فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_آش🎀
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #کاسه_یخی_گلدار برای یخچال عروس😍
با دیدن این کلیپ با کمی آب و میوه های رنگی و سبزیجات معطر میتوانید ، به آسانی این کاسه زیبا را تهیه کنید❤️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#فینگرفود_کوکو_سبزی
مواد کوکوسبزی رواماده می کنیم(من یه سیب زمینی،سبزی کوکو،تخم مرغ،گردو و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هممخلوط می کنم )بعد نان باگت یا فرانسوی رو دوسانت دوسانت برش میزنیم وتوش روخالی می کنیم و توی تابه کمی روغن میریزیم و دوطرف نان ها رو به روغن اغشته می کنیم(خیلی چرب نکنید)بعد توی نان ها رو از مواد کوکومیریزیم درب تابه رو میذاریم وبا حرارت کم میذاریم تا سرخ بشه،طرف دیگه روهم سرخ می کنیم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ترفند
برای تهیه سوپ جو کافیه این دو مورد مهم رو مد نظر قرار بدید 🍜😋
برای غلیظ شدن سوپ جو میتوانید 2 قاشق سوپخوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ جو اضافه کنید.سوپ جو با آب مرغ خوشمزه تر میشود؛ چون آب مرغ بی رنگ است برای سوپ جو سفید مناسب تر است.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
مواد لازم:
قارچ بزرگ به تعداد لازم
سس مارینا یا سس گوجه
پنیرموزارلا
سوسیس پپرونی
جعفری خردشده
پودرسیر
نمک و فلفل
طرزتهیه:
داخل قارچ هارو خالی کنید و سس گوجه یا مارینارو داخلشون بریزید.نمک دریا و فلفل سیاه و پودر سیر روشون بریزید.
باپنیر موزارلا قارچ ها رو پر کنید و اسلایس های پپرونی رو روی اونها بچینید و بذارید داخل فر بادرجه ۳۷۵فارنهایت.
داخل تستر هم میتونید بذارید.فقط ببینید اندازه ای که قارچ ها وپپرونی ها گریل بشن و پنیر آب بشه.جعفری خردشده هم روش بریزین.😍😍😍
#قارچ_شکم_پر
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
موادلازم :
اب ٤ ليوان (٥٠٠گرم)
ارد ٢ليوان (٢٥٠گرم)
شربت بار ١ ق س. وانيل ١/٤ ق چ
تخم مرغ ٤ عدد (٢٠٠گرم)
روغن مايع ٥٠ گرم (١/٤ پيمانه)
طرزتهيه :
اردروالك كنين ،اب روداخل ظرفي بريزين وبذارين روي حرارت زياد،اب وروغن مايع رواضافه كنين ،به محض جوش امدن اب اردالك شده رويك مرتبه بريزين داخلش وسريع هم بزنين ،تا خميرجمع بشه ،حالا حرارت روكم كنين .مرتب هم بزنين وخميرروزيروروكنين تارطوبتش گرفته بشه (داغ زدن )١٠ تا١٥ دقيقه اينكاروانجام بدين تابه يك خميرلطيف وتميزبرسين .
حرارت روخاموش كنين وخميره داغ روروي ميزكاربابازوبسته كردن خميرخنك كنين .خميرخنك شده روالبته (خيلي ملايم گرم باشه )داخل كاسه ي همزن بذارين وتخم مرغ هارودانه دانه اضافه كنين ،يك تخم مرغ روخوب مخلوط كنين وبعدتخم مرغ بعدي روبه خميراضافه كنين .ميتونين اينكاروبادست هم انجام بدين
حالا خميردوم اماده س كمي چسبناكه ،فرروي ٢٠٠درجه روشن كنين (فرگازي)خميرروداخل قيف ماسوره داره (ماسوره اچاري)بريزين وداخل سيني كه خيلي كم چرب شده ،حلقه هاي توخالي بزنين .سيني روبذارين داخل فربه مدت ١٠ دقيقه ،نبايدكامل بپزه،سيني روازفرخارج كنين وباميه هاروداخل روغن شناورسرخ كنين وبعدداخل شربت ولرم بذارين ١٠ دقيقه بمونه وبعدازشربت خارج كنين وبذارين شهداضافه بره وبعدنوش جان كنين .
نوش جان 💐💐💐
#بامیه_هندی
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#شامی_بلغور
یک غذای سبک و مناسب برلی افطار و سحر ماه رمضان درست کنین و از خوردنش لذت ببرین😍😍
مواد لازم
بلغور گندم 250 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
پودر موسیر 2 قاشق غذاخوری
پنیر سفید 100 گرم
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع به میزان لازم
ادویه مخصوص و نمک و زردچوبه از هر کدام 1 قاشق چایخوری
جعفری یا گشنیز خشک 1 یا 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
بلغور را با آب و نمک می پزیم و می گذاریم آبش کاملاً تبخیر شده و جذب بلغور شود.
برای این می پزیم که مغز پخت شده و خام نباشد. چون اگر خام باشد برای معده و روده ضرر دارد.
بعد از اینکه پخته شد می گذاریم کاملاً سرد شود. بلغورها به هم می چسبد. مشکلی ندارد. حتی با دست یا چنگال هم می توان خرد کرد.
قسمتی از بلغور را بوسیله چنگال با پنیر کاملاً مخلوط می کنیم. جعفری ترجیحاً خشک را اضافه می کنیم. پیاز رنده شده را اضافه و کاملاً مخلوط میکنیم.
بلغور چون حجمش زیاد است همه آن را یکجا با مواد مخلوط نکرده و کم کم اضافه می کنیم.
نمک ، ادویه ، زردچوبه ، پودر سیر یا پودر موسیر (بوی آن از سیر کمتر است) را اضافه کرده و با دست خوب مخلوط می کنیم. (تا اینجا مواد را با چنگال مخلوط میکردیم).
تخم مرغها را افزوده و با دست مخلوط می کنیم. ورز می دهیم. بقیه بلغور را کم کم اضافه می کنیم تا بلغورها تمام شود.
خوب ورز می دهیم. از مواد کمی برمی داریم. به هر شکلی که دوست داشتیم در میاوریم.
چون بلغور قبلاً پخته پس هر شکلی در بیاوریم داخل آن پخته میشود.
داخل ماهی تابه ای که روغن مایع داخل آن داغ شده میگذاریم تا سرخ شود.
نوش جان
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
@khalaghaneh
#شربت_خاکشیر
ویژه افطار🌙
خاکشیرو خوب بشورید و آب اضافی شو دور بریزید ولی مقدار کمی شربت یا سکنجبین بهش اضافه کنین.. بعد خاکشیرو داخل قالبهای یخ بریزید و داخل فریزر بزارین. حالا هر وقت که خواستین خاکشیر آماده دارین و میتونین ازش استفاده کنین . . .
این شربت در ایام ماه_رمضون هم خیلی به درد میخوره و برای افطار و رفع عطش و یبوست هم مناسبه....
میتونین یخهای محتوی تکه های لیمو ترش و برگ نعناع هم آماده کنید و داخل فریزر یزارین .... همینطور یخهای میوه ای مختلف. خیلی هم خوشگل میشه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سوپ_گندم 🍜 😋
#ويژه_رمضان
يك پيشنهاد عالى براى افطار😊
يك پياز متوسط رو در يك ق روغن تفت بديد تا سبك بشه،نبايد سرخ بشه بعد يك ليوان سينه ي مرغ مكعبي خرد شده بدون پوست و استخوان رو بهش اضافه و يه كوچولو تفت بديد تا سفيد بشه ،كمي زردچوبه و فلفل و اگه دوست داريد يكم رب بهش بزنيد بعد يك ليوان گندم پوست كنده و يدونه هويج خرد شده و نصف ليوان ساقه كرفس خرد شده بهش اضافه كنيد.به مقدار لازم آب بريزيد و بزاريد بپزه.گندم بدون پوست خيلي زودتر از جو ميپزه.اواخر پخت نمك غذا رو بريزيد و اگه دوست داريد يك قاشق جعفري خرد شده اضافه كنيد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#_نان_فرفره_ای_پنیری_فلفلی
🔻 مواد لازم : 📝
▫️جعفری (خرد شده) ۲ ق س
▫️پنیر پارمزان ۱/۴لیوان
▫️(پنیر سیر و سبزجات ۱/۲ لیوان
▫️فلفل قرمز خرد شده نصف لیوان
▫️ آب ۱ قاشق سوپخوری
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️خمیرسنگک یا لواش بین ۲۰۰تا ۲۵۰گرم
✍ فر را با دمای ۲۰۴ درجه سانتی گراد داغ کنید. تخم مرغ و آب را در یک کاسه ی کوچک با چنگال یا همزن بزنید. سطح کار خودتان را کمی آرد پاشی کنید. خمیر نان رابه شکل مستطیل باز کنید سپس کمی روی آن آرد بپاشید. با یک وردنه کمی پهن کنید تا چین های خمیر باز شوند . لازم نیست ورقه ی خمیر را بزرگتر کنید.روی خمیر نان جلای تخم مرغی بمالید. نصف فنجان پنیر ، سبزیجات و سیر را به طور یکدست روی خمیر بمالید سپس فلفل های خرد شده، پنیر پارمزان و جعفری را روی آن بپاشید. از لبه ی نزدیک به خودتان شروع کنید و خمیر را مانند رول ژله لوله کنید.به شکل ۲۰ تکه به عرض ۱ سانتی متر برش دهید. برش ها را داخل سینی فر قرار دهید. سپس روی آنها را کمی جلای تخم مرغی بمالید. ۱۴ تا ۱۸ دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی روشن شوند در فر بپزید .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh