eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده‌ی خوشمزه برای آشپزی 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از حتما ببینید👇
🐩تیپ شخصیتی شما چیه؟ 🐕تست های شخصیت مایرز رو بزن و خودت رو بهتر بشناس 💫این برنامه رو نصب کنید ، میزان هوش خودتون رو در شاخص های مختلف بسنجید , تیپ شخصیتی خودتون رو هم بشناسید. 👇👇👇
MBTI Test 29 v1.1.0.apk
4.1M
کوتاه‌ترین تست هوش را حل کنید تا درجه نخبگی‌تون مشخص بشه #هوش_کلامی #هوش_عددی #هوش_اجتماعی #هوش_تجسمی
فینگر فود نان باگت برش خورده مقدارى سبزى جعفرى كالباس سرخ شده مقدارى سالاد الويه خلال دندان 🔸كالباس هارو خيلى كم روى حرارت سرخ كنيد 🔸مقدارى سالاد الويه بينشون بزاريد و بپيچونيدشون 🔸با خلال محکم کنید 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
قلیه میگو جنوبی😋 مواد لازم : ماهی 300 گرم سبزی 300 گرم(200 گرم گشنیز و 100 گرم شنبلیله) پیاز ۲ عدد سیر ۱ بوته نمک و فلفل به مقدار لازم رب گوجه ‌فرنگی اختیاری 1قاشق غذا خوری روغن به مقدار لازم تمر هندی (عصاره) ۱ لیوان طرز تهیه: ۱- ابتدا پیاز را در قابلمه‌ای با كمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس سبزی خرد شده را به آن افزوده و تا هنگامی كه رنگ سبزی تغییر پیدا كند، تفت می‌دهیم. ۲- بعد سیر له شده را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه به سبزی‌ها افزوده و آن را به مدت 2 دقیقه هم می‌زنیم تا كاملاً با هم مخلوط شوندو اب جوشیده به خورشت اضافه کرده. و اجازه میدهیم خورشت جا بیفتد.(در اینجا میتوان یک قاشق رب گوجه نیز سرخ کرد و اضافه کرد) ۳- در این مرحله میگو را به همراه سیر،نمک،ادویه و دارچین و زردچوبه تفت میدیم و حدود دو قاشق زعفران غلیظ اضافه میکنیم و به خورشت اضافه میکنیم. ۴- نیم ساعت آخر پخت عصاره تمبر هندی را به خورشت اضافه میکنیم. برای تهیه عصاره تمبر هندی یك لیوان آب و نصف یك بسته تمرهندی را با هم مخلوط كرده و از صافی رد كنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
كرم زردآلو پوره ى زردآلو: 2 لیوان پودر ژلاتين:3ق.غ خامه صبحانه: نصف پاکت آب سرد: نصف لیوان مواد کرم👇👇👇 زرده تخم مرغ :يك عدد شير : 2لیوان شكر:1لیوان نشاسته ذرت: نصف لیوان وانيل: يك چهارم ق چ نشاسته ذرت و شيرو شکر را باهم مخلوط و روى حرارت ملايم قرار دهيد . زرده را نيز اضافه كرده و مدام هم زده تا كرم به غلظت فرنى برسد وانيل را نيز اضافه كنيد و از روى حرارت برداشته واجازه دهيد كمى خنك شود نيم كيلو زردآلوى خُرد و هسته گرفته و دويست گرم شكر و داخل غذاساز پوره كنيد .ژلاتين را روى آب سرد پاشيده و بعد از اينكه حالت اسفنجى پيدا كرد روى بخار كترى يا داخل ماكرو ، ژلاتين را كاملا حل كنيد و اجازه دهيد كمى از حرارت بيفته .پوره ى زردآلو و كرم وانيلى و خامه را با هم مخلوط كنيد و ژلاتين سرد شده را نيز اضافه كنيد و داخل قالب ريخته و براى ٤ ساعت داخل يخچال قرار دهيد . روش رو با مربای زردالو تزئین کردم که شربتشو جدا کردم و ژلاتین زدم . در پستهای بعدی دستور مربا زردالو رو میزارم. #کرم_زردآلو 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#مارمالاد_توت_فرنگی_و_هویج برای مارمالاد هویج من نیم کیلو هویج پوست گرفته و رنده شده را با نصف لیوان آب پختم با شعله متوسط تقریبا نیم ساعت زمان می بره تا بپزه و آبش خشک بشه بعد از اینکه آبش کشیده شد و کاملا پخت با گوشتکوب برقی (یا دستی ) لهش کردم بهش ¾ لیوان شکر اضافه کردم و مجدد روی حرارت گذاشتم تا قوام بیاد توی این فاصله بعد ۱ قاشق مرباخوری پر پودر ژلاتین با ۲ قاشق غذاخوری آب بنماری کردم و بعد از قوام آمدن مارمالاد بهش اضافه کردم از روی حرارت برداشتم و بهش ¼ قاشق چایخوری پودر هل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب و خیلی کم وانیل اضافه کردم بعد از کمی ولرم شدن توی شیشه ریختم . . برای مارمالاد توت فرنگی همین مراحل با ۲۵۰ گرم توت فرنگی و حذف هل و ۱ قاشق مرباخوری خوری سرخالی پودر ژلاتین انجام دادم کپی ممنوع⛔️ 🎨 @khalaghaneh ـــــــــــــــــــ🌸🌸🌸🌸ـــــــــــــــــــــ کانال دوم ما #غذاهای3سوته 😍👇 😋 @fast_food
#چيپس_و_پنير من اينجوري درست ميكنم چيپس و پنير رو ... ابتدا چيپس (ترجيحا نمكي )و كف ظرف مورد نظر ميريزم روش يكم پنير موتزارلاي رنده شده يه خرده سس فرانسوي ميريزم ورقه هاي ژامبون رو چيده ( ميتونين اگه ژامبون دوست ندارين از مرغ پخته تيكه شده استفاده كنيد ) فلفل دلمه اي و بعد قارچ اسلايس شده در صورت تمايل ذرت پخته شده و در انتها اويشن فراووون بعد دوباره يه خرده سس فرانسوي و در انتها چيپس ميريزيم و روشو با پنير ميپوشونيم من دوباره هم اويشن ميريزم روي پنير اون سس رو كه ميريزين داخلش باعث ميشه كه موقع پخت در فر بجوش بياد و چيپس پنيرتون خيلي خوشمزه ميشه من داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه ميزارم وقتي روش طلايي شد اماده ست. کپی ممنوع⛔️ 🎨 @khalaghaneh ـــــــــــــــــــ🌸🌸🌸🌸ـــــــــــــــــــــ کانال دوم ما #غذاهای3سوته 😍👇 😋 @fast_food
#كباب_تابه_اى_دورنگ 😋 🔸از مایه کباب گوشت و مرغ برمی داریم و طبق عکس یکی در میان داخل تابه میرزیم بعد دو ق غ روغن داخلش بریزین در تابه رو بزارین و بگذاريد بپزه و سپس سرخ بشه 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#شربت_گل_پنیرک 🍸💙 ‌ گل پنیرک ۲ قاشق مربا خوری شکر  ۱ قاشق غذا خوری گلاب ۱ قاشق مربا خوری آب سرد ۲ لیوان گل پنیرک رو در نصف لیوان آب سرد ریخته و هم می زنیم، ۵ دقیقه زمان میدیم تا رنگ آبی خوشرنگشو پس بده.  در ظرف دیگه بقیه آب، گلاب، شکر رو هم زده تا حل بشن، آب گل پنیرک رو از صافی رد کرده و به محلول اضافه می کنیم. در صورت تمایل می تونین از تخم شربتی که از قبل با آب سرد قاطی کرده و ژله ای شده داخل شربت استفاده کنید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#ژله_ویترینی 🍡 😋 🔸برای این ژله من از یک بسته ژله آلوورا دوبسته ژله شاتوت و توت فرنگی(با هم مخلوط‌شون کردم. یعنی از هر طعم یکی) و یک بسته پرتقال استفاده کردم. اول توت فرنگیامو و گل هارو(گل هام طبیعیه) چیدم و ژله آلوورا رو که با یک و نیم لیوان آب جوش باز کردم و گذاشتم سرد شد. آهسته ریختم روش و گذاشتم یخچال تا ببنده. بعد دو بسته ژله ‌شاتوت و توت فرنگیمو با دو لیوان آب جوش باز کردم و گذاشتم سرد شد بعد بهش یک و نصفی بستنی لیوانی وانیلی اضافه کردم. خوب مخلوط کردم و ریختم روی لایه قبلی و گذاشتم یخچال تا ببنده. لایه انتهایی هم به همین شکل.. ژله پرتقال رو با یک لیوان آب جوش باز کردم و گذاشتم سرد شد بعد بهش نصف بستنی اضافه کردم و ریختم روی لایه قبل و گذاشتم یخچال تا خووب ببنده 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
ته انداز مرغ . امروز رو با یک ایده اشپزی خوشمزه شروع کنیم. بریم طرز تهیشو ببینیم😊 . برای درست کردن این غذا، بال و کتف مرغ رو با آب ونمک وزردچوبه وپیاز کمی آبپز کردم.بعد یکطرفشونو تو روغن سرخ کردم.برنجو مثل همیشه آبکش کردم ،ته قابلمه کمی روغن وزعفرون ریختم وتیکه های مرغ رو(اون طرفشو که سرخ نکردم)ته قابلمه چیدم وکمی از برنجو با زعفرون مخلوط کردم وروی مرغ ریختم وبعد هم برنج سفیدرو روش ریختم.بعد دم‌کشیدن هم تو بشقاب برگردوندم وبا زرشک تزیین کردم.: #ته_انداز#ته_انداز_مرغ 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh