزه فقط حواستون باشه اگه اب غذا کم شد بهش اب چوشیده اضافه کنید در اخر می تونید فلفل سیاه رو اضافه کنید ونوش جان کنید به هیچ وجه اب نجوشیده به غذا اضافه نکنید چون باعث دل درد و نفخ می شه کانال دسر و ژله مدرن ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅